|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  482 483 [484] 485 486   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
11.10.2007 10:54:05   
tinaaja
na mutsy www spider po accessories nima footmuff-a user posted image imajo ostali...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 12076
11.10.2007 10:55:01   
tinaaja
katii samoooo zate
http://cgi.ebay.de/Fusssack-von-mutsy-fuer-den-Spider-bright-blue-NEU-SOFORT_W0QQitemZ120165013179QQihZ002QQcategoryZ23631QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12077
11.10.2007 10:55:40   
K_a_t_i
Najdla user posted image . Na linku iz ene danske strani (sam nobene specifikacije user posted image )http://www.mutsy.nl/products/spider/accessories

user posted image
Ne vem, če si ne bi še torbe omislila user posted image . Skačica, kam se ta torba namontira?

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 11.10.2007 11:01:58 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12078
11.10.2007 10:59:44   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

katii samoooo zate
http://cgi.ebay.de/Fusssack-von-mutsy-fuer-den-Spider-bright-blue-NEU-SOFORT_W0QQitemZ120165013179QQihZ002QQcategoryZ23631QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem

skacica, ce kasneje kje najdem roza, javim user posted image

ta barv je se.. kao purple
user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12079
11.10.2007 11:08:04   
K_a_t_i
Super, Tinaaja! Sam tale sam v Nemčijo pošilja user posted image  No sej - zdej vsaj vem kako zgleda!! Pa upam, da novembra še ne bo mraz user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12080
11.10.2007 11:09:37   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
Pikca, a si ju kdaj pustila jokat?
pri tavelki smo enkrat tud to probali (tisto varianto, ko hodiš vsakih nekaj minut jo mirit), pa se je drla, da sem mislila, da se ji bo strgalo (nama pa tud) tko, da potem nismo več...

Pi nas je blo isto. Se je začela dret, kot bi jo s kože dajal user posted image . Ko je pa že znala sama stat, je pa vstala, pa stopila na konc postelce v kot in začela rukat pojstlco, da sem mislila, da se bo razletela (posteljca seveda). Tako, da nismo tega preveč prakticiral. Smo ptem sedel pri njej in jo božal, kadar pa le ni šlo in ni šlo zaspat, pa ej pristala pri nama (še sedaj je sem pa tja kaka taka noč user posted image )

Se bi pa naš danes, ko ni hotel nazaj zaspat, kar igral user posted image user posted image

Aja pa da se še mal považim - nam rata (končno) tudi za nekaj trenutkov sam sedet user posted image

Sedaj bom šla pa počas po Ano - jo bom danes prej dvignila, ker imava potem zobozdravnika user posted image  Ziher bo z veseljem usta odprla user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 12081
11.10.2007 11:26:43   
dskubin
Sam tale sam v Nemčijo pošilja

Jok, piše Weltweit. Samo moraš pisat in se zdilat oz. vprašat za ceno v Slovenijo.

al pa http://cgi.ebay.co.uk/BRAND-NEW-MUTSY-FOOTMUFF-IN-CARGO-BLACK_W0QQitemZ110177506637QQihZ001QQcategoryZ66700QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
samo ta mi zgleda drugačna, kot una, ki jo je tinaaja prilepila

al pa tlele
http://cgi.ebay.co.uk/MUTSY-SPIDER-FOOTMUFF-RED-brand-new_W0QQitemZ130129929101QQihZ003QQcategoryZ116553QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 12082
11.10.2007 11:38:50   
Anonimen
Hvala vsem za lepe želje, pa enegauser posted image tudi vam! Vidim, da nas je kar lepo število imelo burno noč!

No, danes smo zvečer zaspali za eno urco s trikratnim bujenjem, potem pa ni in ni mogel zaspati nazaj... tako, da sva ga nekako spravila spat ob 1.30, ampak le za 5 minut in se je že nazaj zbudil. Moj mož je komentiral : "Jure ti naju boš ubil!"user posted image No, ampak pol smo še kar hitro zaspali nazaj in "spali" do 10 ure, ampak smo se sigurno zbudili vmes ene 20krat in hvala bogu, da so mami zrastle zize...user posted image

Hudo mi je sam zato, ker je tko kmalu noč in hladno zuni, drugače bi šla kr ponoči z njim ven. No, danes imamo itak v planu it zvečer v staro Lj, tko da upam, da bo pol zadost zanimiran, da bo zaspal.

No, šibam kuhat!

