Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj zraven kuhane govedine? 26.1.2007 11:28:53
|
|
|
|
Ninica
|
ja, pražen krompir in hren
|
|
RE: Kaj zraven kuhane govedine? 26.1.2007 11:30:02
|
|
|
|
Aja32
|
Pire krompir in špinača... LP A
|
|
|
|
RE: Kaj zraven kuhane govedine? 26.1.2007 11:32:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Pire krompir in špinača.Lahko ga pa na kockice narežeš in okisaš v solati z veliko čebule in trdimi jajčki. Ali pa ga zmelješ,dodaš jajčka,praženo čebulo,peteršilj,moko po potrebi in narediš polpete.Zraven krompirjevo solato. Mater sem lačna.
|
|
|
|
RE: Kaj zraven kuhane govedine? 26.1.2007 11:33:31
|
|
|
|
petra a
|
jaz bi isto naredila kot Aja32 ali pa bi jo popekla v čebuli in zalila z smetano in pire krompir
|
|
|
|
RE: Kaj zraven kuhane govedine? 26.1.2007 11:34:45
|
|
|
|
S@nta
|
Super!To bo, mam še glih špinačo v skrinji
|
|
|
|
RE: Kaj zraven kuhane govedine? 26.1.2007 11:35:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa predlagam vinsko omako in riž ,njami.
|
|
|
|
RE: Kaj zraven kuhane govedine? 26.1.2007 11:35:25
|
|
|
|
S@nta
|
aja, pa hvala sem htela rečt!
|
|
|
|
RE: Kaj zraven kuhane govedine? 26.1.2007 11:36:12
|
|
|
|
S@nta
|
ej, kim22, zdaj pa sem v dilemi, ker ima moj full rad vinsko omako
|
|
|
|
RE: Kaj zraven kuhane govedine? 26.1.2007 12:56:20
|
|
|
|
total
|
Pire korompi+slatko zelje.
|
|
RE: Kaj zraven kuhane govedine? 26.1.2007 13:23:22
|
|
|
|
vesna.com
|
Jaz pa nardim čebulno omako in govedino pol not narežem.Pa krompir zraven.
|
|
|
|
RE: Kaj zraven kuhane govedine? 26.1.2007 17:36:44
|
|
|
|
petja
|
Jaz pa govedino narežem na koščke, jo popražim na čebuli, dodam kuhan krompir (kuhan kot za pražen krompir), vse skupaj pražim na majhnem ognju in obračam z lopatico. Potem zalijem s tremi žlicami goveje juhe, posolim in popopram in še malo pražim. V bistvu je to pražem krompir, samo meni je boljš, da je zmešan skupaj z govedino.
|
|
RE: Kaj zraven kuhane govedine? 26.1.2007 18:04:08
|
|
|
|
Lunc_a
|
hrenova omaka in pire krompir
|
|
|
|
RE: Kaj zraven kuhane govedine? 26.1.2007 19:47:06
|
|
|
|
Saša27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a hrenova omaka in pire krompir Se strinjam, božansko paše zraven kuhane govedine
|
|
|
|
RE: Kaj zraven kuhane govedine? 26.1.2007 21:11:35
|
|
|
|
eya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija Lahko ga pa na kockice narežeš in okisaš v solati z veliko čebule in trdimi jajčki. To je meni the best...pa še malo čistega bučnega olja mora bit zraven.
|
|
RE: Kaj zraven kuhane govedine? 27.1.2007 12:52:40
|
|
|
|
A-N-J-A
|
300 - 400 g kuhane govedine 300 - 400 g pora 2 jajci* 500 g kor sol olivno olje *lahko tudi brez jajc, skoraj nobene razlike ni Kuhano govedino drobno sesekljamo (ročno) in jo na olivnem olju še dušimo. Por narežemo na kolobarčke in ga čez čas dodamo mesu, solimo in dušimo toliko časa, da por upade. Ohlajeni masi dodamo dve celi jajci. Premešamo in namažemo po testu (ne preveč). Zavijemo in polagamo v okrogel pekač od zunanjega roba proti sredini. Pekač premažemo z olivnim oljem ali z mešanico olja in mineralne vode. Pečemo v ogreti pečici pri 200 stopinjah 30 minut, oziroma toliko časa, da rahlo porjavi. Zraven se prileže kozarec črnega vina. To je topel prigrizek, ki ga ima rado staro in mlado. Tudi ko se ohladi, je še vedno zelo dober. Jaz sem zdaj že dvakrat tole naredila in je njami.Imenuje pa se PRAZOLIO .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Zadnje s foruma
hitra hrana??hibelaali pogosto v družini jeste hitro hrano??vedno (
4%)
nisem še slišal za to (
0%)
včasih (
78%)
nikoli (
18%)
Število vseh glasov: 375Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!