|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
1.8.2007 10:25:58   
Laubica
user posted image Super za seznam-samo št62 je na mojem sinu bila zelo prevelika pa se je rodil velik 50cm,tako da imam zdaj od št.50,bodye,samo za kompletek iz bolnice še ne vem kakšno velikost naj kupimo58-60?Da bo mu kot vlituser posted image
In kako kaj vaše spanje?Jaz zadnje čase kar rabim dolgo časa da se namestim ker me trebuh kar že ovira,sem ugotovila da če si dam en pojšter med noge lažje zaspim ker mi ne pritiska trebuh tako dol,kaj pa ve?
Včeraj zvečer ob 23h sem jedla sladoled in potem jeuser posted image tako brcal do 1.30h da je bilo grozno pestrouser posted image ,tako da ne smem več sladko in mrzlo ponoči jestuser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
1.8.2007 10:34:14   
potepinka
Dober dan!

Lepo pozdravljena in dobrodošla kimi

user posted image user posted image user posted image   naya za seznam

Tako jaz sem nazaj od G.Vse vredu maternični vrat dolg 15,1 pravi G da je to ok.Dobila sem tabletke za železo ker ga imam premalo,magnesol moram si kupiti ker mi po večerih trebuh otrdi,pa seveda počivat.

Zredila sem se do sedaj +4kg.
Jutri pa še na kliničnega potem bo pa mir za 1 mesec vsj upam.
Se še kaj oglasim

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
1.8.2007 10:35:12   
DEBELUŠKA30
Nayya 28 in Mamuška super seznama, res sta bili pridni!
Danes je tko čudn dan, men se že "cel" dan tko vrti v glavi, kot bi bla prav pošteno pjana, pa še v službi sem! A ma katera kakšno podobno izkušnjo? Se kar bojim, da se bom kje zvrnila?

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
1.8.2007 10:51:44   
Tanayya29
potepinka zakaj moraš v KC?
debeluška  men tut občasno pridejo take vrtoglavice,sploh k sm v službi,pa na morju se mi je to dogajalo,pa ne vem kaj je to? mogoče pritisk....
že 35
jaz se zbujam ponoč predvsem zarad lulanja..k morm kr naprej hodt na wc,zdj k se je shladil vsaj hitr nazaj zaspimuser posted image

vesela sem,da vam je všeč seznam in mamuška super je tudi tvoj seznam,navsezadnje jst nimam še izkušenj s tem..

zanima me, kako bo ime vašimuser posted image

moj fanek bo TAJuser posted image user posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
1.8.2007 10:53:56   
sonček5
Ojla punce

Že dolgo se nisem oglasila, čeprav sem vas brala. Počutim se kar v redu, le strašno mi pritiska dol, tako da kar pridno počivam. Mali brca kot za stavo in 14. 8 imam 3d UZ. Komaj čakam da vidim malega razgrajača. Me pa precej zafrkava zgaga. Tudi jaz popijem mleko vendar ne pomaga za dolgo. Ko ste že pri opremi vam pošiljam en link ki je krasen:
http://otrocarije.googlepages.com/home
Imaš ves kar moraš vedeti o porodniški, dojenčku in to celo narisano. Mislim da bo prišel prav. Aktivnega linka pa ne znam narediti. Uživajte še naprej.
TANTRA - lahko bi se spet dobili. Upam da nam bo 18 avgusta ratal it na dopust vsaj za teden dni

Sonček 5

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
1.8.2007 11:03:48   
potepinka
nayya-v KC moram spet na pregled glede mojih sprememb na materičnem vratu( CIN III) kontrolirali me bodo do poroda po porodu pa sledi operacija.

nemrak-jaz mislim da lahko flaške pereš v pomivalnem stroju jaz v 1user posted image  sem jih in nisem imela sterilizatorja in ga tudi sedaj ne bom imela.

