|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.10.2007 21:41:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3026
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
8.10.2007 21:43:24   
DeMer
Jest grem kr spat, mam poln kufer vsega, NFTH pa se vzgoje in starsevske avtoritete,...

Kaj pa je tole NFTH?

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 3027
   [Brisano sporočilo]
8.10.2007 21:45:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 3028
8.10.2007 21:46:39   
DeMer
Kaksne probleme pa mate vi s temi otroci? Pr nas pa tako je ko profesor. Prpelte jih malo k nam na instrukcije. Pri nas vcasih, ko je ze zares sit zadnjo zlico klofne, drgac mi pa poje vse, skoraj vedno. Ker hrane se ne sme puscati. Skratka, mal prestradajte svoje otrocice, pol bojo pa z vecjim veseljem jedli. Ko pa se zacne igra, pa hrano stran. Moj skromni nasvet.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
8.10.2007 21:47:53   
DeMer
o demer se je zbudila ,...atena je čist neki vn padla si ne upam več nč napisat

Sem peglala, pa pospravljala, no zdej pa v pizami cakam na zur. :)
Ampak vidim da ste prov user posted image razpolozene.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
8.10.2007 21:48:36   
DeMer
Kera je delala seznam februarckov? Bi ga bilo treba malo obnovit, kaj pravite na to?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
8.10.2007 21:50:53   
DeMer
Atena, danes sem kupila Feng sui pospravljanje - knjigo. Upam, da bo vsaj malo pripomogla k bolj preglednemu kaosu na NJEGOVI mizi.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
   [Brisano sporočilo]
8.10.2007 21:53:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 3033
8.10.2007 21:55:15   
DeMer
demer, kdaj greš u sredo u soro?

Grem v cetrtek dopoldan. Ker so rekle, da lahko pridem po 10. 10. So baje bolj pocasne.

Neposredna povezava do sporočila: 3034
8.10.2007 22:05:55   
DeMer
Kolumbo, dobro opravi jutri.

Atena, pomiri se, sej bo bolje.

Jest grem pa spat. Bodi fino in dobro se naspite.

papa

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
   [Brisano sporočilo]
8.10.2007 22:09:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 3036
   [Brisano sporočilo]
8.10.2007 22:10:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3037
8.10.2007 22:20:07   
malecka_mateja
KATASTROFA!!!!!!!!!!!!

nisem vas brala zdaj nimam cajta bom zjutri!grem spat!ker bo pestra noč!naša je brez glasa kr v momentu ostala in se ne more iskašljat ma pa polno kepo v grluuser posted image user posted image user posted image boga!Jutri grem k P!Nima pa vročine in se počuti čisto ok!ampak po mojem jo grlo ful boli!bogicauser posted image user posted image user posted image

zdaj pa grem papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 3038
9.10.2007 9:38:36   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Atena, danes sem kupila Feng sui pospravljanje - knjigo. Upam, da bo vsaj malo pripomogla k bolj preglednemu kaosu na NJEGOVI mizi.

Nereda na njegovi mizi ne bos NIKOLI odpravila! To je moski fetiš!Moj ni zbiratelj, ne mara krame, ampak nered na mizi potrebuje zato, da se udobno pocuti - kao ustvarjalni nered! Brrr...

Ej danes je nov dan, sem se naspala in sem cisto druge volje seveda, danes pa ne smem durex pozabit kupit! Je blo prov trapast včeri,pol sva imela pa še neskončne pogovore o drugem otroku, kok je treb še počakat itn...

David se je pa celo noč zbijal, možno, da so zobki. Potem sem mu pripravila flaško zeliščnega časa pa je bilo ok. Zelo naglas jih je spuščal namreč!

Vidim, da je DeMer prišla v nočni klub user posted image user posted image !
Super!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
9.10.2007 9:49:12   
DaniNeli
user posted image Naj se Vam pridruyin tudi jaz...Spadam med februarcice.16.2. ob 6.53 sem v Postojnski porodnisnici rodila 3580g in 53cm dolgo Neli.
Sedaj smo ze veliki,papamo GH,ponoci spimo,zobkov nimamo.Ob zadnjem cepljenju smo bili dolgi 78cm,tezki pa 9.170garamov.Dan pa zgleda takole...zjutraj se zbudimo ob 6-7h,pajemo 230ml mleka,zaspimo dp 9h...nakar sledi kasa z banane,jabolka,breskve ali kaksnega drugega sadja +Plasmon keks.Okoli 11h spijemo 200ml mleka in sledi pocitek.Ob 13h imamo kosilo in to je minestrica ali juhica,jecmencek,meso-belo ali govedina.Skratka zelenjava taka in onaka. vse fino.Se posebej pastica pa vse s sirckom Mio.                                                                  
user posted image Popoldne imamo malico jogurt,nato mleko okoli 18h.Za vecerjo imamo razne kase od Hippa-7Korn/jagoda/jabolko-komarcek najraje pa ima kaso od Nestle Alete-rizevi kosmici.Spat gemo ob 21h s flaso 230ml mleka....spanje celo nocuser posted image !
Tako to sem Vam malo predstavila mojo pupiko.Prihajamo pa s Primorske.Preden sem rodila sem imela nick Danjelca.
Ze dolgo Vas berem in samo berem. Doma si moram postimat racunalnik,tako da se Vam bom lahko redno oglasala.Ce naju seveda sprejmeteuser posted image

