murencek
|
Živjo! TANTRA, res čestitke! Samo da si v redu. Pa ne bom ponavljala besed kolegic: POČIVAJ!!! Sicer sem pa pri sebi opazila, da sem bolj naspidirana. Zdej sploh več popoldan ne kinknem za kakšno uro - sem cel dan budna, čeprav ponoči obožujem WC . Drugače je pa fino brati naš forum, ko izvem veliko, pa še nasmejim se. Špelka: "Me pa samo še nekaj zanima: ali se te plenice potem nikakor ne morejo sušit v pralno-sušilnem stroju, ker na tem se ne da vklopit funkcije hladno sušenje?" Mislim, da, če sušiš v sušilcu, se vse hitreje znuca (no, prekrivne hlačke vsaj suši zunaj). Ne vem. Dej še ti kej napiš, mamuška. Jst se bom tudi še kej poglobila - če grem zdej brat, mi bo skenslalo, kar pišem . potepinka, ja sej Streptokoka lohk fašeš že zdej, lohk ne, lohk pa med porodom. Meni je G rekel, da mi bo test naredil čim pozneje, da ne bo lufta do poroda. Rezultati pa itak trajajo 1t. Ja, pa ni fajn, če jo imaš. Aja, pregled pa je v PO okol 8 EUR al ceneje. ne vem - v glavnem vedno imejte kovančke s sabo, ker je samoplačniško. Tudi jst sem bila dons na CSD. Sem se šla pozanimat, katere papirje rabim oddati čez cca 2t. Papirje sem zdej že v glavnem rešila. Svetujem pa vsem ostalim, da greste tudi ve. Ker prve papirje je treba oddati 2 meseca pred PDP. Pa še za izračun STARŠEVSKEGA NADOMESTILA rabite rešen list PODATKI O PLAČI OZ. OSNOVI, OD KATERE SO BILI OBRAČUNANI PRISPEVKI ZA STARŠEVSKO VARSTVO. No, jst moram jutri ta list poslati na šolo, kjer se mi je pred kratkim iztekla pogodba. Ampak važno je, da jo bom lohk pravočasno oddala na CSD. ajtak, tud meni se je ideja o darilu zdela fajn. Se pa strinjam z babsy - jst prisegam na unikat darila - še bolje, če boš sama porisala, popisala predpasnik. Slavljenec bo še bolj vesel . Ja, jst si pa vsak dan rečem, da si moram pripraviti torbo za v porodnišnico (če kej pride). Pa še kr odlašam. Upam, da mi jo bo do konca tedna uspelo pripraviti - bom bolj mirna. Ja, pa za bo tudi treba pripraviti. Tudi moj fant bo gotovo čisto izgubljen, če bo moral sam pripravljati stvari za , potem ko bo prišel po naju. Fino bodte!
|