Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 29.4.2007 9:05:47
|
|
|
|
biba26
|
Mojca in Koala mene nič nikjer ne špika,prvič ko sem mela Gonal sem mislila,da mi bo jajčnike razneslo,zdaj pa nič.Upam,da to ni znak,da bom letos slaba kokoška! Koala tudi jaz imam v četrtek UZ imam pa ga ob enih se mi zdi. Ob kolkih ga imaš ti? Tudi za vse druge punce stiskam pesti.Za tiste,ki še čakate,tiste ki ste se začele veselo pikati in tiste,ki čakate na dober rezultat! LP
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 29.4.2007 9:57:10
|
|
|
|
blanč
|
Jaz že čisto nervozno pred jutrišnjo punkcijo. Imam pa še eno strašno neumno vprašanje. Ali mogoče veste, kako stara je lahko sperma za uspešno oploditev. Ali je pomembno če je stara dva tedna ali mogoče samo dva dni???
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 29.4.2007 10:43:18
|
|
|
|
pika74
|
blanč - kako to misliš - koliko je lahko sperma stara? A jo imata zamrznjeno na GK al kako? Sestra na GK ponavadi vedno reče, da se mora moški 2 dni pred punkcijo "spraznit"... mislm, da je rekla nazadnje 2 dni. Če se pa motim, pa naj me katera popravi.
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 29.4.2007 10:49:51
|
|
|
|
blanč
|
sva pa na to včeraj pozabla. Kaj pa naj zdaj nardiva....
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 29.4.2007 10:51:01
|
|
|
|
pika74
|
hmmm.... a je drugač pr njemu problem al pr teb? Mislm, a je sperma drugač normalna - zadost plavalčkov... itd?
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 29.4.2007 10:54:28
|
|
|
|
pika74
|
Mah ne se sekirat... en dan pomoje ne igra vloge.
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 29.4.2007 11:57:07
|
|
|
|
Sulfinija
|
Biba in Koala tudi jaz ne vem ali me špika ali ne,jaz bolj mislim da ne.Jutri dobim zandjo dozo gonala z rdečega peresnika,nato pa odprem drugi peresnik,kjer je gonala do srede in nato v četrtek vidimo kako dozo naprej,upam le upam,da kaj moji folikli rastejo. LP Mojca
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 29.4.2007 12:24:10
|
|
|
|
koala
|
blanč, jaz sem v dolgem postopku. Tako da sem 22dan ciklusa začela z suprefactom, po 14 dneh sem imela UZ in če ne bi bilo praznikov bi takrat nadaljevala z kombinacijo suprefacta in gonala, no zaradi praznikov pa so mi podlajšali suprefact za en teden, tako da sem začela z kombinacijo teden dni kasneje. biba26 ob 7.30 moram biti v LJ.
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 29.4.2007 12:27:10
|
|
|
|
blanč
|
moj je pravi in ima čisto dobre plavalčke. Je pa reku, da je včeri pozabu, da pa je danes zjutraj, saj sem tudi jaz malo kriva, ker se mi že kak mesec sploh ne da
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 29.4.2007 12:32:38
|
|
|
|
blanč
|
KOALA to pomeni, da ne rabiš čakat . Veš jaz sem prvič v postopku in sem glede tega še pravi . Pa saj se kar hitro učimo, ko pa tu gor vse vemo, še več kot naši dohtarji...
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 29.4.2007 13:43:35
|
|
|
|
koala
|
Čakala sem marčevsko M, so mi pa rekli, da ni nič narobe, če aprilska pride prej, kasneje, pa tudi če nebi zakrvavela ne bi bilo nič narobe. Sem pa tudi jaz prvič v postopku, tako da si korak pred mano. Pa pestke, da punkcija ne bo boleča!!!!
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 29.4.2007 14:02:43
|
|
|
|
blanč
|
bom kar na mislila, da bo bolj hitro in manj boleče. Za vse nas pa močno navijam in vas
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 29.4.2007 19:52:54
|
|
|
|
pika74
|
blanč - jutri bo vse OK, boš vidla. plavalčki bodo plavali svoj kravl , folikli bodo polni, kot še nikoli in ker boš ti fejst mislila na , te punkcija ne bo tolk bolela. Itak pa vse skup zelo hitr mine. 1-2-3, pa boš že zunaj . Me bomo pa držale pesti, da si bodo "semenčki" in jajčeca podali roke . Drži se! lp
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 29.4.2007 20:16:47
|
|
|
|
blanč
|
hvala, zdej grem pa počasi v Držte pesti za jutri, se oglasim, ko pridem domov
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 29.4.2007 21:32:41
|
|
|
|
perlica
|
Blanč držim močne pesti za jutri . Lepo spančkajte
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 29.4.2007 22:42:28
|
|
|
|
gold fish
|
Pika 74 - hvala za odgovor. Kar se tiče neplodnosti.... ni svežih plavalcev, sicer obstajajo ...ampak zamrznjeni.... Nikjer nisem zasledila nič na to temo... Kakšni so takrat postopki? Zakaj se odločijo kar za dolgega .... in ne recimo za spontanega? Ali ve katera kaj na to temo? Drugič kaj več...