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 12083
11.10.2007 12:26:14   
Pikca
Smo ptem sedel pri njej in jo božal
naša se je tudi v tem primeru drla, da ji je sape zmanjkovalo, je nujno mogla bit "dodika" pa naročje al pa zraven na postliuser posted image

Jernejček pa noče jestuser posted image ... pa vročine ima 38 v ritki - reakcija na cepljenje. Pa skoz bi se crkljal bošček. Upam, da bo jutri že bolje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12084
11.10.2007 13:16:09   
A-N-J-A
Naš Bor je čist bogi,cel dopoldan je prejokal,nič mu ni pravuser posted image šibamo pop. k dr.Je pa tud pikast po bušiju,upam da ni škrlatinka.Držte pestke za mojga sončka.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 12085
11.10.2007 13:34:21   
Taya85
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

Jernejček pa noče jestuser posted image ... pa vročine ima 38 v ritki - reakcija na cepljenje. Pa skoz bi se crkljal bošček. Upam, da bo jutri že bolje...

Tako je bilo pri nas, danes hvalabogu nima več vročine. Apak mislim da jo nogica še malo boli.
Kaj pa pri vas a ga kaj buba nogica?

Uf naša noč user posted image , je Lina malo prej zaspala (20.00) in je spala v taveliki postli do 23h, dokler se midva nisva spokala spat, pol sem jo prestavla v njeno postlo in je spala do 1h, poll je bla pa katastrofa, bujenje vsake 30 min, pa vriskanje, pa ne nazaj zaspat.... Sem ji potem dala malo čaja za spit in je zaspala ko sem jo pa dala nazaj v njeno postlo se je pa spet zbudila, tako da sem imela takrat vsega dost in sem jo popokala zraven sebe in je zaspala do 8h.. - jaz sem pa spala skoraj z eno nogo na tleh user posted image .

Dajadada vidim te, kako kaj Nejc, se bomo mogl mal dobit, da vidmo kako se ranjenec plazi user posted image , jaz še vedno smrkam, tako da enkrat ko se pozdravim

skačica a si ti mogoče imela od traxx-a zimsko košaro, uno ta mehko?? Zanima me če gre gor na Musty-a, ker si ga je ena kolegica kupila in bi ji jaz dala svojo košaro, ampak ne vem če ji bo pasala gor, če ni prevelika??

nakupovalke Dejte mi mal svetovat, kam se mi bolj splača it v avstrijo ali v italijo, kupila bi zimsko vrečo, pa hoduljico?? Kje se bolj splača.
Ah pozabte grem v A, bom mojga naštimala da me pelje v Ikejo - dobr da sem se spomnila!!

Uživajte in lp

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 12086
11.10.2007 13:36:40   
Taya85
A-N-J-A user posted image user posted image   in da bo vse kul

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 12087
11.10.2007 13:39:08   
Pikca
Kaj pa pri vas a ga kaj buba nogica?
ja tudi najbrž, ima malo zatečeno. koliko časa je pa pri vas trajala vročina in neješčnost?

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 12088
11.10.2007 13:41:18   
erna14

IZVIRNO SPOROČILO: erna14

kati-mislim da si ze sama ugotovila resitev tvoje tezve glede zigatovega spanja TVOJA POSTELJA user posted image user posted image user posted image

se strinjam... user posted image user posted image pri nas deluje user posted image user posted image user posted image zdaj se moras samo odlocit - al red in disciplina in otrok spat v svoji pojstli ali pa naspana mami in otrok in uvajas red in disciplino, ko bo reeesss treba in ne bo slo drugace oz upas, da se s casom samo uredi. Jaz sem se odlocila za opcijo b... cas pa bo pokazal, a me bo odlocitev tepla po glavi al se bo uredilo samo od sebe..

se podpisem.j....red in disciplino vazn da si naspan pa ceprav na 15 cm postle user posted image user posted image user posted image  zdaj se seksat ne mormo vec ker je itak tamal nasredini tako da user posted image user posted image  tud to se splaca zrtvovatuser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12089
11.10.2007 13:45:00   
erna14
anja-user posted image user posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12090
11.10.2007 13:51:28   
Taya85
Pikca jedla je normalno, vročino smo pa dobili na dan cepljenja v torek in smo jo imeli še včeraj, danes je pa nima več (trkam)

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12091
11.10.2007 13:52:31   
Taya85
Še naše mere: 71 cm in 8200 g (7. mesecev)

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 12092
11.10.2007 13:53:19   
tinaaja
zdaj se seksat ne mormo vec ker je itak tamal nasredini

ja hudo je to, ce se sexa samo na pojstli user posted image user posted image user posted image user posted image malo inovativnosti erna prosim noooo

borci, drzi se sablja! anja, ti tud!

zun je tak cudn vreme, piha, mraz, toplo. ma jaz bom diplomirala iz oblacenja brine za ven user posted image

kati, skacica, kako se pa vozi spiderja glede na mala kolesa? ima podobna kot buggster

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12093
11.10.2007 13:59:43   
Dajadada
Kati, najprej, da ne bom spet pozabila, user posted image  Žigatu za plazenje.

