Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 29.7.2007 22:18:45
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Brezplačni vrtci - mi smo že ugotovili, da če bo med mulcema več kot 4 leta razlike, ne bo niti eno leto zastonj... Tko da punce, veselo na delo! A to je uradno pravilo, ali vaša interna pogruntavščina?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 29.7.2007 22:26:16
|
|
|
|
ajja
|
IZVIRNO SPOROČILO: jah, jaz sem fasala menstruacijo že iz petka na soboto ponoči Jaz tudi (isti termin ) . Je bilo kar komot brez. Pri nas smo skenslali nočno hranjenje in mulček zdaj spi celo noč. Upam, da me ne bo ravno danes postavil na laž. Ja, pa zelenjavo je začel jesti. Sicer se zraven kremži kot sto , ampak usta pa odpira in je. Nekaj sem še hotela vprašat, ampak se zdaj sploh ne morem spomnit. Nočko!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 29.7.2007 22:51:59
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajja Nekaj sem še hotela vprašat, ampak se zdaj sploh ne morem spomnit. Nočko! HA HA HA!!! Meni se to tudi dogaja. Baje to spada v materinstvo in mine - skleroza namreč.. Ajja morem ti povedat, da nismo zdržali brez STOKKEOVE original prevleke (BUmber se ji reče), ker je David tako živahen otrok, da ga skos lovimo po poseljici, ker gre že dva tedna na vse štiri postavlja in se ziba ter butne tudi z glavico ob rešetke, pa nogice zahakla med rešetke in potem opleta s trupom - me je skrbelo, da bi se kaj poškodoval. Sedaj je pa mir. Smo pa vzeli tistega talušnega z novimi motivi - kravce in mucki...Sem ga komaj dobila. Ena nova prodajalka je bila in je rekla, da je začakati 6-8 tednov. In potem sem toliko vztrajala, da so klicali na Rudnik, pa potem je šla ena vse škatle premetat v skladišče in je našla edinega nekje čisto na dnu škatel. Sem bla zelo vesela. aja pa še to. Pred časom vem, da je ena potožila, da imajo samo Medvedke puje za na steno. Sedaj iamjo v Lj. BC, ki je prenovljen, večjo izbiro. Mi smo nabavili šele sedaj, ko imamo tudi igralnico spedenano. In še to glede zelenjave. Sem ravno pisala na sosednjem forumu, da je D. GH bolje sprejemal pri 4 meseceh+ kot pa sedaj skoraj pri šestih. Očitno so obdobja, ko so bolj in manj dojemljivi. Pomaga pa mešanje razičnih zelenjav (recimo skupaj korenček, biučka, krompirček). Če je kriza dodam še malo mojega mleka, ampak sedaj ni več potrebno, zadostuje sol in olje. Ampak bučk se je pa definitivno preobjedel :=)
< Sporočilo je popravil atena777 -- 29.7.2007 22:52:41 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 29.7.2007 23:00:38
|
|
|
|
Manca12
|
Berem in berem tole in še zmeri ne vem.... se vidimo jutri ali smo prestavile na torek???
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 29.7.2007 23:08:33
|
|
|
|
Manca12
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajja IZVIRNO SPOROČILO: jah, jaz sem fasala menstruacijo že iz petka na soboto ponoči Jaz tudi (isti termin ) . Je bilo kar komot brez. Pri nas smo skenslali nočno hranjenje in mulček zdaj spi celo noč. Upam, da me ne bo ravno danes postavil na laž. Ja, pa zelenjavo je začel jesti. Sicer se zraven kremži kot sto , ampak usta pa odpira in je. Moje sožalje!! Tudi nas to še čaka, čeprav je brez tko fajn! Ajja, kako vam je ratalo skenslati nočno hranjenje? Komaj čakam, da bo tudi tako pri nas. Kolk časa pa to že traja pri vas? Če bo vse po planu pridemo prihajajoči vikend na štajersko. Sporoči, če boste kaj blizu doma tokrat in če se kaj vidimo. Mi smo bili pa zadnji teden kar nekaj leni za uvajanje GH. Tiste, ki ste že kakšne stalne obroke GH uvedle, mi prosim povejte... ste si potem mleko črpale, da ste ohranile mleko? Jaz si namreč še v življenju nisem črpala, razen da sem si parkrat ven stisnila ("lastnoročno"), ko sem imela prepolne in boleče.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 29.7.2007 23:18:04
|
|
|
|
atena777
|
