|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  427 428 [429] 430 431   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
25.9.2007 20:41:48   
A-N-J-A
urla drug teden,ok???Kolk ma Katja zdaj št.cunc?

erna hvala,hvalauser posted image

Zdele gledam Preverjeno pa se mi je zdel prejle ko je bla Katarina Stojanovič da ma bušijauser posted image ,a se motim???

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 10701
25.9.2007 20:44:23   
amy26
brina ni hotla na zizi zaspat, zdaj pa pri fotru tuli in tuguje za zizo

upam da mu jo bo uspelo uspavatiuser posted image

Ela je zaspala ob 20 uri pred petimi minutami se zbudila in že sem ji parkrat popravila dudo, očitno bo spet dolga noč, to bo že četrta zapored, skos zbujanjeuser posted image  nevem kaj ji je

pa njej tudi mal teče z noska in mal kašlja vendar ni kritično

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10702
25.9.2007 20:45:15   
draja
Tinaaja nisem še nikoli, ampak jaz bi kar takole poskusila

http://www2.gov.si/mg/tirs/tirs.nsf/f1?OpenFrameSet&Frame=main&Src=/mg/tirs/tirs.nsf/0/838F0883B0BAFDC8C1256CC400393325?OpenDocument

Lahko ostaneš anonimna če želiš.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 10703
25.9.2007 20:46:57   
amy26
Danes sva bile tudi midve z Elo v Mercatorju, Ela je bogatejša za vijoličen zimski pajacek, Aleks pa je dobil kar nekaj cunj za zimo, ja zdej je trgovina res na nivojuuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10704
25.9.2007 20:49:56   
Žabika
Madona, sem se ustrašila, ker ste kar tri strani naklofale, pol pa grem gledat, pa same slikce. Ajoj Erna, a si pozabila na mojo prošnjo???

Mi smo spet preživeli lep dan, ki pa je bil tudi malo razburljiv! Dopoldne smo se peljali z ladjico v Dubrovnik (45 min) in ko smo se popoldne vračali, se je na morju že okrepil jugo, kar pomeni, da so se valovi nabrali. Kapitan naju je predno sva šla s Hano na ladjo opozoril, da je morju razburkano, ampak sva kljub temu rekla, da gremo probat, če je kaj mornarka. In že ko je kapitan prižgal motorje je Hana zaspala in se zbudila, ko smo voziček prestavili nazaj na kopno. No povem vam samo to, da je kar nekaj potnikov med vožnjo olajšalo svoje želodčke!

draja: ne glej preveč na tabelce, ampak naredi rižolino takšen kot Živi paše. Pri nas je na začetku zelo gost, potem se malo utekočini, na koncu pa notri nalijem še malo navadne vode in še tisto popije.

Dodam na seznam:

Mere marcevskih bejbijev pri 6mesecih

Tjaša ( malecka_mateja) 71cm                                 10200g
Vid (tejcica)                     80cm                                 9360g
Žiga (Erna14)                  68cm (71 njena meritev)        8610g
Tija (majcika)                   70cm                                 8550g
Anej (*sonchek*)            71cm                  8200g                            
Matia (thaiss)           70cm                                      7670g
Brina (tinaaja)                 68cm                                      7530g
Iza (skacica)                    67cm                                      7250g
Diti (dskubin)                    64cm                                      7030g
Maks (cv105)                   66 cm                                     6650 g
Hana Re (Žabika)              67cm                                      7550g

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 10705
25.9.2007 20:56:42   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

brina ni hotla na zizi zaspat, zdaj pa pri fotru tuli in tuguje za zizo

upam da mu jo bo uspelo uspavatiuser posted image

uspelo se ji je edino fuuul ornk po licku opraskat. bo kar lepa hrasta. je zaspalapri meni v narocju,kjer je se zdaj user posted image meni tok pase jo met blizu, tudi ponoci, da spi pri meni.

amy, upam, da bo vseeno ok noc.

moram it ta mercator pogledat, saj zdaj bo dez, pa bo cas za to.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 10706
25.9.2007 20:56:53   
Sibil_

