Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 26.4.2007 7:45:40
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Vejice česa? Sem že mislila, da imam monolog!
|
|
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 26.4.2007 7:46:16
|
|
|
|
Anonimen
|
V gozdu nabereš vejice,bolj košate,da se bo grah lepo vzpenjal.
|
|
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 26.4.2007 16:15:36
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Dalija, a se ti zdi veliko, da na 2m2 nasadiš graha za 5m2????
|
|
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 26.4.2007 21:10:14
|
|
|
|
moci
|
jaz sem pa danes posejala moj prvi posevek jeeeeeeeeeeeeee. korenček in redkvico. potem pa zalila. pa sem po mojem prevelik cuerek imela ne vem, če ni semen odneslo z gredice... london_paris, kje si pa ti kupila semena?
|
|
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 27.4.2007 7:56:27
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
A BIO? Kar vkmetijski zadrugi in Kalii -> so sicer malo dražja, ampak imeli bomo pa vseeno BIO no, jaz grem jutri na dopust in bom za 5dni prepustila tašči zalivanje mojega vrtička
|
|
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 27.4.2007 23:12:23
|
|
|
|
moci
|
jaz sem takoj 2. dan pozabila zalit svoj korenček. pa tako majčken je
|
|
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 3.5.2007 19:46:10
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
no, da se pohvalim, zunaj imam že veliko korenčka, peteršilja, redkvice, bele redkvice, rukolo, 19 sadik solate. malo fižolčka, vse bučke (12 za1x), kolerabo, cvetačo in brokoli pa sem dokupila v sadikah Paradižnik, paprika, FEFRON in lubenice se fajn počutijo Včeraj pa sem nasadila še eno veliko rabarbaro in uhec
|
|
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 3.5.2007 21:36:13
|
|
|
|
moci
|
kaj je pa uhec si pa pridna, ni kaj.
|
|
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 3.5.2007 22:13:46
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Kaj pa vem. Taka fina rastlina
|
|
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 5.5.2007 9:08:21
|
|
|
|
KIKI****
|
se kr nasmejim poleg no jaz se moram tud pohvalit. Paradižnik imam doma vzgojen velik cca 25 cm (8 kom) paprika domača cca 10 sadik krompir bo vsak čas začel cveteti, rdečo redkvico že 14 dni lepo jemo, solata bo vsak čas za jest, fižol (nizek že raste v grmičke), korenček že počasi debeli, špinačo bomo drug teden prvič jedli, čebulo jemo že 2 meseca tisto tamlado, zelje lepo raste, bučke so zunaj, por je tudi že ene 15 cm velik, pa še je stvari da raste-zalivala sem pa vsak dan zdaj imam pa mir za en teden
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?