|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Užaljena zaradi darila
23.1.2007 17:06:03   
Anonimen
Saj vem, da ponavadi napišemo, bodi zadovoljna, da si sploh kaj dobila, pa podarjenemu konju se ne gleda v zobe etc.... Ampak mene gloda in gloda že nekaj dni.
Je prišla k meni noseča prijateljica, ker sem ji obljubila oblačila za nosečnice. Sem ji dala kar nekaj tega, veliko novih stvari. Obenem ko je prišla po oblačila za nosečnost, je prišla pogledat tudi našega dojenčka.
Prinesla mi je komplet treh bombažnih slinčkov user posted image
Nisem čakala, da mi bo prinesla goro daril, res ne. To, da sem ji odstopila svoja nosečniška oblačila, je bila čisto nesebična in prijateljska gesta.
Jaz ne veljam za škrt osebo, sem radodarna, se ne preseriram, ampak vseeno se potrudim najti nekaj, kar bi bilo tisti osebi v veselje. Vrednost darila pa tudi nekak določam. Za poroko okvirno, kot dajo drugi, ob obisku dojenčka kakšno oblačilce, bon....
Zato sem kar malo prizadeta, da se ta prijateljica ni malo bolj potrudila. Ne vem, imam občutek, da me ne spoštuje dovolj, saj so tisti slinčki kr neki. Vsaj kakšne plenice bi lahko prinesla, ali pa kakšno majčko, zdaj ko so razprodaje so čisto poceni....ampak očitno ji še tega nisem vredna.
Vzela pa je, kar dosti oblačil, lepih, ohranjenih, pa samo jaz sem jih še nosila.
Pa naj dodam, da sploh ni revna, ta moja prijateljica. In zdaj sem res užaljena, kar žre že nekaj dni.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Užaljena zaradi darila
23.1.2007 17:11:40   
rija
ma klinc, itak ti bodo vse napisale, da bodi vesela, da si sploh kaj dobila user posted image user posted image user posted image  in da si nehvaležna user posted image user posted image user posted image

Ne, pa nisi.

Iz vljudnosti, ker si ji res šenkala vsa oblačila bi lahko vsaj malčku kaj primaknila.....saj se res ne gre za darila, po moje bolj za princip. Če se dobro spomnim, so ene hlače od hm za nosečnice 40 eur......

Jaz sem svoja nosečniška oblačila PRODALA za ziher več kot 3 slinčke....

In če sem s tem v očeh nekoga materialist, ker jih nisem šenkala nekomu, pač sem.

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2007 17:13:46   
soncece24
Dobrota je sirota... odkrito povedano bi jaz bila tudi žalostna, če bi se potrudla in ji odstopila oblačila, ona pa tak... Ne vem no, jaz ko sem nazadnje šla gledat dojenčka sem tudi nesla slinčke - ker se mi zdijo ful praktični - ampak zraven je bil v kuverti še bon iz otroške trgovine. Jaz imam nekak navado, da tako kupim. Jaz bi pač, ko bo ona rodila in boš ti šla gledat dojenčka pač tudi slinčke nesla, pa je user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2007 17:13:49   
tulip
Oprosti, ampak si čudna ti, ne ona...user posted image
Ti si vseeno imela PRIČAKOVANJA do nje, tudi če pišeš drugače, ki se žal niso uresničila. In žre te zaradi TVOJIH predstav o tem, kako naj bi vajino srečanje potekalo, ne pa zaradi slinčkov...ki pa so lahko za koga zelo lepo darilo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2007 17:22:10   
Marogica
Kdor pričakuje, je pač razočaran. Tako je. Boš videla, kako ti bodo slinčki prav prišli. In vedno jih je premalo.
To mislim resno.

Mogoče pa prijateljica ni imela idej ali pa se je "spufala" za svojega otroka. Kaj pa ti veš.

In si užaljena, praviš? Te pa bodi.....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.1.2007 17:31:38   
Anonimen
Jaz se opravičujem že vnaprej za svoje izraze ampak se ne more mveč zadržat, res ne. Sori anonimna, zdaj boš malo pokasirala...že cele praznike tu berem take in podobne zgodbe o darilih da mi gre na bruhanje vse skupaj že. Pa kaj več noben ne more kaj druga študirat ko pa kdo bo komu kaj prinesel in odnesel??? Pa to je vse skupaj žalostno, res žalostno!!

