Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: makaroni ali pa špageti s sirom 25.2.2007 14:02:32
|
|
|
|
lojzika
|
Jst bi tudi rada vedela to, še nisem nikoli delala
|
|
|
|
RE: makaroni ali pa špageti s sirom 25.2.2007 14:09:11
|
|
|
|
Moyca_
|
sem upala da dobim hitro recept, ne pa da me tako hitro prestavite
|
|
RE: makaroni ali pa špageti s sirom 25.2.2007 14:19:34
|
|
|
|
trixi
|
takole na hitro bi jaz skuhala bešamel omako, dodala notri še malo parmezana, polila to čez testenine, vmes zamešala na male kocke narezan sir- kakšen tak, ki se lepo stopi npr. kot za pico.Pol pa v pečico na 180-200 stopinj za ene 20 minut, saj vidiš, ko porumeni po vrhu. Jaz sem včasih vmes zamešala še na male kocke narezano šunko, če niste samo za vegi variante. Dober tek
|
|
|
|
RE: makaroni ali pa špageti s sirom 25.2.2007 15:01:15
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
trixi res dober recept , bom probala v ponedeljek za kosilo.
|
|
|
|
RE: makaroni ali pa špageti s sirom 25.2.2007 15:12:01
|
|
|
|
lojzika
|
Prosim recept za bešamel omako?
|
|
|
|
RE: makaroni ali pa špageti s sirom 25.2.2007 15:54:07
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz bešamel omako naredim "od oka" tako, da dam nekaj masla (rezino debelo cca pol cm, morda malo več), potem raztopim, ko se stopi, dodam žlico bele moke in z metlico za stepanje hitro mešam, hkrati pa prilivam mleko (mleka dam cca 3 dcl). Ves čas mešam in ko zavre, se hitro vidi, če je morda mleka premalo. Če ga je, ga še malo dolijem, dokler ne dobim želene gostote. Jaz bi pa makarone s sirom naredila tako, da bi ločila rumenjake in beljake (vedno gledam da je na osebo 1 jajce). V rumenjake bi vmešala 1 kislo smetano (za cca 4 ljudi), posolila in dodala poljuben sir (riban). Iz beljakov bi stepla sneg. Ko bi se široki rezanci na pol skuhali, bi jih ocedila, nato pa vmešala najprej rumenjakovo maso s sirom, nato pa še beljake. V pekač bi dala nekaj koščkov margarine, nanje stresla makarone, po vrhu še nekaj koščkov margarine in dala peči za cca pol ure v pečico na 180 C. Jaz delam makarone po istem receptu, le da namesto sira dam šunko. So zelo dobri, ne dvomim pa, da bi bili tudi s sirom dobri. Če jih sprobaš, mi prosim sporoči, če so bili dobri!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki RECEPTI: Tri jesenske enolončniceNa jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?