|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
11.9.2007 9:48:49   
Ilije
Pozdravljene!

Danes ste pa že zgodaj pokonci in seveda pridne v čvekanju.

Tudi jaz sem že nekaj časa pokonci. Sem se lotila pospravljanaj omar, da naredim prostor prihajajoči članici. Pa mi ne uspeva najboljš. Se mi zdi, da samo prestavljam in prelagam cote iz enga mesta na drugiga, pa sploh jih ne zmanjka, ker sem dobila kar nekaj zaloge za Iris v naprej in tako da skoz prebiram, kaj ji je prav, kaj ji še bo. Isto seveda s cotkami za user posted image . Upam, da mi do konca dneva uspe prebrati in nazaj pospraviti vsaj polovico.

Kar se pa obiskov v P in doma tiče pa se čist strinjam s Pušenjakom. Naj pride tisti, ki mi misli pomagat user posted image . Še dobro, da fantovi sorodniki ne sodijo v to kategorijo in si lahko že v naprej oddahnem, da jih ne bo blizu vsaj še nekaj mesecev, če sploh. So namreč tista kategorija, ki se lepo pustijo strečt, polni 'pametnih' nasvetov... Skratka manj jih vidim, rajš jih imam (mogoče z dvema izjemoma).

Lepo preživite dan!

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
11.9.2007 10:10:07   
neli99
joj, ženske! spet sem padla v gužvouser posted image .

sem klicala za MŠ, pa pravi da jih sprejmejo 22, jih majo pa že zdaj 30, tako da ni šans. pol je pa rekla, da nas je ful novembra. spet bo gužva v porodnišnici!!

uno lineo negro pa čakam, pa je še ni. sem jo mela pa pri sinu ful izrazito, tako da zgleda da teorija pri enih drži pri enih pa ne.

preglede mam pa jst tut bolj na redko. zdej je bil v 29t, naslednji v 33t ... pol je pa rekla G,. da bova mele na 3 tedne, pa pol na 2, pa pol .na 1 ... no sej pol bomo pa že itak kmal.

čau. neli

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
11.9.2007 10:18:18   
jooly
Evo še mene...

murencek - sem na seznamu prebrala, da mogoče pričakuješ Staš-a. Midva sva ime zbrala zadnji dan. Zdaj je ta najin falotek star že 5 let in je tko zlat, da ti želim, da bi bil tud tvoj tak user posted image

ninocka - jaz imam za razliko od večine popek navzven - pa nič ne boli user posted image (v 1.user posted image  je bil "normalen"), črte pa od nikjer (v 1.user posted image  sem jo pa imela - in res Ilije, imam doma fantkauser posted imageuser posted image , kar samo potrjuje pravilo, da dve user posted image  nista enaki user posted image  

hruškica84 - to pa je projekt!!! Ol vi nid is lou, pa to... user posted image  no, želim ti veliiiiik ljubezni in razumevanja in obema čimveč osebne svobode, ki v kakšnim primerih po poroki kar izpuhti. Ampak verjamem, da sta zrela človeka in da vesta v kaj se spuščata, konec koncev imaš rezultat pod srcem.

Vprašanje glede materinske šole - a boste šle vse "drugorodke" v MŠ?? Men se kr ne da, pa ne vem, če mi lahko še kej novga povejo user posted image

se tipkamo...

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
11.9.2007 10:21:32   
potepinka
Dobro jutro

hruškiva84-user posted image user posted image za poroko

pozdravljene noveuser posted image

nemrak-no končno da boš tudi ti začela malo uživat brez službe

obiski-jaz v 1user posted image  sem imela obiske tudi v P,sedaj bo tudi tako da bom obiske sprejemala saj ne pridejo vsi naenkrat.14dni mi bo kuhala moja mama,za ostale stvari sta pa hči in moj user posted image .

Jaz tudi jem  tablete za železo Retafer,pa so ok.Že 2 škatlico jih jem.Naslednji teden pa grem dat kri za toxo in železo pa bomo videli ali bo še potrebno nadaljevat z tabletami.

No zdaj pa grem v trgovino potem pa kuhat.Danes bo zelenjavna juha in palačinke.Njami

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
11.9.2007 11:34:58   
naraščaj
En lep sončen pozdravčlek iz Loč
Dobrodošle nove user posted image  in user posted image user posted image  vsem nam ostalim, da smo še v enmu kosu.