Drugič pa ne davaj cot okoli in se ne delaj dobričine, če imaš surlo do poda zaradi "samo" treh slinčkov!!! Pol pa da še pišeš kak ona ni revna..ja pa daj še napiši da si privošči rit brisat z 4 slojnim papirom, medtem ko ti je prinesla slinčke...vidve sploh nista neke prijateljice, ker jaz bi svoji prijateljici dala goro cot, in pričakovala samo njen nasmešek in dobro voljo in nič drugegea. Če bi mi pa prinesla slinčke, pa bi ji bila verjetno še bolj hvaležna kot ona meni!

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.1.2007 17:33:09   
rija
štirislojni papir user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, crknem.....user posted image user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.1.2007 17:37:34   
Anonimen
Saj ne vem niti če obstaja user posted image user posted image user posted image user posted image

malo me je zaneslo ja user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.1.2007 17:38:52   
soncece24
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Saj ne vem niti če obstaja user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image obstaja, obstaja user posted image user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.1.2007 17:43:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24

user posted image user posted image user posted image obstaja, obstaja user posted image user posted image user posted image

bemtiuser posted image user posted image user posted image

zdaj pa vsi vejo, da se brišem s "samo"user posted image ..(user posted image ) 3 slojnim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
23.1.2007 17:46:03   
Marogica

zdaj pa vsi vejo, da se brišem s "samo"user posted image ..(user posted image ) 3 slojnim user posted image user posted image user posted image

BOdi srečna, da ga ne serješ toliko...user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.1.2007 17:47:02   
muki1
Sončece, kak pa ti veš da obstaja? A tak si fina?

Drugače pa se jaz strinjam z Rijo. Malo se ji prilizujem, mogoče me spet na kavo povabi user posted image .
Jaz osebno nikoli ne grem na obisk( gledat dojenčka) s ,,samo tremi slinčki,,. Pri nas je navada, da se pač obdarujemo kot se šika. Mislim, da anonimni res ni toliko do darila, kot se ji gre za princip. Sicer pa jaz tudi če mi negdo nekaj posodi potem čutim eno tako majhno moralno obveznost do tistega in če ne drugače, ko vrnem stvar nekaj še porinem v vrečko. Ne vem, so me pač moja prekmurska mati tak naučili user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 12
23.1.2007 17:48:52   
Angellina
Mogoče se je pa res spufala, kot je rela Marogica. Jst bi vsakemu iz srca rada dala krasno darilo, pa dostikrat ne znese. Sploh zdaj, odkar imamo user posted image . Zaradi tega se velikokrat žrem, saj imam veliko kolegic, pa jih ne morem obdarit kot bi želela. Mogoče se tvoja kolegica prav zdaj sekira, kako si ji ti nesebično posodila goro oblačil, ona pa je tebi prinesla le slinčke.
Jaz sem bila vsega kar sem dobila zelo vesela. Le sodelavka je prinesla bolj lovsko darilo...rokavice za smučanje in zokne malenkost premajhne...meni. user posted image  še leta ne bodo prav..tam pri 17 letih enkrat pa žeuser posted image . Smo spravili user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 13
23.1.2007 17:49:33   
soncece24
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Sončece, kak pa ti veš da obstaja? A tak si fina?

user posted image user posted image user posted image nič fina, samo vsako jutro ob kavi reklame gledam, ki mi jih poštar tak vneto v kastlc meče user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.1.2007 17:50:40   
Seven*
Ce nekaj poklonis, ne smes pricakovati nicesar nazaj, ker potem nisi poklonil s srcem. Ker potem nisi poklonil, ampak zamenjal.. Jaz bi pa bila treh slinckov vesela. 

Gospa sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.1.2007 17:52:17   
nejcko
A še ni konec tem o "nevrednih" darilihuser posted image

Jaz sicer vedno trdim, da vsak človek nekaj stori ali daruje zgolj in samo zato, da nekaj dobi nazaj - to je v bistvu bit obdarovanja, razlika je le v tem, KAJ človek pričakuje nazaj; lahko je to le dober občutek, nasmeh obdarovanca, dobra volja, ... lahko pa darilo iste ali celo večje vrednosti. Tvoja pričakovanja so bila večja, priznaj, čeprav trdiš, da si prijateljici z največjim veseljem dala (ali posodila) nosečniške obleke. Ni res, kajti bistvo tvojega darovanja bi se izpolnilo le v primeru, da bi tudi ti dobila "primerno" darilo.

Jaz osebno imam poln kufer tega daj-dama in resnično najraje prejemam darila le od tistih ljudi, za katere sem sto procentna, da v nobenem primeru ne bo neke zamere. Enako tudi sama najraje obdarujem take ljudi. Ker je bilo že preveč, mnogo preveč povešenih surl in slabe volje na račun teh blesavih daril.

