|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
31.7.2007 14:37:59   
Tanayya29
bom jst to naredila,velja.....
do jutri obljubim....!***
danes sm mela že ceu user posted image s psom,sm ga mogla k veterinarju peljat k je eno infekcijo fasala...sm se tresla, full me je blo strah...mojo psičko ajo pa še bolj..k sreči se je vse lepo izteklo..
bom do jutri zjutraj spisala ,velja oz. bom poskusla še danes dopoldne..
zdj grem mau počivat,pol pa se lotim...
pa pa

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
31.7.2007 14:44:52   
tintin
Manca dobrodošla iz dopusta...
zgaga - mene je ful dajala na začetku nosečnosti, bojda pomaga Rupurut (in ga nosečnice lahko jemljemo), donat, kakšni suhi piškoti, nekaterim celo mleko....Zgago pa povzroča mastno, sladko in kislo.
Mene pa že par dni zvečer malo slabost daje...kar nekaj čuden občutek imam v želodcu in pa Magnesol mi je blazno težko pit (res mi je ratal ogaben po 12 tednih rednega pitja), ampak pomaga mi pa. Prav tako ne smem ničesar z ojačevalci okusa (vegeta, jušne kocke, konzervirana hrana), ker mi naredi ful težo v želodcu.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
31.7.2007 14:49:52   
barika
tintin, čudno, men pa spet zjutraj hoče gor vržt user posted image  ko si grem zobe umit (in to vedno, kadar mali začne zgodi zjutri ful brcat), pa men tut magnesol ni več dober za pit, presladek mi je .
a obstaja še kej drugega razen magnesola?
glede zgage, men je G. napisala recept za ranital, pa k sreči mi še ni blo treba škatlce odpret.

ja tašče, kaj češ..se ne obremenjujem (marsikej je že rekla, tak da sem se že navadlauser posted image )

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
31.7.2007 14:50:32   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

bom jst to naredila,velja.....
do jutri obljubim....!***
bom do jutri zjutraj spisala ,velja oz. bom poskusla še danes dopoldne..

superca....se ne mudi..ti si kr čas vzami...potem bomo pa lepo dopisovale...sej do novembra ga bomo že spravile skupaj...user posted image user posted image

aja..pa upam, da je s psičko zdej vse ok...

l.p.

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 2479
31.7.2007 14:59:47   
DEBELUŠKA30
Nemrak hvala, si me kar potolažila! Res sem zagnala fullllll paniko, ker mi res fulllllllll dol pritiska! Tako da sem malo brskala po internetu in me je tud kar malo pomirilo!

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
31.7.2007 15:23:49   
TANTRA
Jaz pa opažam, da moram po malo jest, zvečer pa skoraj nič, ker se mi vse dviguje. Pri zgagi mi je najbolj pomagal kozarec mleka.
Punce, pred 16 leti sem imela ulkus in mi zdravniki niso dovolili ne rupuruta, ne Ranitala, tudi po porodu ne. Zgolj kozarec mleka. Tako, da bi bila jaz z zdravili bolj previdna... jaz jih ne bi!

Včeraj sem jedla puding pa sem bila čist napihnjena..Ful moram pazit, kaj jem, spet ponovno, kot na začetku...

Nayya, a boš napisala tudi koliko flašk kupit. Kolikor se jaz spomnim, sem jih jaz ful kupila, pol jih pa nisem rabila, ker sem ful dojila... Pa glede spalne vreče... Se ne morem spomnit ,če jo nisem šele pri 3 mesecih kupila....
Sicer je pa teh malenkosti kar nekaj....
Pozdravček

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
31.7.2007 15:32:22   
Tanayya29
bom čimveč napisala okej!
jst mam to že izpisan,sm si enkrat to že vse naredila...tk,da bom prepisala pa še kaj dodala..user posted image
psička uredu,sm se full ustrašla...če bi mi takrat merl prtisk ne vem kaj bi blouser posted image
upam,da ne bom tko panična tudi pri otroku(seveda bom še bolj..kaj čmo....),sj na koncu je ponavad vse okej,ampak psička je bla res fulll boga..

