Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 13:02:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Uh, nati, ti pa si optimistka. Pa verjetn še precej mlada. Nene, nisem tako mlada, kot ti misliš. Veš, stvari je treba razčistiti na začetku, ne v poteku zveze, ko se prepiri samo nalagajo.Sploh pa je to samo moje mnenje, tako da
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 13:05:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Dam ti popolnoma prav, lojzika. Nisem 100%. Lahko rečem, da sva danes skupaj in se super razumeva. Mogoče lahko trdim to še za jutri... Ampak... življenje nista samo danes in jutri in pojutršnjem...
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 13:06:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar pa je napisala Karin24, pa bom samo tako rekla. Ko se začneš razhajati, ne boš nikoli uresničil tisto, ki je bilo samo rečeno. Kar je napisano, pa je stvar rešena brez problemov, tako, da vam vsem svetujem, napišite vaše premoženje na vas, ko je to mogoče, brez odlašanja. Poznam veliko zgodb, ki so se tragično razšle, pa naj bo to dediščina, delitev premoženja rekla-kazala.....
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 13:06:31
|
|
|
|
soncece24
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Ja sej tud ona ne trdi tega!? ja, jaz tudi ne vidim kje trdi, da ne bosta šla narazen - nimava namena iti narazen je karin kolkor jaz razumem mislila v tem trenutku, da se ne razhajata, imata pa neke dogovore za vsak primer, ker nikoli ne veš. Tak sem jaz to razumela.
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 13:06:35
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho Ampak... življenje nista samo danes in jutri in pojutršnjem...
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 13:07:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lojzika Takole je napisala Karin 24 Drugače pa midva sva te stvari (delitev stanovanja in premoženja) že vse prej predebatirala, čeprav nimava namena it narazen. Iz strani: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1193215&mpage=1&key Brez zamere Karin, Ja sej nisem zdej nč v nasprotju s tem napisala, ali pač Pač namen imava bit skupaj, če pa ne bo šlo pa ne bom vse njemu pustila al pa on meni ane?! Ne živim pa z mislijo:joj kaj pa če bova šla narazen? v glavi! Trenutno je super, kaj bo čez leta bomo pa vidl. Matr zdej sm se spomlna unga posta o zasledovanju spomlna -pa sm bla 100% da mene pa noben ne sledi po forumu
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 13:10:16
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Matr zdej sm se spomlna unga posta o zasledovanju spomlna -pa sm bla 100% da mene pa noben ne sledi po forumu O, pa te sledimo, pa te.
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 13:10:45
|
|
|
|
baguSka
|
Ko se začneš razhajati, ne boš nikoli uresničil tisto, ki je bilo samo rečeno. Potem sem jaz imela res sreco, ker takoj kot sva se zmenila tako sva tud naredila. Na koncu se boljse za oba. Fer in posteno.
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 13:11:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nati Kar pa je napisala Karin24, pa bom samo tako rekla. Ko se začneš razhajati, ne boš nikoli uresničil tisto, ki je bilo samo rečeno. Kar je napisano, pa je stvar rešena brez problemov, tako, da vam vsem svetujem, napišite vaše premoženje na vas, ko je to mogoče, brez odlašanja. Poznam veliko zgodb, ki so se tragično razšle, pa naj bo to dediščina, delitev premoženja rekla-kazala..... no pa še glede tega: zato mamo pa papirje pa notarje a? Ne se bat zame punce Če pa še to neb pomagal mam pa še dva brata doma -hecam se itak da me ne bo spet ktera čez en mesec citirala
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 13:15:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaja, sledijo ti vohuni No Karin24, sam da imate urejeno. To sem napisala zato, ker iz tistega posta ni bilo razvidno, da je karkoli črno na belem. Hvala bogu. Vidva se kar muckajta, vsaj dokler se lahko.
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 13:16:44
|
|
|
|
Kuba
|
IZVIRNO SPOROČILO: nati Ko se začneš razhajati, ne boš nikoli uresničil tisto, ki je bilo samo rečeno. Kar je napisano, pa je stvar rešena brez problemov Se strinjam, če se dva človeka itak štekata jima nebi smel predstavljat problem se zmenit ane? To ni preračunljivost kot bi lahko kdo pomislil ampak zavarovanje svoje prihodnosti, sploh pa lahko pride do tako grdih stvari ven iz idile, da si človek ne more niti predstavljat...
