|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice
2.5.2007 21:53:21   
DaisyE

user posted image

Bes me šentaj...

Bes me šentaj je klen slovenski izraz, user posted image
ki se navadno uporablja v obliki Bes te šentaj, ali Bes ga šentaj...
Pomeni pa podobno kot Hudič te vzemi ali kaj podobnega.

Ker pa sem jaz bolj avtoagresivne narave, to v mojem primeru pomeni podobno kot Hudič me vzemi.

Tudi na sliki sem seveda jaz. Ker spravljam ljudi na forumih v jok, si zaslužim najbolj divjega morskega psa, da me na veke vekov preganja na tej temi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
2.5.2007 22:16:34   
tosja
Marjetka...pobila sem tisto zverino, ki te je neusmiljeno lovila user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj lahko mirno hrbtno zaplavaš user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
2.5.2007 22:29:28   
tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  - GITA 14:(1.IVF, LJ, dr. Bokal)
26.03. začetek špikanja
10.04. UZ, 20.04. UZ, 21.04. UZ + STOP injekcija
23.04. punkcija user posted image
28.04. transfer user posted image  user posted image
12.05. TEST user posted image  user posted image

user posted image  - mojca9000: (2.ICSI, MB, dr. Kovač)
12.04. začetek špikanja, 26.04. UZ
03.05. UZ

user posted image  - koala: (1.IVF, LJ)
03.04. začetek špikanja
17.04. UZ
24.04. začetek špikanja
03.05. UZ

user posted image  - Mijavček: (2.IVF, LJ)
20.04. START

user posted image  - blanč: (1.ICSI, PO, dr. Reš)
15.04. začetek špikanja
28.04 STOP injekcija
30.04 punkcija user posted image
03.05. TRANSFER  user posted image

user posted image  - citrončica:( 2.IVF, LJ)
26.04. začetek špikanja
09.05. UZ

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   SREČKE  user posted image user posted image

user posted image   Špelka  user posted image   
user posted image    upajoča  user posted image
user posted image   petraps  user posted image
user posted image   soncek.djukelica user posted image   user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
BORKE
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Dalija, Nila, zo06, alia, sarcy21, DaisyE, čebelica13, PAMELA, merkmeh, tija1 

NAVIJAČICE

tosja, citrončica, Elysabeth, škatlica, čiška, Tia-na, Anitka, leli, cati, pika74, nenna, ija, perlica, Mišek13, dajamaja, anabanana, agnes, Špelkauser posted image , blanč, Saša27, Crnitulipan, merkmeh, sonček33

Za lažje delo mi sporočite (ali moji tajnici marjetki) user posted image  user posted image  user posted image
- postopek (dolg, kratek, špikanje, zdravila,...) IVF, ICSI, IVI,... 1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO)
- zdravnik, ki vodi postopek

03.05. 2007

user posted image  blanč - transfer user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  koala - UZ user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  mojca9000 - UZ user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
3.5.2007 7:21:35   
Sulfinija
Tosja,danes še ima UZ naša biba26 skupaj z mano v postopku.Danes punce pa bo napeto ozračje UZ v LJ in MB.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
3.5.2007 8:54:07   
GITA14
evo javljam se vam malo pozno

transfer so mi opravili v soboto imam dva zarodka, ki sta dobra in ta dva so tudi vstavli.

sedaj pa čakam 14.5 za test
to čakanje je ubijajoče.

lp

gita

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
3.5.2007 8:55:13   
biba26
Gita stiskam pesti zate,da zagledaš magični user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
3.5.2007 9:10:59   
Sulfinija
Gita,tudi jaz stiskam pesti zate in za tvoja dva user posted image user posted image .Naj bo 14.05 vas tri nepozaben dan.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
3.5.2007 9:30:07   
soncek.djukelica
gita,
želim ti,da zagledaš user posted image user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

Neposredna povezava do sporočila: 1358
3.5.2007 9:35:42   
konina
Živjo. Na tej temi sem čisto nova. Mislim, da sodim pod to temo in ta mesec. Iz IVI so me dali na IVF, kar na hitro, ker sem imela preveč foliklov. Transfer sem imela 30.4. in sedaj čakam in čakam. Misli mi ne dajo miru. Ali mi lahko poveste kdaj ste po transferju dobile user posted image ? Po predvidenem datumu ali kaj prej? Pa še to me zanima ali vas je kaj špikalo in tiščalo tam okrog jajčnikov tudi še po transferju?

