pina-1 -> RE: Primorke (21.2.2007 15:54:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ciao punce, Babica, ki prisustvuje večini porodov se imenuje Renata (majhna, debela, ričasta in skrajno neprijazna) dodati moram še nič nežna. Mene to full jezi, vsi so nezadovoljni, bolnica špara z vsem mogočim (celo na vložkih, gazah, pižamah) ma dobro kaj bi radi ??? bomo morale res plačevat da dobimo epiduralno in čisto pižamo ????? Meni pa se junij bliža in ne vem kaj bi naredila...naj grem v Postojno ??? Sicer bi morala še prosit za napotnico in ne vem kako bi Lovšin reagiral na to ?! ma si morate mislit da je to otroku prijazna porodnišnica ??????????????????????????????????? Rožičeva pa, sej včasih sploh ni napačna (ko jo srečaš pri frizerju) ampak đe zdaleč ni nesramna !!! lep dan vam želim, pa oprostite za dolg jezik [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] jaz sem na porodu imela Renato in je bila tako prijazna da jo lahko samo pohvalim. sicer je porod potekal hitro ampak je bila skozi pri meni, me bodrila, mi pomagala in me na koncu tudi lepo prerezala ker bi se čene strgala. pa rodila sem ob 6:25 zjutraj ko se smena končuje. Sem bila bolj nezadovoljna z Ravnikarjem in s sestrami na oddelku. Ko sem pa zatežila so bile z mano full prijazne. Pa tudi z vložki, gatami in pižamami niso šparale. Punce povsod se lahko dogajajo stvari ki nam niso všeč. Tudi v Postojni ni vse rožnato, pa v ljubljani tudi ne. Slišiš marsikaj, glede na izkušnje. Kar se napotnice tiče, pa mislim, da ni napisano za katero bolnico je, ker v principu lahko rodiš kjerkoli.
|
|
|
|