|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice
29.4.2007 9:05:47   
biba26
Mojca in Koala mene nič nikjer ne špika,prvič ko sem mela Gonal sem mislila,da mi bo jajčnike razneslo,zdaj pa nič.Upam,da to ni znak,da bom letos slaba kokoška!

Koala tudi jaz imam v četrtek UZ imam pa ga ob enih se mi zdi.
Ob kolkih ga imaš ti?

Tudi za vse druge punce stiskam pesti.Za tiste,ki še čakate,tiste ki ste se začele veselo pikati in tiste,ki čakate na dober rezultat!

LPuser posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
29.4.2007 9:57:10   
blanč
user posted image Jaz že čisto nervozno pred jutrišnjo punkcijo. Imam pa še eno strašno neumno vprašanje. Ali mogoče veste, kako stara je lahko sperma za uspešno oploditev. Ali je pomembno če je stara dva tedna ali mogoče samo dva dni???user posted image

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
29.4.2007 10:43:18   
pika74
blanč - kako to misliš - koliko je lahko sperma stara?

A jo imata zamrznjeno na GK al kako? Sestra na GK ponavadi vedno reče, da se mora moški 2 dni pred punkcijo "spraznit"... mislm, da je rekla nazadnje 2 dni. Če se pa motim, pa naj me katera popravi.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
29.4.2007 10:49:51   
blanč
user posted image sva pa na to včeraj pozabla. Kaj pa naj zdaj nardiva....

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
29.4.2007 10:51:01   
pika74
hmmm.... a je drugač pr njemu problem al pr teb? Mislm, a je sperma drugač normalna - zadost plavalčkov... itd?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
29.4.2007 10:54:28   
pika74
Mah ne se sekirat... en dan pomoje ne igra vloge.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
29.4.2007 11:57:07   
Sulfinija
Biba in Koala tudi jaz ne vem ali me špika ali ne,jaz bolj mislim da ne.Jutri dobim zandjo dozo gonala z rdečega peresnika,nato pa odprem drugi peresnik,kjer je gonala do srede in nato v četrtek vidimo kako dozo naprej,upam le upam,da kaj moji folikli rastejo.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
29.4.2007 12:24:10   
koala
blanč, jaz sem v dolgem postopku. Tako da sem 22dan ciklusa začela z suprefactom, po 14 dneh sem imela UZ in če ne bi bilo praznikov bi takrat nadaljevala z kombinacijo suprefacta in gonala, no zaradi praznikov pa so mi podlajšali suprefact za en teden, tako da sem začela z kombinacijo teden dni kasneje.

biba26 ob 7.30 moram biti v LJ.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
29.4.2007 12:27:10   
blanč
moj je praviuser posted image in ima čisto dobre plavalčke. Je pa reku, da je včeri pozabu, da pa je danes zjutraj, saj sem tudi jaz malo kriva, ker se mi že kak mesec sploh ne dauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1309
29.4.2007 12:32:38   
blanč
KOALA to pomeni, da ne rabiš čakatuser posted image . Veš jaz sem prvič v postopku in sem glede tega še praviuser posted image . Pa saj se kar hitro učimo, ko pa tu gor vse vemo, še več kot naši dohtarji...user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
29.4.2007 13:43:35   
koala
Čakala sem marčevsko M, so mi pa rekli, da ni nič narobe, če aprilska pride prej, kasneje, pa tudi če nebi zakrvavela ne bi bilo nič narobe.
Sem pa tudi jaz prvič v postopku, tako da si korak pred mano.
Pa pestke, da punkcija ne bo boleča!!!!

Nisem vedela

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
29.4.2007 14:02:43   
blanč
bom kar nauser posted image mislila, da bo bolj hitro in manj boleče. Za vse nas pa močno navijam  in vasuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
29.4.2007 19:52:54   
pika74
blanč - jutri bo vse OK, boš vidla. plavalčki bodo plavali svoj kravl user posted image , folikli bodo polni, kot še nikoliuser posted image  in ker boš ti fejst mislila na user posted image , te punkcija ne bo tolk bolela. Itak pa vse skup zelo hitr mine. 1-2-3, pa boš že zunajuser posted image .

Me bomo pa držale pesti, da si bodo "semenčki" in jajčeca podali roke user posted image user posted image user posted image .

Drži se!

lp
user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
29.4.2007 20:16:47   
blanč
hvala, zdej grem pa počasi vuser posted image Držte pesti za jutri, se oglasim, ko pridem domovuser posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
29.4.2007 21:32:41   
perlica
Blanč držim močne pesti za jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Lepo spančkajte

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
29.4.2007 22:42:28   
gold fish
Pika 74 - hvala za odgovor.
Kar se tiče neplodnosti....   ni svežih plavalcev, sicer obstajajo ...ampak  zamrznjeni....  Nikjer nisem zasledila nič na to temo... Kakšni so takrat postopki? Zakaj se odločijo kar za dolgega .... in ne recimo za spontanega? Ali ve katera kaj na to temo?
Drugič kaj več...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
30.4.2007 7:34:22   
Sulfinija
Dobro jutro!

