|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
6.8.2007 15:45:15   
lajla
Pozdravljene!

Tudi jaz vas že zelo dolgo berem, a nikakor se nisem spravila zraven, da bi tudi kaj napisala.
Rok imam 9.11. in naj bi bila 70% verjetnosti user posted image .
Kar se dotika oblačil imam že vse pripravljeno, imam tudi lupinico, posteljco, dva vožička, banico, manjka mi še samo previjalna in ležalnik, drugi teden grem islat se te stvari.
Pa seveda malenkosti za sabo v porodnišnico.

Kar se pa dotika mojega počutja, me pa fulll zgaga peče, kar si lajšam z donatom ali z mlekom ali z žemljami.
Tudi zelo utrujena sem zadnji teden, bolj kot sem bila ponavadi.

Kilaža: zredila sem se za 8 kg- kar je moji G fuulllllll preveč. ponovni pregled imam 9.8. in tudi test za sladkorno moram še narediti. Obseg pasu imam 103 cm.

Imam pa eno vprašanji oz. dve:
Mogoče katera ve kaj bi bila ta bolečina ( pekoča), ki jo čutim po desno dojko- boli bolj ko vdihnem, občutek imam kot , da mi koža drveni.
Druga bolečina, ki jo občasno čutim je pa v hrbtu pod desno lopatico- dva dni nazaj me je tako zelo bolelo, da celo noč nisem spala, zdaj mi je pa izginila( bolečina).

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
6.8.2007 16:40:04   
Tanayya29
hojla čvekice...
jaz ravnokar iz službice,komaj sem vse prebrala,ste bile fulll pridneuser posted image user posted image

naraščaj
jaz sem dormeo naročla,kar po telefonu...na brezplačni cifri 080 10 15...približno en teden čakaš(jaz dobim v petek)! komaj čakam! jaz sem dormeo sicer imela že doma pri starših,ampak zelo kratek čas,ker potem sem se odelila h mojmu možu in sm podarila bratu....takrat vem,da sm kr rabila ene 14 dni,da sm se navadila...pa je bil super..sedaj pa spet na novouser posted image user posted image
drugače pa folk full pohvali dormeo in še cenovno je sprejemljiv..sva z možem gledala eno vzmetnico od jogija in je bila dosti dražja...tako,da ti bom sporočla v soboto kje sm spala(ali na kavču ali v postelji)user posted image

drugače pa danes sem bila po treh tednih v službi(po dopust),ampak je blo full luštno...Otroci so me bili res veseliuser posted image (delam v vrtcu),pa malo manj jih je,tko da je šlo...user posted image

bella
jaz kupujem bodije z dolgimi rokavi(za začetek),ker bojo itak rojeni pozimi oz.pozno jeseni...za kasneje pa imam že tudi nekaj s kratkimi...ampak verjetno misliš za začetek?

no,sedaj pa grem mau pospravit stanovanje pa malo pojest...pa kasneje še ka napišem....

pa pa

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
6.8.2007 16:48:24   
Tanayya29
Aha punce pozabla sm vprašat,a vam vaš G. vsak mesec naredi UZ?
meni ne,....
me pa vsak mesec pregleda za vnetja pa srček posluša, pa voda, pritisk teža,kri pa tudi ne prav vsak mesec.....
 lajla jst sm se zredila tut za 8 kg...pa mi moj G. nč ne reče...okol pasu mam 94,okol trebuha(merim kr okol popka pa 93...)
pa pa

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
6.8.2007 18:00:04   
manca
Lepo da sva se danes videli Debeluška30...pri vas doma bo pa letos res pestro...kar dva dojenčka v enem letuuser posted image . Pa luštno gospodičnico imaš vešuser posted image .

