mamuška
|
Punce, hvala za linke zlate ste. Sama sebi grem na je tra, ker sepočutim ko kak kreten, ki sproti pozabljam vse živo ins em zmešana ko kura brez glave, grrrrr, pa to splohnimeni podobno. Grem po 3 x nazaj v tanovanje, ker skoz neki pozabljam, pozabim, kam dam denarnico, ključe - koma od kome. In čist isto je blo prvič , pa še lep čas po porodu se je vleklo. kaj bo zdaj po še eni narkozi, rajš sploh ne razmišljam! Matr, papirologije ! Itak morava oba še podatke iz službe dobit, tko da bova najprej to nabrala na kup, pa pol šla. A ste ve vpisale že kar fiksne datume koriščenja očetovskega dopusta al kwa? Mi2 šenisva, ker ne vem točno, kdaj ga bo koristil, je pač odvisno od rojstva otroka, a ne? Al sem samo jaz smotana?? Čestitke, žirafa, za nakupe, jaz sem oblezla celi 2 štacuni, cca 40min, pa sem prišla ven zmahana ko velblod, ki je prehodil puščavo. Ni šans za kak večji šoping, pa če zastonj talajo. Odkar je spet pokonci, mi tak grozljivo tišči z bučko v rebra, da se komaj premikam. Prav peče me pod rerbi in hodim tako, da mu butičko tiščim dol . Ampak smo pa danes ujeli en pozerski UZ, ko se je smejčkal (pačil?) v trebuhu, cuzal prstek, mahal , res lepo nastavil obrazek- kot nalašč je bil zraven še sine in sva kar lužo spustila, obadva. Sva dobila ful lepo fotko za domov. Evo tko, dost mam za danes. Mirno pančajte!
|