|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice
11.4.2007 20:21:34   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica
tosja, kako super,da si vrnila med nas! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  a sem kje bla? user posted image  user posted image  user posted image

Če vas zanima moje počutje, čist normalno! user posted image
Če odštejem to,da sem  user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  uživaj, pridno božaj bušija in se pogovarjaj z                     user posted image  user posted image

Uživaj na kubik! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 951
11.4.2007 21:04:47   
blanč
user posted image veselim se z vami vaših uspehov, vendar imam danes tako depresiven dan. Njuham suprefact in se zelo, zelo slabo počutim. Bolečina v glavi, omotica, tresenje, slabost, pa še kožo imam čisto suho in srbečo. A se to dogaja tudi vam?
Ja pa še to, da sem v službi dolgo čakala na napredovanje in danes mi je bilo tudi ponujeno, pa sem ga mogla zavrnit in povedat, da čakam na umetno. Da zanosim je verjetnosti le 20% , če ne zanosim grem nazaj v službo, pa vendarle so napredovanje prestavili za določenčas, saj si s človekom, ki bo kmalu v bolniški nimajo kaj pomagat... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 952
11.4.2007 22:05:54   
tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  - soncek.djukelica: (1.IVF, LJ, dr. Drobnič)
10.04. transfer user posted image  user posted image   25.04. TEST user posted image  user posted image

user posted image  - merkmeh: (3.ICSI, LJ, dr. Drobnič)
01.04. transfer user posted image  user posted image   15.04. TEST user posted image  user posted image

user posted image - tija1: (1.IVF, PO, dr. Reš)
02.03. transfer user posted image  user posted image  15.03 TEST user posted image  user posted image

user posted image  - GITA 14:(1.IVF, LJ, dr. Bokal)
26.03. začetek špikanja
10.04. UZ

user posted image  - PAMELA:(MB)
18.04. predvidena punkcija

user posted image  - Mojca9000: (2.ICSI, MB, dr. Kovač)
12.04. začetek špikanja

user posted image  - biba26: (2.ICSI, MB, dr. Vlaisavljević)
08.05. predvidena punkcija

user posted image  - koala: (1.IVF, LJ)
03.04. začetek špikanja
17.04. UZ

user posted image  - Mijavček: (2.IVF, LJ)
20.04. START

user posted image  - Nila: (2.ICSI, PO, dr. Reš)
03.04.

user posted image  - blanč: (1.IVF, PO, dr. Reš)
15.04. začetek špikanja

user posted image  - citrončica:( 2.IVF, LJ)
24.04. začetek špikanja

user posted image user posted image user posted image   POSTOPEK APRIL  user posted image user posted image user posted image
Saša27 (eskimčki), Crnitulipan (eskimčki)

user posted image user posted image user posted image   POSTOPEK MAJ  user posted image user posted image user posted image
perlica (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević), sayuri (1.ICSI)

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   SREČKE  user posted image user posted image

user posted image   Špelka  user posted image   user posted image
user posted image    upajoča  user posted image
user posted image   petraps  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
BORKE
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Dalija, Nila, zo06, alia, sarcy21, DaisyE, čebelica13 

NAVIJAČICE

tosja, citrončica, Elysabeth, škatlica, čiška, Tia-na, Anitka, leli, cati, pika74, nenna, ija, perlica, Mišek13, dajamaja, anabanana, agnes, Špelkauser posted image , blanč

Za lažje delo mi sporočite (ali oji tajnici marjetki) user posted image  user posted image  user posted image
- postopek (dolg, kratek, špikanje, zdravila,...) IVF, ICSI, IVI,... 1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO)
- zdravnik, ki vodi postopek

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 953
12.4.2007 8:31:14   
Sulfinija
Hura,jupi dans pa se gre zares.Sem na štaru da se odpeljema z mojim na kliniko v MB po prve injkcije,huraaaaaaaaaa,jupiiiiiiiiiiiiiiii gre se zares,veselim se kot mali otrok.
Biba26,tudi midve se dans vidima na najini user posted image ,te pokličem velja?

Punce tudi dozo matičnega sem od danes naprej povečala in tudi masažo stopal sem začela hura,jupi v tem postopku pa bom dala vse od sebe.

V tem boju se borim za kar user posted image user posted image .

Naj vam še zaupam imena:

Če bosta dvojčka:
ŽAN IN VAL

Če bosta dvojčici:
LARA IN NUŠA

Če bo parček:
VAL IN LARA

Če bo fantek:
VAL

Če bo punčka:
LARA

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 954
12.4.2007 8:43:46   
PAMELA
Dobro jutro punce,

joj koliko pozitivne energije je tu gor!!!
Bravo Mojca za tvoj začetek - danes jih kar malo poduči glede izcedka in jim povej da to tak ne gre in .... ti se boš že znašla.
Bravo Biba, kot vidim, začetek tudi zate!

