|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: soncek.djukelica naredi prosim test :)
27.4.2007 16:07:04   
blanč
pozdravljene!!!
Jaz sem danes iz mojega 2 uz in moram vam povedat, da sem se kar user posted image ko sem šla iz ordinacije. Pri prvem uz sta bila dva vodilna folikla, danes pa le eden 17 mm in nekaj majhnih. Jutri dobim stop inekcijo v ponedeljek pa na punkcijo, saj sploh ne vem, če se mi splača, ker je verjetno še ta folikl premajhn-pojma nimam... Dr. reš je reku, da sem pač slabo odreagirala joj kako mi je hudo... pa sem bila skoraj 100% da mi bo uspelo.
Sonček kako si pa kaj ti???user posted image user posted image
Mojca  lepo, da je bilo na uz vse uredu.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
27.4.2007 16:19:29   
citrončica
Blanč,za user posted image  je dovolj tud 1 celica,držim pesti,da bo ta tista,ki ti prineseuser posted image !!Ne obupaj,pravijo da če je manj celic,so pa močnejšeuser posted image !!!Drži se!!user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
27.4.2007 17:45:53   
koala
blanč tako kot je citrončica rekla!! Samo ena celica je dovolj da prieš do željenega rezultata!! Stiskam pestke, da je ta taprava.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
   RE: brez panike :)
27.4.2007 18:33:47   
DaisyE
blanč glavno da je. Da bo dovolj velika bo pa že stopka poskrbela. Pa punkcija bo bolj hitra. zdaj pa nič jokat, še naprej se tako smejat, kot se znaš. je treba verjet, da bo v tistem folikelčku ena celica, ki se bo lepo oplodila, lepo delila in se na koncu lepo vgnezdila.

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 27.4.2007 18:34:08 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
   RE: brez panike :)
27.4.2007 20:15:32   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

blanč glavno da je. Da bo dovolj velika bo pa že stopka poskrbela. Pa punkcija bo bolj hitra. zdaj pa nič jokat, še naprej se tako smejat, kot se znaš. je treba verjet, da bo v tistem folikelčku ena celica, ki se bo lepo oplodila, lepo delila in se na koncu lepo vgnezdila.

user posted image  user posted image  user posted image  saj pravim - nobenga dela, že marjetka vse nardi user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
   RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice
27.4.2007 20:17:50   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica
kain problem! user posted image  bove pa en teden v močvirju, user posted image
drug teden pa pod pohorjem! user posted image
brez sekire! user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  če ti tako rečeš, bo že držalo user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
27.4.2007 20:26:18   
tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  - GITA 14:(1.IVF, LJ, dr. Bokal)
26.03. začetek špikanja
10.04. UZ, 20.04. UZ, 21.04. UZ + STOP injekcija
23.04. punkcija user posted image
28.04. transfer user posted image  user posted image

user posted image  - mojca9000: (2.ICSI, MB, dr. Kovač)
12.04. začetek špikanja, 26.04. UZ

user posted image  - biba26: (2.ICSI, MB, dr. Vlaisavljević)
08.05. predvidena punkcija

user posted image  - koala: (1.IVF, LJ)
03.04. začetek špikanja
17.04. UZ
24.04. začetek špikanja
03.05. UZ

user posted image  - Mijavček: (2.IVF, LJ)
20.04. START

user posted image  - blanč: (1.IVF, PO, dr. Reš)
15.04. začetek špikanja

user posted image  - citrončica:( 2.IVF, LJ)
26.04. začetek špikanja
09.05. UZ

user posted image  - pika74: (3.IVF, LJ)
konec aprila - začetek špikanja

user posted image user posted image user posted image   POSTOPEK MAJ  user posted image user posted image user posted image
perlica (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević), sayuri (1.ICSI)
gold fish (LJ), 30.05. začetek špikanja

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   SREČKE  user posted image user posted image

user posted image   Špelka  user posted image   
user posted image    upajoča  user posted image
user posted image   petraps  user posted image
user posted image   soncek.djukelica user posted image   user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
BORKE
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Dalija, Nila, zo06, alia, sarcy21, DaisyE, čebelica13, PAMELA, merkmeh, tija1 

NAVIJAČICE

tosja, citrončica, Elysabeth, škatlica, čiška, Tia-na, Anitka, leli, cati, pika74, nenna, ija, perlica, Mišek13, dajamaja, anabanana, agnes, Špelkauser posted image , blanč, Saša27, Crnitulipan, merkmeh, sonček33

Za lažje delo mi sporočite (ali oji tajnici marjetki) user posted image  user posted image  user posted image
- postopek (dolg, kratek, špikanje, zdravila,...) IVF, ICSI, IVI,... 1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO)
- zdravnik, ki vodi postopek

gold fish - dobrodošla user posted image user posted image user posted image

blanč - user posted image user posted image user posted image  marjetka je že tako lepo napisala - važna je kvaliteta!!! user posted image

mojca9000 - user posted image  le tako naprej! user posted image

naša najbolj frišna srečka user posted image  pa upam, da je danes uživala z user posted image  user posted image  in user posted image  in se predajala sončku na user posted image  

GITA14 - stiskamo pestke, da dobiš jutri v devet mesečno varstvo lepe in zdrave user posted image  user posted image

Vsem pupikam lep prazničen pozdrav in user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
28.4.2007 7:13:49   
Sulfinija
Dobro jutro!!!

