|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
11.9.2007 16:16:03   
naraščaj
Se pravi filtre dobim v merkurju. Midva sva Brito dobila, zato ne vem kje se kupujejo nadomestni filtri. Hvala.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
11.9.2007 16:21:54   
tintin
Naraščaj, jaz uporabljam Brito že skoraj eno leto. Filtre kupujeva v DM ali Mullerju.Glede bolniške pa: ful je fajn, če ti G napiše na izvid, da priporoča gibanje oz. telesno aktivnost...tudi če komisija napiše mirovanje, imaš vseeno en back up, zakaj te ni bilo doma.
Jaz sem bila na začetku doma 2 meseca in sem imela na izvidu od ginekologinje napisano naraščujočo aktivnost do normale (ker sem malo krvavela na začetku), sedaj pa mi je napisala telesno vadbo - osebna zdravnica pa gibanje, ker sem na bolniški zaradi utrujenosti in bolečin v hrbtenici (če preveč sedim npr. v službi). Tako da - jaz mislim da nima bit kaj narobe, če greš v graz....sploh pa, kakšna je verjetnost....
Sicer pa imamo mi en lep sončkast dan! Lp vsem!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
11.9.2007 16:47:12   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Vprašanje glede materinske šole - a boste šle vse "drugorodke" v MŠ?? Men se kr ne da, pa ne vem, če mi lahko še kej novga povejo user posted image

se tipkamo...

Jaz ne grem, pa moj lubi tud ne (bo kr tko dobil potrdilo). Je itak vse isto kot je bilo pred tremi leti, mi je zagotovila vodja MŠ.

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Ko ste hodle po CSDju a ste za očetovski dopust tut rabe njegove podatke o plači??? A jih lahk naknadno dostaviš. Jaz grem jutr tja, pa še nimava iz službe izpolnjenih. Greva pa zato, ker bova urejala tut olčetovstvo.,

Rabiš tudi podatke o njegovi plače. Tako ali tako izpolnijo tist list pri njemu v šoli. Po moje pa ni panike, lahko tudi kasnej dostaviš. Midva greva šele oktobra vse urejat na CSD, sva se tko dogovorila z socialno delavko, ki vodi te zadeve.

Jaz sem pa danes otvoritev C&A izpustila. Saj ne bojo že vse danes izropal, ali pačuser posted image  

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
11.9.2007 16:59:32   
Ilije
Sem prej spregledala... se vid da sem se komaj zbudila po popoldanske počitku oziroma kr koma spancuuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Niste mi nič odgovorile glede kontrol v bolniški in odhodov v trgovine. Saj ne, da bi kr bluzla, ker ne morem, sam v soboto bi pa res šla v Grac, ker mam še veljavno vinjeto in je v petek zmanjkal časa, niti več neb zmogla. Šla pa bi Luttz za spalnice (beri posteljo, ker omaro bom mela vgradno po naročilu, ko bo čas za to)gledat. Če bom user posted image  prepričala, da jo kupiva.

Jaz sem zadnje pol leta v bolniški. Vmes sem šla tudi na morje za 10 dni. Pa me ni nihče iskal. Bom pa tud še dobrih 15 dni dopusta delodajalcu šenkala, a kaj najuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
11.9.2007 17:16:10   
KATKA 3
Ja Zirafa 76 datum 18.11 je uradni datum, upamo pa seveda da pridemo vsaj do polnega 34. tedna. Mislim da mamo datum en teden za vami. Sta pa tut moja razgrajačka že kar velika , sploh za dvojčke, v četrtek sta imela 1360 in 1610 g.user posted image
Glede stvari za otročka moj pravi(in tudi ostali se strinjajo z njim) da vse skupaj že malo meji na obsedenostuser posted image , pa kaj ko si ne morem pomagat ko vidim toooolk lepih stvari. So pa najini user posted image user posted image  nastali z malo pomoči, tako da mi ni žal nobenega evrčka ki ga dam za njiju, upam da ne bosta preveč scartana. Z nakupi sva tako kar pohitela, da nas ne bi kaj presenetilo in imamo že skoraj vse. Manjkajo samo še jogiji in ležalniki. Posteljce sva kupila 140x70, take ki se potem lahko spremenijo tudi v mladinsko posteljo in sva jih tudi dobila včeraj, prav tako previjalno mizo (vse CRI Celje, otroško pohištvo Silvia). Sva ful zadovoljna, so pa res postelje kar velike, tko da bom verjetno imela prvih par mesecev oba skupaj v eni da se ne izgubita, pol pa upam da bosta v svoji sobici ker če damo obe posteljci v spalnico, bova midva še komaj vstala iz posteljeuser posted image .
Kako maš pa ti v mislih?

