|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  483 484 [485] 486 487   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
11.10.2007 14:28:01   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

zdaj se seksat ne mormo vec ker je itak tamal nasredini tako da

... otrok v taveliki postelji je itak najboljša kontracepcija ... baje user posted image user posted image user posted image user posted image  ... tako, da jih bo treba ven zmetat, preden se spravmo bratce in sestrice delat ...

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 12101
11.10.2007 14:32:02   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
kati, skacica, kako se pa vozi spiderja glede na mala kolesa? ima podobna kot buggster

Kolesa samo zgledajo majhna user posted image . V bistvu so malenkost večja (ali pa tam nekje) kot od Peg Perega Pliko P3 s katerim sem jaz brezskrbno gurala do Rožnika. So pa ful "mehkejša". Men se res krasen vozi - edin širina me včasih mal zdela user posted image . No, off road ga še nisem vozila - k zdej je "in" mestni vrvež user posted image .
Še par postov napišemo pa ga boš ti tud mela, a ne? user posted image

Joj, novi bolančki user posted image user posted image user posted image  - Bor, Jernejček.

Joj, men se naš Žiga tud kr smil, ko ga za ven zrihtam. A ni blo lušten, ko smo gor navlekle plenico in kratek bodi pa je blo? Zdej pa ta majčka pa una pa jaknica, kapica. Pol pa v avto slečt pa ven iz avta oblečt pa kako trgovino pa spet slačt user posted image user posted image

Sex?  A to je kej za na kruh namazat?!?! user posted image Mislem, tle videm, da se neki kuhno zram omenja - tko da - ziher je tko!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12102
11.10.2007 14:52:18   
erna14

zdaj se seksat ne mormo vec ker je itak tamal nasredini

ja hudo je to, ce se sexa samo na pojstli user posted image user posted image user posted image user posted image malo inovativnosti erna prosim noooo

hehe ni ga cez udobje user posted image user posted image  no ja drugac pa me kar zanima kok si ti inovativna,pomoje je tud pr vas mrk.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kati-joj a pr vas je ze zdej tako,pocak da tamav zacne pr teb spat kaj bo sele potemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12103
11.10.2007 14:53:47   
Barči78
Čist na hitro, tečemo drugi krog, in sicer Neja spet zbolela, spet je doma, ful kriza, pomojem se ne bomo letos navadli na vrtec. AH ja. Ma pa 39 vročine, pa noro kašlja, pa smrka, pomojem jo bo spet treba h zdravnku peljat.

Žani je najbolj pridkan, skoz se smejčka, komaj zna jokat. DOns pooč ni hotel spat v posteljici, pri meni bi pa koj zaspal, pa mu nisem pustila in sem rajš vsake 2 minuti vstala user posted image in ga dala v horizontalo. A sm trmasta.

Na hitro sem prebrala, da je kar nekaj otročkov bolanih user posted image user posted image user posted image  za vse, pa da se čimprej pozdravijo, z našo Nejo vred.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12104
11.10.2007 14:54:39   
erna14
thaiss-kje pa si user posted image  a se zdaj obalke cvekate ali kajuser posted image user posted image  tuki pa tok huda tema vas pa ni user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12105
11.10.2007 14:56:18   
erna14
A sm trmasta

jjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nejo

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 12106
11.10.2007 14:57:37   
tinaaja
Še par postov napišemo pa ga boš ti tud mela, a ne?

novo marelo morda. spiderja ne user posted image user posted image user posted image Ma ne vem.. spet se preseravam... vcasih si recem, da zakaj pa ne kupit, pa k... gleda dnar.. po drugi strani pa mi ne bi skodlo, ce bi ta dnar dala za svojo garderobo user posted image user posted image user posted image K nic nimam za oblect v moji trenutno stevilki... v bistvu pa lahko naredim kompromis - neham jest, s tem prisparam na futru, shujsam, obelce obstojece cune in s prisparanim kupim vozicek ... hmmmm... ampak tok rada jem user posted image user posted image user posted image Bozicnica, kje siiiiii user posted image user posted image Porodniska je danes padla na racune user posted image user posted image