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 30.4.2007 7:34:22
|
|
|
|
Sulfinija
|
Dobro jutro! Punce kako ste kaj?Blanč zate držim ogromne,močne pesti za današnjo punkcijo naj bo čimmanj boleča. Punce en moj peresnik gonala se je danes zjutraj izpraznil,jutri odprem novega hura.Kaj pa vem ,če me kje kaj špika ali nič na momente zelo in tudi včeraj zvečer zelo in grozno me bolijo noge,jih komaj dvigujem.Joj,komaj čakam četrtek,da vidim na UZ kaka kokoška bom tokrat. Biba in Koala kako sta kaj ve?Vaju kje kaj špika?Iz mene grejo tudi močni vetrovi... LP Mojca
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 30.4.2007 7:39:49
|
|
|
|
PAMELA
|
Jutro Mojca, berem vas skoz, samo javljam se bol malo. Tebi pa en veeeeeeelik pozdravček in vedi, da stiskam pestke. Saj booooooo boš vidla Lep dan še naprej
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 30.4.2007 8:24:47
|
|
|
|
ija
|
blanč, tudi jaz držim pesti zdaj si verjetno že fertig, yeee sporoči, kako je šlo ija
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 30.4.2007 8:50:10
|
|
|
|
čebelica 13
|
Ojla punce, po krajši odsotnosti, se vam spet oglašam. Kako ste? Sem malo prebirala kaj se je dogajalo in vidim, da je bilo pestro. Sonček, iskrene čestitke , ti želim, kar se da lepo nosečnost, da se boš čimbolje počutila in skartka, da bo vse ok. No, jaz po prvem neuspešnem poskusu, šibam naprej, novim zmagam naproti. Greva maja na posvet k dr.Rešu, junija imam pa pri mojem ginekolgu na gk v Lj, ampak, kot sem že rekla, september bo moj . Daisy, kako si pa ti? Kdaj greš novim zmagam na proti? Seveda nam bo drugič ratalo, zdej že znava drage punce, toliko na hitro, vas spremljam, četudi ne pišem veliko, želim vam vse lepo in seveda, da bi vse čimprej postale . lep se imejte in uživajte, Čebelica 13
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 30.4.2007 11:19:11
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
ojla, jaz sem že nazaj iz ! Bilo je krasno, mal je burja nagajala ,ampak meni je bilo vseeno všeč! Jaz imam 10.5. prvi UZ! Točno mesec dni po transferju! Srčno upam,da bo vse v redu,da se bodo že videle pikice ali pa ! Moje počutje je krasno! Kot da ne bi bila ! Sej ne kličem hudiča ,ampak počutim se super! Morda je pa zato tako,ker še jemljem tablete; dobroston in baskopan! Razen bolečih dojk,to pa je! Prav moj ,mater bo mleka! Bo še on pil! Punce, navijam za vse vas!Mojca, koala, upam,da ste fejst kokoške! Se mi kar mal smilite,ker imate težave pogojene z injekcijami! Jaz na srečo jih nisem imela! Blanč, danes je tvoja punkcija! Važno je edino to,da imaš vsaj 1 celico! Meni je ena punca pravila,da je imela samo eno in je sedaj ! Pika, a danes začneš! V tretje gre rado! želim vam lepe praznike in da ugledate ! lp
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 30.4.2007 13:27:27
|
|
|
|
blanč
|
pozdravljene. Punkcija je za mano pa ni bilo zelo boleče, tudi zato ker sem imela samo 5 foliklov. Pridelali smo 4 celice. samo iz ivf je prešlo v icsi ker moj ni imel veliko semenčec, kar je zelo čudno saj je bil spermiogram več kot dober. No pa nič zato . v četrtek imam transfer in bom postala srečka , no ja vsaj za 10 dni
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 30.4.2007 13:57:30
|
|
|
|
koala
|
blanč super da si dobro prestala punkcijo, zdaj pa stiskam pestke, da se lepo oplodijo celice in seveda da po transferju ostanejo pri tebi. Mojca, meme špika okoli jajčnikov, pa bolijo me kot strela.In tudi jaz bom zaplinila okolico.
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 30.4.2007 15:15:01
|
|
|
|
ija
|
Bravo, blanč ja, očitno si meni podobna, jaz sem mela vedno 4-6 celic, pa vedno je bila potem vsaj ena, če ne dve oplojeni. Tako da kar sproščeno proti četrtku, od takrat naprej pa bomo še bolj držale pesti za Bodite lepo, ija
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 30.4.2007 17:12:23
|
|
|
|
Sulfinija
|
Blanč super čestitam za štiri dobre celice.Tudi jaz sem imle aprvič tkole ISCI postopek,štiri celice nakar so mi na dan transferja rekli da sta bili dve zreli in dve nezreli in dve sta bili oplojeni vendar se žal nato nista vgnezdili. Biba26 kako je stanje v tvojem trebuhu? Koala meni je zelo čuden mene nič ne špika,danes totalno ničkaj tole pomeni pa bom zvedela v četrtek.Če se prav spomnim me tudi v prvem ISCI ni nič špikalo le ko sem prišla iz prvega UZ,ko so jajčka rastla me je malo špikalo kako bo tokrat bomo videli.Meni je malo čudno tole in sem kar malce ,ker ne vem kaj se noter dogaja. LP Mojca
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?