no zdj pa grem mau počivat...k me je full namatral to pri veterinarju..no, važn da je vse okej...

pa pa

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
31.7.2007 15:59:36   
nicolina
Meni je pa moja osebna zdravnica in ginekologinja, pa še lekarnar rekel, da tudi user posted image  lahko komot vzamejo Rupurut ali Rutacid proti zgagi.
Nayya, a seznam boš naredila. Kolk si pridna user posted image user posted image user posted image , pa žal mi je z tvojo psičko.
Manca dobrodošla nazaj...

Neposredna povezava do sporočila: 2483
31.7.2007 16:48:31   
Ilije
barika... Res škoda, da nekatere tašče ne živijo v srednjem veku. Pa sem mislila, da je samo moja takšen user posted image , ki ne izbira besed.
manca... Meni pri zgagi pomaga Donat ter to da pazim pri prehrani. Se pravi čimmanj sladkarij in preveč začinjene hrane pa tudi kakšno sadje zna biti včasih problem (npr. breskve, jabolka in nektarine). Za razliko od tantre pa meni kozarec mleka samo poslabša situacijouser posted image

BTW - user posted image user posted image user posted image  za 100-kouser posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
31.7.2007 18:24:13   
naraščaj
Ej, nayya28  zakon si. To nam bo vsem prav prišlo. Še posebej tistim ki smo prvič user posted image , čeprav tudi v drugo verjetno kaj pozabiš in bo tako koristno za vse.

Danes so me klicali iz pikapolonce in potrdili, da moj voziček imajo v sklidišču, tko da sem ga kar naročila in čakam na klic, da ga grem vplačat in dvignit. To bo moj prvi nakup.
Sicer še ne vem kam ga bom ta čas spravla, saj bo pri nas cel hudič v septebru, ker bova obnavljala pol stanovanja(spalnica, otroška in še kopalnica). Na Bloku namreč menjavamo streho, zato bova še iz notranje strani izolirala in dala gor knuf, pa okna zamenala, pa parket busla. Kriza.user posted image user posted image Razmišljam da bi se kar za kak mesec odselila. Pa saj bo. Komandirala pa bom že.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 2485
31.7.2007 21:32:08   
scubadiver
Ojla punce...
men bo tudi seznam zelo prav prišel. Midva nisva še skoraj nič kupila, samo ležalnik in tisto "igrišče" za na tla...
Sem čist zgubljena kako vse nakupit user posted image

O imenih pa takole... pri nas bo če bouser posted image Jakob če bo pa user posted image bo pa Lana...zdej se morjo samo še ginekologi zjasnit kaj je, da ne bo vsak dugač govoril user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
31.7.2007 21:46:43   
mamuška
Hojla!

Jaz sem uspešno prestala test za sladkorno - vsaj tega zlomka nimamuser posted image !

Žirafa - verjemi, da tvoj optimizem tudi tvoji 2 dami čutita in jima nadvse dorbo dene user posted image Imaš prav, nešteto ljudi kvalitetno in polno živi tudi z eno samo ledvico, vseeno pa še vedno je možno, da gre za lažni preplah inbo na koncu vse OK. Samo tako pogumno naprej!!!

Moji izvidi so sicer toliko solidni, da me bodo zdaj pustili do 10.08. n amiru, razen v primeru, če bi se dete nehalo intenzivno gibat - v tem primeru moram TAKOJ dol in poiskat Pušija. Zaenkrat se razmetava ko ubrisan, prvorojenec je take zganjal v 29. tednu!!! Tale pa z mojim trebuhom okrog hodi, pa ker je večinoma ali prečno ali pa z nogami dol, me zabaše tako, da včasih kar zatulim. Daaaaaaaaaaaleč od kakega nežnosti!! SPloh danes je kot bi enih 20 kil premoga po trebuhu skakalouser posted image

