|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
22.7.2007 22:30:28   
LuLu
zima07  hvala za odgovor. Lp user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
22.7.2007 22:55:16   
Manca12
Lulu kot je že Zima07 omenila je ful različno. Pri taprvi skoraj nismo košare uporabljali, je ful hitro sedela, pri tadrugmu bi bili pa "mrzli" brez košare in je šele kakšen mesec nazaj v sedečem položaju v vozičku. Otrok res kar sam pokaže, da je dost "zrel" za naslednjo fazo.

PONEDELJEK, 23.07.07, ob 10ih, MOSTEC  - midva prideva.

K_a_t_i seveda pridta z Žigcem, se vidimo.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
22.7.2007 23:35:14   
zima07
K_a_t_i seveda pridta z Žigcem, se vidimo.

Se podpisem pod tole! Se vidimo!user posted image

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
23.7.2007 8:14:32   
Manca12
Mi pridemo v polni zasedbi - no, ja ati je moral v službo, ostali pa res. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
23.7.2007 8:18:03   
Aja32
No fino - čedalji več nas je...user posted image user posted image user posted image
Mene je včeraj popoldne prvič v življenju zagrabilo v križu...user posted image user posted image user posted image Tako, da sem se komaj premikala. Potem mi je naša soseda (njo vsak mesec uščipne) dala gel in tablete, tako da sem danes vsaj malo bolj mobilna. Hodim pa kot ena sključena sedemdesetletnica...user posted image user posted image user posted image

Ampak midve vseeno prideve... Pa kaj bova pa počeli doma... No, me čaka en velik kup za speglat, pa stanovanje kot bi šel tornado čez, ampak... se bolj splača it na eno kavo v Mostec... user posted image

Mogoče bova edino malo zamudili, prideve pa sigurno... Lp A

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
23.7.2007 8:33:38   
Manca12
Jaz tudi ne garantiram kdaj pridemo.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
23.7.2007 8:43:22   
Aja32
No, evo... Midve bova vseeno točno - sem bila dogovorjena za eno kavico ob pol devetih, pa je odpadla...user posted image user posted image user posted image Tako, da hvala bogu mi ni treba hiteti!!!

Lp A

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
23.7.2007 8:46:17   
Barbid
Živjo

Midve šibava zdajle nujno v baby center po dudo, cele štorije s temi dudami, (povem na kavici), pa po nov senčnik, od tam pa direktno v Mostec.

Danes ima Lana svoj dan. Tko je "tečna"........

Lp  Barbi

p.s; bom počakala na parkingu - tam kot zadnjič, še če katera pride ob 10.00 (+akademskih četrt).

Barbi

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
23.7.2007 16:23:06   
Manca12
Evo, mi smo kupili flipperja v Arielu, je znižan. Bomo kuj danes sprobali.

Aja32, sorry sem bila tolk "zaposlena", da te še nisem utegnila vprašati, kako je s križem??? Ker mene namreč čisto vsak dan boli in sploh ne morem "priti k sebi" in ne vem kako ga pozdraviti.

Mi je vsa banda zaspala v avto tako da sem skočila še v trgovino in jih pustila v avtu, sem bila pa res takoj nazaj in sta še oba spala. In avto je bil tudi v senci.
Spet sem pozabila slikati user posted image

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
23.7.2007 19:51:21   
Aja32
Manca12 - ni panike... Vem kako izgleda, če imaš oba škrata seboj...
Ja, dopoldne je bilo kar v redu, sicer nisem smela določenih gibov narediti, pa je bilo OK... Zdaj popoldne je pa že štala - po mojem zaradi tega, ker ne počivamuser posted image .. ampak kako naj počivam, če imam oba od treh naprej doma... Pa oba bi se crkljala, Luka bi se lovil, itd...

No, ne bom jambrala, ker je brez veze... Bom že potrpela... Me bo Grega zmasiral - namesto erotičnega eteričnega olja bo uporabil Ketonal, pa bo.... user posted image user posted image user posted image

Flipperja pa kar sprobajte, pa nam napiši kako se ti zdi...

Lp A

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
23.7.2007 21:35:46   
LUNA06
Ojla čvekice!

Najprej se 'moščankam' opravičujem, ker sem tako pozno prišla in tako hitro šla.Vedno me 'zahaklavjo' ko grem v LJ, drugič nobenmu ne povem, da grem, pa bom mela ceu dan cajta!
No, sem pa razmišlala, da bi res lahko prišle v četrtek k nam.Je reku moj fotr, da bo priden.user posted image  Sam za vreme bi mogla prevert.

Aja32 najlepša ti hvala za cunjice.Je rekla mlada mamica, da bo celo noč zlagala tok ji je blo use skup ušeč.Hvala res!Dobiš nazaj, takoj ko prerase. Upamo, da bo to kmalu.
Pa držim pesti, da te čimprej neha hrbet bolet!

No tok sem jamrala o skorajšnjem bankrotu, pol sm si šla pa oblekco kupt.Ja je bla nuja za sobotno poroko.Sem mela pa srečo, da sem zavila v trgovino, kjer dela ena naša stranka, ki mi je na že obstoječi popust dala še 20% dol, tko da je blo kar poceni.Je rekla, da to zato k 'sm zmeri tok prjazna'. Mami mi je kupla pa še torbico za zraven.user posted image

Lepo pančite!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
23.7.2007 21:38:10   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu
Kdaj ste vaše bebice začele dajat v sedeči položaj v vozičku? Moj vozek ima samo ležeči in zelo sedeči položaj, pa ne vem, če kaj škodim malemu, če ga dam v sedečega, glede na to da sam še ne sedi, se komaj uči kako sedeti.