Za tiste ki vas peče zgaga mene tudi sem danes govorila z G lahko pojemo do 5 rupurut na dan.Meni pomaga.Ne da bi ga vsak dan vzela ampak 2 na teden po 1-2 tabletki.G pravi da za nosečnico ni škodljiv.

debeluška-Kakšen pa imaš pritisk.Za vrtoglavico je velikokrat kriv pritisk in vročina.

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
1.8.2007 11:07:19   
nicolina
Dobro jutro user posted image , danes sem spala do 10, še sama nisem mogla verjet, sem bila včeraj zvečer z dvema prijateljicama na večerji, ki sta obe noseči. Joj, kolko smo se načvekale user posted image user posted image , saj si najbrž predstavljate tri nosečke na kupu.

Nayya in mamuška user posted image user posted image user posted image , zelo sta bili pridni.
Kimi in mila dobrodošli user posted image user posted image  med novembrkami.
Ker mi še ne vem točno spola, po vsej verjetnosti, če bo user posted image  bo TIN, če bo user posted image  pa Lana, Hana, Nika... ( pri deklici si nikakor nisva enotna user posted image user posted image )

Lep dan vam želim...

Novembrke, kdaj se bomo kaj dobile? Ste že kaj razmišljale? user posted image user posted image

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
1.8.2007 11:22:25   
sonchek
Ojla...
ste pa res čveke....user posted image user posted image user posted image

Pozdravljeni "tanovi" Kimi6 in mila1....veliko užitkov v čvekanju z nami.....user posted image user posted image user posted image

Pridne sta bile obe...mamuška in nayya...zdej bi blo pa fajn da ta sva seznama skup spravta...user posted image user posted image user posted image ...
...ja tud to se mi zdi fajn, da vemo kaj je treba v porodnišnico sabo vzet....hihihiii

Jojjj punce...jaz nimam še čist nič....pa mislim, da sem ena redkih izmed vas....hihiiii
...bo treba mal v nabavo...

Aja..dejte mi povedat, a boste ve kupovale vozičke s globoko trdo košaro ali lupinco????? Kaj mislite o tem?????

No, zdej grem pa še mal delat...papapa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
1.8.2007 11:25:06   
Ilije
Dobrodošli novi user posted image ! Res bo pestro novembra. In katera izmed vas namerava roditi v Trbovljah, da vidim kakšno gužvo lahko pričakujemuser posted image ?
Pohvala vsem, ki tako pridno pišete seznamčke. Jaz bi dodala le še to, da sem v prvi nosečnosti imela vse od 62 naprej, pa čeprav Iris ni bila ne vem kako velik novorojenček, nekaj čez 3 kg in 50 cm. Samo kompletek iz porodnišnice je bil v velikosti 56 in ga je do prvega pregleda pri pediatru že prerasla, tako da svetujem da ne kupujete večjih količin oblekic v številkah manjših od 62.
Še odgovor za špelko - benkica je takšna majčka na preklop z vrvicami. Meni so te vrvice vedno delale neverjetne preglavice, tako da sem vse benkice kmalu zamenjala za bodije in navadne majčke.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
1.8.2007 11:27:47   
Alina_alin
Ojla,
še ena, ki se po dolgem času javlja. Sem vas pa brala, da me ne boste preveč kregale.

Počutim se vredu. Razen ob predolgem sedenju, me boli medenična kost. G pravi, da mi očitno tako user posted image pritiska na živec. Tudi, ko ležim na boku - se pojavi ista bolečina. Zato sem na bolniškem.
Sicer so jemljem tudi dodatek železa, saj je zadnja krvna slika pokazala slabokrvnost. Na morfologiji pa so mi ugotovili, da je moja posteljica nizko. Tako, da v primeru krvavitve, za katero je večja verjetnost, da nastopi - takoj v bolnico. Upam, da se posteljca premakne in bo vse ok, sicer me čaka CR. V 32 t imam zato posebej UZ kar v bolnici, da se pregleda posteljica. Ta glavno, kar si pa želim pa je, da ne bo nobene predčasne krvavitve, da bi morala v bolnišnico, saj imam doma 2-letnico. Ja, je kar malo drugače sedaj, ko je en  malček doma.
Danes sem imela kontrolo pri G in mi je ugotovila, da imam prečno lego. Pa saj vem, da se še sedaj obračajo in spreminjajo lego, zato ne delam panike.