Opustošila sem Baby center, nabavila en kup stavri, ki jih sploh nisem imela namena nabavituser posted image , pa me je zaneslo. Sicer mi ni žal, kajti prvorojenec je imel čisto vse sposojeno, tale pa bo imel tudi kako svojo coto. Nabavila sem še darila za avgustovkse in sept. otroke, če me slučajno kaj prehiti, pa tudi pri nas ni tolikšne izbire kot dol.  Na koncu je še mulo dobil en bager, za katerega me žica že vse poletje, pa knjigo iz zbirke Franček, ki jo je pogoltnil od začetka do konca "čeplav je to sele za 5 let stale otloke,a ne mami, jaz pa se nimam 5 let", prebral jo je pa na šususer posted image , pa mrežo z aribe lovit. Mi je popoldan ribaril po kopalnici, dokler ga nisem nagnala, ker je uprizoril vesoljni potop user posted image . Nabavila sem tudi dudo in 2 tomy tipee flaški, ki imata obliko dojke, bi še 2, pa nisem vedela, če gredo TT flaše v aventov sterilizator. Pa gredo, tako da bom kupila še 2 - ob priliki.

Zgaga: rutacid in rupurut sta pba 100% preverjeno dovoljena in sicer do 6 tablet dnevno. Bolje to, kot da na želodcu nastanejo razjede ali se vname sluznica, kajti oboje je v nosečnosti izredno težko (in nevarno !) zdraviti!

Glede spika predlagam, da ena začne, ostale pa ga dopolnjujemo. Pa dajmo razdelit, kaj se rabi v porodnišnici in kaj prve dni doma - prav?

PORODNIŠNICA

za mamo:

vsaj enih 6 kom mrežastih spodnjic za 1 x uporabo (vsaj za prve dni, ko se še fajn zliva!)
kakšne mehkejše vložke (vir 80, vir nature)
blazinice za dojenje
2 x modrc
nastavki za dojenje
+pripomočki za osebno higieno

za dete:
1 x bodi
1x benikca ali puloverček
1 x tanke bombažne žabice do pasu
1 x plišaste (toplejše) žabice
1 x bombažna kapica
1 x toplejša kapica
copatki
nekaj tplega, v čemer bo šel domov (pajacek - flis, pleten ipd - odvisno od temp)
LUPINA!

prav zanjo prit rokavičke, da se pikec ne praska, ker se marsikateri rodi z dooooolgimi nohtki

DOMA:
6-8 bodijev, priporočam da so prvi "na preklop" ali za zavezat, ker močno olajšajo oblačenje!
6-8 benkic
4-6 žabic do pasu (bombaž)
4-6 pajackov ali žabic ali dvodelnih kompletkov iz pliša z nogicami
2-3 bombažne kapice
2-3 pare copatk
5 kos tetra plenic
2 x povijalne hlačke
2 brisači
krpice za umivaje
fiziološka
mazilo za ritko
dekica
1 zavitek adaptiranega mleka za hudo silo
2 flaški
duda
PLENICE

Kasneje se vse stvari lahko dokupijo, potrebovale bomo sigurno nekaj toplejšega za sprehode (pajacki, vreče), za prvi teden bi to moralo bolj ali manj zadoščat. jaz imam večino stvari št. 62, saj se je prvi rodil dolg 56 cm in smo to številko preskočili. kupila sem itak skoraj dvojno količino vsegauser posted image

Evo, toliko na brzino. Vsem en lep večer!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
31.7.2007 21:55:00   
mila1
tudi jaz se veselim z vami user posted image novembra bomo zibali,kaj pa bo pa se še ne vidi.Noče se obrnit da bi lahko videla mene pa zelo zanima.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
31.7.2007 22:10:09   
potepinka
dobrodošla mila1

mamuška super za seznamuser posted image user posted image user posted image

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu mila1)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
31.7.2007 22:18:28   
Kimi6
Živjo,

tudi jaz vas že nekaj časa berem, sedaj pa se vam tudi uradno pridružujem. Rok imam pa 6. novembra, bo pa user posted image , če se niso zmotili.