Nayya28, meni na gin.pregledu vsakič vzamejo kri in vodo, vsakič me stehtajo in vsakič mi naredi ultrazvok ker ga ima v svoji pisarni...sicer je že zelo star, ampak važno pa je da vsakič vidim svojega navihančkauser posted image

Sem imela pa v prejšnjem tednu celo en privilegij..namreč z mojim sva šla na pico (se mi ni dalo kuhati doma)...sva naročila ta veliko pico, s tem da naj bi dali vsakemu pol. Pa je natakar res prinesel pico, ampak meni je dal več kot pol-očitno je opazil moj veliki trebuh pa je mislil da rabim več kot moj možuser posted image user posted image

Včeraj ko je bila nedelja sva šla gledat pa v kino film Napihnjena-ga je katera že videla? No, dobila sem tudi majčko, na kateri v angleščini piše naslov filma-so imeli včeraj akcijo v Koloseju v Lj, saj prvih 12 nosečnic, ki si je ogledalo ta film je prejelo nagrado.
Film mi je bil na momente tako smešen, da so mi kar solze tekle zaradi smejanja-priporočam ogled.

Pa danes moram pohvalit še Renato Peterka...sem prišla v njen salon da bi vprašala če lahko počakam in če bi se lahko ustrigla spredaj...pa je vstala iz stola in me takoj sprejela...pa še tako prijazna je bilauser posted image

Toliko za sedaj...grem lepo počasi kuhat (po novem sem jaz glavni kuhar, imam pa še pomočnika v trebuščkuuser posted image ), potem pa še v službo po moža.
Ve pa kar pridno pišite, saj vas tako z veseljem prebiramuser posted image

manca

Neposredna povezava do sporočila: 2679
6.8.2007 18:20:49   
manca
še nekaj sem pozabila napisati...meni se zdijo cene za marsikatero stvar tu v Sloveniji precej oderuške..imam en primer od predlanskega leta...namreč v Avstriji sva kupila luč za v dnevno sobo, tako na tračnicah-dolžina mislim da je cca 2 m. Zanjo sva dala celih 12.000 bivših tolarjev, isto luč so pri nas prodajali v Rutarju čez nekaj mesecev, cena je bila pa 50.000 bivših tolarjev. No, razlika je očitna. Tako da jaz grem dostikrat raje v Avstrijo, kot pa da bi kupovala tukaj in plačevala dražje. Pa še opazila sem, da so gor marsikje prodajalke oz. prodajalci bistveno bolj prijazniuser posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
6.8.2007 19:16:56   
Tanayya29
hej...
zdj me je pa skor kap zadela....bom na hitr povzela...kličejo me iz banke,da ko sem plačevala v intersportu v Kranju(s kartico),je bil tist terminal zlorabljen(v terminu od 18.7-1.8)in je nekdo pač skeniral številke...
hvala bogu meni niso nič vzel,ampak me je pa skor zadel,ko je rekla,da je prišlo do zlorabe kartice...banka mi je potem nemudoma naročila novo kartico z novo pin kodo,in sedaj dobim novo..je pa rekla gospa iz banke,da zdj to preiskuje policija...no,sj teh zlorab je zdj full velik,ampak res nism mislna,da se to lohk men zgodi..no,pa očitno me je tud to še doleteluser posted image zgleda ,da je varno samo še na banki dvigovati denaruser posted image
no,mau sm zašla z naših tem,ampak sm mogla vam takoj sčvekat....zato pazljivo...na bankomatih in pos terminalih,da nebomo še brez svojga denarja ostal.....
uffff jaaaaaaa.........

no šibam vn s kužkom,da sprehodm psičko in naju dva...moj Taj že cel dan brca......user posted image user posted image

babsy77 no si se končno oglasla med novembrkamiuser posted image user posted image

pozdravčki vsemuser posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
6.8.2007 20:34:30   
ajtak
user posted image , umiram od grozne zgage. Ker vem, da zvecer ne smem jest sem nazadnje jedla ob 17:30 pred kake pol ure pa se mi je zacela grozno kislina dvigovat...
Sem spila donat, pa ni nic boljse samo spahuje se mi... Bom poizkusila se z mrzlim mlekom, sam me je strah, da bom bruhala, ker mi je prav slabo.

Uf, tko zanic se nisem pocutila ze vsaj 4 mesece!

No, dovolj smiljenja sama sebi- vsem zelim en lep vecer in lahko noc!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 2682
6.8.2007 20:35:07   
ajtak
nayya, si mela pa sreco, da ti niso nic denarja pobrali!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
6.8.2007 20:35:59   
potepinka

LAJLA-dobrodošlauser posted image user posted image

Mene je G do sedaj delal samo 2X UZ +Ns ki sem si jo plačala,na odvzem vode in krvi pa se tudi šls 2X.Tako da tiste ki vas pošiljajo vsak mesec in ki vam delajo UZ blagor vam ta moja je zagrižena glede zdravstva.

