|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
12.9.2007 20:37:54   
naraščaj
Potepinka, user posted image user posted image user posted image  za dobre izvide. Kr tako naprej.

že 35. jaz grem najverjetneje v soboto v graz pa ti ga lahk prinesem. Pl pa dostavim do Lj, ker dela svak tam - se vsak dan vozi iz naših koncev. Če želiš javi.

Tut mene zanima glede modrca za dojenje , kako cifro naj vzamem. Tako kot nosim sedaj al kaj več?? Jaz nimam pojma.

Na CSDju sem vse zrihtala, mal poklepetala, ugotovila, da je moja bližnja (nova - je ne poznam) soseda tut noseča PDp ma konc oktobra.  Po sempa si kupla še en čevlje - take bolj kamot - za jesen.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
12.9.2007 20:38:40   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

že 35. jaz grem najverjetneje v soboto v graz pa ti ga lahk prinesem. Pl pa dostavim do Lj, ker dela svak tam - se vsak dan vozi iz naših koncev. Če želiš javi.

Ups, zaj sem vidla da se je ena že ponudla.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
12.9.2007 20:45:29   
tintin
Naraščaj, jaz nosim 80c, kupila sem 80d, pa ima še ful placa notri...

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
12.9.2007 21:10:05   
naraščaj
Se pravi pol kako košaro večjo. Itak še pol blazince not natlačimo???

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
12.9.2007 21:24:21   
Dajica
Ojla!

manca-nam so na MŠ rekli, da prva dva dni ne rabimo modrcev za dojenje, ker imajo mamice ponavadi vec dela s temi modrci, pa blazinicami, kot da bi se posvetile dojencku in samemu dojenju, pa dobro je, da dojencek, cuti celo dojko in kozo, kot da je modrcek gor. Pa itak prva dva dni se ni navala mleka v dojkah, kot kasneje, zato je rekla, da v zacetku ni treba modrcka, potem tretji dan pa ja.

Jutri imam spet odvzem krvi pa urina. Upam, da bo vse ok. V petek pa UZ. Pa jutri spet predavanja, tokrat druga in tretja porodna doba, pa sam porod bomo gledali po videu, baje. Se moram ze danes psihicno pripravit na to.

V novi dnevni sobi je ze nov radiator, se barvanje sten, limanje stropa, elektricar v petek, potem pa tapison po tleh pa pohistvo notri! Koncno!

Moja user posted image je nekam mirna te dni, mogoce zato, ker sem bila zelo aktivna, pa je zdej tudi ona utrujena in bolj pociva.

No, lepo se imejte pa lep pozdravcek! user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
12.9.2007 21:32:12   
mamuška
Mtr, še dobr da obvladam hitro branje čez pa vrstic, da sem vsaj za silo na tekočem. Pikola, babnce, kok pišete, vžgal se bo! Ene pol bom zihr spustila, tko da:

*večina LUPINC, kar jih jaz poznam se normalno pere na 30, nekatere celo na 40 - da se razumemo - NE CELE LUPINE NOT ZABASAT (eno je tud to probala user posted image user posted image ), snamete prevleke, pasove itd dol in operete.

*modrci: kupite si KOŠARO - ne obseg!- eno večjo,računajte, da boste not žokale se podložke in da vsa NITI MALO ne sme nikjer tiščat, sicer se vam v ničs ekund naredi čudovit mastitis, ki boliiiiiii ko sam user posted image . Res, med dojenjem pozabite na čipke in opore, na dratovje in push-upe, če nočete bolečin in vrčinskih napadov trpet. Modrc mora bit ultra udoben, ne smete vedet, da ga mate gor. Hkrati pa mora dajat dobro oporo. Muellerjevih ne poznam, sama imam gromozasnko številko (90/D normalno, zdajle 95, tudi 100, če je majhen model in košaro E obvezno) in težko dobim res udoben in dober modrc, za sebe lahko rečem, da mi nobena teh cenejših varant ne odgovarja, poskusila sem Neckermanove in tiste v DM, pa sopodn, vse nekam leze, na koncu sem pristala na Aniti, ki jo prodaja Kepica. Oni imajo res fantastične modele, ukvarjajo se tudi s protetiko in njihovo perilo je zame ZAKON, pa tudi tako zverinsko drago ni. Modrc je okoli 35 EUR, je pa večen. Jaz vse nosim 4. leto.

*CSD mene še čaka,  jutr dobim papirje.

