|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
23.7.2007 20:54:58   
scubadiver
Ojla punce.. lepo pozdravljene vse ki ste se vrnila z dopusta... mi smo tudi za vikend malo pobegnili na morje. Je bilo prav luštno.
Drugač se pa psihično pripravljam na test sladkorja jutri zjutraj na tešče.
Lepo prosim držite pestke, da bi pogruntali da je bil lažen preplah in da nimam sladkorne. Se javim ko kaj izvem.

papa

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
23.7.2007 22:59:17   
mamuška
Evo, držim pesti!!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
24.7.2007 12:12:31   
murencek
Živjo!
Evo tle priredba, kot se sika! hihihi, end aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj...

http://www.myexit.org/node/27406

Naj naši user posted image  malo zadensajo na super muziko!

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
24.7.2007 12:13:37   
scubadiver
Mamuška hvala za pestke vendar so mi kljub temu potrdili sladkorno. Jutri moram tja še na skoraj celodnevni test ampak se rezultat verjetno ne bo spremenil. Ah ja, bomo pa na strogi dieti do konca.. kaj čem user posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
24.7.2007 12:14:14   
murencek
Mamuška, tudi jst jih stiskam!

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
24.7.2007 18:56:09   
mamuška
Čist na brzino, izžeta sem ko cunja, čakala 3 ure+skoraj 2 uri pregleda user posted image user posted image , potem sem pa še pred točo bežala celo pot in 2 x vedrila, da mi ni v nulo stolklo avtauser posted image user posted image . Bistvenih sprememb ni, rezulatati enaki kot zadnjič, titri tudi, znakov otekanja otroka ni, kar je odlično, kontrola v četrtek. Zdaj grem pa po dolgem, ker sem res čist izmozgana.

Scubi - zoprno, amoak ni pa nevarno! Saj bo šlo, boš videla!!

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
24.7.2007 19:29:58   
zirafa76
pozdrav iz hladne Bratislave..

koncno dezuser posted image user posted image  ter ohladitev vsaj za nekaj cas...
Mamuska, to pomeni, da se ni nic bistvenega spremenilo??Je to dobro ali....upam da....user posted image

Sladkorni test se tudi mene caka, ki se ga bojim, ker jem ogromno sladkarij!!!!!user posted image user posted image enostavno ne morem brez...ceprav, ko sem bila v bolnici so mi vzeli kri ter testirali na vse mozno, pa je bilo vredu...Imam upanje, da bi bilo to kul??? Ker se kaksnih dodatnih sokov ne bi zmogla....

Sele sedaj se kaze napor nosecnosti z dvojcki..to je uffffffffffffuser posted image
pa koliko so zivahne obe..user posted image user posted image hvalabogu, ampak se ze sprasujem, kako veliko maternico imam, da se se vedno tako premetavata????user posted image user posted image   SEj hvalabogu, ampak dobesedno me zbudita ponoci od brc v vse konce moje notranjostiuser posted image user posted image
Moj trebuh pa raste in rasteeeeeeeeeuser posted image

Sem pa danes se odlocla polepsatuser posted image , si ostrigla svoje dolge lase na krajse, nova barva...user posted image user posted image  sem rekla, da morem biti lepa nosecka..user posted image user posted image
Ker sem vceraj dobla tak napad depresie, da jaz tega enostavno ne bom zmogla, dva user posted image user posted image , pa selitev, pa nova dezela, cist sem se zgubla, pa v solze....no, danes je boljse, pa moj me je malo potolazil....
zato pa greva drug teden v SLOuser posted image , pa vlecem pol druzine na UZuser posted image user posted image , moja mami prvic in moj dragi....ostali bojo pa zunaj pocakal.....