Meni so podaljšali BS do 31.8user posted image user posted image  potem pa še rabil BS nekje do 13 septembra nato še koristim dopust pol pa že na porodniško.

Ko pa takole pomislim mi pa ful hitro gre ta user posted image

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

Neposredna povezava do sporočila: 2684
6.8.2007 21:11:31   
naraščaj
Nayya28, šele sedaj sem pogruntala, da bo tvojmu ime tako kot jaz mojga prepričujem, da bi bilo ime najiniuser posted image  (Taja). Moj ma cila na sama taka imena, ki men sploh ne potegnejo. Bo treba še bitko dobit.

Kar se pa UZja tiče, men ga je naredila prvič, ko sem bila 5 t in nekaj dni, ko smo ugotovili, da ni potrebe po operaciji, ker sem zanosila. Juhuuser posted image user posted image user posted image . Ker pa je takrat bila sam vrečka me je naročila še čez 2 tedna, da je potrdila nosečnost. Nato pa sem imela še morfologijo. In to je to. sedaj sem noseča 25t in 5dni in imam v sredo kontrolo. Jutr pa moram v laboratorij na pregled za sladkor. Mislim, da mi uz ne bo delala. Vedno me tehta, meri rr pa pošilja v laboratorij. Nazadnje me je vaginalno pogledala ker sem jamrala, da me spodaj boli - bilo je sam od raztezanja maternice.
Zredila sem se za slabe 7kg. Bomo vidli, če me bo kaj kregala. Poročam v sredo.

Kar pa se nakupov v avstriji tiče imam podobno izkušnjo. Pri nas sem si nagledala eno posteljo iv Rutarju in mi je naračunala cca 350 eur sam za ogrodje. Kos em bila v celovcu tam zagledam popolnoma isto (isti proizvajalec, sam eno dimenzijo manjšo) in je bila cena z letvicami vred 150eur. Mene je skor dol vrglo. Tako, da če se odločiva in res nabavima posteljo, grem ziher v A. ponjo.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 2685
6.8.2007 21:22:15   
naraščaj
Pa še nekaj sem pozabla vprašat. Ko že tolko jogijih in vsem tem debatiramo. Moj sprašuje, če ima katera vodno posteljo. on ful navija zanjo. Mene pa odkrito povedano nič ne mika. sploh ne zdaj v nosečnosti. Če ima katera izkušnje z njo se toplo priporočam.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
6.8.2007 21:52:18   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: murencek

Če bo katera še kupovala in zna vsaj za silo nemško ali angleško, pokukajte sem:

http://www.stoffwindelcompany.at/

Lastnica je ultra prijazna, govori nemško in angleško, razloži vse v detajle, poštnina pa znese med 5 in 7 eur, odvisno od velikosti paketa

SHIT, mamuška, kam naj kliknem, da bo angleško? Sej nemško se mi nekaj sanja, sam angleško mi je bolj zihr user posted image

Joj, murenček, sem šele zdaj ugotovila, da angleških opisov Erika nima gor. Glede na firme, ki jih prodaja, si lahko pomagaš z naslednjimi linki, da prideš do opisov:

http://www.bumgenius.com/ 
(jaz sem jih vzela nekaj, tiste One size, zdijo se po opisu super, bom poročala, ko dobim)

http://www.totsbots.com/nappies/
(to so te slavne "bambuzle", ki so pri Štroklji ful zamujale)

http://www.babeco.co.uk/BabecoBamboo.html
(tud bambusove pleničke, drug proizvajalec, drugačni kroji)

http://www.popolini.com/
(izberi ustrezen jezik spodaj pri zastavcah)