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 13:18:13
|
|
|
|
lojzika
|
Joj jaz te pa res ne zasledujem, ker pa enostavno nimam časa za kaj takšnega in iz tega razloga potem tudi prebiram teme za nazaj ker ne sodelujem sproti. Ravno ti si nanesla tako da brez zamere, je pa res da kar je napisano pred tem pove več. Sorry
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 13:19:18
|
|
|
|
lea23
|
jaz nisem prepričana, upam pa kar se pa tiče premoženja, kot sem brala v tisti temi ki je link zgoraj malo višje je pa tako da imam nase pisan samo moj novi avto za katerega sem sama odštela malo več kot 2mio oz 8.400 evrov. stanovanje, njegovi poslovni prostori in njegov avto pa je pisano na njega. tako se mi zdi tudi prav, saj je kupil on s svojim denarjem oz. denarjem svojih staršev. tako da v primeru da se razideva se lahko samo s svojim avtom stran odpeljem. upam pa da me to ne čaka
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 13:20:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lojzika Joj jaz te pa res ne zasledujem, ker pa enostavno nimam časa za kaj takšnega in iz tega razloga potem tudi prebiram teme za nazaj ker ne sodelujem sproti. Ravno ti si nanesla tako da brez zamere, je pa res da kar je napisano pred tem pove več. Sorry ni panike , sej se samo malo hecamo ne -dolgčas v službi kaj čmo druzga
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 13:23:04
|
|
|
|
lojzika
|
Mater mate pa fajn šihte
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 13:25:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja no kakor vzameš. Zdej je zatišje, pol bom pa spet cele dneve tuki visela. Projektno delo pač. Verjemi da me ne plačujejo za okras
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 13:27:55
|
|
|
|
lenika
|
Za nič ne moreš biti v živlenju 100%, a o tem se ne splača razmišljat, dokler ne prideš do tega problema.
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 13:33:05
|
|
|
|
natpia
|
Se popolnoma strinjam. Nikoli ne veš, kaj te čaka za vogalom, zato živi zdaj.
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 14:04:59
|
|
|
|
madela
|
Jaz sem pa kar precej prepričana,da bova ostala skupaj. Imava velike načrte za prihodnjost in zmeraj se nekaj dogaja tako ,da nimava časa mislit na to,da bi šla narazen.Sem pa to temo omenila mojemu možeku, pa se sploh ni hotel o tem pogovarjat,kaj bi bilo če greva kaj narazen,ker se to ne bo zgodilo. Dal mi je poljubček in tema je bila za njega končana.
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 14:07:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Dal mi je poljubček in tema je bila za njega končana. Kako lepo....
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 14:13:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz nisem 100%, ker to pomoje nikoli ne moreš bit, sem pa 99%, da bova ostala skupaj. Če ne bi bila vsaj toliko, potem se itak ne bi imelo smisla poročit in ustvarit družino. Ampak 100% v življenju je pa za moje pojme samo to, da umreš.
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 14:59:53
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kuba IZVIRNO SPOROČILO: nati Ko se začneš razhajati, ne boš nikoli uresničil tisto, ki je bilo samo rečeno. Kar je napisano, pa je stvar rešena brez problemov Se strinjam, če se dva človeka itak štekata jima nebi smel predstavljat problem se zmenit ane? Jao. Lahko se dva se vedno razumeta, pa pac po nekem casu ugotovita, da pa mogoce vseeno nista tolk srecna skupi in da imata mogoce vseeno prevec razlicne poglede in cilje in zelje... Pa zato ni treba da si vse zmeceta u glavo, ampak se preprosto kot prijatelja razideta in upostevata pravicnost drug drugega. In pac dogovor, ki je bil zmenjen ze prej. Jah mogoce je res odvisno od razloga, zaradi katerega gresta dva narazen... Ker ce eden drugega razocara, potem se mu prvi hoce mascevati... In potem pac nastopi tista grda razlicica ja.
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 15:04:15
|
|
|
|
baguSka
|
Ampak 100% v življenju je pa za moje pojme samo to, da umreš. A si 100%, da je to 100%??
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 15:05:30
|
|
|
|
tulip
|
Jaz si mislim in želim, da bova. Ker drugače ne bi nikoli vlagala v zvezo, za katero bi mislila da jo bo kmalu konec.
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 15:07:38
|
|
|
|
baguSka
|
Ker drugače ne bi nikoli vlagala v zvezo, za katero bi mislila da jo bo kmalu konec. Ja to itak. Hvala bogu. Ampak nikol pa ne moremo 100% vedet in bit prepricani, kolk casa bo veza trajala... Al pa karkoli drugega... U bistvu res ne moremo bit v nic 100%-ni.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?