|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Užaljena zaradi darila
28.1.2007 23:57:11   
nejcko
Evo, približen seznam "nesramno" majhnih daril mojih najboljših prijateljevuser posted image

- komplet 2 dud + ena torba rabljenih stvari za dojenčka in zelooo rabljena otroška posteljica (za sina); ena malenkost, se niti ne spomnimuser posted image   (za hčer)
- magični lonček (hčer); komplet za česanje + škarjice za nohte (sin)
- Chicho rezgetajoči plišasti konjiček (za sina); komplet račk za kopanje + komplet 3 slinčkovuser posted image (za hčer)
- lesena didaktična (za sina); trip-trap stol (za hčer)  - darilo podobne  vrednosti  smo potem tudi mi kupili za njihovega otročka

Da o tem, kaj sem dobila od tasta in tašče, raje ne napišem, ker na mojem mestu jih nekatere tukaj gor ne bi hotele niti pogledati več.

Pa se imamo vsi še vedno radi!!!

< Sporočilo je popravil nejcko -- 28.1.2007 23:58:36 >

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 76
29.1.2007 8:18:56   
Anonimen
ma brezveze se sekirat zaradi takih stvari,res.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
29.1.2007 16:30:28   
Anonimen
Nejcko! Ti si pa prava bogatašinja.user posted image

Jaz sem od svojih najboljših prijateljic dobila za rojstni dan tri pare nogavic. Zgleda, da bi morala biti užaljena. Jaz sem bila pa tako vesela, da smo končno lahko šle ven z vzrokom (in brez prikolicuser posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
29.1.2007 16:49:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mary Poppins

čekiranje in celo beleženje, kaj je kdo prinesel, jao jao.

Samo v blago komentiranje: v vsaki knjigici (npr. To sem jaz) je seznam obiskov in daril, ki jih otroček dobi ob rojstvu. In nihče ne beleži zanalašč, ampak zaradi tega, ker je knjižica pač tako sestavljena.

(odgovor članu Mary Poppins)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
30.1.2007 11:41:33   
Mary Poppins
Ja, to ti dam pa prav, se vidi, da sem že ven iz teh knjigicuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 80
30.1.2007 11:50:17   
Anonimen
No, vsaj jaz nisem beležila zaradi tega, da bi potem čekirala, kaj je kdo prineseluser posted image .

Me je pa prejšnjic res firbec mantral pa sem šla pogledat, kaj smo dobiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, apropo na darila: meni recimo ogromno pomeni, da se na sinov rojstni dan spomni atijev brat iz Avstralije in mu vsako leto pošlje neko malenkost - letos mu je npr. eno slikanico. Ne zaradi drugega, samo zato, da se spomni, da ima njgova nečakinja v Sloveniji otroka... In potem smo te slikanice bili vsi tako veseli - jaz zaradi tega, ker se je spomnil, mali zato, ker takšne še nima...user posted image

(odgovor članu Mary Poppins)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
31.1.2007 22:38:21   
sazi
IZVIRNO SPOROČILO: raho

IZVIRNO SPOROČILO: Mary Poppins

čekiranje in celo beleženje, kaj je kdo prinesel, jao jao.

Samo v blago komentiranje: v vsaki knjigici (npr. To sem jaz) je seznam obiskov in daril, ki jih otroček dobi ob rojstvu. In nihče ne beleži zanalašč, ampak zaradi tega, ker je knjižica pač tako sestavljena.

Če ima knjiga prostor za beleženje, še ne pomeni, da ga je treba zapolniti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 82
31.1.2007 23:40:49   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Nejcko! Ti si pa prava bogatašinja.user posted image

Sem ja (kako že pravijo - "Gliha skup štriha"user posted image ), pa veš zakaj:
ker me je danes poklicala priajteljica in vprašala,če sem včeraj dobila sms za rojstni dan (moj "hvala " se je očitno izgubil) in sva počvekali 10 min,;pa me je poklicala druga prijateljica, ki je čisto pozabila na moj rojstni dan (kakšen užitek jo je bilo spomnitiuser posted image ) in sva počekali 10 min in sem ji zaželela lep počitek v toplicah ... ja, sem bogatašinja ... moje punca so zakon in jih imam fuuuuuuuuul rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 83
1.2.2007 3:05:02   
ronja
Te razumem, ne vem, kako bi sama odreagirala, vem pa, da če od prijateljev ne dobiš na nekem nivoju (ni nujno materialni) približno toliko kot daš, se lahko začneš počutit izkoriščan in potem ti ni več lagodno v odnosu. Od prijateljev pričakujemo enakovreden oz. recipročen odnos in tu to ni bilo tako, vsaj tako se nisi počutila.

Naslednič ji nič ne ponujaj, ker ona verjetno sploh ni tega tako jemala kot ti, kot neko vrednost, ampak bolj kot da ti s temi cotami itak nimaš kam in da ti jih ni problem odstopit, ker nimaš kaj s tem počet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 84
1.2.2007 3:08:15   
ronja
Nejcko, tole so za moje pojme že kar ornk darila, vsaj nekatera:) Jaz bi bila vesela:)
Mi si s prijatelji ne podarjamo sploh nič velikega, samo malenkosti, jaz sem prijateljici naredila igračko zajčka za njeno tamalo. Mislim, da je bila kar vesela, vsaj potem, ko se je začela mala z njo igrat.

< Sporočilo je popravil ronja -- 1.2.2007 3:09:13 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 85
1.2.2007 16:01:47   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Nisem čakala, da mi bo prinesla goro daril, res ne. To, da sem ji odstopila svoja nosečniška oblačila, je bila čisto nesebična in prijateljska gesta.

Očitno to ni čisto res, a ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 86
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

FOLNA KISLINA
tiamia

Ali ste pile folno kislino med nosečnostjo?

Ja, normalno.. (67%)

Ja, ampak večkrat pozabila (17%)

Ne, se mi ne zdi potrebno (10%)

Kaj je to? (6%)

Število vseh glasov: 344

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!