http://www.disana.de/

EVo, to so glavni linki do proizvajalcev, ki jih ponuja "Stoffwindelcompany", opise imaš  večih jezikih, ti pa povem, da sem jaz samo na eni strani brala, pa sem bla čist zblojena. Potem sem kar lastnici pisala, povedala, kaj želim, kaj že poznam, kakšne izkušnje imam, pa mi je sama priporočila glede na želje, kaj mi za prve mesece priporoča iz te obsežne palete izdelkov.  Vzela sem na koncu 10 bambuzlov pri Štorklji, pri SOtffWC pa 5 bumgeniusov one size, 5 dodatnih nočnih vložkov ter 5 vložkov iz flisa, ki odvajajo vlago stran od otrokove kože, tako da je koža suha. Predloge imam še na zalogi, 2 roli, vzela pa sem tudi Pompolinine prekrivne hlačke ter ene od Totsbotsa. Kolikor sem delala potem primerjavo cen, bi morda v kaki direktni trgovini dobila kaj kak eur ceneje, a če potem plačam vsakemu posebej transfer v tujino in poštnino, sem še na slabšem kot tu. Jutri bo mož nakazal denar, upam, da do konca tedna že dobim paket. Aja, stroški pošiljanja so z zavarovanim paketom (pomeni, da ga ne morejo izgubit!) 10 Eur, če tvegaš pa 5,5. AMpak men je 160 EUR mal preveč za tvegatuser posted image

Zgaga - punce, ne mi o zgagi!!! Rigam ko prašič, slabo mi je za popuser posted image , če je še 14 dni nzaj pomagalo, da sem gledala na hrano, zdaj ne pomaga NIČ . Gravž nemarni! Tudi ponoči me zbuja fizkultura in slabostuser posted image

Cene pri nas so več kot očitno poglavje zaseuser posted image user posted image Na vseh področjih nas brijejo ko osle, da je že kar grdo. Edino pri vozičkih sem ugotovila, da ni nekih bistvenih razlik, pri vsem ostalem pa.  Matr, sem kupila 6 benkic in dala za njih čez 30 EUR. Podn! Ampak ker ne vem, ali bom še lahko šla k sosedom ali ne, si vsaj nekaj moram nabavit.  Upam, da mi bo naslednji teden še zneslo, udarit en šoping. Moja zimska vreča se namreč ni našla user posted image , pa ta velikega lumpa tudi moram opremit za zimo. VSaj bundo in smučarske hlače že rabi. Običajno v takem eksotičnem času ubodem kaj smešno poceni in kvalitetno. Drugače pa mi je mala žaba sporočil, da se "mam fajn, ful plavam, poglešam te, dijoooooo, nimam časa!!!!!" in je zabrisal slušalko dol!user posted image Priznam, da moj ego malce trpi, ampak mi je vseeno ljubše, kot da bi se cmeril v slušalko, naj ga pridem iskatuser posted image !

Vodne postelje nimam.

UZ ujamem na vsakem pregledu, ker pri meni in mojih problemih to glavna diagnostična metoda, vendar gledajo predvsem bučko in pretoke skoznjo, na 14 dni pa prečekirajo dete v celoti. Pa seveda obvezen davek "vampirčkom" na transfuziji na 2 ali 3 tedne. Tehtajo me ne (hvala Bogu!user posted image ), mi kar verjamejo, kar povem. Pa tlak zmerijo in otekanje malo pofirbcajo.

Uf, lajla, za sladkorno si pa že kar malo poznauser posted image Načeloma naj bi test naredile med 24. in 26. tednom, če naj bodo rezultati realni. Tako da ..hm...pohiti! Bolečine, ki jih opisuješ, so lahko "sve i svašta", lahko jeposledica pritiskanja otroka na kak živec, lahko otrok tišči v rebra,  lahko je pa tudi kaj resnejšega - vsekakor omeni to G.

Joj, nayya, verjamem, da te je kap! Mene bi tudi!

Debeluška, čestitke za prirastek user posted image

Bodije kupujem vse z dolgimi rokavi. Nimam v planu nobenih ležalnikov in drugih "odlagal" za dete, če si airex blazine ne bom več mogla sposodit, jo bom kupila. Daleč najboljša investicija v zdrav otrokov razvoj.  Stajico pa imam prastaro, še mojo, leseno, služila mije odlično prvič, upam, da mi bo tudi drugič.

Grem rigat pred TV. Stanovanje je ful prazno, pa samo en majhen član manjka user posted image Včasihs i tako želim 3 sekunde miru, danes pa kar odmevauser posted image še dobro, da je mož doma!