Mene pa že vse boli od špikanja. Vsaki dan me injekcija bol boli user posted image . No ja, ampak pripravljena sem potrpeti še veliko več. Mi je pa že od včeraj dalje zopet postalo slabo, pa trebušček se je začel valiti navzven (upam, na dober pridelek foliklov). Biba, Biba nič ne vem kak bo z najino kavico - pa tak si jo želim (to je pretvara za babji čvek, katerega sem potrebna kot sahara vode user posted image ). Piši mi kaj, da vidim kako si, ali se sama pikaš? Pa tvoj dragi, te razvaja kaj?
Tiste, ki ste bile že v postopku z Dipherline in Gonalom, a mi lahko povete kateri dan Gonala ste dobile stop injekcijo?
Hvala punce za vaš komentar in lepo se imejte.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 955
12.4.2007 8:58:52   
Sulfinija
Pamela,Biba vidve kar skupaj na user posted image .Mene pa bosta doma pustili'???Jaz sem tkole sedaj user posted image user posted image user posted image .

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 956
12.4.2007 9:21:02   
biba26
No danes pa gre zaresuser posted image ,celo noč nisem prav spala od navdušenja,kaj še bo le pred punkcijo in prenosom-norouser posted image

Mojca za user posted image ni problema za to je vedno čas,žalostna pa ne smeš bit ker ste vse zaželjene tak da ni problema!

No Pamela sem se te najine user posted image sem se pa res veselila in sem prav user posted image ,da se neboma dobile,ker sem tudi jaz potrebna poštenega čveka!Kaj se tiče Gonala pa se je meni lani ful zavleklo,sem mela 16 inekcij,ker niso foliklčki prav nič rasli.Bi pa ti priporočala,da piješ pivo pomaga pri tem in to kar fajn!Mi je sam Vlaisavljevič priporočal.Glede na to,da se za user posted image nisma mogle zmenit je mogoče boljše,da se za eno pivce zmenma,bo mogoče to prej izvedljivo!user posted image

Jaz sem drugče OK,mam malo premora od mojega ta teden,ker dela popoldne,mi malo paše ker sma oba že malo živčna,po drugi strani pa ga kar pogrešam!Za mene se začne razvajanje od danes naprej,sicer se bom pikala sama,ker je moj prava pičkica kaj se tiče tega,bo pa imel drugega dela več.Skrbet bo moral za Bibo(muco) za Aisho(psičko) in tudi po stanovanju se bom malo pustila razvajat za določena dela!Jupi bom uživalauser posted image
Malo ga je treba izkoristit!user posted image

No punce držite pesti danes za naju  z Mojco!

Pamela ti pa vsaj pokliči kaj,boma tak malo počvekale,jaz bi te pa nimam tvoje cifre!

Pa lep dan vsem skupaj!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 957
12.4.2007 9:31:21   
soncek.djukelica
jutro,

Mojca, ti pa si vnesla veselje na tale forum! user posted image user posted image  Upam,da fino zrihtaš v MB in,ne bom ti rekla,da nam poročaj, saj vem, da boš sama to opravila, čvekica! user posted image user posted image user posted image
Biba, tudi zate držim pesti! Pa dobro se user posted image  z Mojco! user posted image
Pamela, tudi ti si že pri koncu! Punkcija je že drug teden, upam da boš uspešna kokica! user posted image  
Če pa greste skupaj na user posted image , da ne boste dež zakuhale! user posted image user posted image user posted image
Tosja, glede na to,da je naša Daisica opravljala tvoje delo, te ni bilo! user posted image user posted image
Sicer pa, kje pa je sedaj Daisica? user posted image user posted image
Pa anobanano pogrešam? Morda je že kopalno sezono odprla? user posted image
Pa Mijavček se nič ne oglasi? Bo treba policijo poslat po njo?user posted image
Lp user posted image  

< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 12.4.2007 9:35:09 >

Dvojna mamica sem!:)

Neposredna povezava do sporočila: 958
12.4.2007 11:55:19   
GITA14
mojca

imam dolgi postopek
punkcijo imam predvidoma 23.4

problem:
ta inekcija od menopurja je grozna
a ni tečno to vse skupaj delat najprej posrkat tekočino potem dati to v druge 3 flaške in iz 3 narediti eno inekcijo! HALOO
pol pa je en kup zraka notr
a ma  še ktera te probleme????

