ninocka
|
Kaksno zatisje pri nas Mamuska drzim pesti, da bo vse OK oz. da vsaj ostane tako kot je (ce prav razumem je zdaj nek status quo?)? Scubadiver, sej bo...moja kolegica je v prvi nosecnosti tud mela potrjeno sladkorno, pa je jedla po tisti dieti in je blo vse OK. Zdej v drugo pa ni nobenga znaka o kaksni sladkorni (seveda drzim pesti, da bo se naprej ostalo isto). Zirafa tudi pri tebi bo vse OK. Verjamem, da te je vse cist strlo, saj je toliko sprememb naenkrat, pa se tezave, ki jih imas...ampak zenske smo mocna bitja in smo sposobne prenest vse...ce ne drugac, pa z mal razvajanjem zase Sem se zdej spomnila, da si sprasevala za pojstlco za dojencici - jst bi na tvojmu mestu raj kupila najprej 1 normalno (140*70) in jih mela obedvi not, ko pa bosta dost veliki, da ne bosta mogli bit vec noter, pa dokupis se drugo istih dimenzij. Uporabljala jih bos lahko komot do 2 ali tretjega leta. Ker kosek, zibka - to preraste v parih mesecih oz. pri nam v zibki ni bil vec stabilen, ko se je zacel obracat na bok in trebuh. Zibka se je vsakic tolk zamajala (kljub varovalu), da sem mislila, de se bo ven zvrnil. Iz tega razloga se mi zdi nakup zibk in koskov cist nesmiselen in nepotreben strosek (jst tud ne bi zibke kupovala, ampak sem jo dobila). Sem vam pozabila povedat, da je pa mene cisto potrlo, ko so prejsnji petek ugotovili, da je v Munchmallowih salmonela...jst sem jihpa se 2 dni nazaj jedla...se nisem ustrasla, da bi fasala salmonelo (bi se verjetno takoj pokazalo), ampak ker so jih umaknili iz prodaje in zdaj nimam vec kaj sladkega za jest!!! In to je blo edino kar sem od sladkarij jedla Sta me pa dve sodelavki takoj opozorili na to in mi jih prepovedali jest, ena mi je celo iz dopusta SMS poslala (in me posledicno spravila v jok, ker se mi je tako lepo zdelo, da tko skrbijo zame). Sem si uceraj zmerila obseg trebuha - 105 cm. Ne vem, mene bo razneslo do poroda Ful me boli sramna kost, ful tezko vstanem, komi si se hlacke oblacim...vidim, da bo mogu spet moj stopit v akcijo Tale ohladitev mi je kr prav prisla, samo upam, da se ne bo vlekla zdej v nedogled - ker par dni morja, izlezavanja na plazi, cofotanja po vodi... bi mi pa res prav prislo. Ce bo slabo vreme, raje preklicem dopust in grem kasneje. Uzivite, danes bo zgleda se en malo manj vroc dan... Pa se "nasvet" za tiste, ki ze kupujete kaksne oblekce in bodije - splaca se vam jih kupovat tudi v Hoferju - so zelo poceni, dobra kvaliteta in tudi dost velike stevilke. Jst sem lih nasmu skratu vceraj kupila 2 kompeletka (v kompletku sta bila 2 bodija za 5eur) z napisi I love mama, I love papa, Born to be wild in V.I.B. (very important baby). Nasploh majo v hoferju za otroke zelo dobre stvari, pa tudi poceni. Dobre cunjice ima tud Marks&spancer (so mal drazje), pri njih se vam splaca kupit pizamice in bodije, ki jih imajo v kompletu,. Spar in Leclerc imata ful majhne cifre, zato vam priporocam, da vedno vzamete vsaj za 2-3 mesece vecje (ful se skrcjo), H&M in C&A imata pa itak najboljse stvari (po kvaliteti in izbiri), stveilke so pa tudi dost velike - vcasih se mi za kaksne njihovi stvari zdi, da kr rastejo s tamalim Mi mamo se zdaj dolocene H&M oblekce st. 80, 86 mu je pa itak kot ulita (stari bomo pa 2 leti). To so moje izkusnje z nakupovanjem otroskih oblekc v razlicnih trgovinah. Aja pa se to glede oblekc - nas je bil suh in dolg in mu doloceni modeli sploh niso pasali - ker so bli siroki, trup so meli pa ful kratek. Tko da bodite tud pozorne na to, da so predvsem bodiji sorazmerno siroki in dolgi, ker drugace zgledajo kot eni capeljski v njih, ker jim vse visi okrog pasa, spodi jim ga pa zapet ne mores.