Mere marcevskih bejbijev pri 6mesecih

Tjaša ( malecka_mateja) 71cm                                 10200g
Vid (tejcica)                     80cm                                   9360g
Lukas (Sibil RR)                73cm                                   8800g
Žiga (Erna14)                  68cm (71 njena meritev)     8610g
Tija (majcika)                   70cm                                   8550g
Anej (*sonchek*)            71cm                                   8200g                            
Matia (thaiss)                  70cm                                   7670g
Hana Re (Žabika)            67cm                                   7550g 
Brina (tinaaja)                 68cm                                   7530g
Iza (skacica)                    67cm                                   7250g
Diti (dskubin)                    64cm                                  7030g
Maks (cv105)                   66 cm                                  6650g

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 10707
25.9.2007 21:04:26   
tinaaja
tole je kasica od alete "brez glutena"
http://www.babyservice.de/Alete/Produkte/Mehrkorn.htm?sid=dc669730-143a-4667-a6bf-4c9063f877d2

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 10708
25.9.2007 21:17:28   
draja
Ja, Alete ima tudi gres, torej pšenični zdrob, od 4-ih mesecev naprejuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10709
25.9.2007 21:22:01   
Naomi
cer,
hmmmm, kje naj zacnem, ker takoj ko preberem takoj pozabim kaj naj komentiram...user posted image
...ostali smo mensezdi pri Svitkovi tortici...ja jasno, da on nebi bil drugacen, je tudi namocil roko in smetano razmetu kukr se je dal user posted image user posted image ...
...mi imamo ju3 pregled, tko da manekenske mere napisem ju3...
...se malce za razburljivo branje...ucei so nam se tadrug app skenslal...in zakaj, ker je pozabla povedat, da otroc pod 12 let ne smejo bit u teh app...grozaaaaaaaa...diskriminacija starsevska user posted image ...ampak, zej pa mamo..in upam, da drzi, da nam u cet dop dobila, da ''so soree'' user posted image
...jemo ok...tudi pri nas enaka zgodba o utekocinjenju rizolinota...jes kukr ga nabasem, je prot koncu zmer tekoc...sam to je ok...ker more otrok eksat na konc :)...je pa ista pesem z enim drugim...isto sam It proizvod...tko, da ze zgleda res kej od mleka odvisn...
...mi bomo mogoce. ce bomo sli u ksno trgovino u Landnu- MOGOCE- kupil Svitu ksn kombinizoncek al pa bundico user posted image user posted image
...ju3 pa se nabava kasic ipd...pol pa pakiranje ( me je drgac kr groza k mam se celo goro za likat)...
...oh ja...danes malce bolj ''resno''
no, pa nocko

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10710
25.9.2007 21:24:45   
tinaaja
da otroc pod 12 let ne smejo bit u teh app.
user posted image user posted image user posted image in zakaj ne... halo to so res bolni

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 10711
25.9.2007 21:27:49   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Tinaaja nisem še nikoli, ampak jaz bi kar takole poskusila

http://www2.gov.si/mg/tirs/tirs.nsf/f1?OpenFrameSet&Frame=main&Src=/mg/tirs/tirs.nsf/0/838F0883B0BAFDC8C1256CC400393325?OpenDocument

Lahko ostaneš anonimna če želiš.

done!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 10712
25.9.2007 21:28:16   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Danes sva bile tudi midve z Elo v Mercatorju, Ela je bogatejša za vijoličen zimski pajacek,

A isti kot mi z zajčkom, samo da druge barve? Meni so fuuuuul lepi. Joj, škoda da še nimamo izzvidov, ko se zdaj vsi potikate po mojem koncuuser posted image .

Naomi fajn se mejte v Londonu. Pa brez veze likat pa s sabo nosit cunje, ko imaš pa tam takooooo dobre cunjeuser posted image . Jaz bi namerno vse doma pozabila, da bi moral vse nabavituser posted image . Joj, sam London je pa meni zakon mesto. Jaz bi takoj tam živela. Sem bila sam par dni tam, pa sem se čist zaljubila.

A se vidi ne, da dragi gleda neko brezvezno tekmo in se mi ne da zraven sedet, pol pa tle težimuser posted image .

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 10713
25.9.2007 21:37:44   
tinaaja
naomi... jaz bi pa to imela user posted image user posted image user posted image
user posted image
pa to
user posted image
paaaa............ uffff .......... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 10714
25.9.2007 21:47:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Tiste, ki dojite- a ste kaj razmisljale,do kdaj boste dojile oz kaksen imate plan?