lp

gita

Neposredna povezava do sporočila: 959
12.4.2007 11:59:52   
soncek.djukelica
Gita, se strinjam s teboj! Resnično komplicirano je! user posted image
Glede zraka pa tole, kar ven ga potisni! user posted image Ko imaš že vse tri flaške notri! user posted image
Narediš isto kot pri suprefactu! Pofrcaš! user posted image  Pa manj boleče bo tudi! user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 960
12.4.2007 14:02:45   
GITA14
sonček

hvala ti za nasvet jutri probam

lp

gita

Neposredna povezava do sporočila: 961
12.4.2007 17:03:51   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

jutro,

Mojca, ti pa si vnesla veselje na tale forum! user posted image user posted image  Upam,da fino zrihtaš v MB in,ne bom ti rekla,da nam poročaj, saj vem, da boš sama to opravila, čvekica! user posted image user posted image user posted image
ni se za bat,da bi Mojca pozabla na nas!!user posted image
Biba, tudi zate držim pesti! Pa dobro se user posted image  z Mojco! user posted image
Pamela, tudi ti si že pri koncu! Punkcija je že drug teden, upam da boš uspešna kokica! user posted image  

Če pa greste skupaj na user posted image , da ne boste dež zakuhale! user posted image user posted image user posted image

Kofetarice,da res dežja ne naštimate!!Upam, da bo kje kaka kofetarica,ko bom jaz v Lj hodila!!??!!user posted image
Tosja, glede na to,da je naša Daisica opravljala tvoje delo, te ni bilo! user posted image user posted image
Sicer pa, kje pa je sedaj Daisica? user posted image user posted image
Pa anobanano pogrešam? Morda je že kopalno sezono odprla? user posted image
Pa Mijavček se nič ne oglasi? Bo treba policijo poslat po njo?user posted image
Lp user posted image  

Vsem lep pozdravček!!

Neposredna povezava do sporočila: 962
12.4.2007 17:07:43   
soncek.djukelica
ojla, citrončica!
kdaj pa boš ti začela prihajati v lj? jaz sem takoj za user posted image !

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 963
12.4.2007 17:22:00   
citrončica
Soncek,te držim za besedo!!!
glede na prejšnji postopek tam drugo polovico maja bom hodila na UZ....pa po Et nameravam bit spet doma...zdaj mi ne uideš!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 964
12.4.2007 18:34:35   
Špelka
Sonček - sem vidla da si mela včeraj trensfer dveh čudovitih blastocist!!! Zato iskrene čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image  To, da imaš od 4 celic zraven še enega eskimčka, je pa sploh uspeh!!!! user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa počivaj in verjemi v svoje lepe blastociste, da si želita živeti!!!

Držim ti pesti, da zmagate! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 965
12.4.2007 18:36:55   
Špelka
Tosja, samo da javim - prosim, da pri meni postiš samo enega user posted image ! Včeraj sem namreč bila na 1. pregledu, moja bivša blastocista je velika že 1 cm, srček pa ji neutrudno bije! user posted image

Pa želim vam, da kmalu, ampak res kmalu pridete za mano! LP, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 966
12.4.2007 19:14:37   
Sulfinija
Ojla!

Punce mamica Mojca9000 daje poročila kako je bilo v MB na kliniki.Bila sma ekspresno fertik in zelo,zelo prijatzna sestra Marija nama je dala injekcije in smo kar lepo nasmejali.Z bibo26 niti nisma utegnili na najino user posted image ,kajti jaz sem bila prezgodaj nared za odhod.Smo pa uživali ob gledanju cunj po trgovinah,in v otroškigh trgovinah sem si oreeng očke napasla izbrala sem voziček za kar user posted image user posted image .
No v glavenm od danes naprej sem na iglah in prva injekcija je bila pravi balzam za mojo dušo končno se je pričelo sem si mislila.Mami mi je zjutraj preden je odšla v mesto zaželela naj lepo opravim in še dodala vsako noč se mi sanja o malih user posted image ,torej sedaj boš sigurno naša user posted image .

Glede izcedka je sestra rekla,da se M vlite ne more,in da je tega ogromno,da krvavijo med jemanjem teh tabletk in na UZ sem naročena 26.04 in takrat začnem še z gonalom in takrat me čaka prvi UZ ob 10.zjutraj.

Tkole punce to je poročilo.V glavnem v tem postopku grem na vse ali nič to tkole vste.Vsaki dan masaža stopal,veliko hoje in povečana doza matičnega mlečka in folna kislina in konec maja poročam,da sem vaša nova srečka user posted image .

Ker so kar tri teme na katere bi lahko pisala poročilo,vendar sem preveč utrujena od poti bom le na tole temo napisala...

LP Mojcauser posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 967
12.4.2007 19:41:48   
koala
user posted image user posted image user posted image Mojca naj bo uspešno!
¸Biba zate pa tudi!!!!!!!!