Grem kuhat... brina je omagala, po 1 uri intenzivnega igranja.. Se je iz sedecke poskusala dat na vse 4, ji rata z malo moje spodbude, ampak naj kar sama raje pogrunta, pa se bolj se zmatra user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 12107
11.10.2007 14:58:33   
tinaaja
no ja drugac pa me kar zanima kok si ti inovativna,pomoje je tud pr vas mrk.

ja ze celih 5 dni user posted image user posted image user posted image se bo treba v red spravit.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12108
11.10.2007 15:19:18   
erna14

ja ze celih 5 dni user posted image user posted image user posted image se bo treba v red spravit.

uuuuuuuuuuuuuuuuu bols da mene ne prasasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bom mogla ze kmal za nasvet vprasat kako to gre,ce bo slo tko naprejuser posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12109
11.10.2007 15:25:29   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

Smo potem sedel pri njej in jo božal
naša se je tudi v tem primeru drla, da ji je sape zmanjkovalo, je nujno mogla bit "dodika" pa naročje al pa zraven na postliuser posted image

Naročje je bilo pri nas do 10 M. Potem pa en dan ni hotla spat v posteljci (v naročju zaspala, čim sem jo dol položila, pa jok. Tako je tisto noč prvič prespala pri meni) Naslednji večer pa sem budno dala v posteljco, ji prižgala vrtiljak, jo božala in ji pela, pa je nakako počasi uspelo. Za Žiga pa še zbiram pogum za ta korak user posted image user posted image

user posted image user posted image  za Jernejčka

Naši zobki so lepi user posted image  Je tako lepo odkorakala not in nato odprla usta, da sem bila kar malo presenečena. user posted image Doma sva imeli pa predtem ful problem zobe umit user posted image  Ne bom umila, sama bom, ne me držat ,.... user posted image  Tako,da me je bilo kar strah, kako sceno mi bo tam naredila.

Anja -  še user posted image user posted image  za Borčija

Barči - pa še user posted image user posted image  za Nejo

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 12110
11.10.2007 15:27:01   
Taya85

uuuuuuuuuuuuuuuuu bols da mene ne prasasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bom mogla ze kmal za nasvet vprasat kako to gre,ce bo slo tko naprejuser posted image user posted image

user posted image user posted image , očitno se je Žiga odloču, da mora met mamico in očija za neki časa sam. Pol bo pa še eno sestrco naroču.user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12111
11.10.2007 15:31:50   
tinaaja
aja, kaj menite o bodijih z ovratnikom ala puli? Jaz razmisljam, da bi jih narocila v la redoute

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12112
11.10.2007 15:42:30   
K_a_t_i

aja, kaj menite o bodijih z ovratnikom ala puli? Jaz razmisljam, da bi jih narocila v la redoute

odvisen kako jih gor potegneš pa če špikajo user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12113
11.10.2007 15:43:47   
Pikca
pikepoke za Bora in Nejouser posted image user posted image

barči, naša se tudi še ni čisto navadila na vrtec... je zdaj tudi vzgojiteljica ugotovila, da je nežna in občutljiva dušica in bo zgleda rabila malo več časa... saj ne joka in tudi je in sodeluje zdaj, ampak se vidi, da ji še vedno ne štima čisto.

Sex? A to je kej za na kruh namazat?!?!
men se tud zdi, da bo neki tazga jauser posted image
porodniškauser posted image ... ta mesec sem jo pa ful čakala, je bla že kriza...

sezamuser posted image za Ano in lepe zobke, pa za Žigovo sedenjeuser posted image .

aja, kaj menite o bodijih z ovratnikom ala puli?
meni se zdijo bolj praktični brez ovratnika, samo bolj zaprti, ali pa polpuli

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12114
11.10.2007 15:46:21   
dskubin
aja, kaj menite o bodijih z ovratnikom ala puli?