< Sporočilo je popravil mamuška -- 6.8.2007 21:54:13 >

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
6.8.2007 22:05:28   
scubadiver
Alina_Alin prav nasmejala sem se ko sem prebrala da  sem ti bila sumljiva z nickom user posted image Jaz srčno upam da bi že drugo leto nadaljevala s potopi. Ti povem da letos prav hudičevo pogrešam potope, še posebej ko sem na morju in sem samo spremljevalka potapljačev. Me kar prime da bi se še jaz nataknila neopren in šla mal na 40 metrov globine. Ampak nosečniških potapljaških oblek še nisem nikjer videla user posted image
Je pa včeraj in danes začela tudi meni pošteno nagajti zgaga user posted image . Zaenkrat blažim s hladnim mlekom, se pa bojim, da ne bo šlo prav dolgo. a to naj bi bila sedaj težava do konca nosečnosti? ali vmes potem spet mine?

Lahko noč vsem

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
7.8.2007 0:41:13   
kanarka
Vidim, da že poimensko tudi vpisujete kaj bo. No pri nas so napovedali user posted image  in moj je že izbral ime Sara. Od tega ne odstopa, čeprav bi jaz še malo eksperimentirala, ....ampak glede na to, da bo očitno njegova ljubljenka mu seveda z veseljem ustrežem in to prepustim. Sonchek tudi od mene hvala za tako vestno dopolnjevanje seznama.

Lajla...tudi mene zanima kaj je ta bolečina pod desno dojko. Ko sem vdihnila ali izdihnila me je prav zarezalo. Trajalo je kakšno urco, potem pa nič več. Danes sem to bolečino prvič občutila.

Drug teden bom v 26t, ali bom imela še dovolj časa za preiskave za toxo, železo ipd. Sama ne znam niti prebrati kaj vse...vendar vem, da mi je zdravnik rekel, da moram opraviti 4 tedne po morfologiji, ki je bila planirana za 20,5 teden. Jaz se jo delala v 22 t. Kar pomeni, da bom te preizkave delala v drugem tednu. Upam, da nisem kaj zabrbljala in da ne bom prepozna za kakršnekoli preizkave. Kdaj ste ve opravljale vse te silne krvne preizkave (napisanih imam ene 10 postavk)? Do zdaj sem bila testirana samo za toxo in še neki (2 postavki). Ostalo pa še nič. Je to čudno?

Pozdravček

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
7.8.2007 8:35:24   
ajtak

[/quote]
Nimam v planu nobenih ležalnikov in drugih "odlagal" za dete, če si airex blazine ne bom več mogla sposodit, jo bom kupila. Daleč najboljša investicija v zdrav otrokov razvoj.  [/quote]

Mamuska, kaj pa je to ariex blazina?user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
7.8.2007 9:04:38   
murencek
Zdravo user posted image user posted image !
kanarka, hvala za inf. na ZSuser posted image
mamuška, hvala za linke. Bom prečekirala.
vodna postelja - moja sestra jo ima - no, preselila se je k fantu, ki jo ima (njegov brat svojo pa prodaja, ker se je odselil in je v novem gnezdecu ne rabi več). Ne vem, imata jo čez celo posteljo (a la zakonska) in če je 1 težji, drugega na drugem koncu mal dvigne. Pa menda jo je treba priklopit na štrom, če jo hočeš imeti ogreto (sam ne vem, a to velja zmeraj).
Sestra je bila sprva ful zadovoljna, pol ni blo več govora o pojstelji. Lohk pa povprašam, kako in kaj. Sam šele čez 1 teden k sta zdej na medenih tednih.
zgagauser posted image - kaj je že to? Jst zdej končujem 28t. Opazila sem, če zvečer pojem kaj mlečnega in pol mal počakam, pol pa pojem še kakšno sadje, mi je v redu. Res pa medtem pijem tudi vodo. Zdej ne vem, a tud mene še čaka v prihodnjih dneh al ne. Kljub temu pa, da sem tolk daleč, še zmeri lohk zmažem tolk veliko porcijo kot prej, ko še nisem bila noseča. No, razlika je le v tem, da cel dan neki meljem oz. da imam 1 obrok več. Ker ne zdržim.
Hoja - zdej 2 dni nisem šla na 1-urni sprehod in so me 2 dni tolk meča dajala. Pol me je moj neki včeri zmasiral in je bilo boljš. Dons sm šla že zgodi zjutri ven in je bolje. Sam sporočim jutr, kako bo dons zvečer.
mamuška, ja kaj je to ariex blazina user posted image
LP

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
7.8.2007 9:06:02   
murencek
Aja, še glede dajanja krvi. Mene so do zdaj 2x prešpikali, vedno pa mi G naredi UZ, sestra pa me stehta in izmeri pritisk. Aja, pred zadnjim obiskom pa mi je G izmeril še dolžino MV.

