|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  206 207 [208] 209 210   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
4.10.2007 14:48:46   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: barika

ajtak men bi pasal torek, v ponedeljek imam nekaj, v sredo imam nekaj, v petek sem spet zasedena... bi bilo pa najbolje ob 9.00, ker se zna to zavlečtuser posted image , jaz pa hodim še po kosilo v vrtec in morem bit do 12.30 tam.
lahko je pomaranča ja, več ko nas je, prej nas bojo postregliuser posted image

Jaz lahk pridem, sam ne se čudit, če bom še mal zblojena, ker običajno takrat vstanem. Ampak pridem pa tut zblojena, če je treba. Lokacija mi pa ful paše.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5176
4.10.2007 14:51:22   
nemrak
user posted image user posted image ,
zdaj pa nehajte čvekat, saj vas sploh ne dohajam user posted image

Jaz sem za srečanje!!!!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5177
4.10.2007 14:54:55   
ninocka
Jst sem ze iz sopinga, sem mela celo klobaso za prebrat. Ful sem mislila, kako bom na hitrco skocila nakupit fasungo in neki v hoferja pogledat, na koncu se pa z eno kolegico zmenva na kavi, pol greva v H&M, tam srecam se eno kolegico, gremo se v Emporiuma in potem se s to ta drugo na vroco cokolado...user posted image user posted image user posted image

Men pa bolj odgovarja 10.10 ob 10ih (uf, kaksen datum user posted image user posted image user posted image ), ker imam 9. pregled in ne vem kolk casa bom tam, niti kolk bom utrujena.

Sam tko na hitrco, grem delat kosilo - pecen riz s piscancem in gobami user posted image Upam, da bo moj vesel, ga bom presenetla...user posted image user posted image ker drugac sem zacela mal jedilnico pospravljat, pa sem tako bombo nardila, tko da tega pa ziher ne bo vesel user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 5178
4.10.2007 14:56:21   
kanarka
Uf, pa mi je ratalo se prebiti skozi. Pri strani 200 sem zaključila.

Še moje mere: obseg 94 in + 9 kg (bi jih sama dodala na seznam, pa ne vem kako)

Scubadiver: tudi jaz sem te dodala v moj GSM, čeprav imava na isti dan rok, tako, da bo verjetno treba kako drugače organizirati. Upam, da zdržim do takrat, ker gre moj drug teden na Kitajsko in ga ne bo kake 2 tedna, pa ne bi rada iskala nadomestnega "moža".

Midva pa obletnice nč ne praznujema, ker ne vema kako bi jo določla. Nisva še poročena in kako potem določiš dan začetka. Spoznavala pa sva se kake 2 meseca preden sem dobila prvega lubčka. Kaj torej šteje za obletnico? Ker osvajalno obdobje je bilo tudi ful očarljivo in nepozabno. Ali šteje dan, ko sva se prvič videla, samo sva takrat imela še vsak svojega partnerja in ne bi blo fer, da takrat datum nastavljama.  
Sej sva jih pol hiter skenslala, ko sva videla, da je končno TO TO. Torej kako to določite?

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 5179
4.10.2007 15:01:23   
barika
kanarka user posted image , midva imava uradno obletnico 3.6, pa sma jo prestavla na 1.6, da si lažje zapomnimauser posted image user posted image , je pa to kr prvi dan ko sma se vidla (sej sma itaq vedla da je to to)user posted image user posted image

CELJANKE, potem takem smo že 4 za kavico: ajtak, nemrak, naraščaj, barika...čakamo še potepinko, da se javi, pa marinci

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 5180
4.10.2007 15:03:44   
scubadiver
Datumi kave za Ljubljančanke in okolico... Lokacija Marn (nasproti ZD Vič ali pa Guliver)

10.10. ob 10 uri  - Scubadiver, Mamathea, Ninocka

ali

9.10. ob 17 uri - Scubadiver, Mamathea, Nayya28
Mogoče Nikolina...

