pocka
|
Najprej pošiljam Neji in Boru,pa Dražu (raje angina kot zastrupitev), pa Jerneju , da se hitro pozdravijo. Upam, da nisem koga pozabila. No, mi smo zjutraj čvekale (končno sem se pridružila) in veš kaj Erna, res je hotelo začet škropit, ampak je vreme zdržalo, dokler nismo šle domov. tejčica - kje si kupila tisti flis, ki ga je imel Vid danes? Sem te pozabila vprašat. porodniška - kako to, da je že danes???? Uf, še dobro,da ni bila včeraj, ker bi spet zapravljala po CP, tako pa sem se lepo nazaj držala in je bil moj prav zadovoljen z mano, hehe. - ja pri nas je tudi enkrat toliko na sporedu (se mi prav smili), važno, da ne pozabimo kako to gre (ful dobra tolažba, eh ja....) tinaaja - bravo za aerobiko, če ti rata, svaka ti čast. Jaz tudi nekaj fantaziram o fitnesu, ampak kolikor se poznam, bom samo plačala, hodila pa bolj malo. erna - naslednjič pa še ti pridi, saj nismo tako daleč, pa še katero s sabo pripelji bodi-puli - prav s puli ovratnikom imam jaz samo majčke, ampak jih še nisem sprobala. Kar se pa bodijev tiče pa ne vem, jaz sem začela gledat to, da se zapne z gumbki, da ni preveč nag vrat, ker tisti drugi bodiji na "križ" so ful preveč odprti za moje pojme.Verjetno je odvisno od vsakega posameznika, jaz na primer pozimi nosim samo pulije.