Anonimen
|
Saj vem, da ponavadi napišemo, bodi zadovoljna, da si sploh kaj dobila, pa podarjenemu konju se ne gleda v zobe etc.... Ampak mene gloda in gloda že nekaj dni. Je prišla k meni noseča prijateljica, ker sem ji obljubila oblačila za nosečnice. Sem ji dala kar nekaj tega, veliko novih stvari. Obenem ko je prišla po oblačila za nosečnost, je prišla pogledat tudi našega dojenčka. Prinesla mi je komplet treh bombažnih slinčkov Nisem čakala, da mi bo prinesla goro daril, res ne. To, da sem ji odstopila svoja nosečniška oblačila, je bila čisto nesebična in prijateljska gesta. Jaz ne veljam za škrt osebo, sem radodarna, se ne preseriram, ampak vseeno se potrudim najti nekaj, kar bi bilo tisti osebi v veselje. Vrednost darila pa tudi nekak določam. Za poroko okvirno, kot dajo drugi, ob obisku dojenčka kakšno oblačilce, bon.... Zato sem kar malo prizadeta, da se ta prijateljica ni malo bolj potrudila. Ne vem, imam občutek, da me ne spoštuje dovolj, saj so tisti slinčki kr neki. Vsaj kakšne plenice bi lahko prinesla, ali pa kakšno majčko, zdaj ko so razprodaje so čisto poceni....ampak očitno ji še tega nisem vredna. Vzela pa je, kar dosti oblačil, lepih, ohranjenih, pa samo jaz sem jih še nosila. Pa naj dodam, da sploh ni revna, ta moja prijateljica. In zdaj sem res užaljena, kar žre že nekaj dni.
|