Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 9.2.2008 17:31:22
|
|
|
|
YULIAH
|
Monikap, prišla sem še malo pogledat med k vam, na vašo temo. Škorpijonki čestitam za , želim ti srečno pot naprej! Draga Andreja, vem kako se počutiš, glede tvoje mame. ti bom kaj več na z.s. napisala. Jaz pa veselo, seveda z pozitivnimi mislimi čakam na rezultat 1. IUI poizkusa. Nekje na valentinovo, kajne monika?
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 10.2.2008 18:26:42
|
|
|
|
monikap
|
YULIAH dobrodošla valentin pa naj ti prinese najlepše darilo en močan plusek na testu. Kako pa ste kaj ostale pozitivke?
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 10.2.2008 22:02:53
|
|
|
|
metuLJchy
|
manca in yuliah dobrodošle med nami! Upam da ste čimlepše in da ste kar se da lepo preživele ta podaljšan vikend! vreme je bilo čudovito, midva sva bila danes v bazenčku, malo relaksacije konec tedna pravi, tako da zdaj stopam z veseljem v nov dan. Danes sem začela brati eno res pozitivno knjigo - Matej Sedmak, Peacehiker, na pot okoli sveta brez denarja. Ni čisto klasična knjiga v knjigu naukov, pač pa skozi izkušnje - priporočam v branje. Andreja kako je zt mami? Eva pa ima zdaj že več kot 2 meseca, že cela punca! Polma, tebi še en poseben pozdrav, ker te ni bilo dolgo med nami in itak ker te cenim in si mi marsikdaj s svojo izkušnjo za upanje. Sem vesela da tvoj otroček pridno raste, je zdrav oz. sta zdrava! Glede plavanja - si pomislila, da bi šla v bazen z morsko vodo? Meni recimo je zelo všeč v Portorožu bernardinova laguna, prejšnjo soboto sva bila z mojim dol, ljudi zelo malo, dosti bazenov, jacuzzijev, pogled na morje, cena ni zasoljena - meni osebno od vseh bazenov kjer sem bila mi je bilo najbolj prijetno. Jaz imam menstruacije zdaj redne, prolaktin je bil pred 1 mesecem cca. 79, tako da je spet malo zrasel, bom šla spet na merjenje v teh dneh da vidim kje smo pristali - drži pesti da je manj kot zadnjič! Od plavanja sem vsa zaspana, tako da punce lahko noč, pa čimveč lepih misli v naslednjem tednu!
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 11.2.2008 16:51:25
|
|
|
|
mmanca
|
Punce lep sončen pozdrav! Polna sveže energije po podaljšanem vikendu z veseljem čakam 20. 2., ko bom naredila test. Seznamčku literature pa bi dodala še knjigo Dana Millmana - Zakoni duha. Meni se zdi čudovita, z zelo lepim jezikom in globokimi življenjskimi modrostmi.
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 11.2.2008 17:31:57
|
|
|
|
YULIAH
|
Ej, metuljchy, mal sem brala nazaj to tvojo temo, pa moram rečt, da si ful dobro temo odprla, pohvale ... Kako kaj ostale? Jaz sem danes super dobro, tako se tudi počutim že od jutra !
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 12.2.2008 11:30:26
|
|
|
|
metuLJchy
|
Yuliah hvala za pohvale za temo in hvala tebi, da si se nam pridružila! Sem vesela, da se tema drži na prvi strani (z občasnim izpadom na drugo) že več kot leto dni in da se nas je nabralo kar nekaj sončnic Na svetu je že tako dosti slabih stvari, zato sem si jaz želela družit s puncami, ki so sposobne iti preko slabega z nasmehom. Pa itak, če pridejo slabi trenutki si pomagamo, ne more biti vsak dan sonce (in ni prav tega zanikat), a važno je verjet vanj, verjet da se bo vrnilo. V tem letu je smo dobili kar nekaj nosečk(andreja, pot, polma, ajetam, ...) (nekatere so že mamice zdaj) in vesela sem da so še vedno z nami! Jaz sem si že parkrat sicer obljubila, da moram malo bolj lepo za temo "skrbet", da je živa, pa se včasih tudi jaz kar malo porazgubim. Morda bo to da se je v zadnjem času pridružilo nekaj novih punc še dodatna motivacija za furat to temo v drugo leto! PUNCE ZUNAJ JE PREKRASEN DAN, NAJ VAS SONČEK GREJE IN IZPOLNI ŽELJE...