* Žirafa, bravo, tkos e govori. Imaš pa res WAUUUU dečvi, naš mišon je imel prejšnji teden (28T in 4 dni) 1.800 gr, pa mene kolje na pol, če si narišem 2 x toliko - adijo, pamet! user posted image Moj user posted image je danes po 2. injekciji flosteron čist mirenuser posted image , tko da sama sreča, da imam jutri UZ. Saj migne sem pa tja, ampak to ni NIČ v primerjavi z njegovimi podvigi. Joj, kok sem zoprna, nikoli mi ni prav., ko razsaja, sem čist hin, ko ga ni, pa tduuser posted image

* Za veselje nam je prejšni dan crknil pomivač in enkrat za spremembo ni bilo treba moža nič prosit, je takoj naslednji dan kupil - novega. Še zdaj ne morem verjet!  Danes je sicer tudi stargea popravil, ampak vseeno. nov je le nov, plus tega pa ne vemo čist točno, koliko je bil stari star. Kupili smo ga skupaj s stanovanjem, in je imel takrat cca 2leti+4 naše je nekje slabih 6 let. Zdaj se moramo še starega znebit in sreča popolna user posted image

* Knofle, zaponke in to: jaz o tem nič ne vem. V LJ smo normalno nosile modrce, noben ni nič kompliciral, če ga katera ni ali če ga je - stvar posameznice. A zdej se mi kdo vtikal v gate in modrce?! Malo morgen. Jaz v modrcu tudi spim, posebej zdaj v nosečnosti (sicer si dojke izpod podpajshe vlečem!) pa da vidim uno teto, ki ga bo z mene zvleklauser posted image V primeru, da kera ne nosi modrca, ap anj si vzame spodnjo majčko ali top ali majčko s topom ali pač nekaj, kar bo dala čez oprsje, da ji bo držalo blazince, če slučajno res pride do hudega navala mleka. Drugače pa jaz v 8 tednih biivanja v bolnici nisem srečala ne nosečke in ne mamice, od katere bi lilo s curkom. Tko da....user posted image

* Sina sem obula za čez zimo, sin ima 2 para čevljev v omari, jaz pa 80 eur manj v denarnici user posted image Rabi še budno in smučarske hlače - eh ja, otroci so naše največje bogastvo user posted image

* Kava, čvek, pijača: jaz načeloma sem za, problem je samo, ker ne vem za en teden naprej, kako in kdaj bom imela preglede, takod a si ne upam nič rečt. Ve se zmenite, kot večini odgovarja, če bo vsaj teoretično možno, pae prdiružim. Jaz edino ne bi dlje od kake RAdovljice bandala, ker mi grevoćnja zdaj že res ultra na jetra, sem na cesti ko pasji drekuser posted image

Tkole no: toliko iz našega brloga. podzravljam vse nove novemberke oz. "pridružene članice". Jutri spet letim v LJ, tko da me ne bo gor, imejte se skrajno lepo, cartajte deco in možičke, pa pazite nase!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
12.9.2007 21:41:02   
Tanayya29
Dajica mi smo že na prvem predavanju gledal porod...
je blo kr mal smeha zravn,sj ne da bi bil porod smešen(daleč od tega),ampak so nam pokazal full neke stare posnetke(pomoje iz 80ih),in smo se full smejal,ko smo vidl vse tiste frizure iz 80ih...user posted image

tista babica,ki nam je razlagala,je bla pa full faca..tko lepo razloži,da je mene full pomirila,mogoče se sliši smešno,ampak manj me je strahuser posted image ...

sploh pa je v MŠ full zanimivo,sploh moški kšne "pametne" spustijo vn..tko,da pri nas je fulll smehauser posted image user posted image ..

ja super za modrce,v milerju se res splača kupt...
jst sm zadnč gledala od Triumfa,pa so full dragi!tako,da grem tut jst kupt v milerja modrce...

no,zdj pa grem gledat košarko...namesto,da bi sama kj telovadla...no vsaj po tv gledam,če že druzga ne!

nočko

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
12.9.2007 21:44:17   
Tanayya29
mamuška...user posted image user posted image user posted image
jaz bi bla še zmožna celo not tlačt,če sm škornje bi lohk tut to....user posted image user posted image user posted image .

no,pa tut glede modrcev...se čist strinjam s tabouser posted image user posted image ..
zmeraj se nasmejim ob tvojih postih.....
pa srečno na pregledu!

