|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako ste lahko prepričane
30.1.2007 12:28:11   
lojzika
Berem včasih kaj za nazaj kako ste ene prepričane, da se nikoli ne boste razšle s partnerjem. Da bo vaša družina vedno skupaj in oh in ah. Jaz osebno nisem prepričana da bova ostala skupaj čeprav vse klapa ampak po moje nikoli ne veš kaj pride. Se trudiva oba da ostanemo skupaj, pa vseeno nikoli ne veš kaj pride. In nekako si ne upam trditi  da bova mož in žena do konc živl`en`a
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako ste lahko prepričane
30.1.2007 12:29:28   
Kalina
Enako.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.1.2007 12:29:37   
Kuba
Veš kako pravijo: Zarečenega kruha se največ poje.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.1.2007 12:32:28   
Anonimen
Jaz sem 100%, da bova za vekomaj skupaj. Sva karakter, izgubljeni duši prejšnjih razmerij z obeh strani. Sicer pa jaz pravim, za kar se trudiš, za tisto boš užival. Drugače povedano...kar v mladosti seješ, v starosti žanješ.user posted image

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.1.2007 12:34:12   
Pajaca
To se tud jaz dostikrat sprašujem.

Jaz nisem prepričana, lohk da bova, lohk pa da bom dons na poti domov srečala kakšnega luškanga na petrolu (moram ravn tankat) k me bo čist zmešal in..... bom jutri jokala kaj naj naredim.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.1.2007 12:35:18   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: lojzika

Berem včasih kaj za nazaj kako ste ene prepričane, da se nikoli ne boste razšle s partnerjem. Da bo vaša družina vedno skupaj in oh in ah. Jaz osebno nisem prepričana da bova ostala skupaj čeprav vse klapa ampak po moje nikoli ne veš kaj pride. Se trudiva oba da ostanemo skupaj, pa vseeno nikoli ne veš kaj pride. In nekako si ne upam trditi  da bova mož in žena do konc živl`en`a

user posted image user posted image  Hja, to sem tudi jaz že enkrat napisala. Nikoli ne reci nikoli. Pa se mi zdi, da se je takrat zelo razburil Bafrak (al kak je že user posted image ), pa trdil, da je on 100%%%%%%. Ja seveda. Jaz zase ne morem dati roke v ogenj, kaj šele za drugega. Pa mam svojega kretenčka doma ful rada, pa si zaenkrat ne morem predstavljati življenja brez njega (ja, kar verjemite user posted image ), ampak kdo mi lahko garantira, da me naslednji mesec ne obsedel hudič pa mi bodo hormoni začeli divajti ? Nihče.

No v glavnem, truditi se je treba...roke v ogenj pa ne damo.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.1.2007 12:36:06   
Anonimen
Nisem 100%, upam pauser posted image .
Je pa res da nikoli ne veš.

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.1.2007 12:42:09   
Anonimen

Berem včasih kaj za nazaj kako ste ene prepričane, da se nikoli ne boste razšle s partnerjem.

Katere pa so to?

(odgovor članu lojzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.1.2007 12:43:23   
soncece24
A ni ravno to čar zveze? DA nisi 100% kaj te čaka jutri in živiš za trenutek, uživaš v sreči, ki jo imaš zdaj in ne razmišljaš kaj bo jutri - nič ni stoprocentno, plus tega ti lahko partnerja vzame še vse kaj drugega kot pa druga ženska. Moje mnenje je, da nikoli ne smeš zveze jemat kot samoumevne in bit prepričan, da bosta za vedno skupaj.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.1.2007 12:44:25   
Marogica
Prepričana? Ja, danes sem, vprašaj me jutri znova.....

Torej garancije ni nobene in resnično človek ne ve, kaj se lahko zgodi jutri, čez 5 let, mogoče celo 10. Ne meni ne mojemu možu.

p.s. Le zaka je toliko ločenih? Najbrž se niso poročili, ker so bili 100%, da se bodo ločili....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.1.2007 12:46:29   
Anonimen
Aja pa še ena iz ust moje "kolegice": moj je itak tolk grd da ga nobena ne povoha, tku da....user posted image    Lepo ne?user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
30.1.2007 12:48:14   
baguSka
No, res je ena pdb debata enkrat ze bla in so takrat padali vroci odgovori.user posted image

Jaz v NIC nisem 100%-na. Se vase ne.user posted image

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.1.2007 12:48:23   
Kuba
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica
p.s. Le zaka je toliko ločenih? Najbrž se niso poročili, ker so bili 100%, da se bodo ločili....