Prebrala sem seznam od mamuške za v porodnišnico. Morda kateri pride prav še moj seznam. Pri prvem porodu so mi vse te stvari prišle prav.
Torej, za v porodnišnico:
1. dokumenti (materinska, vsi izvidi, napotnica, ZZZS kartica, potrdilo o šoli (za partnerja), poročni list (če sta poročena)
2. toaletni pribor ( za tuširati, zobna pasta, zobna ščetka, glavnik)
3. gumica za lase
4. labela
5. Lanolin krema za bradavice
6. voda za pit
7. moderc za dojenje (brez  šivov  v košarici)
8. balon za sedenje (če boste šivane)
9. nekaj za prigriznit (frutabela ipd)
10. nogavičke za mamico
11. nogavičke za dojenčka (lahko uporabite tudi kot rokavičke, če teh nimate, če so dolgi nohtki, da se ne praska dojenček)
12. Vir vložki (sicer so v porodnišnici, za vsak slučaj, če zmanjka)
13. mrežaste hlačke (sicer so v porodnišnici, samo enih par, če zmanjka)
14. Babyval mazilo za ritko
15. papirnati robčki
16. blazinice za prsi
17. mobitel
18. polnilec za mobi
19.  copati - natikači za v porodnišnico (ni pa nujno, jih tam tudi dobiš)

To je izmed mojega seznama. Po mojem mnenju in izkušnjah obleke za dojenčka ne rabimo zraven nosit že v porodnišnico, ker je tam taka bolj mala omarca za osebne stvari in ti pred odhodom domov že prinese parter obleko za dojenčka in za nas. Seveda pa bom jaz pripravila oboje doma, da samo vzame.

Glede številk oblačil - naš prvi otrok je bil velik ob rojstvu 49 cm, pa smo imeli najmanjšo št. bodijev 62. Pa niso bili pretirano preveliki. Moj nasvet: ne preveč kupovat - predvsem majhnih številk - rastejo ful hitro. In večja številka se rabi zaradi širokega povijanja. Tudi tokrat ne bom kupovala manjših kot 62.
Bodiji, pa pridejo prav tisti, ki se ne oblačijo čez glavo, kot je že ena napisala - se opravičujem, da si nisem zapomnila katera.

Bo zdaj dovolj, saj sem se kar razpisala s tem seznamom za v porodnišnico.
Lepo bodite, čuvajte se in pobožajte svoje user posted image !
Bom pa vas še sedaj za nazaj prebrala, kolikor še vas nisem.
PA PA

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
1.8.2007 11:43:35   
Alina_alin
Tudi mi  jaz pri 1.user posted image nisem imela sterilizatorja. Niti sedaj ga ne bom kupovala. Jaz sem kar prekuhala flaške in dude. Sicer pa sem itak dojila, tako da nismo imeli stekleničk veliko v uporabi. 
Sonchek:
Za voziče, pa mislim, da glede na november, bomo potrebovali košaro in jajčko. Jajčka je za voziti v avtu, košara za sprehode, saj ni priporočljivo, da je dojenček dolgo v jajčki, ko ni v v ležečem položaju. Saj bo pred nami še cela zima in bo košara dobra zaščita pred vetrom in ostalimi zimskimi pogoji. Naša košara še ima folijo za dež in sneg - in je super. Priporočam.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
1.8.2007 12:17:44   
barika
jaz bom verjetno sterilizirala kr v vroči vodi (česma z bratom preživela, bo tudi moj user posted image ). pa tudi one vode mu ne nameravam kupovat, se mi zdi totalna bedarija (normalna voda zdrži 2 dni, če je nalita v steklenico, če pa voda drži več kot mesec, pa ni glih logično--sama kemijauser posted image ).sma pa že pred časom nabavla Brita vodni filter, ker imama slabo vodo, tak da boma to vodo še prekuhala pa mu dala za pit.
midva sma kupla lupinico, ki bo izključno za avto, pa za trgovino, drugače boma pa (šele decembra-če ne bo prej kakšna akcija)kupila peg-perego prametta (zelenga). sem pa gledala i`coo-jev voziček rumene barve (mami se je direkt zaljubila v njega) ful lep, primeren od 0+, pa mi cena ni všeč (500€).

