TANTRA
|
Pozdravljene novemberke, scubadiver, ti kar nesi nazaj in povej svojo zgodbo. Pa oboje, prosim!!!!...Sem imela tudi jaz podobne primere, da sem kaj kar pozabila v trgovini...Rahlo zmedena Glede na situacijo z murencek, mislim, da ji bodo sprožili. Je še vedno bolje dokler vse obvladajo... Namreč ta preeklampsija je precej nevarna zadeva za mamico in otročka .....Itak je pa izven kritičnih tednov, tako da bo vse ok, kakorkoli...Murenček drži se!!!!! Žirafa le pazi se in se opazuj...Ponavadi se otročki tik pred porodom umirijo... Pa sporoči, če boš na hitro postala septemberka...Sicer pa imaš lubice primerno velike, tako da bo vse ok... Dajica, kolikor vem v Domžalah za rojstvo nič ne dobiš, sem prebrala eno pritožbo pa se ne spomnim ali v žurnalu ali v dobro jutro od enega očka, da rajši dajejo za šport kot pa za otročke...Sramota.... Če pomislim, koliko dajejo v Nemčiji..... Jaz sem imela včeraj 2 prava popadka...So mi rekli, da ni nič hudega, če so tako na redko....Imam pa v ponedeljek kontrolo v porodnišnici...Upam, da bomo še zdržali... Sem pa danes bolje.... Glede gibov...Moj bo očitno ginekolog, saj imam občutek, da skozi nekaj raziskuje...Je pa zanimivo, kako poskoči, če sliši mlajšo hči...ali pa če jaz kaj dobrega pojem... Ko sem v porodnišnici dobila injekcije za pljučka so mi rekli, da se bo za en teden precej umiril...In se je res, tako, da me je kar skrbelo... In sem imela eno čokolado na zalogi...Pa je takoj odreagiral, sicer z kakšno manjšo brco, toda je.... Pravi mali sladkosned... Spet sem klicala mizarja in je za sveto obljubil da danes pride..... sem že jezna na njega, ker bi imela rada vse zrihtano.... Lepo vas pozdravljam, zdaj grem ckrljat hčerkico, ki ima angino...pa je revčka...
|