Lp

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
31.7.2007 22:49:44   
gruška
Čaw, so-user posted image ,

ste ble pa pridne danes, ste kar klofale po tipkovnici....user posted image

Debeluška, tudi meni je na morfologiji meril dr. Pušenjak MV (v torek mi ga bo ponovno) in je bil dolg 35 mm, pa sem ga vprašala, če je prekratek in je rekel, da je spodnja meja pred ukrepi 15mm.... Tko da se ne sekiri preveč, počivaj pa vseeno....

Na pregledu v četrtek sem imela pritisk na 125/70, kar je zame zelo visok, ker imam drugače okrog 90/50... pravi moja osebna zdravnica, da ga imam kot piščanček user posted image  ....... Zredila sem se pa do zdaj 8 kg, samo v zadnjih štirih tednih 3 kg. Pa je to še malo, ker sem se pri prvem do poroda 21 kg, v treh mesecih sem jih potem zgubila 22. Tko da punce, tudi zaradi kil se ne sekirajte, bojo šle kar same dol, boste videle....

Jaz bom šla pa en dan v Leclerc, ker sem videla v reklamnem letaku, da imajo 7 bodijev za dobrih 7 €, oz. 5 bodijev na preklop, ker je še boljše za novorojenčke prav tako po 7€. In vedno, kadar sem jih tam kupila, so bili kar kvalitetni....... glede na to da jih stalno pereš, pa se mi ni noben strgal ali skrčil...

Voziček pa grem iskat septembra, zdaj je dokončno, da bomo vzeli Peg-Perego trikolesnik (zelen).

Mamuška, nisi mi povedala, kdaj si naslednjič naročena pri dr. Geršak? Držim pesti, da te tudi po 10.8. pustijo pri miru........

Žirafa, tudi jaz verjamem, da bo s tvojima pikicama vse uredu, drugače pa ima tudi moja sodelavka samo eno ledvičko, pa je "fejst baba" user posted image , stara čez 50 let....

Tudi mene peče zgaga in sem skoz na Donatu. Pri prvem me je pekla, pa so vsi govorili, da mu lasje rastejo. In je prišel ven z dolgimi črnimi lasmi. Pri hčerki me je potem pekla 5x toliko in sem (normalno user posted image ) vzela špangico v porodnišnico. Ven pa je prišla totalno brez las !!!

Uživajte pa nočko!!! 

Pa dobrodošli Mila in Kimi ( 6.11. nas ima največ rok, bo gužva...... )

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
31.7.2007 23:00:10   
Dajica
mila1 in kimi6, dobrodosli med nami novemberkami user posted image

lahko in mirno nocko vsem user posted image

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
1.8.2007 8:48:39   
barika
mila1 in kimi6 dobrodošli.
mamuška ja fajn si tole napisala kaj potrebujemo. jaz sem imela v glavi, da bi se nabavlo nekaj cotk št. 56, pa potem po 2-3 komadi vsake številke naprej.
sej večji kot za 56 konfekcijo pa verjetno ne pridejo ven, al pačuser posted image , po pravici povedano, si ne predstavlam, npr. mi2 z bratom sma bla kr velika, moj user posted image  je bil pa bolj med malimi.

danes sem se naročila na materinsko, joj že 18.9 se začne (čez dober mesec in pol)...hitro gre tole

lp

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
1.8.2007 8:58:17   
Tanayya29
OSNOVNA OPREMA VAŠEGA NOVOROJENČKA

HRANJENJE

Dojenje:
-2 steklenički in dudici(stekleničke so lahko standardne ali z širokim vratom.Držijo 120 ml ali 250 ml tekočine.Oblika je lahko standardna,s širokim vratom ali z oprijemom.Imajo raven ali ukrivljen zgornji del.Ukrivljen vrh preprečuje,da bi dojenček požiral preveč zraka,ki povzroča vetrove.Stekleničke sosteklene ali plastične.Dudice so narejene iz lateksa ali silikona,naravne ali ortodontske oblikovane dudeposnemajo sesanje pri prsih,in so najboljša izbira,če nameravate kombinirati  dojenje in hranjenje s stekleničko). 