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .. za seznam, si pridno dopolnjujem v svoje "zapiske" kaj rabim,potem pa z mojim predebatirama, kaj se nama zdi da boma rabla pa kaj ne.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
1.8.2007 14:38:35   
naraščaj
Lep delovni pozdravček. Kr ni bilo prej časa, da bi kaj napisala. Kolk ste ble pridneuser posted image user posted image user posted image . Super hvala. tud jaz se bom mogla pol dol vsest in presortirat kaj mi bo prišlo prav in kaj ne in da razliko do kupim. Sicer še ne vem kam bom vse to zložila, ker sem res ful veliko dobila, ena kolegica pa mi še namerava dat.

Evo moj vozek je že prispel v Konjice, ker pa sem danes do 17ih v službi potem pa še letim na Ptuj na 3d, ga grem jutr dvignit. Ni nič komplicirala. Ful sem vesela, saj bo to moj prvi nakup. A se vam zdi, da je to prehitr, da že zdaj voz kupujem?? Vedno sem govorila, da ne bom prehitevala z nakupi. In poglej me zdaj.

Dobrodošli novi novembrki. Nikol ni prepozno, da se priključiš. Vsaka izkušnja nam prav pride. Vsaj men.

Zanima me a katera pozna kakega dobrega splošnega zdravnika v Celju. Jaz sem namreč ostala brez moje, ker je šla delat drugam.
Pa bi skor rabla zdravnika. user posted image user posted image  Če katera za koga ve mi prosim javite. Hvala

Sicer pa je potrebno že razmišljat tudi o pediatru. A že vete h komu boste šle.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
1.8.2007 14:56:53   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: Špelka

user posted image  Uh, mamuška, se bom popravla - pol pa jest ne poznam tega izraza. No, ga vsaj nisem do sedaj. Hvala za razsvetlitev! user posted image user posted image user posted image Ej, mamuška - a lahko prosim sam še napišeš, v kakšnem zaporedju se pol obleče dojenčka? Jet res nimam pojma.... user posted image

Za november bi jaz rekla takole: najprej seveda plenička, kakršnakoli že, nato body, na nogice tanke žabice do pasu. Čez daš ali pajacek s celega - plišast ali malo debelejši bombaž, ali pa daš zgoraj benkico oz. puloverček in žabice, ki se zapnejo na ramah. Obuješ copatke. Notri jaz nisem nikdar pokrivala, edino po kopanju prve pol ure, za ven pride potem še tanka bombažna kapica in čez še ena (pa ne ravno zimska, bolj jesenska, recimo bombaž+elastan, odvisno od temperatur, ampak jaz do krepkega minusa nisem tlačila kakih fklsastih ali volnenih kap za v voziček).  Pa otroka daš v kak flisast pajac ali vrečo, itak je v vozičku še dodatno pokirt.