Mogoče imam smešna vprašanja, ampak jaz sem padla v IVF kot z lune in sem še sedaj malo v šoku.

Lp, Nina

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
3.5.2007 9:37:45   
Sulfinija
Konina,dobrodošla med nami.Ja sem lansko leto po ISCI dobila izcedek na šesti dan po ET in sedmi dan se je oreng vlilo iz mene.Če postopek ni uspešen dobiš M med 10-14 dnem ponavadi jaz sem jo pa mnogo prej.Želi ti da ugledaš en velik in debel user posted image  na tvojem testu.Lahko malo poveš na kateri kliniki si bila ti?

< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 3.5.2007 9:40:07 >

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
3.5.2007 9:42:38   
konina
Hvala za odgovor. IVI so mi delali v Leonišču, dvakrat neuspešno s klomifenom. Sedaj pa sem imela menopur in sem nanj tako reagirala, da so dobili 15 celic, oplodilo se jih je pa 10.  Vstavili so mi user posted image user posted image , dva pa so zamrznili. Ja, vse so mi delali v LJ. Moram povedat, da nimam kakšnih očitnih težav, samo ne rata. Doma pa imam že hčerko, ki je bila spočeta naravno. Smešno, kako narava obrne.

LP, Nina

Neposredna povezava do sporočila: 1361
3.5.2007 9:43:36   
konina
Aja, še eno vprašanje. Po transferju ste bile doma do rezultata ali ste šle delat?

Lp, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
3.5.2007 9:55:17   
soncek.djukelica
jaz sem bila skozi doma,do testa,ker je moje delo tako,da vsebuje mal fizičnega dela! user posted image  Bi pa veliko raje šla delat,ker psiha dela svoje, sploh po 7 dnevu transferja! user posted image  Sama pa najbolje veš, kaj je zate dobro! user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
3.5.2007 9:57:53   
konina
Ja, saj vem. Ta psiha nas po pokopala. Jaz delam v šoli in imamo predviden športni dan, pa še zaključno ekskurzijo. Poleg tega pa je tukaj že konec šol. leta in je vse čisto noro. Bom vidla kaj bo zdravnica predlagala. Po vsej tej poti, ne bi rada naredila kaj kar bi ogrozilo pozitiven rezultat.

Lp, Nina

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
3.5.2007 14:54:06   
koala
Evo še moje poročilo:

Pridem na uz, mi dr vstavi sondo in komentar Uj, joj. Jaz čukasto gledam, Uj dobro, ali uj slabo???. Pa dr meni, a ste vi že bili na kakem postopku?
Jaz še bolj zmedeno, ne??????? Potem pa začne ja dosti jih je, torej na levi 15, na desni 12 veliki pa so od 15 do 18 mm. Terapijo imam podaljšano do sobote, v soboto kontrolni uz in predvideno stopko, tako da bo punkcija v ponedeljek. Tako za zdaj kaže.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
3.5.2007 15:05:00   
Sulfinija
Koala moje poročilo z UZ pa je pod majčicami,juinijkami nič kaj obetavno.