Imam pa samo eno prosnjo...ce mi katera lahko napise kaj naj se dajem moli Nelici zjutraj za zajtrkuser posted image
To bi bilo vse za danes do ........naslednjicuser posted image
Lepo se imejte z Vasimi user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
9.10.2007 9:50:14   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Ja evo še mene danes. Cel dan smo že na terenu....še dobr da mam te zizke, ker me resnično rešujejo, ker sem spet pozabla flaško doma in pol za žejo so glih priročne.
Mene pa zanima, zakaj bi ve ki dojite že ukinle jošk? Sej so komi 8 mesecev stari.....sej grete šele drugo leto delat.....ja ja Atena777 sej vem, da je prepovedana beseda "služba", sorry....user posted image

No drgač hodim spat ob 20ih , ker Nejc ne zna več zaspat brez mene....matr en dan bom popizdila, ker nimam nobenga časa zase.user posted image

se beremo, lp

Evo visnjaaa, glih zato user posted image , pa ker dojenje ni več tisto dojenje, kot bi moralo bit!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
9.10.2007 9:52:08   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Mene pa zanima, zakaj bi ve ki dojite že ukinle jošk? Sej so komi 8 mesecev stari.....sej grete šele drugo leto delat.....

Ej visnjaaa spet ti moram hvala rect, ker sem ravno to vzpodbudo potrebovala. Sem imela kar malo dojiljsko krizo, ko je Ribicau zaključila z dojenjem in sem jaz pomislila, morda se pa res samo še jaz nekaj silim, no pa vidim, da sploh ni tako! Jaz bom dojila čimdlje kar lahko, hvala še enkrat!

Sej še nisem atena777, pospešeno pa delam v tej smeri...

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
9.10.2007 9:57:46   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

No tole s pluvanjem smo tut mi mel...ampak tega res ne prenesem in sm mu dala 3 bonuse, ko me je pljunil tretjič je šla hrana pa pa....pa je neki začel cvilt in sm mu kr lepo povedala: Dragi moj Maj, hrane u naši bajti ne bomo pljuval, izkoristil si 3 bonuse, zdaj boš pač lačen (pojedu je itak skor že vse).....no naslednji dan, je hrana šla že pri drugem bonusu...zdej pa rajš več ne "ulaga kviskota" ker bi že pri prvem rekla kot Violeta Tomič ADIJOuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Kolumbo, sej sem brez besed user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 3043
9.10.2007 10:08:27   
malecka_mateja
jutro!

mi smo še vedno brez glasa in kašlja ful!apk ponoči je bla pridns se je zbudla samo dvakrat ker se ni mogla izkašljat pa je dobila mlao čaja in duduo in je blo ok!user posted image user posted image čakam na uro in grema k P!

tako da upam da mine čimprej!aja zvečer je fasal vročine 39 tako da je dobila svečko!sedaj je nima!

bomo vidli

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
9.10.2007 10:21:10   
visnjaaa
Ribicau  a ti hočeš prenehat dojituser posted image ....ti ti ti...nič na sebe gledat, ampak glej na otročka....user posted image user posted image user posted image user posted image

No sej da ne boš kej jezno gledala...sej se mal hecam...pač vsaka po svoje....user posted image user posted image user posted image user posted image
Midve z Ateno777 pač rade dojimauser posted image user posted image user posted image pa mal sma starejše od vas  in bolj "modro" razmišljama...hi hi hi hi hiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eva1 kaj je teb kej dolgcajt? Vidim, da me spet hodiš čekirat....tadruge dve sestre pa niste čist nič boljše.....skoz me berete....packeuser posted image user posted image user posted image

Al use vejo, kaj se dogaja pri nas doma.....pokličte men rajš kej, namesto, da tlele gor hodte zjat....****se....user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo fajn rihti.user posted image

DaniNeli pozdravljena - ja veš da te sprejmemouser posted image user posted image user posted image
kr pridna bod in poročaj....kaj bi pa dala zjutraj - mogoče skutke, medolino, rižolino? Ti bodo še druge svetovale, ker midva se zjutraj še dojima.

