Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko otrok si želite? 6.3.2007 19:48:14
|
|
|
|
Tinča1
|
Če bo ratalo, Bog daj da bi, sem jaz že z enim zadovoljna. Moj mož pa bi rad vsaj 2-3. Bomo videli.
|
|
|
|
RE: Koliko otrok si želite? 6.3.2007 23:10:51
|
|
|
|
caillou
|
Kaj pa vem ? Danes sem trdno odločena da jih je toliko kot jih je dovolj, prejšnji mesec sem hotela še kakšnega, jutri pa....ma ne vem no. Za končno številko se nikoli nisem posebej odločala, pa se tudi nikoli ne bom. Če naju s partnerjm na pravi dan skupaj zagrabi, potem bo še kakšen, če ne pa ne.
|
|
RE: Koliko otrok si želite? 7.3.2007 15:22:24
|
|
|
|
Pikca
|
Dva - se oba strinjava. Ta drugi je na poti. Saj bi mogoče imela še kakšnega, a si ne predstavljam, da bi se ob službi lahko dovolj posvetila trem ali štirim z majhno starostno razliko, glede na izkušnje s taprvo Pa nisva neka huda karierista in velik nam babica pa dedi pomagata.
|
|
|
|
RE: Koliko otrok si želite? 8.3.2007 12:45:54
|
|
|
|
G in T
|
Še enega ziher, in to kmaaal
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?