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
7.8.2007 9:16:54   
zirafa76
pozdrav se od nas...
po hudi noci, ko sem prav mislila, da bom rodila,se stvar umirja, mali dveuser posted image user posted image  sta pa cist v luftu...user posted image poskakujeta, ena se mi je spravla cist pod rebra, jaz pa dham, kot da bm vsak cast krepnila....
Imamo pregled cez dve ure, hvala bogu..Imela sem hude bolecine v medenici, v predelu dimlj..tam okoluser posted image ...kot da bom vsak cas dobila menstro, ampak te bolecine..hudo...upam, da nic resnega in so samo vezi ali polozaj enega od user posted image

imam tudi obcasne slabosti, ne morem pa hodit vec kot pol ure skupaj...ja, sem ze ogromna ter vse me boli...26 teden...

me je vceraj ena vprasala, koliko dni se imam do poroda?????!!!!user posted image user posted image user posted image  ja, sem ji obrazlozla, da sta dva...user posted image user posted image

nic, srecno ter drzite pesti, da bo vse o.k.
ce se ne javim, pol rojevam................user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
7.8.2007 9:45:46   
potepinka
Dobro jutro!

zirafa-upam da bo vse vredu

kanarka-Meni so do sedaj tudi samo 2X vzeli kri in vodo toxa in ne kaj še na zadnjem odvzemu krvi so ugotovili da imam železa premalo in sem dobila tablete.Aja pa sladkor so mi merili ki pa je bil tudi preveč 8,8.Sedaj pazim kaj pojem in 1X na mesec hodim diabetiku

Drugače pa jaz tako slabo spim ponoči da dremam celo noč.Roke me ful bolijo .Mravljince imam po obeh rokahuser posted image ,zjutraj ko se vstanem ko da roke niso moje.
user posted image  pa celo noč tako aktiven da adijo.To še bodo veselice ponoči.Imam močni občutek.Hči ko je bila mala je od 1 meseca spala cele noči.Tu pa mislim da bo drugače.

No sem malo zabluzila se še kaj oglasim

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
7.8.2007 9:49:57   
TANTRA
Pozdravljene,

zirafa 76, upam, da se bo vse skupaj umirilo..No,  tudi meni se je malček včeraj tako čudno obračal, da sem videla zvezde...Se pa mi na trenutke zgodi, kot bi hotel bit popadek...zaboli me v maternici, postane mi vroče, težko diham...Že parkat sem se zelo prestrašila. Takoj vzamem buscopan in do sedaj je vedno pomagal.
Držim pesti, da punčici še malo ostaneta v varnem zavetju.....

Ostale, ki sprašujete za bolečine... Pri meni so se nekaj časa nazaj vrstile same čudne bolečine...Pod lopatico, sramna kost, vezi pod trebuhom... Sem šla celo na urgenco...Nič panike...Gre za hormonske spremembe, pritisk na živec, v glavnem vse je posledica povečanja teže, prerazporeditve organov, ki se umikajo maternici, ki pritiska na želodec, ta pa na pljuča...Vezi se raztegujejo...
Telo je obremenjeno v povečano težo.Včasih pa je posledica čudne lege ponoči...
Jaz priporočam v takšnih primerih malo več počitka, kakšen lekadol če zelo boli, pa mine...
Zdaj konec 27 tedna je malo bolje, zgleda da je bilo to prehodno obdobje..

Jaz pri sebi opažam, da dosti manj pojem...Enostavno pri polnem želodcu komaj diham... Zvečer pa le kako malenkost, največkrat malo jogurta, saj se mi vse dviguje...

Punce, bomo morale še malo potrpeti, ni kaj...