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
11.9.2007 20:15:58   
gruška
Pozdravljena KATKA 3, povej mi zakaj imam občutek, da se midve poznava................user posted image user posted image user posted image ???????? Mi zaupaš od kje si?

(odgovor članu KATKA 3)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
11.9.2007 20:27:32   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: KATKA 3

Posteljce sva kupila 140x70, take ki se potem lahko spremenijo tudi v mladinsko posteljo in sva jih tudi dobila včeraj, prav tako previjalno mizo (vse CRI Celje, otroško pohištvo Silvia). Sva ful zadovoljna.

Mene pa nekaj zanima v zvezi s CRI Celje... Ali sta njihovo pohištvo kupila v sami tovarni ali v kakšnem salonu? Ter seveda, kakšni so dobavni roki in nenazadnje cene? Se namreč odločam za njihovo dnevno sobo ter previjalno, ker po slikah na njihovi spletni strani sodeč je vse skupaj zelo funkcionalno.

Najlepša hvala za tvoj odgovor. 

(odgovor članu KATKA 3)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
11.9.2007 20:47:19   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: barika

ajtak, prepozno sem vidla da si klicalauser posted image
a si zapravla gore in gore €user posted image ??

Hej,
Nikakor nimam casa prit do rac. sva namrec sredi prenove spalnice! Kar naprej letam s sesalcem okrog, ker moj premika omare, vrta lukne... Skratka delamo!

Ja, dop. sem skocila za eno urco v C&A, kot je rekla barika, guzva, guzva in se enkrat guzva!! Ko da vsi nagi po svetu hodmo user posted image .
Nisem full zapravla, zapravla sem pa user posted image . Pa bi se dal se veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiik vec, ce bi denarnica dopudtila! Ker imajo res krasne stvari, tudi sebi sem privoscla eno majcko user posted image .

Ej barika, pa mislis da Muller sploh bo??? Men se ne zdi, da bi blo v tem centru se prostor zanj user posted image , ker je navadno v vsaj dveh nadstropjih...

Drugace je pa pocutje OK, Tjas ve da rihtamo sobico in veselo brca user posted image .

Vsem zelim eno mirno noc, drzite pesti da bom lahko spala, ker bova dokler ne zrihtava spalnice spala v dnevni na kavcu...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
11.9.2007 21:05:54   
potepinka
pozdravljena KATKA3 in dobrodošla

Jaz sem bila popoldne v C&A,adijo kaka gužva.Hči me je oskubila za 100 €,za sebe sploh nisem prišla na vrsto da bi kaj pogledla kaj šele kupila.Niti se mi ni več dalo ker sem komaj pazla svojga trbuščka da me ni kdo butnil.Stvari imajo pa fenomenalne res lepe.Cene pauser posted image  ni glih poceni ni pa prehudo.

Tak zdaj sem pa tak zmatrana da grem pod tuš in spat.
Nočko

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
11.9.2007 21:20:42   
Tanayya29
ILIJE,kok je luškana Iris,sem vidla,ko jo maš tam pri imenuuser posted image

NINOČKA pa tvoj Evan Max je tut tok luškanuser posted image

so tok simpatični...

lahko noč vsem...

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
11.9.2007 22:20:08   
mamuška
Samo brzinko poročilo: mi2 sva v redu, naslednja kontrola v četrtek. Zdajle me bodo do nadaljnega sprehajali vsak torek in četrtek gor in dol. Injekcijo sem dobila, drugo dobim jutri, prečekirali so tudi mene po dolgem in počez, načakala sem se ko glupauser posted image

Šla sem pogledat tudi TANTRO,  ki se drži, krvavitev se je umirila, željno pričakuje 32. in 34. teden. Hrana v porodnišnici je OBUP OD OBUPA user posted image , tudi zato je kar nekaj kg izgubila, ampak še vedno izgleda odlično. Ubija čas in preganja dolgčas - nič ji ne zavidam. Evo, sam tolk na brzino, obljubim eno daljše poročilo čim bo par minut časa.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
11.9.2007 22:21:53   
barika
ajtak, slišala sem da bi nej bil muller v celju, ker se je ena znanka izobraževala (al karkoli že) v velenju, pa je rekla da bi potem prišla delat v celje, zdej je delo tam pustlauser posted image user posted image  in ne vem več kok pa kej, sam po moje bi bilo dovolj prostora za millerja.... sej lahko pikapolonico zaprejo ko itaq ni nič pametnega,pa še drago jeuser posted image user posted image
jaz upam da bo

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
11.9.2007 22:35:54   
Ilije
Hvala nayya... Res so pravi srčki, sam ko tko hiter rastejo in z leti postajajo tud mali user posted image . No pa saj greuser posted image user posted image user posted image . Je bila danes v primerjavi s preteklim tednom še kr user posted image , ni imela nobenga večjega izpada trme. Ko pa dobi sestrco, bom pa tko uredila kakšen albumček od obeh, tako da bomo lahko na starševskem čveku primerjale naše sončke.

