Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 29.1.2007 21:51:14
|
|
|
|
Blejka26
|
šele sedaj sem malo na računalniku in prebrala sem to žalostno novico. ne morem verjet,kako je lahko mati,svojo hči tako zavrgla. jaz sem sicer iz gorenjske in če katera zbira kaj tukaj naokrog z veseljem kaj prispevam. kar se pa denarja tiče pa bi ti lahko njega vprašala za številko računa in jo objavila tukaj na ringaraja in bi mi,ki smo iz drugega konca slovenije,pomagali tako,da bi kaj nakazali na njegov račun-malenkost je pa le malenkost.to se mi ne zdi tako slaba ideja!!!kaj mislite
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2007 22:04:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 30.1.2007 6:09:36
|
|
|
|
Anonimen
|
lepo bagi.daj to Seven,če zbira.za posojanje je pa tako ne poznaš jih pa nebi bila zato,da se nekaj posoja.tako,da bi samo tisto vzel kar je poarjeno.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2007 7:56:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 30.1.2007 8:03:01
|
|
|
|
Anonimen
|
No ja,če želiš.Bom ga vprašala,če bo hotel,da mu posodiš???Ti javim.
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 30.1.2007 8:29:07
|
|
|
|
Seven*
|
Na zasebnih sporocilih delim navodila kako me najti in moj naslov. Prosim pisite mi tiste, ki bi rade kaj dostavile!! Jaz bom dala tetra plenicke, nekaj bombaznih krpic za umivanje in nekaj igrack. Ce uspem kaj prit do trgovine (Jakob je spet bolan in se Emo imam doma), bom kupila se kaksne plenicke za enkratno uporabo.
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 30.1.2007 8:38:41
|
|
|
|
Jančika_
|
Seven, jaz ti bom po pošti poslala nekaj malenkosti (par cotik, krpic za umivanje, kakšno igračo, moram zdajle malo premetati otroško sobo). Takole se zamislim, koliko imamo preveč. V vsaki taki akciji podarim cote in igrače, pa se mi do naslednje spet kaj nabere . In to ob tem, da pravzaprav šparam še za naslednjega otroka .
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 30.1.2007 9:14:28
|
|
|
|
Jančika_
|
Takole, spakirala sem 12 bodijev s kratkimi rokavi (68, 74, 80), enega z dolgimi (68), ene male žabice, nekaj krpic, nogavičk in slinčkov, par igračk. Predvidoma bo poslano danes.
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 30.1.2007 9:16:50
|
|
|
|
Seven*
|
Jancika super!
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 30.1.2007 9:28:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vam punce.Jaz bom danes probala nabavit kakšno slikco od punčke in govorit z očetom.Je pa zelo vesel,da ste se odzvale in mu boste pomagale.
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 30.1.2007 10:49:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Prosim očkov naslov na ZS in št. TRR. Nekaj pa se bo že našlo, ne? Posteljnino imam in jo lahko odstopim 100%. Ostalo pa bom še poiskala. Pa kakšen pok plenic se tudi v kakšni omari skriva.
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 30.1.2007 14:48:10
|
|
|
|
Seven*
|
Tia74, super! Aja punce, se nekaj. V cetrtek nas NI DOMA. Ema ima namrec MRi preiskavo (pod narkozo ) in bomo cel dan zdoma. Kar pa ne pomeni, da ne morete prinasati paketov. Samo pred vrati stanovanja jih boste pustile. Naceloma noben ne krade, ker tudi mi puscamo vozicke zunaj.
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 30.1.2007 14:56:49
|
|
|
|
Tiamo
|
seven, povej mi katero nadstropje si? pa držim pesti za Emo in ji pošiljam enega velikega lupčka za pogum.. AJA, PA ŠE TO, ČE JE KATERA IZ LJUBLJANE IN SE JI DA DANES PRIPELJATI K MENI V VEVČE PAKETE ALI KARKOLI JE DOBRODOŠLA, JUTRI BO MOJ MOŽEK VSE ODPELJAL K SEVEN!!
< Sporočilo je popravil Tia74 -- 30.1.2007 14:59:56 >
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 30.1.2007 14:59:54
|
|
|
|
Seven*
|
Pritlicje. Blok ima samo pritlicje in prvo nadstropje. Na zvoncu je smrtna glava narisana in pise: "Dragi gosti, prosim ce ne zvonite! Imamo majhne otroke in HUDEGA psa!"
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 30.1.2007 15:00:35
|
|
|
|
Tiamo
|
HEHEHE... in pes je kdo?
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 30.1.2007 15:01:25
|
|
|
|
Seven*
|
Pes je moja psica Onyx. Tako huda, da bi lopovu pomagala odnasati robo. Mesanka z labradorcem.
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 30.1.2007 17:42:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce jaz sem danes že nekaj poslala k njemu.Imam sliko vendar je problem v tem,ker je ne vem prilepit???Dajte ena,ki ve naj mi pišpe za zs.
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 30.1.2007 20:33:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce kaj pa ima katera posteljico mogoče viška????Dajte povejte kaj vse imate kaj ste poslale oziroma boste?????Ker,če se seven strinja bi v petek nekdo šel po te stvari k njej.
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 30.1.2007 20:46:34
|
|
|
|
polona2
|
Katero velikost oblačil potem nosi mala?
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 30.1.2007 20:51:17
|
|
|
|
Anonimen
|
po resnici povedano nevem danes sem ji poslala od 54 dalje in malo večje bodije ,par majčk,kapico ,copatke.točne št.pa nebi vedela je že dolgo tega kar je bil moj dojenček.saj jutri grem tja,da jo vidim in vprašam očka.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2007 20:51:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 30.1.2007 20:51:47
|
|
|
|
polona2
|
Mogoče neumno vprašanje, ampak, saj ne more deklica nostiti št. 46, če ima štiri kilograme?
|
|
|
|
RE: A bi se dalo nekak pomagat 30.1.2007 20:54:44
|
|
|
|
Seven*
|
Polona ima prav. Puncka zdaj verjetno nosi stevilko 62. Toliko je nosila namrec moja Ema, ki je tehtala slabe 4 kg.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?