Hm, dobro vprašanje. Jure je rekel, da bo moje zize vlekel, dokler jih ne ponudi katera mlajša! user posted image user posted image user posted image
(Drugače pa ne več kot do 1. leta.)

Tako pa mi že sedimo (no, kdaj pa kdaj še pademo).
user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 10715
25.9.2007 21:53:24   
Naomi

da otroc pod 12 let ne smejo bit u teh app.
user posted image user posted image user posted image in zakaj ne... halo to so res bolni

nc pojasnla, sam rekla, da je lastnik tko reku...mislm...groza...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10716
25.9.2007 21:56:16   
Naomi

naomi... jaz bi pa to imela user posted image user posted image user posted image
user posted image
pa to
user posted image
paaaa............ uffff .......... user posted image user posted image user posted image user posted image

nema user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10717
25.9.2007 21:59:40   
Naomi
..za likat mam zato, ker morm spet mal omare napolntuser posted image user posted image ( na ene cune sem ze kr pozabla, da jih mava)...ne lih vse za sabo ;)...bomo mel eno potovalko bl prazno user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 10718
25.9.2007 22:02:11   
Sibil_
Kašice in utekočinjenje-kašice proti koncu obroka postanejo vodene zaradi sline.Poskusite dati kašico na pol in hranite prvo iz ene skledice in potem druge-v drugi bo ostala kašica enako gosta, dokler slina ne pride zraven.Temu se izogneš s tem, da prelivaš kašico postopoma-torej hraniš iz ene posode večino kašice imaš pa v drugi.Al pa na koncu dodaš še malo praha, pa je.user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 10719
25.9.2007 22:02:55   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

user posted image
pa to
user posted image

nema user posted image user posted image

how rude user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 10720
25.9.2007 22:07:28   
A-N-J-A
naomi jaz bi pa tole
user posted image
pa še monkey on bord sam ga ne najdem

user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 10721
25.9.2007 22:09:18   
A-N-J-A
naomi saj k boš rabla nove zobe ti jih bom pa jaz nardilauser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 10722
25.9.2007 22:09:28   
tinaaja
anja, joj, do mothercare se prisla nisem.. sem sele next gledala.. naomi, kar se en kufer splaniraj za sabo, no eno zlozljivo potovalko, ker greva mi2 z anjo v akcijo (distance shopping) hehehe

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 10723
25.9.2007 22:10:01   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

naomi jaz bi pa tole
user posted image
pa še monkey on bord sam ga ne najdem

user posted image

a vam dam naslov od hotela, pa podalsite za nas 5 za eno noc..pa vsem kej prnesem user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 10724
25.9.2007 22:10:34   
Pikca
čer,
novica dneva: naš (tamali) otrok je začel JESTuser posted image , se pravi, sam prostovoljno in zavestno odpira usta. Sicer zaenkrat ne mara drugega kot rižolino, pri ampak to mi daje upanje, da bo morda le normalen jedec in nam ne bo treba kot pri Živi za vsak grižljaj izvajat akrobacij. Živa pa... danes za večerjo je pojedla 5 koščkov krompirja in spila deci čaja... kar solidno. Zdravje se počasi vrača.

mere naših marčkov - u, so že veliki, Jernejeve mere sporočim 3. 10. ko imamo pregled, sicer pa zihr nima še 7 kil

patronažna je k nam prišla kar sama, sicer naj bi jo jaz poklicala, ampak sem toliko časa odlašala, da je kar sama prišla

zimski pajacki - kok številko ste pa kupile? A te pajace z zajčki imajo tud za fantke? Imajo to samo v ta velkem ali tudi v ostalih hipermarketih?

rokavičke - pri nas niso nobene ostale gor (pri Živi), še najbolj so se obnesli malo predolgi rokavi, da so bile rokice notri skrite

dojenje - pri Živi sem imela najprej plan dojit tam nekje do 1 leta ali leta pa pol, potem se pa nekak nismo držali plana... tako, da zdaj nič ne planiram, pač ko se mi bo zdel Jernej zrel za odstavljanje, bomo postopno nehali.

uf, tale rižolino pred spanjem ni bla dobra ideja, se je že 3. zbudu...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  427 428 [429] 430 431   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  427 428 [429] 430 431   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?