Maleca_mateja kaj je zdej spet to? Tjaša spet bolana? Si jo peljala k zdravniku? Kaj so rekli?  Dej poročaj......

Kar se tiče Čatešk predlagam, da se dobimo pri kipcu Čatež (vhod za notranji bazen)...al ma katera boljši predlog?

lp

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
9.10.2007 10:27:08   
atena777
Visnjaaa z vsem napisanim glede dojenja se strinjam user posted image user posted image , predvsem pa vsaka naj dela po svoji vesti,pameti,obcutku - to bo se najbolj prav!

Kolumbo kaj ko bi ti se k nam enkrat prisla red narest s temi kvizkoti, ker jst sm cist nekvalificirana za komunikacijo z bbbbpppprrrr!

Kar se tiče Čatešk predlagam, da se dobimo pri kipcu Čatež (vhod za notranji bazen)...al ma katera boljši predlog?

user posted image user posted image user posted image

Pupe jest grem zdej uzivat. V pomivalnem koritu je gora posode, na pegl mizi gora perila, igralnica ko bi bomba padla, ampak men je cist vseen!
Porodnisko je treba uzivati z user posted image  in ne rokenroll z metlo skos user posted image user posted image .

Se beremo!

pa-pa

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
9.10.2007 10:27:27   
DaniNeli
Nekako smo navajene na sadji in kekse.Mislim,da ji bi lahko dajala ye kak kruh s kakim namayom....sirckom...
Mlecne kase tudi jemo,Linote pa to.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
9.10.2007 10:29:20   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

jutro!

mi smo še vedno brez glasa in kašlja ful!apk ponoči je bla pridns se je zbudla samo dvakrat ker se ni mogla izkašljat pa je dobila mlao čaja in duduo in je blo ok!user posted image user posted image čakam na uro in grema k P!

tako da upam da mine čimprej!aja zvečer je fasal vročine 39 tako da je dobila svečko!sedaj je nima!

bomo vidli

ja bogica mala! Enkrat zobeki, enkar bubana,upqam da bo kmalu boljs malecka_mateja!

user posted image user posted image user posted image za Tjasko!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
9.10.2007 10:31:54   
atena777
Nekako smo navajene na sadji in kekse.Mislim,da ji bi lahko dajala ye kak kruh s kakim namayom....sirckom...
Mlecne kase tudi jemo,Linote pa to
IZVIRNO SPOROČILO: DaniNeli

Mlecne kase tudi jemo,Linote pa to.

hm za kruhek pa pri nas se ne bi zneslo, ker dolgo gloda preden kaj dejansko prezvezci in pogoltne, namaz bi bil samo po obrazu razmazan..user posted image user posted image

Meni se zdijo rizolinoti, cokolinoti,...fajn resitev. Vcasih lahko tudi naribano sadje, banana, skutka z ovsenimi kosmici (bio ovseni taki fajn topni), ...

Dosti idej, samo je treba kej novga se spomnit a ne? Jamajško polento je zadnjič ena predlagala, morem še enkrat za ecept pogledat!

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
9.10.2007 10:37:45   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Ribicau  a ti hočeš prenehat dojituser posted image ....ti ti ti...nič na sebe gledat, ampak glej na otročka....user posted image user posted image user posted image user posted image

No sej da ne boš kej jezno gledala...sej se mal hecam...pač vsaka po svoje....user posted image user posted image user posted image user posted image
Midve z Ateno777 pač rade dojimauser posted image user posted image user posted image pa mal sma starejše od vas  in bolj "modro" razmišljama...hi hi hi hi hiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eva1 kaj je teb kej dolgcajt? Vidim, da me spet hodiš čekirat....tadruge dve sestre pa niste čist nič boljše.....skoz me berete....packeuser posted image user posted image user posted image

Al use vejo, kaj se dogaja pri nas doma.....pokličte men rajš kej, namesto, da tlele gor hodte zjat....****se....user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo fajn rihti.user posted image

DaniNeli pozdravljena - ja veš da te sprejmemouser posted image user posted image user posted image
kr pridna bod in poročaj....kaj bi pa dala zjutraj - mogoče skutke, medolino, rižolino? Ti bodo še druge svetovale, ker midva se zjutraj še dojima.

Maleca_mateja kaj je zdej spet to? Tjaša spet bolana? Si jo peljala k zdravniku? Kaj so rekli?  Dej poročaj......

lp

Sej jest tud rada dojim, samo se tamala zajebava, ona je tista, ki se ji fučka za jošk user posted image ! Tko da, nima smisla! Da bo pa imela jošk, da bo lahko zaspala, to pa ne. To fazo smo že dal skoz, pa jo je blo težko odvadit, ne bi rada še enkrat!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.