|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pečen piščanec
25.2.2007 14:07:14   
tasika12
Ponavadi ob nedeljah pečem piščanca, vendar imam problem da je vedno tako suh - sploh beli kosi. Kako se da to popraviti?
Hvala za odgovore.

Tašika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pečen piščanec
25.2.2007 14:56:25   
PBJ
Jaz ga pečem v  zaprti stekleni posodi za pečenje in je zmeraj sočen.

_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pečen piščanec
25.2.2007 14:59:29   
BLAŽIKA
Peči v zaprti posodi ali pa daj čez pekač alu folijo. Sicer se dela malo dlje ampak zadrži sočnost.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pečen piščanec
25.2.2007 17:55:45   
vesna.com
Po pekaču posuješ sol,ene pol kile,daš gor piščanca ali kose,spečeš.Vmes nič ne šlatašuser posted image .Gre voda iz soli v piščanca.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pečen piščanec
25.2.2007 18:01:46   
Spark
ekaču posuješ sol,ene pol kile,daš gor piščanca ali kose,
IZVIRNO SPOROČILO: vesna.com

Po pekaču posuješ sol,ene pol kile,daš gor piščanca ali kose,spečeš.Vmes nič ne šlatašuser posted image .Gre voda iz soli v piščanca.

A piščanca normalno soliš in ga daš na sol, ali daš čisto neslanega gor?

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pečen piščanec
25.2.2007 20:33:02   
Anonimen
Ne smeš ga predolgo peči. JAz ga pečem na 170 stopinj 1 uro. Imam pa naštiman ventilator in žar. Jaz ga pečem na mrežici, pod mrežico, pa dam še malo vode, da se pari. Pa najprej je obrnjen navzdol s prsmi , potem pa ga kontra obrnem.

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: pečen piščanec
25.2.2007 20:36:22   
Strawberrie Cherrie
Jaz piščanca pečem izključno v glinenem pekaču - najprej pokirtega okoli 1h, nato pa za 15minut odkrijem, da se hrustljavo zapeče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: pečen piščanec
25.2.2007 20:49:35   
Anonimen
ŠE en odličen recept za pečenega piščanca

Ga razkosaš, kose na hitro popečeš v ponvi, da koža porjavi. Vzameš iz ponve in noter na to maščobo na hitro prepražiš čebulo. Piščanca preložiš na globok pekaš, in pečeš cca. 20 minut. Nato mu dodaš na kocke narezano papriko (rumeno in rdečo), cele stroke česna, večje kose na hitro pražene čebule, lističe rožmarina, nariban ingver in malo zaliješ z juho. Piščanec naj leži na zelenjavi. Pečeš naprej. Zadnjih 10 minut pečenja dodaš na kocke narezan ananas.

Vse skupaj serviraš na kuhanem rižu.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: pečen piščanec
25.2.2007 22:41:39   
saving
Finta s popekanjem deluje praktično pri vsakem mesu, ki ga potem daš v pečico. Vrhnja plast zakrkne in ne more več oddajati vode iz notranjosti. Če potem še pokapaš s kako maščobo / polivaš s kako juhico, si zmagal(a).

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: pečen piščanec
26.2.2007 12:13:40   
Anonimen
Očiščenega piščanca posolimo,ga znotraj in zunaj pokapamo z limoninim sokom.Znotraj natremo z strtim česnom,listi zelene,rožmarinom in maslom.
Položimo ga v pekač,pokapamo z oljem in damo v vročo pečico.Podlijemo z juho in pečemo.Tik preden je pečen,prilijemo še vino.Piščanca pečemo lahko tudi tako,da ga med peko polivamo s pivom,tedaj olja ne dodamo.

(odgovor članu saving)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?