valči
|
Mehurčica vse najboljše za rojstni dan,glavno darilo in željo pa dobiš,kot me ostale,malo bebico za cartat ,upam,da si si kaj sladkega privoščila in da ti je oblekca prav,ki ti jo je mama kupila. Bambi tudi mene srhlijiv strah obide,če bebice ne čutim,že tak je ne čutim prav fejst,včasih pa čisti mir.Recimo včeraj,ležim,čakam tresem bušija,nič,večer malo,na desni dvarat nežno brcne in mir.Zjutraj čakam,malo miga,pa spet spat.Danes je malo bolje,samo kak je to grozno,ko ni nič,pa sto misli po glavi Sedaj mi trenutno čisto spodaj nad sramno kostjo nekaj poka,narahlo se ves čas premika,mogoče so nogice.Kje ve čutite brce-spodaj,pod rebrami,levo,desno?Jaz ali spodaj,ali,desno zgoraj,pol pa vedi,kje so nogice,kje glavica Ali katera nosi v medenični legi in kako to čuti pri brcah? Klaudia,ti imaš posrečenega dragega in lep trebušček,nisi se veliko zredila,ne?Taka šlankerca zgledaš ,mene pa šlaufi napadajo,pa saj vem,da ne od zraka in vode mišk,ne se sekirat za barvo,saj bo do takrat zbledela.Verjetno sta dala preveč rdeče zraven.Ko sem bila prvič noceča,je dragi barval in jaz sem hotela oranžno,pa je dal par kapljic rdeče in veliko rumene,pa ko je bilo konec,se mi je tako punčkasto zdelo Rodila pa sem ,do takrat je bila res lepa oranžna in res paše,v tisti sobi je sedaj Lara,Miha pa je v sobi,ki sva jo pobarvala še bolj oranžno z preveč rdeče,malo na roza vleče.Ne bom pozabila,kako se je teta smejala,ko je moj barval,tako močna ji je bila.Barve fejst zbledijo,prav zadovoljna bosta. Kaj ti v tej vročini lahko nosiš nogavice in če,kako zdržiš,jaz ne morem.Mi je g. rekel,da ko bo fejst vroče,naj jih raje ne nosim,da ne bi kak strdek kam prišel ,mama je imela trombozo in očitno ga je strah,pa ga poslušam. Daschi ti misliš tako pozno prat oblekice,jaz sem jih danes iz dil privlekla-do treh mesecev,pa sem razmišljala,da jih v avgustu tak čas moram imet oprane,zlikane v omari.Tako da pojma nimam,kdaj se lotit dela.Pa kako malo je to ,kako hitro pozabiš