Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Užaljena zaradi darila 28.1.2007 23:57:11
|
|
|
|
nejcko
|
Evo, približen seznam "nesramno" majhnih daril mojih najboljših prijateljev - komplet 2 dud + ena torba rabljenih stvari za dojenčka in zelooo rabljena otroška posteljica (za sina); ena malenkost, se niti ne spomnim (za hčer) - magični lonček (hčer); komplet za česanje + škarjice za nohte (sin) - Chicho rezgetajoči plišasti konjiček (za sina); komplet račk za kopanje + komplet 3 slinčkov (za hčer) - lesena didaktična (za sina); trip-trap stol (za hčer) - darilo podobne vrednosti smo potem tudi mi kupili za njihovega otročka Da o tem, kaj sem dobila od tasta in tašče, raje ne napišem, ker na mojem mestu jih nekatere tukaj gor ne bi hotele niti pogledati več. Pa se imamo vsi še vedno radi!!!
< Sporočilo je popravil nejcko -- 28.1.2007 23:58:36 >
|
|
|
|
RE: Užaljena zaradi darila 29.1.2007 8:18:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ma brezveze se sekirat zaradi takih stvari,res.
|
|
|
|
RE: Užaljena zaradi darila 29.1.2007 16:30:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Nejcko! Ti si pa prava bogatašinja. Jaz sem od svojih najboljših prijateljic dobila za rojstni dan tri pare nogavic. Zgleda, da bi morala biti užaljena. Jaz sem bila pa tako vesela, da smo končno lahko šle ven z vzrokom (in brez prikolic ).
|
|
|
|
RE: Užaljena zaradi darila 29.1.2007 16:49:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mary Poppins čekiranje in celo beleženje, kaj je kdo prinesel, jao jao. Samo v blago komentiranje: v vsaki knjigici (npr. To sem jaz) je seznam obiskov in daril, ki jih otroček dobi ob rojstvu. In nihče ne beleži zanalašč, ampak zaradi tega, ker je knjižica pač tako sestavljena.
|
|
|
|
RE: Užaljena zaradi darila 30.1.2007 11:41:33
|
|
|
|
Mary Poppins
|
Ja, to ti dam pa prav, se vidi, da sem že ven iz teh knjigic
|
|
|
|
RE: Užaljena zaradi darila 30.1.2007 11:50:17
|
|
|
|
Anonimen
|
No, vsaj jaz nisem beležila zaradi tega, da bi potem čekirala, kaj je kdo prinesel . Me je pa prejšnjic res firbec mantral pa sem šla pogledat, kaj smo dobili No, apropo na darila: meni recimo ogromno pomeni, da se na sinov rojstni dan spomni atijev brat iz Avstralije in mu vsako leto pošlje neko malenkost - letos mu je npr. eno slikanico. Ne zaradi drugega, samo zato, da se spomni, da ima njgova nečakinja v Sloveniji otroka... In potem smo te slikanice bili vsi tako veseli - jaz zaradi tega, ker se je spomnil, mali zato, ker takšne še nima...
|
|
|
|
RE: Užaljena zaradi darila 31.1.2007 22:38:21
|
|
|
|
sazi
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho IZVIRNO SPOROČILO: Mary Poppins čekiranje in celo beleženje, kaj je kdo prinesel, jao jao. Samo v blago komentiranje: v vsaki knjigici (npr. To sem jaz) je seznam obiskov in daril, ki jih otroček dobi ob rojstvu. In nihče ne beleži zanalašč, ampak zaradi tega, ker je knjižica pač tako sestavljena. Če ima knjiga prostor za beleženje, še ne pomeni, da ga je treba zapolniti.
|
|
|
|
RE: Užaljena zaradi darila 31.1.2007 23:40:49
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Nejcko! Ti si pa prava bogatašinja. Sem ja (kako že pravijo - "Gliha skup štriha" ), pa veš zakaj: ker me je danes poklicala priajteljica in vprašala,če sem včeraj dobila sms za rojstni dan (moj "hvala " se je očitno izgubil) in sva počvekali 10 min,;pa me je poklicala druga prijateljica, ki je čisto pozabila na moj rojstni dan (kakšen užitek jo je bilo spomniti ) in sva počekali 10 min in sem ji zaželela lep počitek v toplicah ... ja, sem bogatašinja ... moje punca so zakon in jih imam fuuuuuuuuul rada!
|
|
|
|
RE: Užaljena zaradi darila 1.2.2007 3:05:02
|
|
|
|
ronja
|
Te razumem, ne vem, kako bi sama odreagirala, vem pa, da če od prijateljev ne dobiš na nekem nivoju (ni nujno materialni) približno toliko kot daš, se lahko začneš počutit izkoriščan in potem ti ni več lagodno v odnosu. Od prijateljev pričakujemo enakovreden oz. recipročen odnos in tu to ni bilo tako, vsaj tako se nisi počutila. Naslednič ji nič ne ponujaj, ker ona verjetno sploh ni tega tako jemala kot ti, kot neko vrednost, ampak bolj kot da ti s temi cotami itak nimaš kam in da ti jih ni problem odstopit, ker nimaš kaj s tem počet...
|
|
|
|
RE: Užaljena zaradi darila 1.2.2007 3:08:15
|
|
|
|
ronja
|
Nejcko, tole so za moje pojme že kar ornk darila, vsaj nekatera:) Jaz bi bila vesela:) Mi si s prijatelji ne podarjamo sploh nič velikega, samo malenkosti, jaz sem prijateljici naredila igračko zajčka za njeno tamalo. Mislim, da je bila kar vesela, vsaj potem, ko se je začela mala z njo igrat.
< Sporočilo je popravil ronja -- 1.2.2007 3:09:13 >
|
|
|
Nos.пеперутка16Kako majhnim otrokom čistite nos?Z robčki in fiziološko raztopino. (
0%)
S pumpico. (
0%)
Z baby vac. (
0%)
Število vseh glasov: 0Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!