Žabika
|
Včeraj je bilo premalo časa za kaj resnega napisat. Sem šla ob 11:30 od doma samo do ZD, pediatrinjo vprašat za mnenje, pa sem prišla domov ob 18:30. Pa ne se za glavo držat, koliko časa sem čakala, ker sem pri P kar hitro opravila, potem sva se pa s Hano nenačrtovano potepali, pojedli dve kosili, nakupili vrečo knjigic in NE našli jaknice za zimske dni. Zvečer so bile pa druge aktivnosti na sporedu. Pa lepo po vrsti. Dobili smo izvid testiranja imunskega sistema. Vrednost IgG nizka, cepljenje odsvetovano. To koliko sem vesela, da imamo takšno P, itak ne morem opisat. Skratka zaenkrat vse ok, cepljenje prestavljeno še za najmanj pol leta, ko bomo spet kontrolirali. Poleg tega ima Hana še nizke vrednosti celične imunosti, ampak P pravi da ni razlogov za preplah. Pravi da si ji vidi, da ji nič ne manjka in da je noro vesela punčka. Odsvetovala je le vrtec, ampak ta je zaenkrat itak še daleč. jakna: izbira je katastrofalna. Ne vem, kako naj tega mojega malega miška stlačim v te centimeter debele koce, ki jih prodajajo. Ne vem, kako se ne spomnijo in naredijo jakno iz kvalitetnega materiala, najtanjše možne debeline. Da o kombinezonih sploh ne govorim. Bo treba še malo pogledat. pikca: kako skuhaš polento? Mislim, a jo zavreš v svojem mleku, ali jo skuhaš na vodi, pa potem zamešaš? A se naše mleko lahko pogreva? Pa še eno vprašanje: a se naše spumpano in ohlajeno mleko lahko skisa, če ga zliješ v toplo čežano? Glupo vprašanje, ampak sej veste, če ne vprašaš, ne veš!
|