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
12.9.2007 21:45:01   
gruška
* Knofle, zaponke in to: jaz o tem nič ne vem. V LJ smo normalno nosile modrce, noben ni nič kompliciral, če ga katera ni ali če ga je - stvar posameznice. A zdej se mi kdo vtikal v gate in modrce?! Malo morgen. Jaz v modrcu tudi spim, posebej zdaj v nosečnosti (sicer si dojke izpod podpajshe vlečem!) pa da vidim uno teto, ki ga bo z mene zvlekla V primeru, da kera ne nosi modrca, ap anj si vzame spodnjo majčko ali top ali majčko s topom ali pač nekaj, kar bo dala čez oprsje, da ji bo držalo blazince, če slučajno res pride do hudega navala mleka. Drugače pa jaz v 8 tednih biivanja v bolnici nisem srečala ne nosečke in ne mamice, od katere bi lilo s curkom. Tko da....

Jaz tud tko mislm.................. Kaj jih briga, vsaka si bo tko naredila, kot ji paše........

Pa glede modrca tudi: kot je Mamuška rekla, kupite košaro, ne obseg!!!!!!!!!

MAMUŠKA, u glavnem ti jutr dobr opravi, pa se pol javi.......... user posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
12.9.2007 22:33:27   
barika
user posted image  dober večer
samo tole, nivea nahrbtnik je v avstriji 16€user posted image , v pikapolonici pa 40user posted image ,xx€, tak da malo se je treba zamislat, kam gre ta naša slovenija...
pa tudi če greš sam po nahrbtnik je še vseen ceneje kot tu, star model je pa v BC tud okol 30€ če se ne motim..

lahko noč, grem  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
13.9.2007 8:11:53   
manca
dobro jutro vsem skupaj

že35, sem ti danes zjutraj poslikala nahrbtnik in vsebino nahrbtnika in si ga lahko ogledaš v mojem albumu.

lp, manca

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
13.9.2007 8:18:59   
potepinka
Dobro jutro

Ena kavica za vse zaspanke da vas prebudimuser posted image

Jaz danes šibam na kliničnega,da vidimo kakšno je kaj moje stanje na materičnem vratu,upam da se ni nič spremenilo.Javim ko pridem nazaj,držite pesti

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
13.9.2007 9:48:55   
ninocka
Dober dan!!!
Jst pridno odstevam dneve do enoletnega "dopusta". Samo se 2 dni sem v sluzbi, pol pa koncno doma....user posted image user posted image user posted image user posted image Ucinkovitost in delovna vnema sta mi pa tud padle na minimum...
Vceraj sem mela poslovilca, ker danes ni sefa, jutri pa sefa in sodelavca. Sem narocila pizze, prnesla mal slanih stvari, pijace in nekaj sladkega. Na koncu so ostale 3 pizze (od 5ih), sem jih nesla kar k fantom v IT oddelek (tam je moj zaposlen) in so jih z veseljem zmamzali. Pa se moj  je mel malco user posted image user posted image user posted image
Sodelavci so mi pa  kupili bone za BC, tko da bom lahko veselo zapravljala user posted image user posted image user posted image

Uceri sem sla pogledat eno posteljico v Ariela, koombinacijo natur in modre barve (je v katalogu). Pa se predal ma spodi - mi je bla ful vsec, ampak moram se mojga prepricat, da jo gre pogledat in da se pol zmenva, a jo vzameva al ne. Glede na to, da bo mel nas drugi miskolin vse podedovano, bi mu rada privoscla vsaj eno novo stvar, po drugi strani pa ne vem a se mi splaca kupovat posteljico, glede nato, da imamo se od taprvega (oz. ta je se moja)?

Iz tor na sredo sem ponoci ful slabo spala - mislila sem namrec, da bom rodila. Ful sem mela neke krce v maternici, pa kriz me je bolel (kao popadki) in sem samo cakal, ce se bo kaj stopnjevalo, ce mi bo kaj priteklo med nogami...Jst pa se sama doma (moj je ponc delal)...Proti jutru se je vse lepo umirilo in sem zaspala, zjutraj je blo pa vse OK.
V ponedeljek mam itak G, pa jo bom vprasala, kaj bi to lahko blo.

Modercek za dojenje
- jst mam tud iz Mullerja in sem bla takrat ful zadovoljna z njim. Je tak mehek, nc me ni vezal, pa se poceni je bil. NIipa res neki ful sexy in za neko hudo razkazovanje in zapeljevanje...user posted image
Knofelce - nimam pojma zakj bi to meli - mogoce je to se kaksen prastar seznam, ko se niso obstajali modrcki in so si pac potem plenice dale cez prsi user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Drugače pa jaz v 8 tednih biivanja v bolnici nisem srečala ne nosečke in ne mamice, od katere bi lilo s curkom. Tko da....