-tablete za sterilizacijo ali stelirilizator

-ščetka za stekleničko

-blazinice za dojke

-črpalka za črpanje mleka(neobvezno)
(če želite,da otroka nahrani partner,potem si lahko s prsno črpalko izčrpate mleko,in mleko nato hranite v hladilniku).

hranjenje s stekleničko
-6 stekleničk in dudic

-sterilizator

-ščetka za stekleničko

-grelec stekleničk s s termostatom(neobvezno)

PREVIJANJE

-previjalna miza(namenska previjalna miza je zelo dobrodošla,saj vam bo pomagala pri boljši drži med previjanjem, in s tem se boste izognili bolečinam v križu.Izberite si tako,na kateri bo dovolj prostora za plenice in vse toaletne pripomočke za umivanje otroka).

-otroške brisače

-hladilno mazilo

-70 plenic za enkrano uporabo (za novorojenčke) oz.24 plenic iz blaga

za plenice iz blaga
-varnostne sponke

-plastične hlačke

-2 vedri za plenice

-tekočina za sterilizacijo

-trak za plenice

OBLAČILA

-6 otroških pajacev(najbolj praktična oblekica za dojenčka,ima pritiskače spredaj na naramnicah in v razkoraku za lažji dostop k plenicam.Kosti vašega otroka so zelo mehke,zato je za pravilno rast pomembno,da so pajaci pri nogicah prostorni
.Oblačila prodajajo glede na otrokovo starost,velikost oblačil so navedene v cm,prične se s 50 cm.Velikemu novorojenčku velikokrat ne ustrezajo več oblačila za novorojenčke, zato je bolje,da kupite oblačila za 3 m. otroke(62 cm).Za zelo majhne ali prezgodaj rojene otroke obstajajo posebne velikosti oblačil.)

-2 pižami ali 2 dodatna pajaca(večina pižamic je narejena tako,da so pokrite tudi noge in stopala,da otročka ne zebe v nogice.Če ni tako,bo potreboval še dodatne nogavičke).

-4 bombažne majice(te  naj imajo široke vratne dele,da jih z lahkoto potegnete preko glavice).

-2 slinčka

-2 šala

-kapica(
otrok izgubi veliko toplote preko glave,ker je proporcionalno prevelika za njihovo telo.Kapa je nujno potrebna pozimi,ter jeseni in spomladi.Šali ,brezrokavniki in rokavičke so zelo uporabni v mrazu).

-3 brezrokavniki

-rokavice

-2 copatke

SPANJE

-košara ali zibelka ali postelja in žimnica(zibelke na voljo v treh oblikah:klasična gugajoča se zibka za na tla,viseča zibka z okvirjem in prenosna zibka.Vse naj bodo trdne,da bodo vzdržale težo vašega otroka. Ko bo otroček dosegel zgornjo mejo teže, ki jo e predpisal proizvajalec,ali bo postal nemiren,ga bo treba prestaviti v posteljico.Ko kupujete posteljico,preverite varnostne zahteve:dovolj ozki presledki med prečkami stranice-presledek naj ne presega 8 cm,da si otrok ne bi zataknil med dvema prečkama,stranice naj imajo dvojni zatič,močni spoji in mehanizmi,primerno velika žimnica,neoporečna varnost-vsaka posteljica mora ustrezati varnostnim standardom).

-3 spodnje rjuhe

-3 zgornje rjuhe

-2 ali 3 lahke odejice

KOPANJE
-otroška kad

-vata

-2 veliki mehki brisači

-gobica ali brisača za umivanje

-otroški glavnik

-škarje s topima plenicama

-termometer za merjenje temp. vode

VELIKO VESELJA PRI KUPOVANJU STVARI ZA VAŠEGA MALČKAuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nayya28 -- 1.8.2007 9:04:18 >

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
1.8.2007 9:05:44   
nemrak
user posted image user posted image ,
a mislite, da se lahko flaške perejo v pomivalnem stroju???
Jaz sem v prvi nosečnosti imela sposojen sterilizator, sedaj pa ne vem ali naj kupim novega?

