ronja
|
hehe, ti se hecaš, kaj? midva nimava nobenega od teh pogojev izpolnjenih . Postava bo verjetno še najbližje... Fino je, če ima vsaj en službo (kakršnokoli) in da imata kje živet,, po možnosti na svojem, lahko pa je to najemniško stanovanje. Da bi pa čakala, da bova imela oba za nedoločen čas, pa ne vem kako lastno stanovanje, hehe, pa saj pri 60 ne vem, če imaš še lahko Kje živijo tasti in tašče ni tako važno, glavno je, kako se razumete z njimi, prav skupaj pa ne bi živela ne z mojimi ne z njegovimi, če imam izbiro . Povprečna plača je za preživet tudi za otroka dosti, če si skromen. Sicer se pa da še kaj delat zraven, če ne znese, medtem ko mali spi. Če lahko delam takrat, ko fant spi, ni vrag, da ne bi tudi takrat, ko mali spi, saj bo spal vsaj 6 ur na dan, ne? Fajn je, če si lahko privoščiš počitnice na morju, ker imajo otroci radi morje, verjetno bojo pa glasovali, da vseeno rajši obstajajo in ne grejo na morje, kot pa da sploh ne obstajajo. Sicer pa obstajajo tudi kolonije, pa babice in dedki. Verjetno je čisto brez avta težko, je pa odvisno od tega, kje živiš, če si v centru in imaš bus do službe, se tudi to da. Jaz ga redko uporabljam, imava enega, starega, malega. zaključeni vsi projekti??? To pomeni starši brez sanj? Brez ideje, kaj bojo počeli, ko otroci odrastejo? ma, ste zmešani? Moraš imet vedno še 100 planov, da imaš tudi sebe, ne samo otroke... Sicer se bojo ti plani prilagajali starosti in zmožnosti otrok, ampak tudi potem, ko grejo, bi rada s fantom uživala, mela svoje sanje in ideje, kaj počet samo z njim. Saj nisem z njim zaradi njegovega semena po moje je važno, da se mata rada, si zaupata in sta razčistila pomembna vprašanja in se v njih strinjata. POtem je pa še fino, da imata kje bit in da ima vsaj en nek prihodek, kakršenkoli pač (no, ne lih nelegalne dejavnosti, čeprav se verjetno tudi tako da)... Vse ostalo je "optional", bonus ali po želji... Skratka luksus. Če to tako jemlješ, se ti tudi tvoje življenje zdi precej bolj luksuzno, hehe Kar se naju tiče: - izobrazba ni končana, faks pa je, mi je všeč, da je, načrtovala nisva prej, sicer tudi noben ni mel službe, če bi se zgodilo, pa ne bi šla splavit - položaj na delovnem mestu se bo spreminjal, verjetno tudi samo delovno mesto, ker - nisem za nedoločen čas - plači točno slo. povprečje - 2 sobno stanovanje, slabih 40 m2. se nama zdi dovolj za 3 male otroke, ko bojo pa zrasli, se bo pa verjetno treba preselit - nič vikendov, lahko pa greva k očetu na morje:) - avto star, mali, zmahan - postavi sta ok, ne bi spreminjala, no, zdaj se bo spremenila oz. se že, seveda, si pa želim, da bi bila potem spet taka kot prej - ja, vem, sanja svinja kukuruz - partner je super , ni pa treba, da se v vsaki malenkosti strinjaš, kompromisi pač - obe tašči in en tast živijo v istem mestu, tega sem vesela , ker nama bojo tako lažje kdaj priskočili na pomoč - nezaključenih projektov imam dovolj vsaj še za ene 10 življenj ... saj ni treba, da čisto vse probaš, kolikor se da, je pa fajn:) Sicer pa: rajši imam,da me imajo neodgovorni starši, kot pa da me nimajo, torej da me ni... Meni se noben ne zdi neodgovoren, ker se odloči za otroka, zdi se mi neodgovorno, če se drogiraš med nosečnostjo, ali pa če zanemarjaš ali pretepaš otroka,... ne pa da se ga odločiš met, to se mi zdi pogumno! Ko da veš, kaj bo čez 10 let... tudi službo za nedoločen čas lahko zgubiš, hiša ti pogori, z avtom se zakantaš... Brezveze tako razmišljat! če si ena dijakinja upa obdržat otroka, jaz rečem, vsaka ji čast! kar se da, bi ji pomagala, če bi ji lahko! Da bi ji pridigala o neodgovornosti? Pa kdo sem jaz, da sodim?
|