Punce kako ste kaj?Blanč zate držim ogromne,močne pesti za današnjo punkcijo naj bo čimmanj boleča.
Punce en moj peresnik gonala se je danes zjutraj izpraznil,jutri odprem novega hura.Kaj pa vem ,če me kje kaj špika ali nič na momente zelo in tudi včeraj zvečer zelo in grozno me bolijo noge,jih komaj dvigujem.Joj,komaj čakam četrtek,da vidim na UZ kaka kokoška bom tokrat.
Biba in Koala kako sta kaj ve?Vaju kje kaj špika?Iz mene grejo tudi močni vetrovi...

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
30.4.2007 7:39:49   
PAMELA
Jutro Mojca,

berem vas skoz, samo javljam se bol malo.
Tebi pa en veeeeeeelik pozdravček in vedi, da stiskam pestke.
Saj booooooo boš vidla
Lep dan še naprej

Neposredna povezava do sporočila: 1318
30.4.2007 8:24:47   
ija
blanč, tudi jaz držim pesti user posted image  zdaj si verjetno že fertig, yeeeuser posted image

sporoči, kako je šlouser posted image  ija

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
30.4.2007 8:50:10   
čebelica 13
Ojla punce,

po krajši odsotnosti, se vam spet oglašam. Kako ste? Sem malo prebirala kaj se je dogajalo in vidim, da je bilo pestro.

Sonček, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image , ti želim, kar se da lepo nosečnost, da se boš čimbolje počutila in skartka, da bo vse ok.

No, jaz po prvem neuspešnem poskusu, šibam naprej, novim zmagam naproti. Greva maja na posvet k dr.Rešu, junija imam pa pri mojem ginekolgu na gk v Lj, ampak, kot sem že rekla, september bo moj user posted image .

Daisy, kako si pa ti? Kdaj greš novim zmagam na proti? Seveda nam bo drugič ratalo, zdej že znavauser posted image

drage punce, toliko na hitro, vas spremljam, četudi ne pišem veliko, želim vam vse lepo in seveda, da bi vse čimprej postale user posted image .

lep se imejte in uživajte, Čebelica 13

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
30.4.2007 11:19:11   
soncek.djukelica
ojla,

jaz sem že nazaj iz user posted image ! Bilo je krasno, mal je burja nagajala user posted image ,ampak meni je bilo vseeno všeč! user posted image

Jaz imam 10.5. prvi UZ! user posted image  Točno mesec dni po transferju! user posted image  Srčno upam,da bo vse v redu,da se bodo že videle pikice user posted image  ali pa user posted image user posted imageuser posted image
Moje počutje je krasno! user posted image  Kot da ne bi bila user posted image ! Sej ne kličem hudiča user posted image ,ampak počutim se super! user posted image  Morda je pa zato tako,ker še jemljem tablete; dobroston in baskopan! user posted image Razen bolečih dojk,to pa je! user posted image  Prav moj user posted image ,mater bo mleka! user posted image user posted image user posted image  Bo še on pil! user posted image  

Punce, navijam za vse vas!Mojca, koala, upam,da ste fejst kokoške! user posted image Se mi kar mal smilite,ker imate težave pogojene z injekcijami! user posted image Jaz na srečo jih nisem imela! user posted image
Blanč, danes je tvoja punkcija! Važno je edino to,da imaš vsaj 1 celico! Meni je ena punca pravila,da je imela samo eno in je sedaj user posted image ! user posted image
Pika, a danes začneš! V tretje gre rado! user posted image
želim vam lepe praznike in da ugledate user posted image user posted image !
lp user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu čebelica 13)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
30.4.2007 13:27:27   
blanč
user posted image pozdravljene. Punkcija je za mano pa ni bilo zelo boleče, tudi zato ker sem imela samo 5 foliklov. Pridelali smo 4 celice. samo iz ivf je prešlo v icsi ker moj ni imel veliko semenčec, kar je zelo čudno saj je bil spermiogram več kot dober. No pa nič zato . v četrtek imam transfer in bom postala srečka user posted image , no ja vsaj za 10 dniuser posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
30.4.2007 13:57:30   
koala
blanč super da si dobro prestala punkcijo, zdaj pa stiskam pestke, da se lepo oplodijo celice in seveda da po transferju ostanejo pri tebi.

Mojca, meme špika okoli jajčnikov, pa bolijo me kot strela.In tudi jaz bom zaplinila okolico.

Nisem vedela

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
30.4.2007 15:15:01   
ija
Bravo, blanč user posted image  ja, očitno si meni podobna, jaz sem mela vedno 4-6 celic, pa vedno je bila potem vsaj ena, če ne dve oplojeni. Tako da kar sproščeno proti četrtku, od takrat naprej pa bomo še bolj držale pesti za user posted image

Bodite lepo, ija

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
30.4.2007 17:12:23   
Sulfinija
Blanč super čestitam za štiri dobre celice.Tudi jaz sem imle aprvič tkole ISCI postopek,štiri celice nakar so mi na dan transferja rekli da sta bili dve zreli in dve nezreli in dve sta bili oplojeni vendar se žal nato nista vgnezdili.

Biba26 kako je stanje v tvojem trebuhu?

Koala meni je zelo čuden mene nič ne špika,danes totalno ničkaj tole pomeni pa bom zvedela v četrtek.Če se prav spomnim me tudi v prvem ISCI ni nič špikalo le ko sem prišla iz prvega UZ,ko so jajčka rastla me je malo špikalo kako bo tokrat bomo videli.Meni je malo čudno tole in sem kar malce user posted image ,ker ne vem kaj se noter dogaja.

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?