|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice
3.3.2007 21:36:57   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000
Kaj tebe ne bo na naš mega žur vljudno vablejna tudi ti pa igle in volno doma pustiti no.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

mojca hvala za povabilo... žal se moram opravičit ampak enkrat ob priliki se bomo tud srečal, ni hudič, da ne user posted image . Magari z vozički user posted image .

copatke... uf dobr, da si me spomnila... mormo te dni enkrat narest ta tečaj ročnih spretnosti tuki na RR...

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 176
3.3.2007 21:50:55   
citrončica
Tud na kavo paše cimet....mnjami,samo če ti je všeč njegov okus....
Za danes bo pa dost,lahko noč,pa jutri še kajuser posted image !!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 177
4.3.2007 8:33:47   
tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

- Dalija: (4. ICSI, PO, dr. Reš)
              22.02. začetek jemanja Klomifena
              01.03. UZ + STOP injekcija
              03.03. (sob.) punkcijauser posted image

- soncek.djukelica: (1.IVF, LJ, dr. Drobnič)
                                07.03. začetek špikanja

- anabanana: (1.IVF-spontani, PO, dr. Merlo-dr. Reš)
                       03.03. začetek jemanja Klomifena
                       .......... UZ

- DaisyE: (1.ICSI, PO, dr. Reš)
                22.02. začetek špikanja 8Suprefact, Menogan)

- zo06: (2.ICSI-spontan p. z eskimčki)
             01.03.UZ

- Špelka:(?... LJ....?), začetek špikanja?
               27.02. UZ
                05. ali 06.03. punkcija

- PAMELA: (?.....MB....?)
                  03.03. kontracepcija
                  27.03. začetek špikanja Dipherelne
                  06.04. začetek špikanja  Gonal
                  12. ali 13.04. predvidena punkcija

- Mojca9000: (2.ICSI, MB, dr. Kovač)
                        12.04. začetek špikanja Dipherelne
                        26.04. začetek špikanja Gonal-f +UZ

- Saša27: (april-eskimčki)

- Crnitulipan: (april-eskimčki)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE

tosja, citrončica, Elysabeth, škatlica, čiška, koala, Tia-na, Anitka, sayuri, leli, cati, pika74, nenna, ija

Tako pupike, pišiteeeeeeeeeee. Dobrodošle tiste, ki greste v nove boje, prav tako tiste, ki boste navijale...user posted image user posted image user posted image

Za lažje delo mi sporočite:
- postopek (dolg, kratek, špikanje, zdravila,...) IVF, ICSI,       IVI,... -1.,2.,3.,...
- klinika zdravljenja (Mb, Lj, Po),
- zdravnik, ki vodi postopek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, še enkrat iskrena hvala, ker ste me včeraj prenašale in razumele mojo žalost.user posted image
Danes je sonček prinesel novo energijo in spet sem v formi!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako lahko rečem, da je siva, deževna, lunasta sobota pozabljena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz pa grem v čistilno akcijo!user posted image user posted image user posted image

.... čeprav vem, da je naša draga Dalija včeraj doživela, kar se ne da kar tako pozabiti...user posted image

Dalija -zate
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 178
4.3.2007 8:48:29   
Anonimen
Jutro punce!

Dalija je noč prebedela,premišljevala kako naprej in prišla do zaključka,da mi jamranje in stokanje ne bo nič prineslo.Moram misliti pozitivno in ne smem se smiliti sama sebi.Vzela si bom en mesec,da razmislim kako naprej in preučila vse možnosti.Ni hudič,da se bo na koncu vse dobro končalo.user posted image
Držite se punce in glavo gor! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 179
4.3.2007 8:53:07   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Jutro punce!

Dalija je noč prebedela,premišljevala kako naprej in prišla do zaključka,da mi jamranje in stokanje ne bo nič prineslo.Moram misliti pozitivno in ne smem se smiliti sama sebi.Vzela si bom en mesec,da razmislim kako naprej in preučila vse možnosti.Ni hudič,da se bo na koncu vse dobro končalo.user posted image
Držite se punce in glavo gor! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Čutim pozitivnost, ki je v tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 180
4.3.2007 9:15:31   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Jutro punce!

Čutim pozitivnost, ki je v tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dalija tudi jaz vem,da se boš kaj kmalu podala v nove boje in v tem novem boju bosta zmagala le vidva.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 181
4.3.2007 9:20:44   
citrončica

Punce, še enkrat iskrena hvala, ker ste me včeraj prenašale in razumele mojo žalost.
Danes je sonček prinesel novo energijo in spet sem v formi!!!

Tako lahko rečem, da je siva, deževna, lunasta sobota pozabljena . Jaz pa grem v čistilno akcijo!

.... čeprav vem, da je naša draga Dalija včeraj doživela, kar se ne da kar tako pozabiti...

Dalija -zate

[/quote

Tosja,za dežjen vedno posije sonček,user posted image user posted image ,
Dalijauser posted image user posted image ,vtemi-ta si čas, ja,razmislita in zmaga je vajina....

