melaverde -> RE: Primorke (2.2.2007 9:19:27)
|
ciao punce! naj omenim, da sem bila tudi jaz pred leti pri dr. rožičevi in hvala bogu sem jo zamenjala. vsak navaden pregled je pomenil teden dni krvavitve ?! Zakaj bi jaz to prenašala??? Sedaj sem pri Lovšinu in ga ne zamenjam za nič na svetu ! Za tiste ki želite menjati ginekologa vam lahko povem trik, že dve kolegici sta v nosečnosti šli k Lovšinu samoplačniško (samo prvi pregled) in nato jih je sprejel za svoje (obe sta rodili v letošnjem letu). Vem pa, da je v Izoli pričela z delom nova ginekologinja (mislim da Andreja Smajila - oz. nekaj podobnega), katero zelo hvalijo, pa še mlada in prijazna je po vrhu. Tudi kolegica ki je rodila januarja je ne more prehvalit. Jaz za enkrat ne mislim it rodit nikamor daleč stran, saj se bojim, da bom še do Izole porabla celo večnost (rok imam junija)...vam pa zagotovim, da če se mi bodo dogajale kake čudne stvari, knjiga pritožb ne bo ostala prazna!! Veliko nezadovoljnih poznam, nobena pa ničesar ne naredi ker jih ipak potrebuješ.... jaz imam drugi teden morfologijo, tako da bom končno spoznala koga nosim pod srčkom (fantka ali punčko). komaj še čakam... lep vikend želim prav vsem (če se bo še sonček obdržal, bo res super !!!) ciaoo
|
|
|
|