Barči78
|
Evo mene, nazaj od pediatra. Takole kaže vaga: 7800 g (v 6. tednih smo se zredili za 800 g, sploh ni slabo) dolgi smo 71,5 cm (zrasli za 2,5 cm) obseg glavice 44 cm Bili smo cepljeni, kljub prehladu , je rekel P, da so zelo blaga cepiva, samo mogoče kakšna temperatura, upam, da bo vse v redu. Pa trojkici nam rasteta (skor sta že zunaj), pa spodaj je malo nabrekneno , ne morem verjet, da sonček to tko dobro prenaša, ponoči spi, je normalno, edino kakamo fest, to je pa tud dobr. Pediatra sem nafehtala za napotnico za pregled v RA, ker dela točno tako kot njegova sestrica, ona je isto vse ful zgodaj naredila, ampak po kvaliteti za fizioterapevtko pa tko tko. Nikoli dost dobro. Sem srečala na hodniku Nejino FT-ko, samo ko je videla Žana kako lepo sedi v vozičku, je rekla, da je daleč od Neje, samo jaz vem, da je ista Žabica kot Neja. Ko npr. pleza po štirih, včasih kar z obema nogama na enkrat poskoči, to pa Ni dobro, včasih se pa lepo plazi, če je bolj drseča podlaga, se pač požene kar z obema, pa ko sedi, vekikokrat eno ali celo obe nogi pozabi zadaj, se pravi sedi med nogama, to tud ni dobr. Pa še kej, mal preveč se mu mudi, kar naj ga pregledajo, bo samo koristilo. Torta - evo naročili smo jo v Čira Čara v Predosljah, spodnja je bila sadna (borovnice), zgornja pa če poznate kranjska saharca, tista, k ma samo gosto čokoladno kremo po sred, skratka bla je odlična. Oblekca - ja, prov tko sem si ga zamislila, športno elegantnega , men je bil tolk lep Grem mu nekaj skuhat. Čao