Špelka user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo pikico, kako je lepo slišati take novičke, hura res sem vesela zate.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 968
12.4.2007 20:19:18   
biba26
Hvala vsem puncam,ki ste mislile name,tudi jaz držim pesti za vse vas,vaše pikice inuser posted image

Današnji dan me je kar utrudil so me inekcije položile v posteljo kar ni značilno za mene.
Če bojo slabosti pri vsaki inekciji bo kar pester mesec!
Ste imele ve tudi po inekcijah kašne probleme?

LPuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 969
12.4.2007 20:24:49   
soncek.djukelica
Špelka, hvala ti! user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz se veselim in upam na user posted image user posted image !
Ti pa božaj svojo pikico, tudi jaz božam svojega bušija! user posted image user posted image
Mojca, tok sem vesela,da si fajn uredila!Zdej si polna zanosa in jaz ti želim da se potrdijo tvoje besede in da boš konec maja user posted image !user posted image user posted image user posted image  Dveh user posted image user posted image  seveda!
Jaz tudi sem štartala na dva! user posted image user posted image
lpuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 970
12.4.2007 20:28:43   
biba26
Sonček in pa Mojca naj vama uspe ,da dobita user posted image user posted image .Navijam za vaju po tihem pa upam,da tudi meni uspe!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 971
12.4.2007 20:40:32   
tosja

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image  - soncek.djukelica: (1.IVF, LJ, dr. Drobnič)
10.04. transfer user posted image  user posted image   25.04. TEST user posted image  user posted image

user posted image  - merkmeh: (3.ICSI, LJ, dr. Drobnič)
01.04. transfer user posted image  user posted image   15.04. TEST user posted image  user posted image

user posted image - tija1: (1.IVF, PO, dr. Reš)
02.03. transfer user posted image  user posted image  15.03 TEST user posted image  user posted image

user posted image  - GITA 14:(1.IVF, LJ, dr. Bokal)
26.03. začetek špikanja
10.04. UZ

user posted image  - PAMELA:(MB)
18.04. predvidena punkcija

user posted image  - mojca9000: (2.ICSI, MB, dr. Kovač)
12.04. začetek špikanja, 26.04. UZ

user posted image  - biba26: (2.ICSI, MB, dr. Vlaisavljević)
08.05. predvidena punkcija

user posted image  - koala: (1.IVF, LJ)
03.04. začetek špikanja
17.04. UZ

user posted image  - Mijavček: (2.IVF, LJ)
20.04. START

user posted image  - Nila: (2.ICSI, PO, dr. Reš)
03.04.

user posted image  - blanč: (1.IVF, PO, dr. Reš)
15.04. začetek špikanja

user posted image  - citrončica:( 2.IVF, LJ)
24.04. začetek špikanja

user posted image user posted image user posted image   POSTOPEK APRIL  user posted image user posted image user posted image
Saša27 (eskimčki), Crnitulipan (eskimčki)

user posted image user posted image user posted image   POSTOPEK MAJ  user posted image user posted image user posted image
perlica (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević), sayuri (1.ICSI)

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   SREČKE  user posted image user posted image

user posted image   Špelka  user posted image   
user posted image    upajoča  user posted image
user posted image   petraps  user posted image

BORKE

Dalija, Nila, zo06, alia, sarcy21, DaisyE, čebelica13 

NAVIJAČICE

tosja, citrončica, Elysabeth, škatlica, čiška, Tia-na, Anitka, leli, cati, pika74, nenna, ija, perlica, Mišek13, dajamaja, anabanana, agnes, Špelkauser posted image , blanč

Za lažje delo mi sporočite (ali oji tajnici marjetki) user posted image  user posted image  user posted image
- postopek (dolg, kratek, špikanje, zdravila,...) IVF, ICSI, IVI,... 1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO)
- zdravnik, ki vodi postopek

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 972
12.4.2007 20:41:28   
soncek.djukelica
draga biba, tule ni mesta za malodušje!user posted image  seveda ti bo ratalo! user posted image
a veš, kakšne imam jaz! danes sem si naribala jabolko in pravim svojima user posted image user posted image :
no, tole je pa vajina prva jabolka! user posted image user posted image user posted image  
ko bosta zrasli,bosta tega velik imeli! user posted image user posted image user posted image
ej, še dober,da sem sama doma, bi ker mislu,da se mi je zmešal! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 973
12.4.2007 20:50:22   
biba26
Si me prav nasmejala,lepe misli imaš!
Prav imaš,če pomaga da se z raslinami pogovarjaš in so lepše zaradi tega ni vrag,da nam nebi pomagalo to do naši zlatih user posted image

Od jutri naprej pa bom grde misli nagnala,danes še ne gre!Nov dan za nove boje!

LP BIBAuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 974
12.4.2007 20:52:35   
Sulfinija
Biba veliko uspešnost k postopku lahko pripomorejo pozitvne misli.Sedaj pa razmisli kaj se ti bolj splača,ali začneš pozitivno misliti ali pa grdo in žal ne bo uspeha.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?