Mi smo bili pa zadnji teden kar nekaj leni za uvajanje GH. Tiste, ki ste že kakšne stalne obroke GH uvedle, mi prosim povejte... ste si potem mleko črpale, da ste ohranile mleko? Jaz si namreč še v življenju nisem črpala, razen da sem si parkrat ven stisnila ("lastnoročno"), ko sem imela prepolne in boleče. Tole glede črpanja mleka mislim, da je vprašanje na mestu. Sigurno bo mleko uplahnilo, meni se že zdi, da mi je. In sicer je iz 120 ml padlo na 80ml. Črpanje bi zadevo rešilo, vendar je vse skupaj preveč zamudno in nepraktično. Zakaj bi delala zaloge? mleka bo toliko kolikor ga bo potreboval. V bistvu pa bi ti morala meni to razlagati, ker že imaš enega čez brv . Ena prijateljica ga je dojila še dolgo ko je hodila v službo, pa ni bil nič problem, da je praktično jedel že vso gosto hrano. No Maca12 povej kaj si glede tega še naštudirala, tudi mene zanima.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 30.7.2007 8:28:32
|
|
|
|
Manca12
|
Kolk so me okol prnesli. Pravzaprav sem se sama. Že ene dvakrat sem dala Žaku mlečno kašico - keksolino od Milupe, ki ima gluten, kljub temu, da piše od 5M dalje. Danes pa mal berem (jutranji prebliski) in vidim tole. Jasno piše na deklaraciji pa sploh nisem videla, ko sem kupila. Bomo "zamrznili" še za nekaj časa tole, čeprav sicer ni zgledalo da bi bilo kaj narobe, ni bilo nobene reakcije. Kako se bomo zmenile za danes? Je sploh katera že budna... ker če se ne bomo dobile, bom mogla jaz likati - prava grožnja... sama sebi.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 30.7.2007 8:38:50
|
|
|
|
LUNA06
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Brezplačni vrtci - mi smo že ugotovili, da če bo med mulcema več kot 4 leta razlike, ne bo niti eno leto zastonj... Tko da punce, veselo na delo! A to je uradno pravilo, ali vaša interna pogruntavščina? Interno???? Lej, malo preračunaj, pa boš vidla, da če je več razlike, potem nista dva naenkrat u vrtcu a ne?No in potem ne more biti drug otrok zastojn, če je samo eden v vrtcu....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 30.7.2007 8:46:23
|
|
|
|
bucka01
|
Mislim da bodo o tem kako in kaj še potekale debate! Meni bi se zdelo pošteno da za drugega postane brez.pl. pa če prav bi bil taprvi že v šoli ne pa da samo če sta oba v vrtcu
< Sporočilo je popravil bucka01 -- 30.7.2007 8:48:40 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 30.7.2007 8:59:01
|
|
|
|
LUNA06
|
IZVIRNO SPOROČILO: Manca12 Berem in berem tole in še zmeri ne vem.... se vidimo jutri ali smo prestavile na torek??? No naju dans zihr ne bo.Sva komi zdej ustala.Mark je spau 12 ur!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 30.7.2007 9:04:20
|
|
|
|
Barbid
|
Živjo Naju tudi danes ne bo. Lahko se zmenimo za torek, če bi katera prišla, pa še boljše vreme je napovedano. V sredo in četrtek pa ne moreva. Lp Barbi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 30.7.2007 9:09:50
|
|
|
|
Manca12
|
Ok, potem pa v torek velja.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 30.7.2007 9:51:15
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: bucka01 Mislim da bodo o tem kako in kaj še potekale debate! Meni bi se zdelo pošteno da za drugega postane brez.pl. pa če prav bi bil taprvi že v šoli ne pa da samo če sta oba v vrtcu Ja drugače je itak potegavščina, spet kakšen veleumen plod strategije za povečevanje naravnega prirasta. Je pa res težko plačevati dva vrtca že tako je drago!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 30.7.2007 10:02:01
|
|
|
|
Aja32
|
Bejbe halo... mene bo tale cajt povozil... Ne da imam še dva kupa perila za oprat, pa ob dvanajstih moram biti v Postojni, pa corsico sem na servis peljala (samo nazaj airbage priklopit) pa bo fertik šele popoldne... da ne govorim o tem, da sem šla že na AMZS narediti pooblastilo za mojo teto (da bo lahko po HR vozila moj avto), pa v banki sem že bila.... V glavnem dela na pretek... Spakirala sem pa točno samo posteljnino, kopalne brisače in navadne... No, saj bo... Tudi če kaj pozabimo, ne bo panike... Za jutri res ne morem nič obljubiti... Bi se pa ful rada videla z vami ... No, če bom dovolj pridna danes, mi bo mogoče uspelo... pa, pa... Popoldne napišem kako sem preživela mireno...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 30.7.2007 10:18:34
|
|
|
|
Manca12
|
Aja32 prav imaš danes je nadvse primeren dan za pranje in likanje, se bom kar lotila. Držim pesti, da ti uspe kar si si zadala in da se jutri vidimo. Za mireno pa res poročaj, sama ušesa so me že. Pa veselo na delo, nekaj se počasi spravljam... očitno "čakam", da se Žak zbudi, da bom lahko spet preložila... Ne, ne, dans pa ne!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 30.7.2007 10:26:46
|
|
|
|
atena777
|
