mamuška
|
Mtr, še dobr da obvladam hitro branje čez pa vrstic, da sem vsaj za silo na tekočem. Pikola, babnce, kok pišete, vžgal se bo! Ene pol bom zihr spustila, tko da: *večina LUPINC, kar jih jaz poznam se normalno pere na 30, nekatere celo na 40 - da se razumemo - NE CELE LUPINE NOT ZABASAT (eno je tud to probala ), snamete prevleke, pasove itd dol in operete. *modrci: kupite si KOŠARO - ne obseg!- eno večjo,računajte, da boste not žokale se podložke in da vsa NITI MALO ne sme nikjer tiščat, sicer se vam v ničs ekund naredi čudovit mastitis, ki boliiiiiii ko sam . Res, med dojenjem pozabite na čipke in opore, na dratovje in push-upe, če nočete bolečin in vrčinskih napadov trpet. Modrc mora bit ultra udoben, ne smete vedet, da ga mate gor. Hkrati pa mora dajat dobro oporo. Muellerjevih ne poznam, sama imam gromozasnko številko (90/D normalno, zdajle 95, tudi 100, če je majhen model in košaro E obvezno) in težko dobim res udoben in dober modrc, za sebe lahko rečem, da mi nobena teh cenejših varant ne odgovarja, poskusila sem Neckermanove in tiste v DM, pa sopodn, vse nekam leze, na koncu sem pristala na Aniti, ki jo prodaja Kepica. Oni imajo res fantastične modele, ukvarjajo se tudi s protetiko in njihovo perilo je zame ZAKON, pa tudi tako zverinsko drago ni. Modrc je okoli 35 EUR, je pa večen. Jaz vse nosim 4. leto. *CSD mene še čaka, jutr dobim papirje. * Žirafa, bravo, tkos e govori. Imaš pa res WAUUUU dečvi, naš mišon je imel prejšnji teden (28T in 4 dni) 1.800 gr, pa mene kolje na pol, če si narišem 2 x toliko - adijo, pamet! Moj je danes po 2. injekciji flosteron čist miren , tko da sama sreča, da imam jutri UZ. Saj migne sem pa tja, ampak to ni NIČ v primerjavi z njegovimi podvigi. Joj, kok sem zoprna, nikoli mi ni prav., ko razsaja, sem čist hin, ko ga ni, pa tdu * Za veselje nam je prejšni dan crknil pomivač in enkrat za spremembo ni bilo treba moža nič prosit, je takoj naslednji dan kupil - novega. Še zdaj ne morem verjet! Danes je sicer tudi stargea popravil, ampak vseeno. nov je le nov, plus tega pa ne vemo čist točno, koliko je bil stari star. Kupili smo ga skupaj s stanovanjem, in je imel takrat cca 2leti+4 naše je nekje slabih 6 let. Zdaj se moramo še starega znebit in sreča popolna * Knofle, zaponke in to: jaz o tem nič ne vem. V LJ smo normalno nosile modrce, noben ni nič kompliciral, če ga katera ni ali če ga je - stvar posameznice. A zdej se mi kdo vtikal v gate in modrce?! Malo morgen. Jaz v modrcu tudi spim, posebej zdaj v nosečnosti (sicer si dojke izpod podpajshe vlečem!) pa da vidim uno teto, ki ga bo z mene zvlekla V primeru, da kera ne nosi modrca, ap anj si vzame spodnjo majčko ali top ali majčko s topom ali pač nekaj, kar bo dala čez oprsje, da ji bo držalo blazince, če slučajno res pride do hudega navala mleka. Drugače pa jaz v 8 tednih biivanja v bolnici nisem srečala ne nosečke in ne mamice, od katere bi lilo s curkom. Tko da.... * Sina sem obula za čez zimo, sin ima 2 para čevljev v omari, jaz pa 80 eur manj v denarnici Rabi še budno in smučarske hlače - eh ja, otroci so naše največje bogastvo * Kava, čvek, pijača: jaz načeloma sem za, problem je samo, ker ne vem za en teden naprej, kako in kdaj bom imela preglede, takod a si ne upam nič rečt. Ve se zmenite, kot večini odgovarja, če bo vsaj teoretično možno, pae prdiružim. Jaz edino ne bi dlje od kake RAdovljice bandala, ker mi grevoćnja zdaj že res ultra na jetra, sem na cesti ko pasji drek Tkole no: toliko iz našega brloga. podzravljam vse nove novemberke oz. "pridružene članice". Jutri spet letim v LJ, tko da me ne bo gor, imejte se skrajno lepo, cartajte deco in možičke, pa pazite nase!
|