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 12.2.2008 22:16:02
|
|
|
|
andreja2000
|
Drage moje pozitivke! metuLjchy Jaz trenutno nisem najboljše,ker je moja mami zelo slaba,vmes je bila že v komi . Ja,naša Eva pa je 6. že napolnila 2 meseca,vendar sem zaradi žalosti glede moje mami začela izgubljati mleko ,tako,da ji moram dajati dodatek-pa tako sem si jo želela dojiti,vendar stres očitno dela svoje. JULIAH Lepo ,da si se nam na tej temi pridružila tudi ti,kajti pozitivne misli imajo resnično svojo moč.Želim ti,da res čim prej zagledaš in postaneš srećka . Vsem ostalim pa lep pozdrav!
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 12.2.2008 22:28:15
|
|
|
|
YULIAH
|
Hvala Andreja, Metuljchy, Moram vam povedati, da sem danes zelo slabo, saj mislim da naš IUI ni bil uspešen, dobila sem izcedek, zdi se mi začetek M...Bom še počakala do jutri. Lepo bodite....
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 13.2.2008 20:52:16
|
|
|
|
andreja2000
|
YULIAH ojoj,res mi je žal,vendar sam izcedek še vedno ne pomeni konca,sem ga jaz imela kar 3krat ,pa sem potem vseeno bila . Kako kaže danes?Če je slućajno prišla tečka te naj kljub žalosti žene upanje naprej.Mislim nate in ti pošiljam
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 13.2.2008 21:12:08
|
|
|
|
YULIAH
|
Andreja, žal je danes prišla , se je ulila kot za stavo. Sem pa danes veliko bolje, kot včeraj, ko sem samo o tem razmišljala, pa jokala... Grem seveda dalje, želja me žene naprej. Kako pa si ti Andreja? Upam da je vse vredu s tvojo mami. Tudi jaz ti pošiljam . Kako kaj tvoja Eva? Raste, kajne?
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 13.2.2008 22:08:04
|
|
|
|
andreja2000
|
YULIJAH resnično mi je žal,da je tvoja spet prišla,vendar kot si sama rekla,me veseli,da greš naprej in tako je tudi prav,le pogumno,če prav je težko,se splača vstrajat.Pa pošiljam ti za srečo! No,jaz ravno nisem najboljše,vendar upam,da bo mami kaj bolje sedaj,ko so jo nehali obsevat.So ji pa tudi vstavili neko cevko,ker ne more jesti in po tej cevki jo bodo hranili,do sedaj pa je dobivala umetno hrano,je pa seveda še vedno zelo,zelo boga. Eva je pa naš pravi sonček,ki me vsak dan razveseljuje.Pa pravi moja sestra,da kar preveč paničarim okoli nje ,da me take ne pozna,ja pa kaj hočem,ko pa smo jo dolgo čakali. Želim ti veliko nadaljne moči in čim več pozitivnih misli! Lep pozdrav tudi vsem ostalim pozitivkam.
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 14.2.2008 14:15:44
|
|
|
|
monikap
|
Andreja uboga tvoja mami ji pošiljam šopek ,da bo lažje pretrpela te hude trenutke svoje bolezni.Ti si pa čudovita mamica in niti malo ne paničariš.