Jaz nisem pristaš tega. Kaj pa vem, meni je vroče notri tko bit oblečena, ne da pa se mi otroka stalno preoblačit, puli za ven, pol pa ko pridemo not preoblečt. Aja, pa Dražu je ful vroče, se poti. ". slabost pa mi je to, da so navadno bolj ozki in težko stlačiš čez glavo, vsaj jaz sem imela probleme s tem. Sevedas je odvisno od otroka (kolk debelo glavo in vrat ima), pa kolk je material raztegljiv in če ma dovolj knofov, netkov ipd, za odpet.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12115
11.10.2007 15:49:39   
erna14

mam pa se nisem sprobala,se mi zdi da mu nebi blo uredu ne vem no bom jutr mu oblekla zjutri pa ti povem reakcijouser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12116
11.10.2007 15:50:41   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: Taya85

user posted image user posted image , očitno se je Žiga odloču, da mora met mamico in očija za neki časa sam. Pol bo pa še eno sestrco naroču.user posted image

jaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 12117
11.10.2007 15:55:52   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

odvisen kako jih gor potegneš pa če špikajo user posted image

cez glavo pa imajo gumbke na hrbtu

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 12118
11.10.2007 16:42:58   
thaiss

thaiss-kje pa si user posted image  a se zdaj obalke cvekate ali kajuser posted image user posted image  tuki pa tok huda tema vas pa ni user posted image

user posted image user posted image  a si fouš??? S Tejčico in Pocko smo kafetkaleuser posted image  
user posted image Se izogibam  tej hudi temi sex user posted image user posted image user posted image
Sem pa fuullll happy ko preberem da večina user posted image  ponoči galami user posted image  user posted image  user posted image
No, ker Matia ponoči žura zdej prinaša not, že od 14h spi, najboljš da ga grem zbudit.

porodniška user posted image  user posted image  user posted image

ANJA ti imaš voziček Loola pa me zanima če imaš zimsko vrečo???

bubančki pošiljam vam polno polno pikapok user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12119
11.10.2007 17:16:51   
erna14
thaiss-packa mene nisi pa nc povabla na kavouser posted image  zakaj pa ne user posted image a me ne maras vecuser posted image
zakaj se pa izogibas temi sex-a tud pr vas ne veste vec kaj je touser posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 12120
11.10.2007 17:19:13   
erna14
user posted image user posted image  porodniska-kako to da pa je dons sej 15 smo v ponedeljek

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 12121
11.10.2007 17:27:17   
tinaaja
Pride moj domov in pove, da od marel bi imel on Bugaboo bee... user posted image user posted image user posted image cena 500$
user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 12122
11.10.2007 17:27:59   
tinaaja

user posted image user posted image  porodniska-kako to da pa je dons sej 15 smo v ponedeljek

vejo, da prejsnje ni vec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12123
11.10.2007 17:42:42   
pocka
Najprej pošiljam Neji in Boru,pa Dražu (raje angina kot zastrupitev), pa Jernejuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se hitro pozdravijo. Upam, da nisem koga pozabila.

No, mi smo zjutraj čvekale (končno sem se pridružila) in veš kaj Erna, res je hotelo začet škropit, ampak je vreme zdržalo, dokler nismo šle domov.user posted image

tejčica - kje si kupila tisti flis, ki ga je imel Vid danes? Sem te pozabila vprašat.

porodniška - kako to, da je že danes???? Uf, še dobro,da ni bila včeraj, ker bi spet zapravljala po CP, tako pa sem se lepo nazaj držala in je bil moj prav zadovoljen z mano, hehe.

user posted image - ja pri nas je tudi enkrat toliko na sporedu (se mi user posted image prav smili), važno, da ne pozabimo kako to greuser posted image (ful dobra tolažba, eh ja....)

tinaaja - bravo za aerobiko, če ti rata, svaka ti čast. Jaz tudi nekaj fantaziram o fitnesu, ampak kolikor se poznam, bom samo plačala, hodila pa bolj malo.

erna - naslednjič pa še ti pridi, saj nismo tako daleč, pa še katero s sabo pripelji

bodi-puli - prav s puli ovratnikom imam jaz samo majčke, ampak jih še nisem sprobala. Kar se pa bodijev tiče pa ne vem, jaz sem začela gledat to, da se zapne z gumbki, da ni preveč nag vrat, ker tisti drugi bodiji na "križ" so ful preveč odprti za moje pojme.Verjetno je odvisno od vsakega posameznika, jaz na primer pozimi nosim samo pulije.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12124
11.10.2007 17:44:07   
pocka

vejo, da prejsnje ni vec user posted image user posted image user posted image

pol bi lahko vsak teden eno nakazali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  483 484 [485] 486 487   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  483 484 [485] 486 487   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?