Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko otrok si želite? 20.2.2007 14:29:56
|
|
|
|
corfu
|
kalbo
|
|
|
|
RE: Koliko otrok si želite? 20.2.2007 14:30:19
|
|
|
|
Naja31
|
Imava 1. Želiva 3. Šlogali so mi tudi 3. Upava, da bo 2. kmalu na poti.
|
|
|
|
RE: Koliko otrok si želite? 20.2.2007 14:32:15
|
|
|
|
corfu
|
kalbo, koliko npr. si v pomoč ženi ali koliko ti služba vzame časa oz. koliko ga imaš za svoj družino, da tvoji ženi ni problem imeti npr. štiri otroke? Kajti mislim, da mene malo mori samo moževa odsotnost in vprašanje ali bom sama zmogla?
|
|
|
|
RE: Koliko otrok si želite? 20.2.2007 14:37:29
|
|
|
|
kalbo
|
Jest ženi nisem v pomoč, ker za družino in dom skrbiva skupaj. Zaenkrat imava oba službo 8 ur na dan. Sej pravim, da so 4 otroci želja, realno bomo pa videli sproti.
|
|
|
|
RE: Koliko otrok si želite? 20.2.2007 14:43:07
|
|
|
|
April
|
Če bom v zadanem roku doštudirala in dobila službo, bi šla vsaj za eno leto delat, potem bi pa razmišljala o tretjem otročku. Če se spet ne bi slučajno naredil, tako kot se nam je že zgodilo. Hvala bogu, ker drgač ne bi imela poguma, da se tako hitro odločiva še za enega.
|
|
|
|
RE: Koliko otrok si želite? 20.2.2007 14:45:08
|
|
|
|
Taula
|
Jaz bi imela tri, lubi dva, odvisno kako bi šlo finančno čez. Za začetek bova presrečna če prvi končno uspe.
|
|
RE: Koliko otrok si želite? 20.2.2007 15:19:22
|
|
|
|
mika
|
Jaz si že od nekdaj želim tri. Pa "šlogal" so mi tud tri meni tudi . se pravi, da še dva . zadnje čase me je lovilo, da bi spet imeli , pa me je zadnji teden minilo . naša ga je začela srčkat pred spanjem in se joče, da ne bo spala in jo komaj prepričava, da gremo spat. in ko pomislim, na tiste začetne noči in dneve tudi, se mi zdi, da ne bom zmogla
|
|
|
|
RE: Koliko otrok si želite? 20.2.2007 15:26:51
|
|
|
|
mika
|
sem pozabila napisati, kakšna je bila moževa reakcija. rekla sem mu, da odkar smo na svojem se mi zdi takšna tišina in bi imela še dva otroka, da bo hiša polna. na to mi je rekel: kaj si ti normalna? a veš kako si želim malo miru in tišine . pa še spet ne bova nič !!!! dela pa v osnovni šoli, kjer je zelo hrupno-sem bila enkrat med odmorom tam-adiiio . tudi njemu je ena vedeževalka v splitu šlogala tri
< Sporočilo je popravil mika -- 20.2.2007 15:27:19 >
|
|
|
|
RE: Koliko otrok si želite? 20.2.2007 15:27:53
|
|
|
|
corfu
|
mika, bila je polna luna, moj zadnje dva dni sredi noči poje ringaraja . Vse enkrat mine.
|
|
|
|
RE: Koliko otrok si želite? 20.2.2007 15:29:51
|
|
|
|
mika
|
corfu, moja pa je hotla it ob 4ih zjutraj k dediju in babici . upam da bo minilo čimprej, da se opogumim za drugega . saj drugače spi celo noč, ampak zadnji teden je bil grozen.