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 14.2.2008 16:05:49
|
|
|
|
YULIAH
|
Danes je dan ljubezni, upam da ste ga lepo preživele, ali pa še ga boste. Je kaj novega, punce? Jaz sem bila zelo presenečena ko sem prišla domov. Moj dragi mi je nastavil velike ferero rocherje, pa seveda vrtnico in knjižico o LJUBEZNI(napisano veliko lepih misli). Lepo je, če nekoga tako ljubiš, pa ti to enako vrača. Vedno komaj čakam da pride domov, da sva skupaj. Bilo bi lepo da bi to ljubezen delila z najinim malim otročičkom,....upam da kmalu.
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 14.2.2008 21:57:42
|
|
|
|
andreja2000
|
IZVIRNO SPOROČILO: YULIAH Jaz sem bila zelo presenečena ko sem prišla domov. Moj dragi mi je nastavil velike ferero rocherje, pa seveda vrtnico in knjižico o LJUBEZNI(napisano veliko lepih misli). Lepo je, če nekoga tako ljubiš, pa ti to enako vrača. Vedno komaj čakam da pride domov, da sva skupaj. Bilo bi lepo da bi to ljubezen delila z najinim malim otročičkom,....upam da kmalu. o,lepo te je presenetil!Ti pa tudi jaz želim,da vajino ljubezen začneta kmalu deliti z vajinim sončkom . monikap hvala! Kje pa ste kaj ostale pozitivke??????
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 15.2.2008 16:47:28
|
|
|
|
citrončica
|
Andreja, nas boš spet zbezala na plano malo, a? Jaz sem si prejšnji podaljšan vikend privoščila nekaj za dušo...in telo, s kolegico sva šli za 3dni v Rogaško se razvajat...kako paše!!tako da mi je ta teden prav hitro minil,sem sicer malo pogrešala sauno in masaže...a vseeno,res se vrneš z "nafilanimi" baterijami, zdaj pa še naslednji teden počakam, potem pa greva z za 14dni na toplo, tako da se že veselim.... čisto drugi plani, ne?, a moram reči da res paše malo izklopit vse skupaj, ...vsem pozitivkam pošiljam enega sončka, dobro voljo, pozitivno mišljenje...pa bo !!
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 15.2.2008 20:34:43
|
|
|
|
andreja2000
|
citrončica ma ja,včasih res pašejo čist drugi plani,še posebno tako lepi kot čakajo tebe,res super,saj se mora včasih človek malo oddahniti in spremeniti tempo in plane,si na novo napolniti baterije,potem bo pa tudi drugo lažje šlo. Punce,želim vam lep vikend in veliko ljubezni,predvsem tiste do same sebe,ker saj veste,smo tako enkratne in sploh najboljše,da bi bila prava škoda,če tega ne bi znale ceniti. Razvajajte se-kot citrončica ,privoščite si kaj kar vas veseli in veselite se vsakega danega trenutka.Postojte ob žuborečem potoku,prisluhnite mu in se zlite z naravo,tudi to zna biti prav čudovito........ Lep pozdrav iz štajerske!
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 15.2.2008 21:10:24
|
|
|
|
YULIAH
|
Andreja, tudi tebi želim lep in predvsem miren vikend. Preživi ga z ljudmi, ki si zaslužijo tvoje bližine, predvsem pa s tvojimi domačimi, ki jim imaš takooo rada. Lupčka pošiljam tvoji mali Evi. Tudi ostalim želim lep vikend, čimveč sončka, pa kakšno stopinjo več, ...
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 16.2.2008 13:31:17
|
|
|
|
andreja2000
|
YULIJAH hvala in hvala za poljubčka Evi,sem ji ga kar takoj pripopala na lička,ker je v mojem naročju. Pri nas pa danes zelo piha mrzli veter,pa se trudim v tem kaj lepega poizkati ,pa mi ne rata
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 16.2.2008 15:00:39
|
|
|
|
YULIAH
|
Ja, tole vreme.. ,sem že mislila da bo vsaki dan topleje, ko je pa že tako zadišalo po pomladi, sedaj pa ta strupen mrzel veter. Zgleda tako lepo, ko pa prideš ven, si kar premisliš glede sprehoda ,itd.. Midva sva sed ravnokar najedla, sedaj pa moj malo počiva, je danes bil v službi, jaz pa sem se na vas, punce moje, spomnila, pa sem vas prišla malo obiskat. Andreja, kar cartaj svoje dete, pa bodo pozitivne misli kar same od sebe prišle... Monikap, kje si? Pa Metuljchy, si dobro? Ostale?