Glede spanja gre pri nas tudi samo na slabš. In tudi jaz sem podlegla in ni več reda...tamau spi pri men na joški od treh naprej. Takoj ko ga odstavim in dam v posteljico je jok in potem se spet umiri samo in izključno na joški, ne pomaga čisto nič drugega in tako, če hočemo vsaj malo spati, je najlažje ležati drug ob drugem in samo joško primaknit, ko je jokuser posted image .

Anja, user posted image  za Bora, pa bravo za najdenegauser posted image lulčka. Najlepš je, ko ga prime takrat kadar je do trebuha usranuser posted image .

Taya, hitr pozdrav Lino, da se dobimo, drugače jo bo nejc pozabil, saj veš kako kratkoročen spomin imajo moškiuser posted image .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12094
11.10.2007 14:07:59   
tinaaja
skacica, tu probaj morda za footmuff
http://cgi.ebay.co.uk/BRAND-NEW-BABYSTYLE-MUTSY-SPIDER-BUGGY-IN-PINK-FABRIC_W0QQitemZ140143850539QQihZ004QQcategoryZ2989QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem
SPIDER BUGGY FROM BABYSTYLE
IN PINK
  • The unique Spider from Musty is a revolution in design technology with all the benefits of a lightweight buggy.
  • The eye catching three wheel design frame supports fashionable reclining seat units available in a range of colour options.
  • The lightweight spider folds with ease into an incredibly compact unit for either storage or transportation and it has its own stylish
    carry-bag making it a must have for travel abroad.
  • Optional carry bag £19.00 & Footmuff £33.00

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 12095
11.10.2007 14:09:31   
Taya85

ja hudo je to, ce se sexa samo na pojstli user posted image user posted image user posted image user posted image malo inovativnosti erna prosim noooo

ja erna sej za mizo v kuhinji še ne sedi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12096
11.10.2007 14:10:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

zdaj se seksat ne mormo vec ker je itak tamal nasredini tako da user posted image user posted image  

Erna, mi imamo pa jegovo posteljico ob najini zakonski, pa en povštrček pri strani, tko da ne more dol past, pol imava pa midva zase vso ostalo posteljo za se crkljat...user posted image ampak midva itak dol popadava kadar se Jure odloči, da je blo dost sranja in da gre spat!user posted image

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 12097
11.10.2007 14:10:20   
Dajadada
Mi2 sva bila tudi pri P danes...3 cepljenje, zaenkrat razen tega, da je mal siten ni reakcije. Ima 8050 g in 68 cm pri 6,5 m. Jaz sem ga doma že kar precej več stehtalauser posted image . Na začetku je bil tak bucko, zdaj ga pa že bejbe šišajo...tud njegova Lina, ah jauser posted image . Voda in kri o.k., pregled bolj hiter, sedi super, pravi da bo kmalu na nogah, da je močen. Čevljčke pa pravi, da naj ne kupujemo dokler ne bo zares hodil, da ne bomo preveč hiteli (itak nismo mislili)...se pravi spomladi, prej pa doma štumfe s štoparji, zunaj pa kakšne copatke. Me veseli, da ne navija za kakšne trde cicibanke. Je pa še rekla, da bomo ful težko najdli čevlje zanj, ker ima široko nogo. Njen sinko ima tudi široko, ampak manj kot naš, pa je rekla, da komaj najdejo kakšne primerne.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 12098
11.10.2007 14:15:33   
Taya85
tinaaja a vi boste dal na traxx-a original zimsko vrečo al od quinniy-a?

dajadada sej sem tud jaz mislila da ma Lina tam ene 8600 g.... ker težka je pa kot da bi jih najmanj 100 user posted image

< Sporočilo je popravil Taya85 -- 11.10.2007 14:16:50 >

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 12099
11.10.2007 14:25:52   
tinaaja
smo ze kupili quinijevo.

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 12100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  482 483 [484] 485 486   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  482 483 [484] 485 486   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?