citrončica
|
Kako ste pridne,se redno oglašate, jaz pa sem se kar malo izgubila v vsem, smo na polno delali,pa me še 2delovna dneva letos čakata,pon in torek še, doma je moj zaključil s keramiko v hodniku,včeraj pop,tako da sva komaj skombinirala smrečico,jaslice in vsa darila do večera,potem sva bila kar pri naših doma,tako na večerji,kot pri polnočnici,danes pa sem celo prišla na zeleno vejo,moj je šel za par ur ribe lovit in to je to, pri vas pa povsod nekaj novega,vidim, ,same super novičke, , metuLJchy,zate pa le tole: Ko hodiš,pojdi zmeraj do konca. Spomladi do rožne cvetice, poleti do zrele pšenice, jeseni do polne police, pozimi do snežne kraljice, v knjigi do zadnje vrstice, v življenju do prave resnice, v sebi do rdečice čez eno in drugo lice. A če ne prideš ne prvič,ne drugič do krova in pravega kova poskusi:vnovič in zopet in znova. (Tone Pavček) gledam tvojo rožico,in ker je želela odcveteti,sem jo presadila,da ji bo bolje...... Tudi vsem ostalim pozitivkam želim lepe Božične praznike!!!!!
|