< Sporočilo je popravil mika -- 20.2.2007 15:32:42 >
|
|
|
|
RE: Koliko otrok si želite? 20.2.2007 15:50:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu Pišete, koliko jih imate in koliko si ji želite, OK, koliko pa jih boste dejansko imeli, ali so to samo želje in bo ostalo pri željah ali greste v akcijo, Ankica, ti recimo? Jaz bi dejansko imela 4. Mož se sicer nagiba h trem, tako da 3. bodo zagotovo. Četrti pa odvisno od realnosti - finančnih zmožnosti. Res, da hočem imeti veliko družino, ampak tudi obstoječim otrokom želim ponudit dostojno življenje. Ne mislim vsakoletnih počitnic na Maldivih, ampak kakšen teden v toplicah, glasbeno šolo in kaj podobnega pa že.
|
|
|
|
RE: Koliko otrok si želite? 20.2.2007 17:19:36
|
|
|
|
kada
|
Midva imava zaenkrat 3. v prihodnosti jaz upam še na enega , pa na dva . Če bodo finančne zmožnosti bo pa verjetno enkrat tudi 5 otrok.
|
|
RE: Koliko otrok si želite? 20.2.2007 17:26:29
|
|
|
|
mika
|
kada, zelo pogumna si . jaz pa se še za 2. ne upam odločit. upam, da ne bom čakala tako dolgo, da bomo ostali pri enem otroku.
|
|
|
|
RE: Koliko otrok si želite? 20.2.2007 17:36:40
|
|
|
|
yaris
|
Midva imava enega, zdaj pa delava na temu, da bi tamali dobil družbo. Oba bi rada imela vsaj dva otroka, če pa bodo pogoji pa še tretjega čez nekaj let. Bomo videli kaj bo čas prinesel.
|
|
|
|
RE: Koliko otrok si želite? 20.2.2007 17:37:15
|
|
|
|
duhica
|
Hja, trije bodo zagotovo (najkasneje junija), pol bi pa čez nekaj let jaz še ena dva mela, kaj bo pa mož rekel bom pa še vidla. Drugač pa tud jaz še faks delam, mi še diploma manjka.
|
|
|
|
RE: Koliko otrok si želite? 20.2.2007 18:51:43
|
|
|
|
muki1
|
Imava dva, želiva si tri, pa upava, da bo , vendar ne še zdaj, ampak sva si postavila mejo, čez 5 let. Takrat bova vidla, če bova še v stanju, ker trenutno smo vsi bolani in si sploh ne predstavljam, da bi imela še enega otroka, saj roki imam samo dve. Z možem sva enakopravna pri vzgoji, čeprav je mož dosti odsoten. Ampak, ko smo bolani je pa mama nr.1 KALBO, čestitam....sploh nisem še zasledila, da pričakujete drugega otročka. Corfu, a ima tvoj nick kaj opraviti z Krfom?
|
|
RE: Koliko otrok si želite? 20.2.2007 19:42:51
|
|
|
|
šmarnica
|
Midva z možem pa sva bila nekako 100% za dva, za tretjega pa sva rekla, da bova videla, ko bo čas za to. Pa smo dobili tudi tretjega - in po dveh fantkih; glej ga "zlomka" zopet fant. Pa smo se odločili za še enega. Pa imamo sedaj še punčko. Ampak moja ta velika fanta pravita, da nas je preveč in da onadva niti pod razno ne bosta imela štirh otrok. Pa še to - Mika - tudi jaz delam v OŠ in ti povem, da je to kvečjemu stimulativno. Po vsem hrupu in norenju po šoli, se mi zdi, da ko pridem domov, da je tak ljubi mir in tišina. Prav paše! Pa čeprav so doma štirje otroci.