Jaz imam za voziček nosilno torbo. Mi je prvič pri decembrčku ultra prav prišla, zato sem jo nabavila tudi sedaj, skupaj z vozičkom. Jaz si zimskega novorojenčka brez globoke košare ali zimske torbe ne predstavljam, sploh pri nas na Gorenjskem ne. Morda kje ob obali še pride v poštev.  Zdaj pa šibam kosilo končat, danes sva se s sinom potepala in sva čist iz red. Ob 15h šele kosimouser posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
1.8.2007 15:01:06   
potepinka
naraščaj-Glede pediatra bom jaz kar vzela našo v Šmartnem ob Paki dr.Kozorog,drugače dela tudi v Celju v bolnišnici in se mi prav fajna zdi.Je zelo super da imaš pediatra blizu doma,da ko otrok zboli ne rabiš hodit kam daleč.Pri 1.hči  imam pediatrinjo v Velenju,sicer je samo 14 km ampak je zoprno ko dobi vročino potem pa se še vozit v Velenje.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
1.8.2007 15:59:03   
naraščaj
Potepinka, pri nas v Konjicah imamo enga pediatra, ki pa ni vreden,da mu rečem, da je pediater. Mislim, da drugih ni. Vsako stvar te pa itak potem pošljejo v laboratorij v celje. Zato že v osnovi razmišljam o celju. Po avtocesti pa mam cca 20 min do tja v konjice pa 10 min. Ni bistvene razlike.

Tako, če res kera ve za kakega pediatra in sploh za splošnega dohtarja zame in za mojga se res priporočam.

Še malo pa bo konec službe. Sploh se mi nič ne da. Tole našo dežurstvo je čist brezveze. user posted image user posted image user posted image   Ko bi vsaj kak telefon zvonil. Še dobr, da tu gor mal čvekam.

23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 2516
1.8.2007 16:31:01   
maks
Joj, souser posted image  res ste pridne pri debatah! Jaz sem danes zjutraj lepo zajtrkovala, malo kasneje pa prvič poizkusila tablete za železo; imam jih prvič, čeprav je kri ok, mi jih je vseeno predpisala, da ne bo user posted image porabil mojih zalog, so pa take roza barve, malo ližem,seveda barva je še imela kak okus, pol pa bljak, sem tableto kr poplaknila user posted image . Nato vzamem še magnezijev prašek, prej sem imela tablete za lizat, zdaj ta prašek in po vsem tem mi je bilo full slabo, da sem celo dop preležalauser posted image . Šele s kuho sem malo k sebi prišla.
Če boste vpisale imena; za fantka imamo Matija, za punco še nihamo, lahko pa tudi kaj drugega še pride vmes: Mila ali Mija.
Lp!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
1.8.2007 16:39:23   
manca
uh, zadnje čase ste pa res pridne glede pisanja tukaj gor...prav pohvalnouser posted image user posted image user posted image

Jaz voziček že imam..od Peg Peregota...sem ga kupila že spomladi, tako kmalu pa zato ker sem ga kupila rabljenega, pa še zelo odlično je ohranjen. Mi ga je prodala ena ženska, ki ima sedaj dvojčka in ga zato ne potrebuje več.
Nekaj oblačilc že imam, nekaj pa mi jih je obljubila moja sodelavka, ki je ravno sedaj na porodniški.
Seveda pa sedaj nestrpno čakam na 3D ultrazvok, da bom potem končno lahko vedela katerega spola je moj mali navihanček v trebuščku.
Flaški imam sedaj dve in to od Tommi Tippie (ne vem kako točno se že napiše), posteljico bomo doma prebarvali saj bo imel še tisto, katero sem imela jaz ko sem bila majhna. Jogi zanjo sva pa kupila prejšnji mesec v Baby centru ker je bila v akciji. No, sobica kjer bo mali navihanček je že prebarvana, omare so pa tudi že notri saj bo imel kar tiste katere je imel moj dragi mož v svoji mladosti.

Če sem prav razumela zgoraj napisano torej mi je potrebno za otročka vzet v porodnišnico oblačila za čas bivanja v porodnišnici, zase pa mi ni treba ničesar za obleči razen modrčka?

lep, s sončkom obsijan dan vsem user posted image  in navihančkom v trebuščih
lp, manca

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
1.8.2007 16:49:26   
naraščaj
Manca jaz sem razumela, da otroča tudi vzameš samo oblačila za potem ko greš domov. Tam imaš kar njihova. Če se motim me prosim ostale popravite.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
1.8.2007 17:08:10   
anastasija
Na Jesenicah do odhoda domov otroka oblačiš v njihova oblačilca, od bolnice. So čisto luštkana. Ko greš pa domov, otročku oblečeš njegova.