NO zdej smo pa tm k smo povsod po tri se pa spet ne bomo mogle odločit user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5181
4.10.2007 15:05:33   
scubadiver
Kanarka jaz imam rok sedaj uradno 22.11 pa vedno pozabim rečt da bi se popravil user posted image  Tko da mogoče se izzide. Drugače pa mogoče bolš da ti pove še kakšna druga številko. Jaz bom pa javila kar tebi Nayya če lahko?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5182
4.10.2007 15:22:38   
maks
No, da se bo dolgem času še jaz javim.... saj sem vmes malo čekirala, sam niti ni bilo ne vem kaj časa, ker sva konec avg in začetek sep imela še malo dopusta, pol je treba delat....No, imam že skoraj da vse pripravljeno; razen previjalne, voziček je treba še pripraviti, košaro, drugače sem kar pridna, ker bi res rada čim prej imela vse poštimano, ker me že sedaj zelo matra, špika, baby je aktiven, pa full me sramna kost boli, se mi vse raztegujeuser posted image , ja no, že mora biti tko, pregled imam pa točno danes žez dva tedna, takrat tudi že ctg in me prav zanima kaj bo pokazalo, ker sem ravno razmišljala, da tja do 15 zdržim, pol mi je pa vseeno kdaj pride že težko pričakovani drugi član...
Skušam mal več počivati a kaj ko je tok vsega; sam na trenutke pa kr moram, ker ko me začne boleti ali buši otrdevati ni ravno prijetno. Pa tudi Maks že komaj čaka, da vidi svojega dojenčka! Ker sedaj ga bo res kaj kmalu.

Lp, vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5183
4.10.2007 15:31:15   
Laubica
Scubadiver-čestitke za vajino 5. obletnico v dvojiniuser posted image Ja pa tudi jaz sem si hranla tvojo cifrouser posted image user posted image
Mamuška-jaz sem mogla to kar možu prebrat tako sem se smejala,da je želel vedet kaj je takoooo smešno user posted image user posted image
Moje mere 36t, 111cm +13 kg

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

Neposredna povezava do sporočila: 5184
4.10.2007 15:41:25   
Ilije
Ampak res punce... bi mogla skoz na RR viset, da bi vas lahko do konca prebrala user posted image . Sej fajn, mogoče bomo pa res danes že na 210, če pogledamo mal k septemberkam, ki so kar 550 strani napisaleuser posted image  imamo še veliko čvekanja in bolj malo časa se mi zdi.

Drugače pa berem, da se dogovarjate za kavico. Bi tudi jaz prišla k celjankam, glede na to, da pašem v vaš rajon, če se bom seveda dobro počutla in če bo ati doma, da bo Iris pazil.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 5185
4.10.2007 15:44:08   
barika
ilije, ti kr pridi, pa lahko Iris pripelješ (koliko je pa sploh stara?), jo bomo pa že popazleuser posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5186
4.10.2007 15:47:49   
Ilije
Tri leta. Saj mogoče bi pa res lahko prišla zraven, glede na to da je Džungla zraven. Sam se bojim, da bi se potem me mogle s čveka v Pomaranči preselit v Džunglo in jo lovit po tistih toboganih in stopnicah, kar bi pa znal bit en majhen problem... verjetno bi kar naenkrat gužva v CE P ratalauser posted image user posted image user posted image . Vam še sporočim v ponedeljek, kako in kaj za 100%

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5187
4.10.2007 16:03:55   
potepinka
Dan

Punce za srečanje žal tokrat ne bom mogla,sem brez avta dopoldan ker je mož v službi,žal pa drugič zuser posted image

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5188
4.10.2007 17:04:43   
ajtak
ajtak                 124 cm            +13kg
scubadiver        118 cm             + 8kg
nicolina               97 cm            +11kg
tintin                 105 cm            +10kg
nayya28           102 cm            +13kg
Špelka              111 cm            +14kg
TANTRA             105 cm            +11kg
Mamathea        118 cm            +15kg
potepinka          106cm              +8kg
sliva10              110 cm            +13kg
sonček5            109 cm             + 6kg
jooly                    94 cm         +12,5kg
nemrak                 98cm              +7kg 
Ilje                     125 cm            +16kg
gruška               105 cm            +13kg
martita               102 cm           +13 kg
barika                 116cm            +15kg
ninocka              115 cm            +10kg
naraščaj               99cm             +11kg
bella469              99 cm             +12kg
mamuška           132 cm           +NIČkg
Dajica                   95cm               +9kg
manca                108cm             +11kg
kanarka                94cm               +9kg
že 35                  111cm             +13kg

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 5189
4.10.2007 17:07:31   
ajtak
Super user posted image , Celjanke, a pol velja torek ob 9h v Pomaranči ???
Se pravi:
barika, ajtak, naraščaj, nemrak in Ilje user posted image  (seveda lahko pride se katera!!)
Kera se javi, da bo prinesla fotoaparat???