Priznam pa, da sem tudi jaz krvava pod kožo in se mi je tudi kdaj kaj zafržmagalo, samo glede daril pa res nikoliuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.1.2007 17:54:01   
soncece24
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina
Le sodelavka je prinesla bolj lovsko darilo...rokavice za smučanje in zokne malenkost premajhne...meni. user posted image  še leta ne bodo prav..tam pri 17 letih enkrat pa žeuser posted image . Smo spravili user posted image  

user posted image user posted image ful dobro - kolegica je tudi dobila ob rojstvu pižamo za 12 let user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.1.2007 17:55:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Mislim, da anonimni res ni toliko do darila, kot se ji gre za princip.

Jaz pa tega ne štekam, trudim se pa ne gre user posted image

Kako to misliš da se ji ne gre za darilo ampak za princip? Saj njen "princip" je darilo user posted image ....brez darila ni principa..al kako?user posted image

Torej da pojasnim...če bi ji pa prinesla še kakšen darilni bon za 20 eur, pa kakšne kekse in kavo...kaj bi bil princip dosežen? Ne vem točno koliko je ona pričakovala da bi bla zadovoljna? Mogoče nam bo pojasnila..čakam...

< Sporočilo je popravil nivess -- 23.1.2007 17:57:36 >

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
23.1.2007 17:56:01   
nejcko
Čez 7 let itak vse prav pride ... čez 12 pa še toliko boljuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19
23.1.2007 17:57:25   
domci
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za crknit madonca ste dobre user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.1.2007 17:58:03   
muki1
Kaj pa naj jaz povem, ki sem dobila že dvakrat za darila kokoši? Fajn sveže domače, zaklane, oskubene kokoši.
Da bom bolj zdrava, ko bom kurjo juhco srebala, mar ni to kul?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 21
23.1.2007 17:58:43   
Seven*
Sama sem dobila ENO VELIKO vreco oblacil za dojencka od ene kolegice. Rabljenih in podarjenih. Nisem ji dala nic v zameno.

Frutka iz tega foruma mi je posodila veliko nosecniskih stvari, prav tako Willma. Nic nisem dala v zameno.

Mehurcica mi je tudi posodila kup stvari za Jakoba, isto JasnaD.. Pa se vec je taksnih..

Metuljica04 mi je poklonila veliko stvari za Emo, pa ji nisem nic dala..

Pa ne zato, ker ne bi htela, dalec od tega. Enostavno ne utegnem, da bi lastnim otrokom kupovala, pa tudi denarja glih nimam. Ce pa kupim, pa kupim kaksno malenkost. Zato se ne pocutim nic slaba. ZELO sem jim hvalezna in hvaleznost tudi pokazem, mogoce celo bolj kot nekdo ki prinese kup igrac in oblacil.

S stajerkami si pomagamo drugace, ne z materialnim izkazovanjem. Ko bo prisel cas bom vsem nekaj kupila. Morda ze ob prvi placi. Vsak ima svoj nacin, ce pricakujes raje ne poklanjaj.

Gospa sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.1.2007 17:59:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: domci

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za crknit madonca ste dobre user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja..ne boš verjela kak smo štajerke duhovite user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu domci)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
23.1.2007 18:08:15   
rija
jOJ mUKI user posted image user posted image user posted image   Jaz sem tudi prejšnji teden dobila kokoš....user posted image user posted image user posted image  

A misliš, da jo moram "nazaj" nest, ko bom šla njihovega user posted image  gledatuser posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image

Uh sem šele sedaj videla, da se prilizuješ user posted image user posted image user posted image

Ti, ve, kar pridite na kavo....pa ne rabiš je zraven nosit, jo je prinesla glih ta teden ena prijateljica user posted image user posted image user posted image user posted image

Veš kaj, to je pač prekmurska vzgoja....saj v ljubljani tudi ne dobiš šunke pa vsega ko prideš prvič na obisk....pri moji stari mami pa user posted image user posted image user posted image  mogoče pa je anonimna prekmurka user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 23.1.2007 18:11:19 >

...vox populi...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 24
23.1.2007 18:09:55   
April
men je tud to smešn, da se ljudem gre za principe..
pa to pravio " ti meni, jaz tebi "mi je tud čist mem- to celo obdarovanje naredi prisiljeno. Saj sem tud jaz v to padla. Če kdo mojemu sinu nekaj prinese, se čutim dolžna dati nekaj nazaj. Čeprav jaz, ko obdarujem, ne pričakujem ničesar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

cepljenje pri 3 mesecih
ocka818

lep dan vsem članom ringaraja spletne strani imam eno vprašanje zanima me ali kdo mogoče ve če otrok nima zdravstvenega zavarovanja kolikšna je cena cepljenja hvala za vaše odgovore in lep pozdrav

1 (86%)

1 (14%)

Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!