Folikli so doma v nadstropjih,le en do danes merljiv in to 13x9mm ostali vse majhni.Podaljana terapija do nedelje in to gonal 225enot.Endometrij debel le 44mm tkole,da jaz mislim,da bo šlo vse po gobe ni pa nunjo,lahko pa se še dobro konča.Sta pa bili dve tudi zraven mene in ven prišibali z isto dozo gonala in istimi merami kot jaz.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
3.5.2007 15:18:05   
soncek.djukelica
koala,
pa ti si super kokoška! user posted image user posted image user posted image  Do sobote bodi glih prave velikosti, 21-22 cm! user posted image  Želim ti,da iz njih pridejo vse dobre celice in da bo punkcija čim manj boleča! Mi je pa čudno,da te že jutri niso naročili na ponoven UZ,vsaj pri meni je bilo tako,ko sem imela tako velike kot ti! Še jutri dobiš svojo dozo, pa si skoraj končala z "drogiranjem" user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1367
3.5.2007 15:28:34   
blanč
Mojca tudi jaz sem imela na prvem uz le dva folikla približno tvoje velikosti. Na naslednjem pa enega 16mm in na podlagi njega čez en dan stop inekcijo. Na punkciji pa so mi našli štiri jajčeca. Saj lahko dozorijo tudi majhni folikli, tako mi je takrat reku Reš in je res bilo tako.
Danes zjutraj sem imela transfer. Od štirih jajčec se ena ni razvila naprej ena pa se ni oplodila. Dve so pa lepo uspeli in jih že cartam in jima razlagam kako nam bo lepo.

Navijam za vse nas, da bomo končno tudi me user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1368
3.5.2007 15:37:48   
soncek.djukelica
blanč,

superca! user posted image user posted image user posted image  Pa tok lep smajli si dala zraven! user posted image  Res fajn,da misliš še na vse nas! user posted image  Zdej pa se lepo merki in se pogovarjaj z njima! user posted image  Jaz sem se tudi! user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
3.5.2007 15:54:52   
sayuri
Blanč,kako lepo user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa držimo pesti, da bo na koncu en močan plusek user posted image user posted image user posted image

Koala, kolk piva si pa ti spila???? Ej, super rezultat user posted image user posted image user posted image user posted image  Ful lepa novička user posted image user posted image

Punce, da vas še tukaj vprašam....a res pivo pomaga???? In na kakšen način???? Ker tole mi je pa res malo mimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1370
3.5.2007 16:01:00   
soncek.djukelica
blanč, glede piva pa jaz pojma nimam!user posted image user posted image user posted image  morda je ljudska modrost,da pomaga,sej veš,da so punce od user posted image ,da vse zvejo! user posted image
Edino, kar pa lahko zagotovo trdim je,da v času user posted image   in po porodu pomaga pri večji količini mleka! user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
3.5.2007 16:22:22   
blanč
user posted image evo za vse nasuser posted image user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1372
3.5.2007 16:45:56   
koala
blanč super za transfer, zdaj pa le pridno čuvaj svoj zakladek in naj ostaneta pri tebi do konca.

sayuri niti mililitra miva nisem spila, ker me želodec po jem tako boli da je za znoret.

soncek.djukelica meni je bilo tudi čudno, samo saj vejo kaj delajo, jaz jim popolnoma zaupam.

Mojca, ja sem brala, ne se sekirat, boš videla da bo do nedelje stanje čisto drugačno.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
3.5.2007 17:43:52   
GITA14
soncek.djukica

ali si ti tudi jemala neke tablete od transferju do testa nosečnosti (nimam jih sedaj pri sebi mislim da se imenujejo ultragestone)
jaz moram popiti eno zjutraj, eno popoldan in zvečer moram dat pa eno v nožnico.
po njih imam tak čuden izcedek (belo rumen)
Sestra mi je na kliniki rekla da te tablete zadržujejo v nožnici zarodek.

a mogoče kej veš o tem?

lp

gita

Neposredna povezava do sporočila: 1374
3.5.2007 18:06:10   
blanč
Te tablete so prometrium. jaz imam samo vaginalne na vsakih 12 ur.

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?