JAz sem  danes spet čist fuč. Ponoč 4x šla na WC, križ me boli. meni se črta vidi pod popkom in mel naj bi pupo (na 3 UZ je blo tak).

Včeraj sem šla k mojim mami, saj so vse stvari od sestrinih otrok pri njej na podstrešju, tako, da sem mal posortirala po št., da približno vidim kako je na stvari. Ugotovitev -  ma ne rabim nič za obleč. Domov sem prinesla št 56 in 62, ostalo pa ko zrihtava stanovanje. Bom počas začela prat. Sem rekla, da bom oprala kr s praškom,ki gauporabljam (Persil) in brez mehčalca za prvo, sam mam tak sušilca. Kaj menite??

Ko ste hodle po CSDju a ste za očetovski dopust tut rabe njegove podatke o plači??? A jih lahk naknadno dostaviš. Jaz grem jutr tja, pa še nimava iz službe izpolnjenih. Greva pa zato, ker bova urejala tut olčetovstvo.,

DAnes sem dobila odločbo o bolniški - odobreno do porodniškega dopusta (16.10). Piše mi strogo mirovanjhe na domu oz. po navodilih G. Zaj pa ne upam it v soboto v Grac(če se bi dobr počutla, seveda). A ve, ki ste v bolniške, ste skoz doma al grete tut kajpo trgovinah in drugih nujnih opravkih. Ne mislim vsak dan, ampak ko je treba??

Jaz sem pa od jutri na dopustu do porodniške!!!
Sem samo poklicala sestro od zdravnice, ji povedala kako je, pa je rekla, da sploh ni problem zaključit bol
niške.user posted image
Tako, da jutri začnem pa uživat 100 na uro.

Pol bom pa jaz tut tak naredla, saj bi s 26.9 lahk začela z dopustom. Pol ne rabim gnjavit v službi???

Hruškica, iskrene čestitke za poroko. Boš pomoje prav cart nevesta.

Z user posted image  sva se že tut pogovarjala komu bova "dovolila" prit v P. Tut dvem kolegicakžm, katerim sem šla na obisk tut sama. Ma odvisn kako bo stanje z mano in user posted image . Pol pa se bomo že sprot dogovarjal. Če bom rabla pomoč bom klicala mami, ki je slab kilometr vstran. Vem, da bo vesela pa še čas ma. Zdaj je ravno nehala po dveh letih pazit sestrino hčero in ji je kr mal dolg čas.

No zaj sem se pa razpisala. Se beremo.

Aja, včeraj nisem nič spehglala. Grem zdaj takoj.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
11.9.2007 11:55:43   
zirafa76
POZDRAV SE OD NAS....user posted image user posted image

HRUSKICA84.....CESTITKE IN VELIKO LJUBEZNI TER RAZUMEVANJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj je taksno cudno vreme, ne morem spati ponoci in danes sem sla spat v dnevno...user posted image se mi je mojuser posted image  tako smili, ker ne spi ze nekaj dni, pa sem se danes preselila v dnevno..za vsaj eno noc, da se je naspal.....
Grozno je, ko se obrnem na levo, enauser posted image protestira, ko se obrnem na desno , je to drugauser posted image , ki ji ne pase, pa ful me je strah, da jih ne pomeckam....user posted image user posted image Ce spim na hrbtu, pa se zbudijo in zacnejo akcijo...user posted image   ah te nase male princeskeuser posted image user posted image ..................komaj cakam......user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz jemljem tablete z zelezom in se foln kislino..po nareku mojega gin.
tablete so o.k., moram pazit, da jem prej, ampak najboljsi sirup sem dobila v bolnici v Celju, tak je bil dober....user posted image user posted image edini, ki sem ga lahko prenasala..sem kupla dva v lekarni..jih zdaj oce pije, ker mi je bilo slabo......

Vozicek smo dobili....moram najt link...user posted image http://www.comfortbaby.com/katalog.pdf..
STRAN STEVILKA 13, AMPAK Z MISKAMI, KI SE VOZIJO Z SAMOKOLNICAMI..VZOREC TER MALO SVETLEJSE BARVE, KOMB.Z RDECO....