Moj je imel vodno posteljo in pravi, da je veliko bolje spati na normalnem jogiju...Sploh za user posted image ni najbolj primeren.... Je pa res, sto ljudi, sto čudi...

Bella469, jaz sem v začetku bebico pokrivala z odejico, šele kasneje, ko se je začela ful obračat brcat sem jo dala v spalno vrečo ....No, tisto spalno vrečo smo kasneje podaljšali in ko je shodila je znala celo z vrečo hodit........Neverjetno........Tako, da mirno lahko kupiš posteljnino...

Midva sva včeraj hodila po btc in sem se imela za največjo trebušnico....Pa srečam še eno z xxl trebuhom, tako, da si sedaj znam predstavljat kaj me še čaka... Komaj verjamem da imam še tri mesece do konca, trebuh pa tak, da je joj....Me vsi sprašujejo, če sem prepričana da je samo eden...user posted image user posted image

Čedalje bolj sem prepričana, da tele moje vezi ne bodo zdržale do novembra...

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
7.8.2007 9:52:54   
DEBELUŠKA30
Manca prav vesela sem bla ko sem te videla, res škoda da se mi je tako zelo mudilo! Septembra bi bilo fino, če bi se gorenjke spet dobile v Kranju in malo počvekale, seveda ob dobri tortici!
Naj vam povem, da ima Manca tak veeeeelikkkkk trebušček, tak fullllllll fletn!!!!
Ajtak tvoj otročiček se bo pa rodil z velikoooooo laski, mojo sestro je tud zgaga fullll dajala, na to pa je dobila punčici s toliko laski, da bi jo lahko naravnost iz porodnišnice poljalja k frizerju. Vse je za nekaj dobr!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
7.8.2007 10:19:25   
tintin
Pozdravljene so-nosečke, danes bo spet en vroč dan...

gorenjke: jaz sem ZA srečanje. Bi se bilo fajn spet malo dobit (Predlagajte dan)..., da vidimo naše trebušone...tudi moj je že precej velik (obseg po največjem delu 101 cm - merjeno v višini popka pa 98 cm)...krepko sem že prešišala moža.
No do konca imam še 87 dni (joj kam beži čas), tako da bo centimetrov še kar nekaj....
Tudi mene je začela zgaga matrat in pa utrujenost...počasi že sanjam o bolniški, ker težko sedim....
Sicer pa je moj user posted image pravi ljubček...cel dan bi ležala in gledala mojega brckota kako premika trebuh. Kako je to nepopisen občutek. Sploh ko dam obe roki na trebuh postane zelo živahen....Mislim, da imava že pravo navezo tudi preko trebuha...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
7.8.2007 10:31:54   
murencek
sonchek in ostale!
GLEDE SOLIDARNOSTNE POMOČI, res vam hvala za inf. Jst sm včeraj mailala tajnici link in vprašanje, če naj pošljem prošnjo za solidarnostno pomoč. Pogodba za določen čas mi je potekla konec junija, v bolniški sem pa od 7. marca. No, in ravnokar sem dobila odgovor, da je tajnica poslala prošnjo za solidarnostno pomoč na Ministrstvo in sedaj čakajo odgovor, ali bom dobila kej.
Ja, jst sem zelo vesela, da so se zavzeli za to, glede na to, da sedaj nisem več zaposlena pri njih.user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
7.8.2007 12:23:53   
ajtak
user posted image  za tajnico in drzim pesti, da se te drzava usmili!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
7.8.2007 12:46:13   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: lajla
Druga bolečina, ki jo občasno čutim je pa v hrbtu pod desno lopatico- dva dni nazaj me je tako zelo bolelo, da celo noč nisem spala, zdaj mi je pa izginila( bolečina).

Tale bolečina je meni nekoliko znana iz prve nosečnosti. Mislim, da gre za napad žolčnih kamnov. Boli kot user posted image  in predvsem ponoči. In če se konec koncev res izkaže, da gre za žolčne kamne, ti pomaga samo stroga dieta oziroma to da potuhtaš, katera vrsta hrane ti povroča težave. Meni ni ratal, zato me je že 4 mesece po porodu čakala operacija. Od takrat pa imam hvalabogu mir.

(odgovor članu lajla)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......