no, pozdravcek vsem, pa upam, da bomo kmalu dale vse skozi..tezave ter rodile nase user posted image , pa da bo vse vredu......user posted image

cao cao

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
24.7.2007 19:45:37   
mamuška
To pomeni, da je stanje daleč od idealnega, ne pa še tako kritično, da bi zahtevalo poseg ali ukrepanje. Bistevno je, da otroček ne oteka, nima znakov hidropsa (zastajanja tekočine v možganih) in da kljub povišanim pretokom (skozi njegove organe teče več krvi in hitreje, da nadomešča nižji nivo hgb in s tem manj kisika) še vedno dobro napreduje. Če bi se pojavil hidrops, morajo takoj narediti transfuzijo, da preprečijo otrokovo smrt (v končni fazi). Tko da trenutno sem s tem čist zadovoljna, čeprav mi tale vožnja niti malo več ne pašeuser posted image

OGTT čaka mene naslednji torek, že zdaj se mi bruha ob misli na cukr!! Meni se vse sladko obupno gravža - še srečauser posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
24.7.2007 19:58:02   
scubadiver
Mamuška bomo še naprej držali pestke da bo vse ok....
sej vem da tale sladkonrna ni nič nevarna in tudi ne mislim prav nič jamrati. Bi bilo lahko kaj mnogo hujšega kot to. zoprno pa bo, to je pa dejstvo.. Bom vidla kaj mi bodo povedali jutri po 100 gramskem testu ko imam še posvet  o prehrani...

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
25.7.2007 8:26:52   
sonchek
HEJJJJ
...DOBRO JUTRO user posted image !!!!

Evo eno kavico za vsako da se čim prej zbudite....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...pa en preskrasen dan!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 2335
25.7.2007 8:36:20   
ninocka
Kaksno zatisje pri nas user posted image user posted image
Mamuska drzim pesti, da bo vse OK oz. da vsaj ostane tako kot je (ce prav razumem je zdaj nek status quo?)?
Scubadiver, sej bo...moja kolegica je v prvi nosecnosti tud mela potrjeno sladkorno, pa je jedla po tisti dieti in je blo vse OK. Zdej v drugo pa ni nobenga znaka o kaksni sladkorni (seveda drzim pesti, da bo se naprej ostalo isto).
Zirafa tudi pri tebi bo vse OK. Verjamem, da te je vse cist strlo, saj je toliko sprememb naenkrat, pa se tezave, ki jih imas...ampak zenske smo mocna bitja in smo sposobne prenest vse...ce ne drugac, pa z mal razvajanjem zase user posted image
Sem se zdej spomnila, da si sprasevala za pojstlco za dojencici - jst bi na tvojmu mestu raj kupila najprej 1 normalno (140*70) in jih mela obedvi not, ko pa bosta dost veliki, da ne bosta mogli bit vec noter, pa dokupis se drugo istih dimenzij. Uporabljala jih bos lahko komot do 2 ali tretjega leta. Ker kosek, zibka - to  preraste v parih mesecih oz. pri nam v zibki ni bil vec stabilen, ko se je zacel obracat na bok in trebuh. Zibka se je vsakic tolk zamajala (kljub varovalu), da sem mislila, de se bo ven zvrnil. Iz tega razloga se mi zdi nakup zibk in koskov cist nesmiselen in nepotreben strosek (jst tud ne bi zibke kupovala, ampak sem jo dobila).

Sem vam pozabila povedat, da je pa mene cisto potrlo, ko so prejsnji petek ugotovili, da je v Munchmallowih salmonela...jst sem jihpa se 2 dni nazaj jedla...se nisem ustrasla, da bi fasala salmonelo (bi se verjetno takoj pokazalo), ampak ker so jih umaknili iz prodaje in zdaj nimam vec kaj sladkega za jest!!! In to je blo edino kar sem od sladkarij jedla user posted image user posted image user posted image user posted image Sta me pa dve sodelavki takoj opozorili na to in mi jih prepovedali jest, ena mi je celo iz dopusta SMS poslala (in me posledicno spravila v jok, ker se mi je tako lepo zdelo, da tko skrbijo zame).

Sem si uceraj zmerila obseg trebuha - 105 cm. Ne vem, mene bo razneslo do poroda user posted image Ful me boli sramna kost, ful tezko vstanem, komi si se hlacke oblacim...vidim, da bo mogu spet moj stopit v akcijo user posted image

Tale ohladitev mi je kr prav prisla, samo upam, da se ne bo vlekla zdej v nedogled - ker par dni morja, izlezavanja na plazi, cofotanja po vodi... bi mi pa res prav prislo. Ce bo slabo vreme, raje preklicem dopust in grem kasneje.