|
|
|
|
RE: Koliko otrok si želite? 20.2.2007 19:43:54
|
|
|
|
corfu
|
Muki1, ja moj nick ima opraviti s Krfom, tam sva z možem preživel 16 dni čudovitih počitnic. No, jaz pa ne bi imela tretjega npr. čez pet let ampak čimprej za drugim, da sem potem "končno" enkrat frej plenic. To si pa res ne predstavljam, imeti otroka stara 9 in 6.5 nato pa spet novorojenčka. Kako smo si različni Moj tud pravi, to naštimamo, potem pa dam obrt nazaj
|
|
|
|
RE: Koliko otrok si želite? 20.2.2007 19:48:48
|
|
|
|
šmarnica
|
Corfu - pri nas je med najstarejšim in najmlajšo kar 16 let razlike! Na plenice se hitro zopet navadiš (tako kot se jih hitro tudi odvadiš )
|
|
|
|
RE: Koliko otrok si želite? 20.2.2007 20:56:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz si sicer ful želim imet vsaj tri otroke (pa mož tudi ne bi imel nič proti), naprej do številke 5 bi sproti razmišljala, samo bova vsaj zaenkrat ostala pri dveh, če pa bojo kdaj finančne in s tem tudi prostorske možnosti, pa bova skoraj sigurno imela še tretjega. Imava tudi zdaj drugega na poti, pa sem v prvi nosečnosti ful uživala, v tej drugi prav nič ne uživam, pa me kljub temu grozno drži, da bi imela kar še tretjega. Samo žal verjetno to ne bo možno.
|
|
|
|
RE: Koliko otrok si želite? 20.2.2007 21:01:06
|
|
|
|
corfu
|
šmarnica koliko pa imaš stare otroke? Svaka čast, ja ampak kdaj bosta pa vidva z možem na vrsti za uživanje v dvoje?
|
|
|
|
RE: Koliko otrok si želite? 20.2.2007 21:08:20
|
|
|
|
mika
|
tudi jaz delam v OŠ in ti povem, da je to kvečjemu stimulativno. Po vsem hrupu in norenju po šoli, se mi zdi, da ko pridem domov, da je tak ljubi mir in tišina. Prav paše! Pa čeprav so doma štirje otroci. hvala za vzpodbo bom povedala možu .
|
|
|
|
RE: Koliko otrok si želite? 20.2.2007 21:18:24
|
|
|
|
Olivija
|
moj trenutni načrt je imeti čez kakšne 6-7 let še dva, ki naj bi bila približno toliko narazen kot ta prve dve . Najprej sem mislila imeti samo še ta tretjega, samo zdaj ko vidim, kako se Ana in Julija lepo razumeta se mi zdi škoda, da bi ta tretji otrok "brez družbe" gor rasel. Trenutno je tako naneslo, da se veliko družim z mamicam, ki so vse imele prvega otroka po 35. letu in imajo zdaj po dva in mi dajejo občutek, da imava še ogromno časa. Sem imela pa dve zelo lepi nosečnosti in tudi ta male dve sta spale od drugega meseca naprej celo noč, tako da obstaja možnost, da sem res samo mal preveč "razvajena".
|
|
|
|
RE: Koliko otrok si želite? 20.2.2007 21:26:31
|
|
|
|
eva1
|
Trenutno mislim, da bomo pri 2 ostali, vendar je mala še tako majhna, oba v plenicah, da težko realno razmišljam! prej sem vedno govorila o 3 otrocih...sedaj pa tako razmišljam-res so otroci nekaj najlepšega kar ti je na tem svetu dano! Ni lepšega kot gledati kako tvoj otrok raste(čeprav bo prvi star šele 2 leti, pa vendar mislim,da je tako vedno), smeji, te objeme...ok včasih tut lase do stropa vrže, ampak to je druga pesem...in če tako pogledam bi jih imela 3, mogoče še kakšnega več! Po drugi strani, pa moram gledati tudi na naju z (tudi on je prej govoril da bomo imeli 3, sedaj sva si skladna 2 bosta dovolj), rada bi šla kam potovat, ko bodo otroci zrasli, če nam bo zdravje služilo in imeli vsaj toliko kot imamo sedaj, mogoče spet motor kupit, pa malo po svetu it...pa 1x v prihodnosti bo potrebno kupit/naredit eno nepremičnino, to je seveda velik finančni zalogaj...in še in še...ampak kdo ve, sva še oba tako mlada, da je težko govoriti kaj bo čez 5, 10 let...
|
|
|
|
RE: Koliko otrok si želite? 20.2.2007 21:26:41
|
|
|
|
corfu
|
No, punce jaz pa ravno tega ne razumem, da se po tolikih leti odločite za ponovni naraščaj? Mogoče se sliši egoistično, a kljub vsemuželim tudi jaz enkrat priti na vrsto, me razumete?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?