Kakorkoli, zelo vesela, z kosarami....z miskami...user posted image user posted image

Nic, uzivajte vse user posted image user posted image , mi se gremo potepat....vceraj sem skoraj izdrahnila..danes je boljse...

papauser posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
11.9.2007 11:56:04   
barika
Dober dan souser posted image , sem iz otvoritve C&A in vam povem, daimajo ful lepe zadeve za male, pa sploh niso drage, za pliš kompletek sem dala 6,90€, za dvojne pliš hlače (dvojno pakiranje) pa 8,90€, imajo pa zimske pajace (ta tople) da se ne zlažem, za 18€, pa še nosečnice imamo večjo izbiro kot h&m, hlače so od 30€ naprej (če se ne motim), hotla sem si kupit pončo, pa so taki, mal prekratki.

v glavnem, izbira in gužva, mojmu sem kupla pa kavbojke (upam, da mu bojo všeč) za 13€.

jaz nima črte pod popkom, imam pa neke ogabne pikice (od popkna navzdol...nova oblika linee negreuser posted image user posted image )pa popek namesto da se mi obrača, se mi razteguje..user posted image user posted image

glede obiskov, jaz tudi najrajši ne bi imela obiskov v bolnici, sam vem da bojo vsaj moji starši prišl (njih se veselim), njegovi pa ne vem če bojo, pa ena vsiljiva stara mama bo tut ziher prišla, če ne v porodnišnico pa domov težituser posted image , sam sem ji zadnjič dala vedet, da nočem v P. nobenga, bodo že domov prišl, pa je bla ful užaljena, ...kaj češ. otrok bo najin, tak da imama pravico odločat kok pa kej---

lp

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
11.9.2007 11:57:34   
barika
ajtak, prepozno sem vidla da si klicalauser posted image
a si zapravla gore in gore €user posted image ??

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
11.9.2007 11:58:41   
zirafa76
aha, BARVA 421..STRAN 21....KOT SKATER Suser posted image  

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
11.9.2007 12:32:41   
Tanayya29
Živjo..
en lep pozdravček še od mene!
Danes sem spala do 10h,potem sem šibala k zdravniku(da sm nesla izvide )...
Komisija mi tako podaljša bolniško samo za 3 dni,potem pa dopust.Sem prav vesela!

Hruškica čestitke za porokouser posted image user posted image ..
meni je blo tok fajn,da bi se še enkrat poročilauser posted image .No midva sva imela včeraj 7 let odkar sva skupaj,pa sva se šele zvečer spomnila,prej pa ničuser posted image !
Včasih sva full čakala na 10.9,včeraj pa sva kr pozabla!user posted image No,se vidi,da sva poročena...user posted image user posted image user posted image

Ninočka
evo pridem spucat,čistilo res tok diši..jst ne vem,kaj mi dogajauser posted image .Vse šipe se fulll svetijo že!
Ne,nimam tistga sirupa..jst mam en ferum pa neki naprej..bljek!

Obiski...jst pojma nimam,kako je s tem...Ko se bo user posted image rodil,bo itak možek doma,tistih 15 dni pol pa ne vem...

Neli99 jaz bom tudi v Kranj šla rodit..samo v MŠ hodim v Lj.

en lep sončen pozdravček..pa pa

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
11.9.2007 12:50:04   
DEBELUŠKA30
Barika, daj povej, če imajo v C&A v Celju tudi oddelek za močnejše, tako kot to imajo v Beljaku?
Hruškica84 želim ti vse naj. naj, naj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Gorenjke kdaj se dobimo na user posted image ?

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
11.9.2007 12:52:04   
barika
debeluška, imajo ja, in to ful lepe cote, zmernih cen, zraven nosečniških v 2 nadstropju

mullerja pa (še) niiiiiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
11.9.2007 14:04:12   
Dajica
hruskica-cestitke se z moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, sem pozabila, katera me je sprasevala glede avtosedeza. Je concord-ultimax. Danes sem ga vzela, ker se je zacela akcija.

Lep pozdravcek

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
11.9.2007 14:12:38   
tintin
Tudi midva imava Ultimaxa - sva ga kupila par mesecev nazaj v Rutarju, je bila tudi akcija.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
11.9.2007 14:22:53   
sonček5
Ojla punce

Sem iz pregleda. Srček lepo dele, le pritisk imam na zgornji meji (130/90). Rekla je da si ga moram meriti, kajti če bo čez 140/90 oz če bo spodnji čez 90 moram takoj nazaj. Glede CR pa mi je rekla da bo nekje 29 ali 30 oktobra, se pravi pred prazniki. Samo še mesec in pol, če bo s pritiskom vse v redu. Bila sem tudi v Baby centru in kupila prsno črpalko, stekleničko, dudo, škarijce, krtačko za lase, vodni termometer, krtačko za flaške in Nivea dojenčkov nahrbtnik. Se je kar splačalo. saj sta bila nahrbtnik in črpalka v klubski akciji. Nahrbtnik 27 Eur in črpalka 36 eur. Se strinjam z datumom in pridem. Drugače pa G pravi naj kar lepo počivam.

