mamuška
|
Matr, ženske, dež bo!!!! Airex blazina je tole: http://www.airex.de/gymnastikmatte-2.0.html (original stran) http://www.vitacenter.si/ (stran slov. zastopnika, ki ponuja tudi cenjše variante od Corone, nek FitLine)) Če je katera hodila z otrokom na nevrofizioterapijo, jo tam napišejo na recept. Sicer pa je to taka, precej debela, posebno brizgana guma, ki nikamor ne beži, ne drsi, se ne "drajsa", niti na parketu ne, plava na vodi, je vedno priejtno topla, izolira mraz in vlago, enostavno se jo čisti, ne vpija vode ali umazanije, je mehka, pa ne premehka-skratka terapevstki pripomoček. Če si jo greš kupit sam, je temu primerno draga , je pa odlična. Mi smo jo vlačili s sabo na vse dopuste v 1. in 2. sinovem letu. V sili lahko otrok komot na njej tudi spi. Začudo čudno tamal nikoli ni lezel dol z nje in se je na njej strašno rad igral. Jo enostano potegneš za sabo, kamor greš, iz prostora v prostor, otrok je vedno na toplem, hkrati pa je toliko čvrsta, da se ne guba, mečka pod nogami, ko se otroček začne plaziti. Jaz sem imela izposojeno, ker mi je presneta dohtarca ni hotla napisat, ker je "šparala", jo pa bom zdajle nabavila namesto vseh "baby-gimov", ležalnikov in podobnih pripomočkov. Imeli smo jo tudi na morju, namesto čolnička, super plava, izgleda kot neka "čarobna preproga", ki lebdi na vodi. Pa namesto blazine na plaži tudi, pa v sobi v hotelu, da se mi ni po tistem svinjskem tapisonu plazil in še kje. Jaz sem imela Corono iz prvega original linka, obstajajo pa tudi malo drugačne izvedbe, cenejše, pri katerih se je treba pozanimat, ali plavajo (če vas to seveda sploh zanima) in kako na tleh ležijo - da ne drsijo. Mi smo jo imeli čez večino dnevne sobe, nekaj podobnega pa bom kupila tudi sedaj. Pri Viti malo prebrskajte "vse za dojenčke" pa "gibanje in prosti čas", so različni izdelki in tudi različne cene. Glejte pod "blazine". Žirafa - deca raste,mamo pa boli! Si kar predstavljam, Mene včasih boli tik pod rebri, kamor tišči z bučko, pa spodaj po liniji jajčnikov - kako mora šele tebe, če tole pomnoži z 2. Ampak saj bo minilo, verjetno pa te bodo tudi kak teden prej "odrešili". Držim pesti, d bo na "big ckeck" vse v redu. Cukra ni treba vsaki testirat! Rutinsko se testira po 35. letu in pri vseh tistih, ki se ubadamo z debelostjo, povedano po domače. Načeloma naj bi testirali tudi tiste, ki imajo diabetes v družinah (oče, mama, sorojenci) ter vse, ki nosijo več kot 1 plod. Aja, pa še tiste, ki so rodile v prvo veliek otroke ins o naknadno ugotovili, da je šlo za ND. nemrak, a veš, da se prav nesramno hvališ s svojim počutjem ?? Pa saj ti privoščim! Ma ja, jaz lahko na šihtu smo čivknem za kako "solidarnostno pomoč", pa bom v šusu "nesolidarno" na cesti . SMo pač gospodarstvo , direktni proizvajalci! Pokrivanje: naš 4,5 letnik še vedno spi v vreči, kar ga vsaj malo drži na na miru. Sicer ga to v preteklosti ni oviralo, da nam ob polni luni ne bi lezel po omarah, pa vseeno Ker se je od rojstva dalje preobračal kot ventilator, sem ga še pred 2. mes dala vrečo in še zdaj spi v vreči, Posteljnino imamo samo za okras, da postelja lepša zgleda Ehmmmm, kaj je ultiva?? Za srečanje Gorenjk sem takoj, pod pogojem, da je na Gorenjskem , bolje Zgornjem Gorenjskem
|