Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 23.4.2007 21:37:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko namočiš koprive.Daš jih v vodo in pustiš stati 24 ur.Potem to redčiš ena proti ena z vodo,daš v škropilnico in vse poškropiš.Tudi zelenjavo,saj odganja uši in čebulno muho.
|
|
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 23.4.2007 21:39:00
|
|
|
|
tinkamiška
|
Joj hvala, bom najprej s tem pokusila, moram najt koprive najprej pol pa v akcijo Hvala Dalija
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 24.4.2007 17:24:49
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
van kveščn! - će mi moj nezakonski možek naredi tako hišico -> iz deščic za paradajz, papriko in lubenice. S čim jo moram oblečt, z vrteksom ali plastiko? Ker mene plastika odbija. A potem imam lahko že zdaj zunaj te zadeve?
|
|
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 24.4.2007 17:31:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobi se posebna folija za pokrivanje paradajza in paprike.Prozoren polivinil.Če imaš čisto zaprto lahko imaš zunaj,drugače pa počakaj do 15.maja,ko mine nevarnost slane. Jaz sem danes pikirala paradižnik,samo imam vse v tunelu,tako,da ni nevarnosti.Ne vem kam se ti mudi.
|
|
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 24.4.2007 17:37:58
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Kaj mu zdaj naj rečem, da nočem tiste bajte al kuga? Danes mu cel dan nabijam, da nujno potrebujem meter 30 visoko pa meter 30 dolgo , pa drgač si bom kr sama deske skup zbila itd itd. A zdaj mu pa naj rečem, da ne, ker v bistvu sem ugotovila, da se mi sam mudi? Če sem kupila vse sadike...
|
|
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 24.4.2007 17:42:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Prehitro si kupila sadike.Kupi tisti mali beli tunel in jih daj ven,da boš lahko spala. Nepotrpežljiv vodnar
|
|
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 24.4.2007 17:44:42
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Nobenga tunela ne bom kupovala, če mi moj dela bajto Kje se kupi tale tunel? Ne razumem, kaj je narobe z bajtico?
|
|
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 24.4.2007 17:46:38
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
van kveščn agen! A čeb blo tolk hladno kot lani bi tut šele po 15maju lahko dala ven tele zadeve? Ker meni se zdi letos ful toplo kaka slana...sej je ne bo
|
|
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 24.4.2007 17:50:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Paradižnik in paprika se dasta zmeraj na prosto po ledenih možeh.Letos je še vse mogoče,zato ne pretiravat. Evo dež že pada,sigurno se bo ohladilo.Koliko sadik si pa kupila?
|
|
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 24.4.2007 17:51:37
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
6lubenic 6paradajzov 4paprika 1feferon ---------
|
|
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 24.4.2007 17:54:57
|
|
|
|
Anonimen
|
1 FEFERON Ma to je tako malo,da ne bo hudega,če vse skupaj hudič vzame. Jaz sem napikirala 100 paradižnikov.
|
|
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 24.4.2007 19:26:55
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Saj ni kaj zato, če bom vzgojila samo enega, bom pa tistega z ljubeznijo - ti se kar delaj norca Nič jih ne bo jemal! Paradižnik bo za fine pelate...mnjamsi. Imela jih bom tako hitro kot pa ti - s tem, da morajo tvoji reveži paradajzi živet v tunelu v temi, moji bodo imeli pa hiško pa okenca
|
|
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 24.4.2007 19:43:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj tunel je svetel. A tudi okenca boš imela?Lepo.Še tepih pogrni in luster daj noter.
|
|
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 24.4.2007 19:58:54
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Kje si pa ti že videla kakšen svetel tunel? Jaz sem samo temne tunele srečala. Potem to ni tunel, ker tam je temno kot v rogu - razen v unih za pasji agility, tisti še smrdijo poleG! Itak si mi pa fauš kakšen luster? saj jaz bom samo paradižnik in te zadeve vzgajala, ne bom piščančkov k seb spravljala.
< Sporočilo je popravil london_paris -- 24.4.2007 19:59:06 >
|
|
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 24.4.2007 22:07:30
|
|
|
|
moci
|
jaz se bom polulala k vaju berem. resno. zdej bom pa jaz tudi vzgajala zelenkote. samo jaz bom sadike kupila, pa korenje posejala. sam čakam dež sadik se še ne mudi, ane? na koroškem bo pa vse pomrznilo aja, pa mi kurimo na drva. a pošljem keri pepel? kok smo čudni kr na drva
|
|
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 25.4.2007 8:13:28
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: moci jaz se bom polulala k vaju berem. resno. zdej bom pa jaz tudi vzgajala zelenkote. samo jaz bom sadike kupila, pa korenje posejala. sam čakam dež sadik se še ne mudi, ane? na koroškem bo pa vse pomrznilo aja, pa mi kurimo na drva. a pošljem keri pepel? kok smo čudni kr na drva A zdaj si se še pa ti name spravila A ni dovolj, da me ima Dalija tako grdddooooooooo Sicer pa to ni čvek In pri nas 2dni že rahlo dežuje, danes pa upam na sonce. Jaz bi malo pepela, prosim
|
|
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 25.4.2007 21:00:51
|
|
|
|
moci
|
pa saj se nisem nate spravila noooo. pepel po pošti? a kar v vrečko zapakiram?
|
|
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 26.4.2007 7:35:04
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Dalija, kaj naj pa danes vsadim/posejem btw, kako se seje solata - jaz sem to včeraj mal čudno izvajala - najprej sem zgrebla dol en cm mal več zemlje - po celi površini grede? potem sem kot nora tresla tisto saljat, potm sem pa grebla nazaj zemljo? Misliš da bo prišlo kaj ven? Ker to, kako se seje solata, to pa nimam pojma! Menda ja ne v vrste? Upam, da me ni kdo gledal!
|
|
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 26.4.2007 7:38:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Prekoplješ gredico,jo z grabljami poravnaš,potem vržeš seme,lepo,da ne bo vse na enem mestu,ker bo pregosta.Ko vržeš,vzameš grablje in z njimi lepo potolčeš,ne smeš grabit,ker boš vso seme premaknila. Jaz grem kmalu postavljati prekle za fižol.
|
|
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 26.4.2007 7:40:08
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
A pol sem pregloboko vsejala? kake prekle?
|
|
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 26.4.2007 7:41:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Salata bo sigurno prišla ven,ne se bati,samo zalivaj.Prekle madona,kjer se vzpenje fižol.A ti živiš v Parizu,da še nisi videla prekel?
|
|
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 26.4.2007 7:43:22
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
ne, sam jaz temu rečem kr po naše - kole zabijat potem grem pa gledat, če bo kaj zrastlo. saj sem jo včeraj profesionalno z vrteksom pokrila Btw - kdaj pa naj vsejem GRAH? A se to kako razrašča in ali potrebujem tudi prekle?
|
|
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 26.4.2007 7:43:54
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Hitro piši!
|
|
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 26.4.2007 7:44:53
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jao jao, kje si zdaj?
|
|
|
|
RE: Dalijin setveni kolendar za telebane 26.4.2007 7:44:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Grah se zdaj seje,ker ni občutljiv na mraz.Ko bo prišel ven,zraven vtakni vejce,da se bo vzpenjal.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?