Punce vsem skupaj en lep topel in pa sončen pozdravček pošiljam.SE vam zdajle na hitro javim prden odidem do babicinega stanovanje,ki se pleska in tam ni neta in jaz pridem domov pozno zvečer.
Sedajle sem spet bila na injekciji danes tretja doza gonala je pri meni in meni se zdi,da me na momente fanj špika v jajčnikih na momente pa nič ne čutim in kaj je pri tem najhujšega jaz mam hude,hude glavobole in nato si dajem gor mrzle obkladke.
Biba26 in Koala ali visve kaj čutita kake spremebe v svojem telesu po dajanju gonala moja dozica rdeča se fanj prazni le še dva dni je noter v njej.Joj komaj čakam četrtek,da bom videla na UZ kaka kokoška sem jaz kaj tokrat.Ali pijeta kaj piva?Jaz sem včeraj kar dve Radler spila in mi je ful pasalo in upam,da bo kaj pomagalo.

Tkole punce sedaj pa na hitro še nekaj pojem in nekaj malega naredim nato pa se beremo in tipkamo zvečer.Lepo se mejte in mislim na vas!!!

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
28.4.2007 9:23:31   
blanč
hvala punce, najboljše ste. Saj sem se že potolažla user posted image in sem spet stara jaz. Kako nemogoče semi zdi, da se lahko tako čudno vedem v eni minuti polna veselja in optimizma v drugi pa že cela žalostna in pesimistična... Že mora tak bit.
Od usega pa trenutno najbolj pogrešam moj motorček, ki me čaka v garaži. Sicer je enduro tak bolj za po terenu vozit in je že kar nekaj prvih majev preživel z mano na morju. Največkrat v Puli, kjer imajo ob morju res čudovite terene za raziskovanje... Tale prvi maj bo pa zame in mojo (boljšouser posted image user posted image user posted image ) polovico res čisto drugačen kot ponavadi.
Saj bo tudi nekaj vas sotrpink ostale te praznike doma in upam, da se bomo kaj tu gor dobivale, da bo bolj veselo. O kak sem se razpričala, saj sem že tiho kot user posted image !user posted image Zdej grem pa psa na sprehod pelat.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
28.4.2007 9:54:37   
gold fish

Sayuri - prav gotovo se bomo spodbujale v maju. Ali si ti tudi na GK-LJ?

Lepo vse še zdaj porihtaj po stanovanju, ker potem ...saj veš.... nas čaka user posted image ....

Zanima me nekaj - tistih prvih 14 dni ko se pikaš, ne rabiš hodit na UZ, kaj pa naslednjih 10 dni ko imaš Gonal ali Menapur - takrat hodiš na kontrole ali samo 10 dan (m.sestra iz LJ pa mi je nekaj govorila, da je UZ večkrat... - pomoje je mislila, potem po 10 dnevu....
Vseeno bi rada šla malo na morje, pa bi izkoristila teh prvih 14 dni pikanja...
Kaj pravite? 

Vsem na forumu pa želim lepe in sončne praznike, pa saj veste glavo pokonci ......user posted image user posted image ...

p.s.
če je še katera, ki začne s postopom v maju naj se javi....

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
28.4.2007 11:49:50   
Bety upa
Gold fish...jaz sem pri dr.Rešu in mislim, da ne bom šla na dolg postopek, ker imam samoplačniško (postopek + zdravila = približno 500 sit). Pa to bo moj 5.ICSI postopek in nekako, spremeniš se, ne upaš več toliko, ne navijaš, ne poročaš....samo ždiš....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
28.4.2007 12:32:41   
sayuri
Gold fish, tudi jaz sem pri dr. Rešu. Ne vem točno, kdaj bom začela, ker imamo sestanek 8.5. TAkrat bomo vse določili. Greva pa samoplačniško na 1. ICSI. Imava že enga triletnega user posted image . Se bomo pa vsekakor spodbujale user posted image

Blanč, tako kot so ti že ostale napisale - samo ena celica je dovolj in jaz močno močno stiskam pestke, da po ta dovolj močna user posted image user posted image user posted image

Bety upa, neki s ceno mi ne štima user posted image .   Sit ali €user posted image  Ker nama je bilo rečeno okrog 1300 €user posted image  Bety, kdaj pa točno začneš? Mogoče se bomo me kaj videle pri Rešu user posted image

Pika74, a ti si že začela z narkomanijo?