Tako se govori,punce moje,je že lepši dan!!!!user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 182
4.3.2007 18:45:15   
soncek.djukelica
dober večer,

za mano je naporen vikend! user posted image user posted image
Danes se moram naspati,da bom pripravljena za naslednji teden! user posted image
Vidim,da ste kar pivke! user posted image user posted image
Če bo še kak tak večer bom jaz kar na kavi! user posted image Nisem glih ljubitelj čaja! user posted image
Pijem ga,ko sem bolana! user posted image
Še 2 dni in grem tudi jaz v boje! user posted image  
Dalija, lepo da misliš naprej! user posted image  Dej prosim, bodi moja navijačica, ker imam tudi jaz endrometriozo in tudi nisem več rosno mlada! user posted image
Men se zdi,da bom rabila vaše tople besede in vzpodbude, čeprav mi pozitivne energije glih ne manjka! user posted image
Ija, a si se pregrešila?user posted image
Se beremo! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 183
4.3.2007 18:53:48   
Anonimen
Sonček seveda bom navijala za tebe,ne samo jaz,ampak vse na tem forumu.Važno,da pozitivno misliš,vse drugo bo že prišlo.Ja tale endometrioza je res hudič in najhujše je to,da ne vedo od česa pride.Baje je ogromno žensk s to diagnozo.Praviš,da si že med starejšimi,vendar si sigurno dosti mlajša od mene,sama sem jih letos dopolnila 40.Vsak zdravnik na ta leta gleda drugače,nekateri pravijo,da imam še vsaj dve leti čas,za nekatere sem pa prestara.Važno je,kako se počutimo ane?
Praviš,da greš drugi teden v nove boje,ali imaš punkcijo?Povej,da bom lahko navijala.user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
  Neposredna povezava do sporočila: 184
4.3.2007 19:00:28   
pika74
Ojla,

glih kofetkam, pa sem se spomnila na vas user posted image ... mam tak fejst brezkofeinski!!! kofetk z rjavim sladkorjem in veliko mleka user posted image .

Kaj ste kaj počela danes? Ste se naužile sončka? Jaz sem bila skoraj od jutra do večera zunaj user posted image user posted image user posted image . Se mi zdi, da sem napolnila baterije za en čas user posted image .

Jaz brez sončka ne morem. Če ga nekaj časa ni, ratam kar user posted image .

Punce lep preostanek nedelje vam želim!

pa-pa
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 185
4.3.2007 19:20:08   
DaisyE
Dober večer.

Jaz bom tud navijala! user posted image user posted image user posted image  

Evo sem našla na sosednjem forumu - če kdo hoče v polnočni klubuser posted image . Upam, da mi bo uspelo link nalepit.
http://med.over.net/phorum/read.php?f=67&i=72379&t=72379

Jaz sem od dons naprej na igli. user posted image  Samo snifanje ni več zadoščalo.user posted image  user posted image user posted image  
V soboto moram bit pa spet tam, da vidimo, kaj dogaja. user posted image  - malo ploskam sama sebi.user posted image

Mene tud zanima kaj je z Ijo. A še vedno vztrajaš brez BC?user posted image

Pa še neki me zanima... Dalija, ko si povedala, kako je sem spet začela ful razmišljat o tem donatorstvu jajčič - jajčec user posted image . Menda je v Sloveniji problem, ker se ženske ne odločajo za doniranje.  Kaj pa tile naši postopki? A ni nikol nobenega jajčeca viška? Tam sem spet brala eno, ki jih je 25 pridelala. Pa saj ne oplodijo vseh, ali pač? Kaj se pa zgodi s tistimi, ki ostanejo, če ostanejo?

Saj vem, da sem verjetno spet kakšno butasto pogruntala, ampak če ne vprašam, bom pa še naprej butasta.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 186
4.3.2007 19:22:10   
Sulfinija
Ija kje se skrivaš?Ful navijamo zate in za vajino user posted image .

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 187
4.3.2007 19:33:15   
Anonimen
DaisyE,kar se tiče podarjenih celic pri nas je tako,da so čakalne dobe dolge,saj se zelo malo žensk odloči,da bo podarilo celico.
V tujini je teh celic veliko več in ni čakalnih vrst.G. mi je rekel,da smo premajhna država,da je bolje iti v tujino,saj je pri nas možnost,da pride do sorodstvenih vezi,čeprav je tudi ta možnost majhna,pa vendar.
Če greš v tujino,prej pokličeš in ti povedo,kdaj prideš.Baje je to možno samo v Pragi in Barceloni.S seboj moraš prinesti sigurno kakšne izvide in mnenje zdravnika.Več bom vedela,ko se bom pozanimala.Cena za Prago je z bivanjem in vožnjo okoli 1.miljona bivših tolarjev.

Neposredna povezava do sporočila: 188
4.3.2007 19:39:58   
citrončica
DaisyE,nič neumno ne sprašuješ, prav o tem sem jaz razmišljala, ko sem imela 16 celic, 8 oplojenih,2 so mi vstavili,6 pauser posted image ,če niso bili za zamrznit.....potem sploh niso uporabni?