Pozdrav Sonček5

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
11.9.2007 14:30:14   
naraščaj
Ojla,

sem pomila posodo in vse zlikala. Prala pa bom -   nevem kdaj. Kr ne morem se lotit.

Niste mi nič odgovorile glede kontrol v bolniški in odhodov v trgovine. Saj ne, da bi kr bluzla, ker ne morem, sam v soboto bi pa res šla v Grac, ker mam še veljavno vinjeto in je v petek zmanjkal časa, niti več neb zmogla. Šla pa bi Luttz za spalnice (beri posteljo, ker omaro bom mela vgradno po naročilu, ko bo čas za to)gledat. Če bom user posted image  prepričala, da jo kupiva.

Me pa je ravno sestra klicala, da mi je zrihtala zibelko - jo bom mela v dnevni, saj v spalnici bo pa kinderpet - za ponoč.

Nemrak, a to si klicala h G ali k splošni?? Jaz bi tut mogla dopust skoristit, nisem niti pričakovala, da bojo podaslšali kr do porodniške. No v bistvu je sam  mesec in pol (zdaj že manj). Se mi pa škoda zdi dopusta - mam ga še menda 14 dni. Prenest ga pa ne morem na drugo leto???? Hvala za odgovor.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
11.9.2007 14:34:37   
sonček5
Naraščaj

Najprej se moraš v službi zment če ga lahko koristiš, ker v nekaterih firmah ne dovolijo, če si na bolniški. Ko ti ga v službi odobrijo moraš do osebne splošne zdravnice da pošlje na komisijo predčasno prekinitev bolniške (seveda bo komisija takoj za to, ker to pomeni manj stroškov za njih)

Sonček5

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
11.9.2007 14:44:23   
KATKA 3
Evo še ena nova novembrka med vami. Pričakujemo dvojajčne dvojčkeuser posted image user posted image , datum imamo 18.11. Spol ostaja presenečenje. Spremljam vas že nekaj časa in sem se odločila da se vam pridružim. Z možekom sva skupaj štiri leta, od tega poročena leto in pol in pričakujeva prvi naraščaj. Drugače se počutim super, samo ponoči ne spim. Zredila sem se 4,5 kg, tko da zgleda da bomo po porodu če bo šlo tako naprej v deficitu. Imam lineo negro in izobčen popek, ki nič ne boliuser posted image

Zirafa 76, kosem brala tvoj zadnji post sem se čisto našla notri. Tudi pri nas je tako da ponoči nič ne spimo, če se dam na levi bok razbija en, na desnem drugi, če sem na hrbtu se če pa obema kar mal zmešatuser posted image .  Voziček smo tudi mi dobili včeraj in ne boš verjela istega kot ti! Pri številki barve si se pa malo zmotila in je 412 in ne 421(tiskarski škratek) in tudi mi smo ful navdušeni!

pa-pa

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
11.9.2007 14:55:45   
murencek
Živjo!
ninočka, jst imam G - dr. Likarja. Ja, in upam, da bom šla v P na pet k je glih takrat dežuren user posted image
sonchek, se kar strinjam s tabo. Pri nas v MŠ je babica poudarila, da se zavzemajo za to, da bi obiske dedkov, babic, tet ukinili - da bi hodili le očetje novorojencev in bratci. Kajti v začetku si novorojenček še krepi imunski sistem in je še občutljiv na zunanje bacile (npr. kar mi primemo in je normalno, zanje ni). Poleg tega je pravila, da so eni obiski zelo glasni in da jih brigajo sosednje porodnice v sobi. Tko da se imamo pravico pobuniti in reči, naj odidejo, če nas motijo. K menda si v P tako utrujen in prevzet z user posted image , da so ti veliiki obiski preveč. In ko oni odidejo, mislijo, da je vse v redu s tabo. V resnici se pa potem šele začne borba z user posted image , ker je vznemirjen...
Podobno je potem tudi doma prve tedne. Sicer pa moram še itak govoriti s kolegoma, ki sta to dala čez (sta tudi sama poskrbela za vse; dedki in babice niso nič pomagali).

jooly, res bo mogoče kar Staš. Ime mora ostati v družini. In če so bile do sedaj v družini 3 različice imena Stanislav, naj bo pa mali kar Staš.

