mehurčica
|
Dobro jutro in hvala za vse čestitke! Zadnjič v Europarku sva z mamo kar na veliko izbirale-ker si pač ni dala dopovedat, da mi bo res težko katera oblekica prav, glede na to da imam lubenico v trebuhu. Obseg imam že kar 98cm! Še 4cm in bom ista, kot pri 1.porodu. No, kupili sva 2 zelo lepi oblekici, ki jih bom lahko nosila še takrat, ko ne bom nosečka. Sicer bo ena za preko hlač, ker je zelo kratka in za na morju, ko mi ni nerodno, če se kaj več vidi. Imela sem pa na žalost spet dneve sladkega in upam, da ne bom dobila vnetja. Sicer imam Borax doma, ampak vseeno. Od danes začnem spet jesti z glavo, čeprav jutri spet nekdo časti v službi... Ma, se bom izgovorila z "oprosti, ampak mi res ne paše", ki sem ga kar nekajkrat že uporabila, odkar sem noseča. A ni danes fajn, ko ni tako vroče? Jaz bom celo lahko zlikala oblačila, ki jih sedaj niti slučajno nisem mogla v vročini, razen če je bilo kaj za sproti. Valči, jaz čutim brce skoraj povsod, tako da mi tudi ni jasno, kako je obrnjena. No, čisto spodaj jo zelo redko čutim. Bolj na levi in desni, tu pa tam še na sredini in malo nad popkom. pri morfologiji je še bila v medenični legi, sedaj pa ne vem. Bom zvedela komaj konec avgusta, kako je obrnjena, ker se mi ne sanja. Pri Davidu sem točno vedela, kje ima glavo. Mi je pa tako smešno, ko včasih tako na hitro boksne ali brcne, ker je drugače zelo nežna in umirjena-nasprotje prvega. Ampak on je potem bil prve tri mesece tako priden in je samo spal in jedel. Kasija 78, jaz si želim roditi po naravni poti, ampak če bo še vedno v medenični legi, bom imela CR. A bo še katera rihtala vse papirje v septembru ali vas bo to uredilo večina že v avgustu? Mene malo panika daje. Samo nič ne morem, ker imam naslednji pregled po morju, to je 24.8. Bambi, jaz sem nekaj časa imela kar težave z dihanjem, sedaj pa samo še občasno. Verjetno nam otročki tako stiskajo notranje organe, da včasih težje zadihamo. Mi pa tudi mrtvičijo roke(mravljinci) ponoči, kar je po moje posledica, da mi pritiska na hrbtenico, ko ležim. Uh, spet sem naklofala...
|