V 25. tednu sem in sem pridelala že neverjetnih 15 kg!!! Šit, sploh ne vem, kaj naj naredim. Vem, da bi morala pazit pri hrani, pa mi ne uspeva najbolje. Ginekologinja me nič ne nadira, ampak pomoje samo zato, ker je tak sonček, vsa prijazna in pomoje ni v njeni naravi, da bi se drla na nosečnice. Pojedla bi vse kar vidim, potem mi je pa fuuul slabo in se mi kar dviguje. Groza no, tko sem debela. Najhuje je to, ker sem majhna. Bo žeuser posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
1.8.2007 17:23:05   
potepinka
naraščaj-Ja to je pa problem če v tvojem kraju pediatrinja ni vredu.Potem ti res ne preostane druge kot da jo iščeš drugje.

anastasija-ne sekiraj se zaradi kg,potem bo šlo vse dol ko rodiš,jaz sem bila v 1user posted image  ista kot ti vse bi pojedla,zdaj pa je drugače.

(odgovor članu anastasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
1.8.2007 19:23:04   
Tanayya29
anastasia nč se kej sekirat,bomo že kg pol dol spravlal!
jst tut nism kej glih pridna...zadnje čase mau bolj pazim, z izjemoma danes, k sm pojedla vse kar sem vidla..user posted image kakšen dan tko pride..;)
hmmm..mene mau zanima 3d UZ..sicer jst ne vem, če bom šla,ampak vse tko pišete o tem!
Sicer Pušenjak ma 3d UZ in jst sm bila na NS,ampak zdj se spet gre,al kako?
a ni morfologija dovolj? ne vem glih kej dost o tem user posted image moj G. pa mi ni nč reku....

zdj pa šibam likat pa mau pred tv..pa upam,da sm z hrano danes zaključila,k meže vse tišči...user posted image

B good......pa pauser posted image user posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

Neposredna povezava do sporočila: 2522
1.8.2007 19:33:02   
Ilije
Jaz tudi nisem sprva nameravala na 3D UZ. Pa se mi je potem zdela morfologija v 20. tednu tko mal površna, pa še srček se ni videl. Potem se je pa vse skupaj ponovilo tudi na zadnjem pregledu, tako da me je moja G poslala v CE na UZ srca, a kot sem že napisala je predstojnik še preden je sploh začel kaj gledat, ugotovil, da itak ne bo nič videluser posted image  Tako da naslednji teden odhajam na Dobrno na 3D UZ. Če ne za druga si bo vsaj Iris malce bolj predstavljala, kaj se dogaja z njeno sestrico v njenem trebuščku, ker kaj več da ji povem, da v tem trenutku pa brca, sedaj počiva itd. ji že ne znam razložit. Njo pa najbolj zanima, če user posted image  dojenček joka že v trebuščku user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
1.8.2007 19:41:28   
potepinka
Ilije-A ti greš tudi na 3D na Dobrno.Jaz tudi.Ali drugi teden že začne delati dr.Ocvirk-ova.Ta teden vem da je na dopustu.Jaz mislim da bom šla čez 14 dni

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
1.8.2007 19:46:19   
Laubica
user posted image Anastasijauser posted image jaz sem se ravnokar vrnila iz službe in se takooo nažrla da me vse tiščiuser posted image tudi jaz se tolažim da bom potem vse hitro dol spravila.
Kod sem opazila imam samo jaz probleme z spanjem user posted image saj nobena ni nič odgovorila o tej temi -no razen (se opravičujemker sem pozabila kera)enauser posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?