Spet skor pozabla... super mamuška za obetajoče izvide. Držimo pesti še naprej za dobre novice glede tantre in tebe.user posted image

< Sporočilo je popravil Ilije -- 11.9.2007 22:37:02 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
11.9.2007 23:16:42   
KATKA 3
Gruška sem iz okolice Logatca, če se res poznava mi malo namigni!

Ilije: glede Cri Celje je tako da sm si najprej pohištvo ogledala v Arielu in Baby centru in potem sem jih direkt v podjetje kontaktirala preko maila za cene, sm probala če bi blo mogoče kej cenejš, pa mi niso nič odgovoril! Cene so bile iste tako v BC kot v Arielu in po parih tednih se odločim da grem naročit v BC in grem še enkrat prečekirat cene pa vidim da na pohištvu ni cen (prej kadar sem gledala so bile), vprašam prodajalko ki potem vzame svoj cenik in ravno en dan prej so spremenili cene, pa že tko sem ful razmišljala če čem sploh to vzet ker je presneto drago. Pol sem šla še hitr v Ariela, kjer pa očitno še niso uspeli zamenjat cen in sem potem tam naročila. Čakalna doba je nekje 3-4 tedne, vendar sva dobila v 14-ih dneh ker so imeli v Celju na zalogi. Cena ene posteljce je bila 220 eur, komoda 250 eur+previjalni element 77 eur, tko da nas je prišlo 770 eurov. Je pa res ful kvalitetno pohištvo in mi ni žal, pa pri nakupu nad mislem da 380 eurov ti pripada brezplačna dostava in montaža.
upam da sem kej pomagala,nočko!

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
12.9.2007 8:20:20   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: KATKA 3

Gruška sem iz okolice Logatca, če se res poznava mi malo namigni!

Ilije: glede Cri Celje je tako da sm si najprej pohištvo ogledala v Arielu in Baby centru in potem sem jih direkt v podjetje kontaktirala preko maila za cene, sm probala če bi blo mogoče kej cenejš, pa mi niso nič odgovoril! Cene so bile iste tako v BC kot v Arielu in po parih tednih se odločim da grem naročit v BC in grem še enkrat prečekirat cene pa vidim da na pohištvu ni cen (prej kadar sem gledala so bile), vprašam prodajalko ki potem vzame svoj cenik in ravno en dan prej so spremenili cene, pa že tko sem ful razmišljala če čem sploh to vzet ker je presneto drago. Pol sem šla še hitr v Ariela, kjer pa očitno še niso uspeli zamenjat cen in sem potem tam naročila. Čakalna doba je nekje 3-4 tedne, vendar sva dobila v 14-ih dneh ker so imeli v Celju na zalogi. Cena ene posteljce je bila 220 eur, komoda 250 eur+previjalni element 77 eur, tko da nas je prišlo 770 eurov. Je pa res ful kvalitetno pohištvo in mi ni žal, pa pri nakupu nad mislem da 380 eurov ti pripada brezplačna dostava in montaža.
upam da sem kej pomagala,nočko!

Hvala Katka 3, zelo si mi pomagala. Sem jih tud sama poskušala kontaktirat preko maila, pa prav tako nisem dobila odgovora. Očitno bom mogla it kr po salonih, ker mi je previjalna res všeč.

Drugače pa DOBRO JUTRO zaspanke! Vas častim s user posted image  in piškoti.

(odgovor članu KATKA 3)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
12.9.2007 8:21:41   
murencek
Dobro jutro!

Se pridružujem ilije:
super mamuška za obetajoče izvide. Držimo pesti še naprej za dobre novice glede TANTRE in tebe.

(odgovor članu KATKA 3)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
12.9.2007 9:24:08   
potepinka
DOBRO JUTRO!

ilije-hvala za kavico.