Uzivite, danes bo zgleda se en malo manj vroc dan...

Pa se "nasvet" za tiste, ki ze kupujete kaksne oblekce in bodije - splaca se vam jih kupovat tudi v Hoferju - so zelo poceni, dobra kvaliteta in tudi dost velike stevilke. Jst sem lih nasmu skratu vceraj kupila 2 kompeletka (v kompletku sta bila 2 bodija za 5eur) z napisi I love mama, I love papa, Born to be wild in V.I.B. (very important baby). Nasploh majo v hoferju za otroke zelo dobre stvari, pa tudi poceni. Dobre cunjice ima tud Marks&spancer (so mal drazje), pri njih se vam splaca kupit pizamice in bodije, ki jih imajo v kompletu,. Spar in Leclerc imata ful majhne cifre, zato vam priporocam, da vedno vzamete vsaj za 2-3 mesece vecje (ful se skrcjo), H&M in C&A imata pa itak najboljse stvari (po kvaliteti in izbiri), stveilke so pa tudi dost velike - vcasih se mi za kaksne njihovi stvari zdi, da kr rastejo s tamalim user posted image Mi mamo se zdaj dolocene H&M oblekce st. 80, 86 mu je pa itak kot ulita user posted image (stari bomo pa 2 leti).  To so moje izkusnje z nakupovanjem otroskih oblekc v razlicnih trgovinah.
Aja pa se to glede oblekc - nas je bil suh in dolg in mu doloceni modeli sploh niso pasali - ker so bli siroki, trup so meli pa ful kratek. Tko da bodite tud pozorne na to, da so predvsem bodiji sorazmerno siroki in dolgi, ker drugace zgledajo kot eni capeljski v njih, ker jim vse visi okrog pasa, spodi jim ga pa zapet ne mores.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 2336
25.7.2007 8:55:37   
tintin
Hojla so-nosečke,
no jaz sem od včeraj dalje spet v službi, nevem kako dolgo sicer še, ker me svinjsko boli hrbet (hrbtne mišice)....in komaj zdržim 8 ur. V službi veš čas sedim (razen vmesnih sprehodov), stol imam bolj za en klinc in hrbet me boli kljub telovadbi in kljub temu, da doma skoz sedim na telovadni žogi. V petek imam pregled, pa bomo videli kaj bo porekel G...po eni strani ne bi šla ravno na bolniško, ampak po drugi strani imam pa vsega dost....sploh pa bolečin v hrbtu.
user posted image precej brca (najraje v mehur ali popek) ali pa tišči  glavico (ali pa ritko - kdove) na levi strani ven - da je kar bunka tam, trebuh mi je v zadnjih 2 tednih kar razneslo...v petek dopolnim 26 t., tako da ni čudno. Me je kar strah petkovega pregleda in pogleda na tehtnico, čeprav nič kaj ekstra več ne jem in skušam pazit, a vendarle...me je čedalje več skupaj. Občutek imam, da mi je padla raven hemoglobina, saj sem na momente zelo utrujena in mi nabija srce...bomo videli.
Cunjice sem jaz kupovala 62, razen 5 bodyev in 1 pižamico imam številko 60 (3 mesece) iz Leclerca. Jaz sem bila ob rojstvu velika 56 cm, tako da se orientiram po sebi. Kupit morava od cunjic le še kombinezonček in zimsko jaknico...ostalo imava vse.