Meni pa je - v 30 sekundah sem mela cist premoceno spalno srajco, ker je mleko kar teklo ven. Sicer sem sla lih pod tus in sem si odstranla modercek in blazinice, pa me je cimra se neki vprasala. Jst ji zacnem odgovarjat ona in druga cimra pa v smeh...Men ni blo nic jasno, pol mi pa recete, dej poglej si spalno srajco, pa so bli ze kilometrski mokri krogi okrog prsi user posted image . Od takrat naprej sem mela striktno modercek in blazinice, ki pa jih je blo treba tud ful pogosto menjavat.

Nayya, hvala za pohvale glede Evana user posted image user posted image Zdej je ze vecji, pa bolj fantovski, ker sva ga postrigla, ampak na hitrco ni podoben nobenemu od naju (noben ni blond, se manj ma pa ker plave oci). Drugace je pa izrezan ocka, ga ne more zatajit user posted image user posted image user posted image Sem pa ze v nosecnosti govorila, da bo tocno tak, edino oci sem mislila, da bo mel rjave. Ta nov pikec bo pa rjavolas in temen...user posted image user posted image
A je ze kera razmisljala, kaksen bo njen otrok (barva oci, las, polti...)?
Pa se to ti vedno pozabim povedat - ze ko sem gledala tvoje fotke s poroke (takrat ko si jih objavla), sem ti mislila napisat, pa skoz pozabljam user posted image - ful si mela dobro oblekico za poroko oz. ful si mi bla dobro oblecena (men niso lih vsec tiste tipicne holivudkse bele obleke). Pa tvoja frizura je pa itak super. Moj skoz hoce, da se jst tko posisam, ker mu je to ful sexy...sam ko jst ne bi bla s to frizuro user posted image user posted image

Zdej grem pa pod tus, pol pa v BC kupit nasmu miskolinu ene dinozavre in ene figurice, ker sem mu obljubila.
Danes naj bi sla se na sluzbeno zabavo (pel nam bo Petar Graso user posted image user posted image user posted image ), pa ne vem ce bom zdaj lahko sla, ker bo mogu moj spet delat in nima kdo cuvat zaboncka. Jst sem se pa ze ful veselila, ker bo to lih zadnji "zur" spet za neki casa user posted image user posted image

Se beremo...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
13.9.2007 10:26:38   
naraščaj
Dobro jutro tut od mene.

Madonca ste se razpisale.
Mamuška, tvoji posti so pa res zmer tok izvirni. Svaka čast.

No jaz pa nisem uspela met nobenga poslovilca v službi, ker sem iz nenada šla na bolniško. Se pa sodelavke nekaj pogovarjajo, da bodo kaj na okol pršle. No socialna služba ne cel dom, da ne bo pomote.

Kolk modrcov pa ste si nabavle za začetek? A se da te mullerjeve probat. No na našmu koncu ni mullerja in sem na zadnje bila v njem, ko sem še živela v Lj. Bom mogla it v Velenje oz v MB, razen če se bo vmes ofnal v CE (upam, da res). A ve ste si že vse negovalne pripomočke iz lekarne (za popek, itd) NABAVLE?

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
13.9.2007 10:31:03   
tintin
Hojla punce,
tudi naš user posted image je bil včeraj tako živahen...prav nogice ven tišči. Danes mi pa tako dol v mehur pritiska, da se na momente kar bojim, da bo ven pogledaluser posted image
Sicer pa danes praznujemo rojstni dan mojega user posted image , je faca - si je kar dopust vzel v službi, jaz sem mu pa za rojstni dan že ob 7-ih zjutraj pekla lešnikove polžke (podobno kot osje gnezdo)user posted image
Tako sem si še jaz danes malo cukra privoščila zraven moje (dekaf) kaviceuser posted image
Jutri bom pa Saherco delala, ker v soboto pridejo "ta stari".