Ostalim lep pozdrav. Jaz grem zadjle še malo rožice sadit, potem bomo pa na žaru pekli user posted image user posted image user posted image . Lepo soboto vsem user posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
28.4.2007 12:58:57   
perlica
user posted image Pozdravljene čvekice

Kak je fajn ko je tak sonček zunaj,se mi zdi da smo vse kar pozitivno naravnane že zaradi vremenauser posted image .

Vse ste tako pridneuser posted image user posted image .
Jaz pa še en teden jem femoden pol pa me 11.05 čaka prva pikicauser posted image ,malo me je strah,mi živčki kar malo delajo,user posted image .Ampak,za naše pikice bomo vse naredile in potrpeleuser posted image

Blanč držim pesti in navijam za vse user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo bodite in uživajte

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
28.4.2007 15:28:08   
koala
Mojca mene napenja, da ni zavrjet, bom mojega čisto zaplinla, slabosti in glavoboli so še vedno stalni spremlejvalci, okoli jajčnikov me špika, pa še izcedek sem dobila takšen kot je tam okoli ovulacije, tako da močno upam, da ni vsegaskupaj konec. A vedve z bibo26 imata tudi v četrtek UZ? Bomo poročala, a ne?

blanč, jaz sem bila na uz 14 dan suprefacta, potem so mi zaradi praznikov suprefact še podlajšali za en teden, naslednji uz pa imam 9-ti dan kombinacije suprefacta in gonala, kako bo pa dalje pa bomo videli.

Nisem vedela

(odgovor članu perlica)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
28.4.2007 16:31:14   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Pika74, a ti si že začela z narkomanijo?

Ostalim lep pozdrav. Jaz grem zadjle še malo rožice sadit, potem bomo pa na žaru pekli user posted image user posted image user posted image . Lepo soboto vsem user posted image

Ojla punce,

jaz imam municijo že doma... in 30.4. se prvič piknem user posted image .
Po eni strani že komaj čakam...čeprav vem, da ne bo prijetno... ampak je cilj, ki ga bom s tem dosegla toliko bolj "prijeten" user posted image .

Razmišljam tudi o tem, da bom najbrž šla še na kakšno refleksno terapijo - ma čist tko, zaradi sprostitve. Ne toliko, da bi verjela, da mi bo ravno to pomagalo do cilja. Ampak bolj zato, ker mi manjka kakšna taka masažauser posted image .

Zadnje čase tudi ugotavljam, da je moj največji problem (poleg neplodnosti seveda) - problem stresa in problem tega, da bi ta stres razbremenila in omilila. Ravno ta teden sem bila namreč ful preveč obremenjena z vsem možnim (predvsem v službi...) in posledica je bila - ne boste verjele - glih zdaj, tik pred IVF - glivično vnetje...user posted image . Tako sem včeraj šibala k dežurni zdravnici in potem v dežurno lekarno in včeraj sem si že dala prvo svečko. In že deluje user posted image . Še 2x, pa bo. Ah ta vnetja - jaz to fašem vedno 1x na leto. Ponavadi takrat, ko se mi poruši ravnotežje in ko sem preveč obremenjena in pod stresom...zato bom v bodoče mogla na to bolj mislit. Pa kakšen jogurt več spit - pa ne un 1,6 ampak 3,2 al pa še več maščobuser posted image .

Pa še nekej - spet se pripravljam, da bom začela štrikat.user posted image  Najbrž glih copatke user posted image . Se bom izpilila do konca user posted image .

Sva se par dni nazaj pogovarjala doma... in rekla - da tokrat - torej - tretjič - mora ratat! Prvič sva šla v postopek bolj tako - češ, probaš. Drugič sva šla v postopek popolnoma brez pričakovanj. Še slabše - jaz sem se celo prepričala, da ne pričakujem nič in če bi ratalo, bi bila potem edino vesela. To sem takrat naredila predvsem zato, da bi lažje prenesla poraz - oz. neuspeh.

Tokrat pa sva rekla, da bo drugače. Zdaj morava verjeti v uspeh. In po punkciji bom do testa doma. Zdaj 2x nisem bila, saj sem šla takoj - par dni po transferu delat. Zdaj si bom vzela čas zase in za user posted image . Tokrat mora uspeti!

...no, pa sem se malo "skašljala" user posted image ...zdaj grem pa tud jaz štimat za žar (tako kot ti - Sayuri) - pričakujemo namreč obiske user posted image .