Sicer pa sem tudi jaz v nedeljo dopolnila 27 let in imam ta teden v znamenju "žurk", jutri v službi in v nedeljo še s starši. in se mi kar ne da ničuser posted image Lp vsem!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
25.7.2007 9:21:33   
murencek
Živjo še od mene!
Žirafa76, te čisto razumem (kar se kriz tiče). Vse je novo, pa še noseča si. Sam sej vemo, da se človek tudi tega navadi. Samo razmišljati mora v tej smeri (ne tako, da bi se smilila sebi, ampak da tko je in da je treba v novi situaciji zaživeti). Ja, pa osrečevati moraš sebe. Ker s tem bo posledično prišla dobra volja, tudi partner bo opazil spremembe...
No, tko je bilo pri meni. Najprej za zjokat vseskozi, potem so se pa krize umirile, no zdej jih pa ni več. So pa prišle nove user posted image  (no, + stran prejšnjih kriz je, da znam premišljevati o tem, kako bom nove reševala, kaj je treba prebrati...), saj se odnos vseskozi razvija in spreminja. Ampak zdej vsaj vem, iz kakšnega testa sem in da lohk tud sebe presenetim.
No, zdej se zavedam, da sem samosvoja in da mi tud partner pri tem ne more nič pomagati. On je kvečjemu moj sopotnik, s katerim živim življenje.
ninocka, tud jst sm se spraševala, kolk mi bo še trebuh narasel. In postajalo me je pošteno strah. Pol sm pa zadnjič srečala sonosečko, ki ima rok 1. 8. Pa sploh ni imela tolk velikega trebuha od mene (no, bil je malo večji, ampak ne ful napihnjen). Pa tudi potolažila me je, da ji v zadnjih 2 mesecih trebuh ni tolk zrastel (je pa prej pridelala 12kg, sam se ji nič kej dosti ne vidi, k vseskozi neki športa).
tintin, tudi meni ob večerih pogleda na L strani bula ven. Zadnjič se je moj kar ustrašil, kaj hudiča je narobe. No, pol sem se prestavila na D bok in je bilo malo bolje. Se pa kr tolažim, da smo ženske tko narejene, da bo bul vse več in hvala za raztegnjene trebušne mišice.
Aja, še nasvet bi rada. Za toksoplazmozo sem neg in se moram paziti mačk (čeprav sem bila z njimi cel lajf, od malega). Drug teden pa imam priliko iti na morje v prikolico (brez elektrike), kjer je pes kokršpanjelček. Sej bom še posurfala po netu, ampak a se je psov tud treba izogibati?
Nič, fajn se imejte in pa-pa!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
25.7.2007 9:27:36   
Laubica
Dobro jutro-smo ob 2h zjutraj prišli iz Ugljana.Bilo je groznooooo vroče,morje čudovito,samo 2ki sta bila zraven sta imela zdravstvene težave  in smo prišli par dni prejuser posted image .In tako sem se trdno odločila da od zdaj naprej še grem samo sama z svojo družino na morje,ker nas je bilo zdaj 6 in se je bilo treba kar fejst prilagajat in i to ravno zdaj ko sem noseča ni šlo od rok.Pa še to sem ugotovila da starejši so hujši kot otrociuser posted image .No to je utrinek mojga letošnjega dopusta.
Celo pot nazaj pa me je mali tako brcal da me je že vse bolelouser posted image
Lepo se imejt in se beremo