LP vsem! (in vsaki eno user posted image in enga lešnikovega požka)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
13.9.2007 10:37:19   
tintin
Še odgovor tebi, naraščaj: jaz sem kupila zaenkrat samo en moderček, bom potem videla kako se bodo mlekarne povečevaleuser posted image , pa potem lahko mojega pošljem v nabavo.
Sicer pa zdaj že nekaj mesecev nosim navadne bombažne moderce, ki bodo za prvo silo tudi okej.
Jaz negovalnih pripomočkov iz lekarne še nisem kupila. Pa tudi jogi morava še kupit, ampak ga bova takrat ko bova posteljico postavila (začetek oktobra) - itak imava vse trgovine na dosegu roke...Bom pa od kozmetike kupila trdo milo (že imam), alkohol, fiziološko, olje, kremo za obraz bova imela skupno (jaz uporabljam otroško Hipp in mi je super!), hladilno mazilo iz lekarne in Sudokrem za vneto ritko.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
13.9.2007 10:55:12   
Tanayya29
Jutro...

hvala za kavice...jaz jo zdj spet pijem!Mi je moj kupu avtomat za kavo in je fullll dobra(ni tok močna,k una turška).

ja,modrci..kok jih rabimo?vsaj prbližno..?

ninočka jst ne vem..moj je bil čist tmn tut,kot dojenček,jaz pa čist blond(jst si sam zdj barvam lase v črno,tako da naravno sm bolj svetla)..in moj ma čist tmno polt,jst sm pa svetle polti...user posted image user posted image mogoče bo neki vmesuser posted image .
hvala za pohvaleuser posted image user posted image .jaz sem kupla eno oblekco v city parku(promod),nism si sposojala unih dragih belih oblek,pa mi je blo fulll fajn!Pa še nosim jo lahko.Frizura,pa sm se naveličala,pa mam še zmer istouser posted image .Joj zadnjič sm se kr sama mal odspredi postrigla..sm se itak zastrigla,sm komaj čakala jutro,da se grem popravt frufruuser posted image user posted image user posted image ...

jaz tud se nisem prav nič poslovila v službi..pa bom šla zdj,ko bom na dopustu.Sodelavkle me kr doskrat pokličejo,jaz jih kr pogrešam,pa otročke...sam bi res težko tekla za njimi s tem trebuhom...

jst nisem še nč urejala za CSD...v petek(drug)mam pregled,pa bom rekla naj mi da G. potrdilo...

jst od kozmetike,mam hladilno mazilo,pa to od niveine torbe,pa bepanten,pa še kej bom mogla kupt verjetn...s temi evrčki sploh ne dohajam več..nimam jih sploh....user posted image user posted image

lep sončen dan.....

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
13.9.2007 11:16:13   
naraščaj
Ojla,

sem zele mal brska po netu za vgradne omare in sem naletal pri http://www.izi-mobili.si/akcija.html  da majo tut zgornje dele za previjalne. Vem, da je ena enkrat sprašvala, če se da to kje posebej dobit. No mal pogleje na spodnji polovici so gor na sliki, če kero zanima.

Kar se pa modrcov tiče, jaz za doma zdaj kr nosim one mini majčke, me nič ne tišči (ful mi paše). Prej tega živa neb gor dala. Sem ga pa slučajno dobla za povrh enkrat, ko sem šla v Lisco v Sevnico po kopaleke. Pa sem si takrat misla pa ka naj jaz s tem. No, zdaj pa vem. Drugač pa mam tut raj bombažne. Bom pa tut jaz šla kupt kr v Mullerje. Če ne bom pa pol druge iskala, če ta nebo Ok.

No evrčkov pa tut jaz neb omenjala. Ko sem mal gledala za temi omarami, mi je kr slab ratval. Pod 1000 ni nič. Groza. Kje pa je še vse ostalo. Bom še kr mal počakala.

Sončen pozdravček iz Loč

23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 3968
13.9.2007 12:36:22   
murencek
Živjo!
Joj, kolk vas je fajn brat user posted image !

zirafa76, a take donde imaš? Ja, jst sm imela ob rojstvu 1,5kg, sestra pa 1,3kg. Ja, sta pa ta malčke res babe!!! No, bom jutr vprašala mojo mami, kdaj naju je rodila, pa ti napišem (k me res zanima primerjava s tedni). Aja, ti imaš 32t, pa  user posted image user posted image 1,8kg user posted image ?

Knofle, zaponke in to: jaz o tem nič ne vem. V LJ smo normalno nosile modrce, noben ni nič kompliciral, če ga katera ni ali če ga je - stvar posameznice. A zdej se mi kdo vtikal v gate in modrce?! Malo morgen. Jaz v modrcu tudi spim, posebej zdaj v nosečnosti (sicer si dojke izpod podpajshe vlečem!) pa da vidim uno teto, ki ga bo z mene zvlekla V primeru, da kera ne nosi modrca, ap anj si vzame spodnjo majčko ali top ali majčko s topom ali pač nekaj, kar bo dala čez oprsje, da ji bo držalo blazince, če slučajno res pride do hudega navala mleka. Drugače pa jaz v 8 tednih biivanja v bolnici nisem srečala ne nosečke in ne mamice, od katere bi lilo s curkom. Tko da....

