Rubin.
|
Cati še tukaj , tisto boste pa v četrtek porihtale. K&M jaz pa ti rečem, hvala bogu če se znajdeš, mislim da drugi niso zato nič prikrajšani. Je pa res, da je lahko vsak otrok srečen, čimmdlje je mama z njim. Če je možnost zakaj ne, če je ni kaj češ. Vrtnica oh jaz pa sem mislila, da mi bi stare poturila , na sveže bi pa že prišla . Saraya mi imamo isti problem, če zaspi čez dan, ampak spi 3 ure pa je potem ne morem terat spat spet ob 8h. Če pa čez dan ne spi, pa ob 7h ni noben problem, zaspi kot angelček. Je pa tako, da je tudi doma in potem lahko zjutraj spi po mili volji. Pandica, mi smo tudi fredovega uporabljali, ko pa je enkrat pogruntala, da se da v vodi biti tudi brez njega, če se drži mame ali atija, je pa nismo več prepričali. Sedaj bi pa bila ful vesela, če bi hotela imeti rokavček, pa noče in sem spet jaz njen obroč . Mi smo uporabljali na začetku Fixies, potem pa pamperske, iz same lenobe, ker se mi ne da prati bombažnih, so pa baje bolj prijazne koži. No jaz sem pa danes slabe volje. So se mi včeraj začeli pojavljati izcedki, samo da me nervirajo. Moram počakati do 30. 6. ko imam uz, da vidim kaj bodo rekli strici. Kaj je s tem vremenom? Zgleda da se bo do konec poletja odločalo kakšno naj bo . Sicer pa se je danes mala miss kopala v bazenčku in je ful uživala, jaz pa tudi, ko sem imela malo miru . Dajte mi napisat, da ti izcedki nič ne pomenijo, da me malo potolažite.
|