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
25.7.2007 9:49:05   
ajtak
Tintin, vse najboljse user posted image .

Že 35, dobrodosla nazaj z dopusta. Upam, da si se imela vseeno fino.

Drage user posted image , tudi nas user posted image  je strasno aktiven, tako da zvecer komaj zaspim in zjutraj me zbudijo brce user posted image , ampak zaenkrat se niso motece, ker vem, da je to nas zdravi in zivahni baby user posted image . V Ponedeljek ga bom spet vidla po dolgih 2 mesecih in 9-ih dneh user posted image , se mi zdi to full dolg! Pa se to grem na 3D, ki je samoplacniski...

Ah, kaj jamram, nase mame pa UZ-ja se poznale niso user posted image .

Vsem zelim en lep dan, ce mate moznost se mal sprehodite preden bo spet vroce ko hudic! (ceprav sonce spet zge...).

Aja... Sem ravno razmisljala o nakupu telovadne zoge, pa vidim, tintin, da jo ti uporabljas, kako se ti zdi?

Kaj pa druge, a mislite, da je to dobra vaja za medenicne kosti??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
25.7.2007 10:06:21   
tintin
ajtak: meni je žoga super, že za sedenje, ker zmanjša pritisk teže na križ in medenico. Malo posurfaj po netu (v angleščini najdeš več na temo nosečnosti in žoge - žogi se pa reče Swiss ball). Kupila sem jo v Sanolaborju za 28 evrov, pa pazi, da vzameš pravo velikost...če si nad 177 cm (kot jaz) potem rabiš 75 cm premera, sicer bo 65 cm zadosti.
že 35: dobrodošla nazaj...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
25.7.2007 10:07:51   
tintin
Aja, psi niso prenašalci toksoplazmoze. Zgolj mački (posebej mladi)...no, jaz sem tudi neg., kljub temu, da sem 5 let preživela z mojim ljubčkom mačkom....user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
25.7.2007 10:36:39   
zirafa76
Dobro jutro vsem, pa vam posiljamuser posted image user posted image user posted image , da se zbudite..Jaz se veselo polezavam..Ja to je prednost, ce ne delas ali ce imas dvauser posted image user posted image  v pricakovanju....user posted image
Pozdravcek vsem iz dopusta, moj je minil kot strela, ampak je blo mega..kje je ze to???????user posted image user posted image

Ja, moje depresije so se mal zmanjsale, pa se domov grem mal pogledat, pa nakupi...user posted image user posted image
Sem pa ugotovila, da imamo slovensko skupnost v Bratislavi, s katero se dobim enkrat ta teden..A ni to super?????user posted image user posted image

Da se se jaz "pohvalim" z mojimi merami......hmmmmuser posted image user posted image
Obseg trebuha..101cm, pridelani kg...12..se tolazim, da sem noseca z dvojckiuser posted image user posted image , ceprav sem bila normalna, ko sem zacela..tako da imam sedaj 78kg..v trebuh se mi zdi in joske....nosim pa se vedno m velikost z elastiko.....
No, da se najdem kak " izgovor", da ni tak hudo....user posted image user posted image

Bomo ze pol postimal....

Jaz sem bila poz. na toksoplazmo..no, ni cudno, ko sem prezivela tulk casa z zivali in vsem zivim..ampak je kul sedaj...

Sem srecala vceraj neke sosede in so imeli te mini kocaste pse...lustni in mi rece, to so pa dvojcice...jaz pa v smeh in me pogledauser posted image , pa ji moj razlozi, da tudi midva cakama dvojcice, ona pa..joj, pa se sosedi smo, kako bo pol lepo..haloooooo..ona ima pse!!!!user posted image user posted image

V glavnem, lepo se imejte ter se javim kasneje se kaj...........

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
25.7.2007 12:32:48   
barika
Lep pozdrav, upam, da me sprejmete med vas. Rok imam 8.11 in pričakujemo fantka.
vidim, da ste aktivne z delanjem sladkornih testov. jaz sem ga imela včeraj, jutri me pa čaka ponovno, ker so ugotovili, da imam povišan sladkoruser posted image