Mamuška, res si fajn napisala. Meni to na kraj pameti ne bi prišlo user posted image .
Ja, modrci... A ni tko, da jih moramo iti kupovat v 36t user posted image ?
Rabimo pa 2, a ne?
No, vse ste navdušene nad Mullerjem. Jst sm pa reklamo videla za SANOLABOR. Pa bom šla verjetno kar tja pogledat. Že tko tam par let kupujem zobno ščetko CURAPROX super soft po nasvetu zobarce. Ja, redno hodim na preglede od malega, pa mi je spotoma 1x ugotovila, da preveč pritiskam, da bi mojim zobem pasala ta ščetka. In ker jo v ta navadni štacuni ne dobim, prisegam na Sanolabor. Pol sem zadnjič kupila tudi mojemu - se je neki pritoževal, ker na videt ni videti nič posebnega. Ampak zdej jo uporablja tudi on. K občutek čiščenja je tak, kot bi z mehko debelo krtačo glancal čevlje (v primerjavi s ščetkami iz štacune, kjer imaš tak občutek, kot da ima krtača le 3 ščetine). Sicer pa itak kombiniram el. krtačo z ročno. Da ne pozabim...user posted image

A je katera uporabljala hladilno mazilo od Bubchena - DM? Sm dons tam gledala - imajo izdelke od Nivee, pa Bubchen, pa še ena firma... Mi je prodajalka svetovala, naj uporabljam le 1 firmo (da se ne meša tolk). Samo sama se moram odločiti, kako in kaj. Menda pa dosti kupujejo hladilno mazilo od Bubchena, ker je velika packunga.

Tolk zaenkrat! Fino bodte!user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
13.9.2007 12:45:19   
murencek
Aja, še link od Sanolaborja http://www.sanolabor.si/prispevek.asp?IDPodPodrocja=20
Nisem našla slikce. Drugače pa modrc ne sme imeti šivov čez bradavice, a ne (da ne draži)?

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
13.9.2007 12:48:49   
murencek
Joj, še enkrat. Sem na Sanolabor mailala, če se da dobiti slikco modrčka za dojenje. Ko dobim, priložim še vam user posted image

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
13.9.2007 12:52:28   
Tanayya29
Jaz sem hladilno mazilo kupla kar v lekarni;
Pri nas v vrtcu tudi tega uporabljamo,in je full fajnuser posted image

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
13.9.2007 13:02:09   
naraščaj
Pri nas se ful uporablja Babyval od MB lekarn ali pa Lampretova po stari recepturi (mb lekarne). Sestra jo je uporabljala - nikol vnete rite. Ful je vredu. Taka gosta, rumenkasta. Jaz bom uporabljala tut to.

23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 3973
13.9.2007 13:03:19   
ajtak
Hej, hej, se vidi da je moz doma in nimam casa za RR user posted image . saj proti veceru mal preletim, da sem na tekocem user posted image .

Pri nas se full dela, v spalnici je ze na novo potegnjena elektrika, polozena izolacija, knauf in ze vse zgipsano in skitano... Se malo pa bomo zacel belituser posted image  (full uzivam v mesanju barv).

Nas user posted image  je zivahen, zgledfa da uziva v prenovah. Jutri jo pa z mozem sibneva za vikend na user posted image , da bom vsaj preverla ce je se slano user posted image .

Drage user posted image , bodite fajn in se tipkamo user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 3974
13.9.2007 13:15:23   
Dajica
Ojla!

Danes smo imeli na MŠ prikaz poroda, kot sem ze vceraj omenila in sm se odlocila, da js pa ne bom sla rodit. user posted image Sam res, ko vidis tisto glavico, kje leze vn, pa kolk se more to raztegnit...ah, rajs ne bom zdej misnla na to, bom ze takrat, ko bom na tem.

Danes sem dala urin pa kri. Mi je ena cist mlada jemala kri, verjetno se ni tolk v tem in me je tako bolelo, sem imela obcutek, kot bi mi ne vem kako debelo iglo zapicla v zilo. Ce bi se par sekund dlje trajalo, bi ji rekla, ce da lahko ven, ker me tako boli. Pa sem pomislila spet na porod, kako bo sele takrat... Jutri izvem izvide, ker imam pregled pri G.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?