Pika,jaz ponavadi isto kofetkam brezkofeinsko z rjavim sladkorjem, zdajle pa ravno vanilijev čajček z mlekom, medom in cimetom....res je dober!!user posted image

Zdaj pa uživajte, jaz pa grem še mal pred tv

Neposredna povezava do sporočila: 189
4.3.2007 19:40:17   
DaisyE
Evo, to sem pa jaz tud razmišljala. Slovenija je res tako zelo majhna. A potem misliš, da je pametneje v vsakem primeru v tujino?

Aja pa tolk, da veš, jaz zelooooo, zeloooo, navijam zate.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 190
4.3.2007 19:43:37   
Anonimen
Hvala jaz tudi navijam za vse vas in vas bom še naprej spremljala.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 191
4.3.2007 19:47:03   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Evo, to sem pa jaz tud razmišljala. Slovenija je res tako zelo majhna. A potem misliš, da je pametneje v vsakem primeru v tujino?

Aja pa tolk, da veš, jaz zelooooo, zeloooo, navijam zate.user posted image user posted image user posted image

enako

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 192
4.3.2007 19:48:38   
monikap
dalija ti si pa res pravi angelček želim ti velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 193
4.3.2007 21:00:05   
Anonimen
Ali je možna vgnezditvena krvavitev pri ivf?

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 194
5.3.2007 7:18:22   
Saša27
user posted image  Dalija, šele danes sem uspela prebrati, žal mi jeuser posted image zate in tvojega user posted image , pravijo, da upanje umre zadnje, boš videla, tudi tebi bo enkrat posijal sonček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 195
5.3.2007 7:18:54   
Saša27
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Vsekakor!  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 196
5.3.2007 7:21:52   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kakor je možna izvenmaternična noečnosti pri IVF,tkole je tudi možna vgtnezditvena krvavitev.Naše telo bo za nas ostala vedno ena velika uganka,kajne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 197
5.3.2007 8:40:00   
PAMELA
Dalija tudi meni je žal.
Forum ter prav vsako borko spremljam že več kot leto dni. Sama se bolj redko javim, saj ne najdem pravih besed.
Tvoja zgodba mi pa seže prav globoko v srce, saj tudi sama pri prvi punkciji nisem imela celice. Res, da ker sem bila v naravnem ciklusu, sem imela le en folikel, vendar žal prazen. Sedaj sem v stimuliranem IVF ju, in moram priznati, strah pred tem, da bodo moji folikloi prazni, je iz dneva v dan večjij.
Zakaj so folikli prazni? Kaj vpliva na to? Ali lahko kaj naredimo za to, da bi bili polni?
Držim pesti zate, da ti kakorkoli uspeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 198
5.3.2007 14:11:41   
sayuri
Punce, po dolgem času se vam zopet oglašam. user posted image  Berem vas kolikor toliko redno - resnično mi primanjkuje časa user posted image .
Nekako sem se prebila - priznam da površno user posted image - skozi tele vaše poste in mi je resnično žal za vsako, ki ji ni uspelo v tokratnem poskusu. user posted image user posted image user posted image . Vendar dajte glavo pokoni gor držat, lejte - sonček danes sije samo za vas user posted image user posted image user posted image . Držim pesti za vsako od vas posebej.
Tudi za tiste, ki se sedaj odpravljate po injekcije - bom mislila na vas. user posted image

Pri nas ni nič novega. Moj može je nehal jemati Klomifen, veselo sva user posted image , pa me je danes 9 dni prehitro prehitela ta rdeča user posted image . Sploh mi ni nič jasno user posted image .
Če se vam da, vas prosim, da si preberete tale moj post :

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1369801 

Bi znala katera kaj svetovat? Moj ginekolog zdajle ne dela več, da bi ga poklicala...

Pošiljam vam pomaldne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in veliiiikoooo toplega sončka user posted image

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 199
5.3.2007 14:29:16   
ija
Živjo, borke!

Dalija, žal mi je, da si morala doživeti, kar si doživela. Če prav vem, je treba po darovano jajčece v tujino zato, ker pri nas takšno darovanje ni dovoljeno. Bi morala preverit, ampak sem skor zihr. Tako da - vzemi si čas za razmislek, pravijo pa, da so v Pragi zelo strokovni.

Sicer pa vidim, da napredujemo, DaisyE, Špelka in druge, kar tako naprejuser posted image user posted image pa bravo, tosja, za tvojo user posted image
Sem pa videla, da nisem bila edina depresivna v soboto - očitno je bil tak danuser posted image  no in men se je ravno na tak dan vse fajn sesulo - ko zdaj gledam nazaj, sploh ne morem verjet, kaj me je pičilo, sem bila grooozna user posted image

Punce, navijam za vas, dajmo, izboljšajte malo statistikouser posted image user posted image user posted image

Pozdravček, ija

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.