Kakšna zagnanost za delo. bom še jaz likalno desko ven privlekla, ko tole berem... Danes bi nas verjetno res napralo v moščanskem pragozdu, pa še skriti se ne bi imele kam. Kolikor jaz iz svojega okna ven vidim je na šišenskm koncu že dež...Pa Na šmarni tudi. Edino proti rakovniku vse ok. He he he, ne nimamo meteorološke postaje, samo okno obrnjeno proti Ljubljani in iz 10. nadstr. vidim vse :) Lepo peglajte, grem še jaz. Aja a še to. Danes je D. prvič jedel hruško. Zelo mu je bila všeč. Pri zelenjavi vedno tako počasi je, da je razmik med enim in drugim zalogajm tudi po 3-4 minute, tukaj pa eno za drugo... Evo že dežuje... Prileže se pa tale hlad! Še eno tehnično vprašanje: ali se še katera nn stop poti (od hormonov in vročine?). Jaz sem skos mokra v glavo!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 30.7.2007 10:35:33
|
|
|
|
Aja32
|
Ja, pri nas že ene 15 minut pošteno dežuje.... Evo, Naja vriska na Lukatovi postelji - kobaca se ful, zdaj čez vikend je pogruntala, da se lahko plazi oz. se meče naprej kot en mali zajček... Tako, da jo nikjer ni za pustiti same.... Zdej pa grem babe.... pa, pa... a
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 30.7.2007 10:40:24
|
|
|
|
LUNA06
|
U pri nas pa še nič kaplc, sam piha ful. Naš mali je pa sitko.Sem ga zdej mazala z gengijem in glej ga zlomka je blo naki ojstrga.Tko da bo zobek, sam nič še vn ne gleda. No če mi zaspi nazaj grem pa tud jst likat.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 30.7.2007 10:41:59
|
|
|
|
delfinčica29
|
Joj kako zaspano vreme. Anže je ravnokar zaspal,jaz pa pijem končno v miru kavico. Naš je tak požerušček.Skos bi visel na joški,pa nobenga ne sme videt ko je.Kar grabi z rokam. V soboto smo šli na pico in je kar grabil.Potem sem mu odlomila krajec,da je mal cuzal.Kako je bil važen.Potem sem bila vodo z limono in je hotel še on.Sem mu dala limono in on bi kar celo pojedel z lupino vred. Groza.Sploh se ni kremžil.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 30.7.2007 10:54:53
|
|
|
|
atena777
|
Evo lih sem pospravila po kuhinji. Sedaj bo izgleda D. mrknil. aja32 David tudi skače kot zajček naprej, že ene 10 dni. Če ne bi imeli AIREX blazine bi imel že glavo posejano z buškami. Sedaj grem pa še likat. Moj ljubi pravi, da sem skos na forumu. ampak sem res. Bom mogla it na kliniko za odvajanje od RR. Mal me je v teh dneh neslo, ker je bila dojenčice ene februarke tok bolna, da mi ni dalo miru. Sem bila čist zaskrbljena. Potem pa dežuraš vsake pol ure, če je že kaj bolje. Se beremo!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 30.7.2007 11:04:02
|
|
|
|
atena777
|
Delfinčica kje se ti potikaš, tko redko te vidim! Zdaj bi bil pa že čas, da se kaj oglasiš na kako srečanje. A si videla, da bi šli morda polžico pogledat. Tebe sem pozabila vprašat, če bi šla zraven. Ali bi šla?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 30.7.2007 11:29:44
|
|
|
|
delfinčica29
|
malo sem bila doma,mal pri babici,pa po obiskih,mal na šiht pogledat. Zdej pa komaj čakam 20.avgust,da jo mahnemo na morje za 1odni. Ja res bi se mogle končno že dobit. Vedno nekaj vmes pride.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 30.7.2007 11:31:01
|
|
|
|
atena777
|
LUNA06 a veš kaj me zanima. Omenila si, da ste šli v Toplice. A je blo dosti ljudi in ali si kaj gledala, da si šla v čist bazenček. Mi bi šli radi v Snovik, vendar me skrbi, da bi blo ful folka in umazana voda. Ker David je totalni navdušenec nad bazenčkom. A je katera že bila v Snoviku z dojenčkom?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 30.7.2007 11:32:28
|
|
|
|
LUNA06
|
Ja smo bli v Čateških.Je blo ful ludi ja, itak.Ampak jst ne kompliciram, sploh plavali kjer je pač blo.Potem smo šli pod tuš in je.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 30.7.2007 11:38:49
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06 Ja smo bli v Čateških.Je blo ful ludi ja, itak.Ampak jst ne kompliciram, sploh plavali kjer je pač blo.Potem smo šli pod tuš in je. A tko? A kr v tavelikem bazenu, ali v bazenu za dojenčke? jest sm na bazenu lani glivice fasala pa sem res malo previdna zdaj. Drgač pa bi ga zdej upala tudi v Blejsko jezero malo pomočit, ko bo že pol leta star, se mi zdi ni več takooo grozno občutljiv.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......