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5190
4.10.2007 17:30:09   
Tanayya29
dobila vozičekuser posted image .

ja scubadiver seveda lahko mi sporočiš,bom z veseljem objavila novico....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5191
4.10.2007 17:41:24   
naraščaj
Ajtak, ga bom jaz prinesla, sam dajte me spomnit, ker jaz sem ful pozabljiva.user posted image user posted image user posted image

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5192
4.10.2007 17:49:49   
ajtak
Naraščaj- no jaz te spomnem user posted image user posted image .
A loh verjamete...
user posted image

da smo imele se 2 meseca nazaj tako male busije...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5193
4.10.2007 18:41:51   
gruška
Pa saj ste nore user posted image ........

Ponavadi nisem dopoldne nič na RR, sem pa zvečer toliko dlje, ampak vas komaj dohajam.........

Mamuška, seveda bom vesela, če me boš obvestila o srečnem dogodku in bom z veseljem sporočila ostalim novembrkam !!!

Scubadiver, čestitke za obletnico user posted image user posted image user posted image ..... A tvoj user posted image  dela v "avtohiši"? Ker moj tudi dela v eni izmed ljubljanskih "avtohiš", pa se mogoče poznata, glede na to, da se ti fantje kar poznajo med sabo (vsaj moj jih velik pozna....)......

Potepinka, vidim da bom mogla tudi zjutraj kdaj na RR, da se bom lahko povabila kam na kosilo user posted image  - tvoje današnje kosilo je pri nas ogromnokrat na jedilniku, ker mi je tako zeloooooooooo všeč user posted image .........

Aja, še srečanje drug teden -  jaz bi raje dopoldne 10.10. ob 10-ih, ker mam takrat otroka v šoli in vrtcu, pa mam več časa........ 

Uživajte!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5194
4.10.2007 18:57:10   
potepinka
Naj povem da sem odprla temo RODILI SMO in vpisala za Murenček,lahko ji še tam čestitate da bo imela spomin.

gruška-velja ko to spet kuham te povabim,mi imamo ful radi

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5195
4.10.2007 18:57:51   
ajtak
user posted image , Se mi je zdel da nekaj mam v torek...
9:30 imam MŠ, tako da al srecanje prestavimo na recimo ponedeljek al pa bo brez mene user posted image .

Drugace pa sem ze izpod tusa. Danes grem malo prej lezat, ker me vse tako hecno tisci in non-stop imam neke krce... Jutri imam G. pa bomo videli kaj se dogaja! Drzite pesti za UZ!! Bi tooook rada spet svojga pikca vidla!

Lahko noc.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5196
4.10.2007 19:08:46   
nicolina
Jaz sem tudi dobila voziček in posteljico in previjalno user posted image user posted image user posted image
Joj, kolk sem vesela, moj  user posted image  ravnokar postavlja posteljico, pozabili so nam dati palico za baldahin, pa jo bom šla jutr iskat. user posted image
Voziček je tako leeeep, ga kar vozim po dnevni sobi, moj user posted image  se mi samo smeji, amak vidim, da je on tudi zeloo vesel in da komaj čaka našo štručko. Joj, kako so ti moški posrečeni. user posted image

Če bo kmalu vse nared, dam še danes slikice gor, če ne pa jutr, sem kar nekam utrujena od vsega navdušenja.

Jutri ima pregled, delalala mi bo tudi UZ, držite pesti, da bo vse ok.

Zdej si grem pa lase oprat, stuširat, pobrit ...user posted image  ja imam kar dela
Se še kaj tipkamo...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5197
4.10.2007 19:20:18   
TinaUros
Ojla
No, se vam še jaz pridružujrm NOVEMBERKE:) Malčk sm pozna...ah pa kaj. No, rok mam 11.11 (martinovo:)). Mere bušija vam jutr povem, kilc je pa že +15user posted image
No, se kr mal uklopm v zadnjo temo. Ko sm jst dobila vozek, sm ga tud furala vsa navdušena po stanovanju. Pol pa, ko je fajn sonce osijalo po laminatu, me je hmal kap:) Glede na to, da so gume čist frišne, še mal mastne od sijaja, no, tud laminat je bil čist frišno popackan, mastn, pa glancat je blo treba pol kr v redu:))

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5198
4.10.2007 19:35:03   
potepinka
user posted image user posted image user posted image Dobrodošla TinaUros med čvekami

(odgovor članu TinaUros)
Neposredna povezava do sporočila: 5199
4.10.2007 19:47:18   
Tanayya29
No,TinaUroš sva te z scubadiver prepričali!Lepo!user posted image Dobrodošla med nami!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  206 207 [208] 209 210   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  206 207 [208] 209 210   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

ime fantka
pia86

Katero ime za fantka vam je najbolj všeč?

Erik (20%)

Jan (22%)

Anže (26%)

Luka (33%)

Število vseh glasov: 433

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!