No spala tak za silo,zdaj pa grem na CSD da nesem še papirje nazaj.Upam da bo vse ok da ne bom več letat okoli z temi papirji.
Kasneje napišem kaj več

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
12.9.2007 9:25:26   
naraščaj
Dobro jutro še z moje strani.
Sem se prav pošteno najedla, zdaj sem pa čist preč.

mamuška user posted image user posted image user posted image user posted image  za vredu izvide in tantra drži se.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
12.9.2007 9:31:57   
nemrak
user posted image user posted image ,
naraščaj, bolniško ti prekine osebni zdravnik!!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
12.9.2007 9:48:30   
naraščaj
Nemrak, hvala. PA si se predhodno kaj zmenla v službi??? Ker odločbo o bolniški so dobli tja in vejo, da tam piše do nastopa porodniške.

Drugače pa je prinas lep sončen dan. Želim ga tudi vam.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
12.9.2007 10:18:06   
nemrak
user posted image user posted image ,
v službi sem samo povedala, da grem z današnjim dnem na dopust in da bom prekinila bolniško. Na bolniškem listu bo tako razvidno kdaj sem zaključila bolniško.
Sem bila pa na 4 urni bolniški. V prvi nosečnosti, sem bila pa 3,5 mesece v bolniški, pa mi niso odobrili dopusta in mi je ves propadel.
Mislim, da se je to zgodilo letos potepinki.
Tudi pri nas sije sončekuser posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
12.9.2007 10:19:33   
hruškica84
pozdrav tudi od mene.......in hvala vsem za lepe želje...user posted image

jst se dans ne počutim najboljše...me ful boli hrbet..........sm spet tko slabo spala...in še tak čudn občutek mam v želodcu...nč mi ne paše jest.....upam da bo boljše, da se vsaj naspim....

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
12.9.2007 10:32:23   
naraščaj
Nemrak, še enkrat hvala. Sem ravno klicala našga kadrovnika, ker pa je frišn (pripravnik) mora prevert pri šefivci in se jutr slišiva. Če mi on da zeleno luč pol jutr kličem še k zdravnici, da se tam dogovorim. Bom vidla kak bo.
Ja, potepinki je propadel. Čeprav, se tut jaz v končni fazi ne bom sekirala. Kar bo pa bo.

Pol pa sem zatežila še za papirje za porodniško, ki mi jih izpolnjujejo že več kot teden dni. Še vedno niso izpolnali. Kot, da majo s tem tolk dela. ena se je zgovarjala, da je čakala na pondelkovo plačo. Upam, da mi danes to porihta in da mi jih faxirajo, saj sem ob 16ih zmenjena na CSDju, da še tam porihtam stvari. Kok je enega papirovja. Če pomislim, da mi sama lahko delala na tem delovnem mestu, me skoraj mine.

No pridne bote.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
12.9.2007 11:13:14   
Mamathea
Pozdravljene souser posted image še z moje strani

Dobrodošle nove nosečke. Žirafa res ste izbrali fenomenalen voziček. Super lep je in tudi jaz sem na "Hartana" čisto nora. Zaenkrat še nisem do konca izbrala, kateri voziček bi imela, saj se mi včasih zazdi, da je pa izbira že res prevelika. Že od malega sem čisto nora na vozičke in po mojem bo naše detece imelo vsaj dva različna, če že drugega ne, bomo menjavali vsej košarico, športni del, kombinirali barve...
Danes imamo po dolgem času tudi v Lej en prekrasen dan, da kar ni za verjet. Sem šla zjutraj peš v službo (20 min. hoje) in je zelo, zelo pasalo. Res je super, da je končno malo sončka.
Sej vem, zdj sem verjetno že "tečna", ko skoz sprašujem za telovadbo za nosečke v Lj, ali  jo katera obiskuje in kje?
Sicer pa zdaj je nekaj dni napovedano lepo vreme in se bo dalo malo sprehajat.
Lepo se imejte, bodite super fajn in uživajte ob sončnih žarkih.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
12.9.2007 13:44:52   
gruška
Ja, ja KATKA, jaz bi bila dobra detektivka, sem te takoj prepoznala - Katka, pa dvojajčni dvojčki, pa 18.11., pa ne vesta spola......., - sem takoj pomislila nate, čeprav se ne vidiva velikokrat.... Jaz sem z Vrhnike, vidiš pa večkrat moja starša, ki imata vikend čisto blizu vaju v R.Ž.  ...... Se ti svita? Zdajle letim v šolo in vrtec po otroka, pa ti bom proti večeru poslala na ZS moj mobi, da se kaj slišiva...... Jaz imam samo od tvojga J. cifro....(opa.....user posted image )........

Sem cel dopoldan kofetkala v Lj. s prijateljico, ki je skor 2 tedna čez rok in gre jutri rodit........ Sva mogle še mal za naprej počvekat............ Za nazaj u glavnem sprot.........user posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?