Neposredna povezava do sporočila: 2495
1.8.2007 9:14:22   
Špelka
Mamuška - super seznam! user posted image user posted image user posted image  Dobro, da mamo tud kakšne "starogardistke" med nami! user posted image   Zdej grem vse sortirat, da vidim, kako se moja zaloga ujema s tvojim seznamom! user posted image  Samo nekaj me zanima: KAJ HUDIČA JE BENKICA?????? Tega izraza pri nas na Gorenjskem namreč ne poznamo... user posted image

Pozdrav tudi Mili1 in Kimi6 - super, da nas je vedno več! user posted image  To bo pestro novembra....

Sonček - vračam pozdrav! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
1.8.2007 9:35:06   
ajtak
user posted image user posted image , Dobro jutro!

Vidim, da ste spet 100/h pridne! Ste opazile, da smo natipkale ze 100 strani??

Nayya28, hvala za seznam, bomo vsekakor ponucali! user posted image

Pri nas je pa takole:
KUPILA SVA:
-posteljico 60×120
-previjalno mizo (tako s 4-imi predali)
-igralno postajo
-set posodic za vodo za na previjalno mizo

ZAARALA IN CAKAVA:
-vozicek

VSE OSTALO BO PA POTREBNO SE KUPIT user posted image .

Vsekakor pa sedaj pridno hodiva po obiskih k vsem kolegom, ki imajo male otrocicke in nabirava kaj vse nama bo kdo posodil (oblekice za prve mesece), da bom potem vedela kaj dokupit user posted image .

Aha, kater jogi oz. vzmetnico boste kupovale??
Midva sva se odlocila za Dormeo, ker sva sama z njim izredno zadovoljna, cenovno pa sploh ni drag v primerjavi s kakim latofleksom ali lineafleksom... Bi pa res rada, da ima nas user posted image  ze na zacetku kvalitetno lezisce, ker imava oba z mozem tezave s krizem, ker sva kot otroka spala na neustreznih leziscih.
Tudi to, da je antialergijsko mi ogromno pomeni, saj sem sama astmatik in alergik in ce se to da kako preprecit bom naredila vse, da mojemu otroku ne bo treba skozi te "agonije", ki sem jih morala prestati sama.

Kdaj naj se prijavim na solo za starse?? Sedaj sem noseca polnih 23t.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
1.8.2007 9:50:58   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: Špelka

Mamuška - super seznam! user posted image user posted image user posted image  Dobro, da mamo tud kakšne "starogardistke" med nami! user posted image   Zdej grem vse sortirat, da vidim, kako se moja zaloga ujema s tvojim seznamom! user posted image  Samo nekaj me zanima: KAJ HUDIČA JE BENKICA?????? Tega izraza pri nas na Gorenjskem namreč ne poznamo... user posted image  

Hmmmm, jaz sem z zgornje Gorenjske in imamo benkice user posted image To su une majčke za zavezat, ki se ne vlačijo čez glavo, nimajo pritiskačev na ramenih, ampak se oblačijo kot haljica in se nato pod pazduhami zavežejeo (ali pa  bolj moderne zapnejo z "drukerčki", bodisi pod pazduho ali pa na hrbtu) Zelo prikladno tja do 6 mes user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
1.8.2007 10:06:41   
Špelka
user posted image  Uh, mamuška, se bom popravla - pol pa jest ne poznam tega izraza. No, ga vsaj nisem do sedaj. Hvala za razsvetlitev! user posted image user posted image user posted image Ej, mamuška - a lahko prosim sam še napišeš, v kakšnem zaporedju se pol obleče dojenčka? Jet res nimam pojma.... user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
1.8.2007 10:14:46   
tintin
Špelka, ti lahko predlagam eno super knjigco (mislim da je od didakte)
Dojenček - navodila za uporabo
Jaz sem jo kupila za mojega (no pa tud zase) in tam imaš notri take "cvetke"....

LP;)

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?