barika
|
Dober dan so , sem iz otvoritve C&A in vam povem, daimajo ful lepe zadeve za male, pa sploh niso drage, za pliš kompletek sem dala 6,90€, za dvojne pliš hlače (dvojno pakiranje) pa 8,90€, imajo pa zimske pajace (ta tople) da se ne zlažem, za 18€, pa še nosečnice imamo večjo izbiro kot h&m, hlače so od 30€ naprej (če se ne motim), hotla sem si kupit pončo, pa so taki, mal prekratki. v glavnem, izbira in gužva, mojmu sem kupla pa kavbojke (upam, da mu bojo všeč) za 13€. jaz nima črte pod popkom, imam pa neke ogabne pikice (od popkna navzdol...nova oblika linee negre )pa popek namesto da se mi obrača, se mi razteguje.. glede obiskov, jaz tudi najrajši ne bi imela obiskov v bolnici, sam vem da bojo vsaj moji starši prišl (njih se veselim), njegovi pa ne vem če bojo, pa ena vsiljiva stara mama bo tut ziher prišla, če ne v porodnišnico pa domov težit , sam sem ji zadnjič dala vedet, da nočem v P. nobenga, bodo že domov prišl, pa je bla ful užaljena, ...kaj češ. otrok bo najin, tak da imama pravico odločat kok pa kej--- lp
|