lp

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
25.7.2007 13:54:24   
maks
Jaz imam tudi prvič jutri test za sladkor. Ker je od tega že en mesec sem malo pozabila; jaz sem dobila slad. za domov in moram jutri eno uro pred pregledom spiti. Mi je pa omenila, da lahko jem zjutraj, zdsaj pa me zanima če je to res, ker spiti moram okrog 9 dop. A potem lahko ob 7 ali 8 zajtrkujem? Hvala že vnaprej...
Drugače pa mojemu bolj ustreza desna lega, ker imam včasih prav hribček na desni! user posted image  Pa zdi se mi, d aje dosti bolj aktiven od prvega; ali pa se že več točno ne spomnim; sam ta me zdaj včasih tko brca ali se opira, da me full boli. Lahk pa da glih tko kam rukne.user posted image  Skratka bo zgleda večreni tip, ker ponavadi začne tam okoli 20 ure razgrajat ali pa ko se spravim spat in mi potem kakšno uro otežuje spanje! Kr pestro ni kaj!
Še bolj me mori to, da sploh še ne vem kje bom rodila!! Želim si da se do jutrišnjega pregleda odločim, da spet ne rečem, da še vedno premišljujem kar je res!user posted image  Jutri se bom še točno pozanimala kako je če rodiš v ch in mogoče grem pogledat njihov oddelek in se potem odločim, ker kako je rodit v Trbovljah že vem. Skratka full sem v dilemi, niham, tuhtam in rada bi že končno vedela. Upam, da nisem preveč zatežila, saj veste hormončki pa to! Če me v prvi niso nič dajali , pa zdaj tok bolj ! Se kar pozna na razpoloženju....
LP vsem user posted image
Za žirafo in pa mamuško; sem vesela, da sta ok in da bi tako tudi bilo.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
25.7.2007 13:57:40   
scubadiver
ojla punce,
sem nazaj še iz 100g testa sladkorja. Rezultat je v primerjavi z včerajšnjim kar dober. Nimam uradno sladkorne, ampak samo malo povišano toleranco na sladkor, kar pomeni, da sem imela od treh "črpanj" krvi samo prvega malo povečanega. Meja je 5,5 jaz pa sem imela 5,6. So me dali na predavanje o zdravi prehrani... tako da nisem na neki strogi dieti ampak moram samo zdravo jest. pa kakšnokontrolo več bom verjetno fasala.
Barika, dobrodošla med nami in držim pestke še zate za verjetno tudi 100 gramski test? ti samo sproščeno tja pa bo vse ok. Danes nas je blo sedem na tem testu in nobena ni imela prav hudih rezultatov. samo malce povišano raven sladkorja.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
25.7.2007 13:59:09   
scubadiver
Hm Maks ne vem,meni so zabičali da moram tudi na prvi test pridet strogo na tešče....

Neposredna povezava do sporočila: 2347
25.7.2007 15:05:47   
maks
Scubadiver: Ok, hvala, če že točno ne vem, potem je res bolje da sem tešča.

Neposredna povezava do sporočila: 2348
25.7.2007 15:51:11   
nicolina
Barika, dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image
Tintin vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, jaz tud ne vem kaj je blo včeraj z mano. Res so ti nosečniški hormoni čist podivjali user posted image user posted image . Sem se včeraj zvečer jokala kot dež, pa čist brez razloga, kar stožilo se mi je. Dobro, da me je moj user posted image  potolažil.
user posted image   brca sto na uro, obseg mojega  trebuha je 91 cm, tako da se mi zdi ni tako veliko. Ampak je še čas, me bo že še razneslo. user posted image user posted image

Lep pozdravček....

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
25.7.2007 17:17:03   
ninocka
Barika dobrodošla user posted image user posted image

Toxa - jst sem tud negativna, pa imam doma 2 macka, ki se non stop valjata po meni in spita pri meni. Ko sem bila privic noseca, je moj klical veterinarko in je povedal, da se notranji macki ne okuzijo tolk hitr, pa da ko je enkrat okuzen se toxa prenasa samo 2 tedna po okuzbi, potem pa ni vec kuzen. Izogibat se je pa treba macjim iztrebkom, pa tudi kaksnemu delu na vrtu (v zemlji so lahko iztrebki), pa sevda dobr prat zelenjavo, prepect meso, izogibat se prsutu...itd. sej veste.
Moja kolegica je bla v prvi nosecnosti tud negativna, doma je mela mucka, ko je rodila, ga je dala stran. Zdej so pa ugotovili, da je ze prebolela toxo, pa jih sploh ni jasno kdaj user posted image  (sploh glede na to, da nima nobenga macka v blizini).

maks jst sem mogla bit tud tesca za cuker, se pit nisem smela. Men se tud zdi, da je tale nas pikec bolj aktiven in bolj nemiren kot prvi user posted image  Al sem bla pa prvic tolk blazena, da je slo vse kar mal mimo mene user posted image user posted image user posted image

murencek jst sem se v prvi nosecnosti lih v zadnjim mesecih prav "skvasila" - vsak mesec sem pridelal 5 cm v trebuh. Sem mela pa taksen obseg, kot ga imam zdaj,  takrat pri 6ih mesecih user posted image  Jst sem tud zadnjic mela eno noseo stranko, je mela tak mali trebuscek in sem jo vprasala, kdaj ima rok. Je rekla septembra, mene je pa skor kap ker je bil trebuh manjsi kot moj user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?