Pa lep pozdrav vsem skupaj in uživajte v sončku, kjerkoli že ste!

pa-pa
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
   RE: maj prihaja
28.4.2007 16:44:42   
pika74
Pišuka - sam zdej bo treba pa že novo temo odpret - maj je pred vratiuser posted image .

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
28.4.2007 17:02:08   
koala
Pika srečno v postopku.
Špikanje pa tako mine kot bi mignil, saj že veš!!!!
Navijam zate!!!!!

Nisem vedela

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
28.4.2007 20:38:41   
ija
uf, tudi jaz komaj čakam maj, ki bo tudi najin mesec - 10. imam date pri Rešu, potem se pa že kmalu začne user posted image  se pa ne strinjam s tabo, Bety upa, jaz grem tudi že v 4. ICSI, pa zelooo močno upam in tudi navijam in vse ... se mi zdi, da še bolj kot na začetku, ker je že po statistiki prišel čas user posted image user posted image  tko da, punce, se bomo na veliko spodbujale in upale na dober majsko-junijski rezultat, a ne?
Glede cene pri Rešu pa - je res okrog 1300 EUR, malo odvisno od zdravil, ampak tam nekje.
pozdravček, ija

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
28.4.2007 20:47:26   
koala
Ija srečno tudi tebi!!!!!!!

Nisem vedela

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
28.4.2007 21:13:12   
blanč
evo jaz sem tu. Ravno mi je mojuser posted image   dal stop inekcijo user posted image .
Prvič odkar mi daje inekcije sem se pogledala v ogledalu in moram vam povedat, da je pravi profi, niti ene same sledi inekcijuser posted image user posted image user posted image .
želim vam lepo in mirno noč.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
28.4.2007 21:17:03   
blanč
koala kako so ti podaljšal suprafact, a ne začneš z gonalom 2 dan user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
28.4.2007 22:09:22   
blanč
Pa res že vseuser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
28.4.2007 22:15:41   
pika74
jst tud še nism v miškovi deželi user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
28.4.2007 22:50:55   
gold fish
Bety upa in Sayuri -  jaz nisem pri Rešu, sem na GK-Zorn. Mi pa ni jasno kdo se odloči kakšen postopek imaš ali dolgi ali kratki. Na osnovi česa - z mano je vse OK...? Ko sem dobila odločbo sem poklicala in mi je pač sestra rekla, da pridem na 22 dan M po municijo, ko bom na vrsti seveda....
Jaz niti ne vem ali bo IVF ali bo ICSI... . IUI sem dobila februarja zavrnjeno, brez obrazložitve zakaj. Ko sem poklicala pa se je dr. odločil za IVF... (zamrznjeno seme)
Ali ve katera če obstaja kaka varianta IVF brez hormonskega zdravljenja-spodbujanja? 

Kaj je mišljeno pod spontani postopek?

Spodbujanje pa vsekakor velja.....

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
29.4.2007 8:34:17   
pika74
Ojla,

ti bom jaz poskušala odgovorit na tvoja vprašanja - upam, da jih bom vsaj približno zadelauser posted image :

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish
Mi pa ni jasno kdo se odloči kakšen postopek imaš ali dolgi ali kratki. Običajno se odloči tvoj ginekolog. Na osnovi česa - z mano je vse OK...? Odloči se na podlagi tvoje starosti, kvalitete semena... skratka odvisno od tega, kakšen je problem - ne razumem dobro - praviš, da je s tabo vse OK... user posted image  Povej nam malo več o sebi in problemu neplodnosti, pa ti bom lahko več povedala... seveda, če želiš user posted image  Ko sem dobila odločbo sem poklicala in mi je pač sestra rekla, da pridem na 22 dan M po municijo, ko bom na vrsti seveda....
Jaz niti ne vem ali bo IVF ali bo ICSI... . IUI sem dobila februarja zavrnjeno, brez obrazložitve zakaj. Ko sem poklicala pa se je dr. odločil za IVF... (zamrznjeno seme)
Ali ve katera če obstaja kaka varianta IVF brez hormonskega zdravljenja-spodbujanja? 
Mislim, da ja - spontani postopek.
Kaj je mišljeno pod spontani postopek?
Kolikor jaz vem, je spontani postopek tak, da imaš samo ultrazvok in mogoče daš še kri, da vidijo, kakšna je stopnja estradiola...skratka spremljajo rast folikla in ko je dovolj velik, dobiš "stop inekcijo" in potem imaš samo še punkcijo in čez 3-5 dni transfer.
Spodbujanje pa vsekakor velja.....enako user posted image

< Sporočilo je popravil pika74 -- 29.4.2007 8:36:08 >

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?