A še katera pije Donat? Jst se še odločam, al naj grem po novo steklenico al ne.
LP in fino bodte!

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
11.9.2007 15:01:23   
Tanayya29
ŽIVJO!
en lep pozdravček vsem novim nosečkam...
super,da ste se pridružle....user posted image

naraščaj-
ma ti kr umiru pojdi in uživej...tam čez mejo te ne bojo iskal in ravno v soboto;)
tako,da pomoje umiru pojdi...
jaz sicer zdj ko sem na bolniški ravno po Lj ne upam hodt,grem pa ravno tako k staršem na obisk,pa hodm na sprehode z kužkom,pa v trgovino,pa s kolegicami na kakšno kavico....

zdj si grem pa kosilo narest,spet sm sama doma...no ja ,pa kuža in hrček in ribe v akvariju....user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
11.9.2007 15:05:04   
naraščaj
Sonček5, najlepša hvala. Bom jutr klicala v službo, da vidim kaj bodo rekli, potem pa še zdravnico.
Upam, da tut men rata. Kr nebi rada pustilla tega dopusta. Sem ga hotla v avgustu koristit in dva dni prej so me dali na bolniško, tko da nisem uspela prej. Sem mela namreč dobr plan, da delam do konca, ker doma mi je ful dolg čas. Sam prvo je user posted image , pol pa vse ostalo, a ne?

Šibam naprej kosilo kuhat, da se kaj ne prismodi.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
11.9.2007 15:25:18   
potepinka
naraščaj-Jaz dopusta ne morem koristit,ker sem v bolniški.Sem jim ga šenkala 22dni.Kaj moreš nekatere firme so pač tak,mi je kadrovnik zabrusil če sem bolana pomeni da sem v BS in ne morem BS prekiniti in dopust koristiti če sem še vedno bolana.Ahuser posted image  sem se že sprijaznila.

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
11.9.2007 15:46:35   
zirafa76
Pozdravcek..user posted image
No, mi smo ravno sredi ledenega naliva..z toco...kak grozno..user posted image ampak po drugi strani pa taka osvezitev....user posted image

KATKA3...ja, fajn da se ena z user posted image user posted image ..kdaj imas pa rok..uradni????Ali ze imas kaj stvari???Kako bos pa kaj z posteljo????Ja, napisi malo vec, mogoce najdem kaksno novo idejo....user posted image user posted image

ja, pri barvi sem se res zmocla....user posted image

mi imamo se eno praznovanje danes....roj.dan...tako da tortica spetuser posted image user posted image user posted image user posted image

pozdravcek vsem..............user posted image user posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
11.9.2007 15:47:59   
naraščaj
Nayya28, super, si me kr mal potolažla.- Jaz sem pa to čist resno vzela. Ker do sedaj še nikol prej nisem mela bolniške in pač nimam s tem izkušnje. Mam pa srečo, da sem 40 km vstran od službe, nobenga sodelavca/ke ni v bližini, kar je prednost.

Dobrodošle nove novemrke in lepo nosečnost še naprej.

Tiste ki imete Brito za filtriranje vode, povejte kje nabavljate filtre. Jaz sem to začela uporabljat pred kratkim in me zanima kak pogosto menjuejete filtre.

Potepinka to je pa ful grdo. Prenest ga pa tut ne moreš, a ne??  Bom javla kak se bom jaz zmenla. Do zdaj nisem imela občutka da bi bli user posted image . Drugač pa nas tut ne bo pobralo. Važno je da so user posted image  Ok. Sam to šteje.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
11.9.2007 16:07:32   
barika
Naraščaj, jaz uporabljam brito že kar lep čas. sEdaj je v uporabi tretji filter, sma pa kupla brito + 1 paket filtrov v merkurju. filter menjam pa na približno 1,5 meseca.. odvisno koliko filtriram.. sej boš vidla, kok se okus vode spremenil, pa zamenjaš.
drugače sem pa vidla da se cene filtrov maxtra razlikujejo za okoli 2-3€ po različnih trgovinah.

lp

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?