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 16.2.2008 15:11:43
|
|
|
|
monikap
|
Andreja današnji dan izkoristi za svojo družinico . YULIAH jaz pa danes malo pospravljam kot vidiš zelo vneto,da lahko še po RR skačem . Citrončica ti pa le uživaj včasih paše vse izklopiti in si privoščiti odih. Kje pa ste ostale punce?
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 16.2.2008 16:14:39
|
|
|
|
andreja2000
|
IZVIRNO SPOROČILO: monikap Kje pa ste ostale punce? ma ja,kje ste??????
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 16.2.2008 17:50:25
|
|
|
|
YULIAH
|
Jaz sem ravnokar dala pečt malinino pito, recept sem našla nekje na netu, mislim da celo na enem izmed forumov, bomo videli kako bo. Sedaj pa čakam na rezultat pečenja in na obisk najinih prijateljev. Je pravi zimski dan zunaj, primerno za peko peciva ...
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 16.2.2008 21:21:40
|
|
|
|
andreja2000
|
IZVIRNO SPOROČILO: YULIAH Jaz sem ravnokar dala pečt malinino pito..... mnjami,si mi pa lušte naredila,jaz sem se tudi nekaj spravljala delat,na koncu pa nisem nič naredila
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 17.2.2008 12:17:27
|
|
|
|
metuLJchy
|
punce pozdrav! Uau, ste pridne, nisem par dni brala teme, pa je postalo prav zanimivo! Andreja, mi je hudo za tvojo mami, želim ji čimveč moči, da premaga to hudo bolezen! Tudi tebi Andreja en velik , bi ti rada z besedami bolj pomagala, samo kaj ko smo tako mali napram usodi včasih, in samo z besedami tako nemočni (žal). Yuliah, kako lepo, da se s tvojim tako lepo razumeta! In lepo presenečenje ti je pripravil, midva sva šla zvečer malo ven...je bilo lepo, čeprav zadnje čase mi je skoraj vsak dan valentinovo, se vedno lepše razumeva. Saj sva se tudi prej, a kaj pa vem, zadnje mesece sva kot dva zaljubljena najstnika moj se kar čudi, da več časa kot sva skupaj lepše je! Upam, da bova v tem letu dobila še družbo . Citrončica jaz grem pa danes proti rogaški! Sva se včeraj odločila (glede na to, da si službo lahko oba komandirava sama to k sreči gre) da si vzameva 2 dni fraj in greva se tudi midva razvajat v bazenčke in savne! Yupiii! Tudi vsem ostalim puncam en pozdrav, polma še posej tebi in tvojemu . Aha, yuliah, tvoja pita je dobesedno pridišala preko teh kablov in mrež. Jaz sladkosned sem si takoj šla malo sladkega iskat za zraven Za 2 dni vam bežim na lepše, ko se pa vrnem pa upam da čimverč lepih vesti preberem
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 17.2.2008 14:35:31
|
|
|
|
YULIAH
|
Metuljchy, super super...lepo se imejta, pa še zame malo zaplavaj pa se posavnaj. Vama zelo privoščim. Moram ti povedat da mi je pita odlično uspela, še bomo pekli . Krasno za vaju, Metuljchy, da se tako zelo ljubita, želim vama še naprej tisto najstniško zaljubljenost , pa seveda potrditev le te z , saj boš videla, tudi me smo na vrsti. Ostale pozitivke, kako kaj nedelja? Midva malo lenariva, sva se ravno napapcala pa malo paše .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?