So pa vsi ločenci bili 100% poročeni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.1.2007 12:49:44   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Aja pa še ena iz ust moje "kolegice": moj je itak tolk grd da ga nobena ne povoha, tku da....user posted image    Lepo ne?user posted image

Ne ga sratuser posted image  A misli resno, ali pa se heca?

Ker jaz tudi mojemu parvim, da ma srečo da ma mene, ker druga ga itak ne bi hotela meti. Samo jaz se hecam. In vsak dan mu pravim ali da je seksi ali da je lep.

In zakaj potem živi z njimuser posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.1.2007 12:50:59   
baguSka
Le zaka je toliko ločenih? Najbrž se niso poročili, ker so bili 100%, da se bodo ločili....

user posted image user posted image user posted image  To verjetno ne! Ampak tudi niso bli 100%-ni pomoje, da se nikoli ne bodo locili!!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.1.2007 12:51:27   
Anonimen
Mislm da se ni hecalauser posted image

Ja ne vem zakaj. Letos sta se poročila. Mogoče zato k on isto zanjo misliuser posted image
Pač sta se najdla, jst ne vem. Itak sta pa glih za skupej.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
30.1.2007 12:51:48   
.malina
Uh, nati, ti pa si optimistka. Pa verjetn še precej mlada.

Ti pa želim, da bo tvoja trditev držala.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.1.2007 12:52:33   
lojzika
Takole je napisala Karin 24 

Drugače pa midva sva te stvari (delitev stanovanja in premoženja) že vse prej predebatirala, čeprav nimava namena it narazen.user posted image  
Iz strani:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1193215&mpage=1&key

Brez zamere Karin,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.1.2007 12:54:09   
baguSka

Aja pa še ena iz ust moje "kolegice": moj je itak tolk grd da ga nobena ne povoha, tku da.... Lepo ne?

Ne ga srat A misli resno, ali pa se heca?

Hec v katerem je tudi del resnice. Tud jaz poznam tako deklico, ki sicer pravi, da je njen njej sicer vsec po dusi torej notranjosti in to potem dopolnjuje tudi njegovo zunanjost, ki je drugace nebi opazila. Torej VE, da je tako 'grd', da druge tud povohale nebi..

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.1.2007 12:54:31   
Kuba
Letos sta se poročila. Mogoče zato k on isto zanjo misliuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.1.2007 12:56:17   
soncece24

Takole je napisala Karin 24 

Drugače pa midva sva te stvari (delitev stanovanja in premoženja) že vse prej predebatirala, čeprav nimava namena it narazen.user posted image  
Iz strani:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1193215&mpage=1&key

Brez zamere Karin,

In kaj je s tem narobe, lojzika? Če nisi poročen in imaš skupne stvari se je pametno nekatere zadeve zmenit slloh preden do česar pride - tudi midva sva se zmenila kdo kaj dobi (mislim za večje stvari kot so stanovanje in avto), če greva narazen. Pa to ne pomeni, da bova šla, ampak sem pač mnenja, da se je dobro zazihrat še v dobrih časih.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.1.2007 12:58:38   
Kuba
Se strinjam so sončkom, bolje imeti čiste račune in dolgo zvezo... user posted image

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 22
30.1.2007 12:59:11   
baguSka
Se strinjam popolnoma. Kot dva odrasla cloveka, ki se popolnoma zavedata, da nobena stvar na tem svetu ni stoprocentna.user posted image  Da se zarecenga kruha zelo veliko poje in da nikoli ni garancije za nobeno stvar...

Neposredna povezava do sporočila: 23
30.1.2007 12:59:18   
lojzika
To ja ampak jaz še vseeno ne upam trditi da ne bova šla narazen

Neposredna povezava do sporočila: 24
30.1.2007 13:00:56   
baguSka
Ja sej tud ona ne trdi tega!?user posted image

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?