Ja naš pikec je biu star cca. 4M ali pa celo malo manj.Je pa kar hitro že lepo sedeu.Probaj ga na sprehodu dat za par minut v sedečega, pa bom vidla kako bo šlo, a se bo čist zviu oz. prevrnu na eno stran al mu bo šlo.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
23.7.2007 23:03:53   
LuLu
Manca12 in LUNA06 hvala za odgovor.
LUNA06 zanimivo mi je to, da mali kar lepo sedi, nič ga ne zvija ali pa meče na stran. Trdo sedi in ima ravno hrbtenico in ravno glavo.
Mene je zmotlo to, da je mogoče "premlad", da sam še ne sedi, pa ne bi rada delala kakšne škode s tem položajem. Po moje bi mi dal kak vedeti, da mu ne paše, a ne?, ampak nič. Mu je ok. Star pa je 4m in 21 dni.

Januarčice, pardon, da sem tak vstopla v vaš mesec, ampak kot sem napisala, da že več veste o bebicah in veliko vas je aktivnih tukaj, pa kak nasvet vedno prav  pride.

Lp, LuLu user posted image
Hvala.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
23.7.2007 23:10:46   
zima07
Januarčice, pardon, da sem tak vstopla v vaš mesec, ampak kot sem napisala, da že več veste o bebicah in veliko vas je aktivnih tukaj, pa kak nasvet vedno prav pride.

Ni panike, LuLu, ti se kar pridi kaj k nam...smo vesele vsake nove cveke, a ne?!

Mi imamo pa nov jogi, novo posteljno perilo, nov kovtercek (ne za zdej, ko je tok vroceuser posted image ), povstercek in podlogo...pa nov avtosedez tudi...so Romer Kingi v BC znizani za 10-15.000 starih tolarckov user posted image ...je blo treba izkoristituser posted image ..

Lahko noc vsem skupaj!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
24.7.2007 8:10:22   
Barbid
Živjo

Midve sva danes sančkli od 21 do 6 zjutraj, pa zdajle spet spi  , ampak...... imam vprašanje......  ko sem ji potipala čelo je imela vročega,

- sem zmerila temperaturo z ušesnim termometrom je napisal 36,8
- sem zmerila temperaturo še z digitalnim je kazal 37
- potem pa še s tistim ta običnim- navadnim , vendar v ritko in je kazal 37,5

Zdaj pa ne vem, če ji merim v ritko, ali je vedno malo višja,... al kako je to pri dojenčkih.  Katera mi ve to razložit.. ?

Skratka 3 termometri, pa vsak drugače kaže, Lana pa je kar vroča v glavico in nič kaj razpoložena.

Ali ima katera termometer v obliki dude ? A je uredu ?  Ker meni se zdijo vsi te termometri malo čudni pa še ful so bli dragi, vsaj ušesni, na koncu pa si vedno vsi zmerimo temperaturo z unim na svinc..... k še najbolj prav kaže.

Mamice, mi boste malo razložile kako je s temperaturami pri dojenčkih,
prosim, prosim......user posted image

Barbi

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
24.7.2007 8:17:56   
zima07
Barbid, poslji mi tvoj e-mail naslov na ZS, ti posljem eno fajn knjizico v branje...

LP

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
24.7.2007 8:27:20   
Barbid
Zima: imaš ZS.  Hvala ti.

Barbi

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
24.7.2007 8:31:36   
Aja32
Barbid - lepo te prosim, pusti vse digitalne termometre, ker so za en k.... Mi imamo vse možno doma, ampak najbolj ziher je navaden termometer in da ji ga daš pod pazduho... Boš najbolj sigurna...

Vročina je,  kadar je temperatura pod pazduho več kot 37,2, v ušesu več kot 37,5 in merjena v ritki več kot 38...

Po mojem ji gre res kakšen zobek ven...

Naja je spet prespala celo noč - nahranila sem jo bo pol enajstih (v spanju, gospodična tudi oči ne opre, samo kljunček) in se je zbudila ob šestih... Vsa dobre volje, tako da je jedla šele ob sedmih...user posted image user posted image user posted image

Luka je začel gordrnajt ob dveh in sva se pregovarjala glede cuclja na flaši - namreč jaz sem mu dala tistega "nepolivajočega", on je pa na vsak način vztrajal, da hoče normalnega... In me prijel za roka, peljala do kuhinje, ker je bil navaden cucelj... No, smo namotirali navad cucelj, pa je bil mir... user posted image user posted image user posted image

Lp A

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
24.7.2007 8:34:17   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

Ojla čvekice!

Najprej se 'moščankam' opravičujem, ker sem tako pozno prišla in tako hitro šla.Vedno me 'zahaklavjo' ko grem v LJ, drugič nobenmu ne povem, da grem, pa bom mela ceu dan cajta!
No, sem pa razmišlala, da bi res lahko prišle v četrtek k nam.Je reku moj fotr, da bo priden.user posted image  Sam za vreme bi mogla prevert.

Aja32 najlepša ti hvala za cunjice.Je rekla mlada mamica, da bo celo noč zlagala tok ji je blo use skup ušeč.Hvala res!Dobiš nazaj, takoj ko prerase. Upamo, da bo to kmalu.
Pa držim pesti, da te čimprej neha hrbet bolet!

No tok sem jamrala o skorajšnjem bankrotu, pol sm si šla pa oblekco kupt.Ja je bla nuja za sobotno poroko.Sem mela pa srečo, da sem zavila v trgovino, kjer dela ena naša stranka, ki mi je na že obstoječi popust dala še 20% dol, tko da je blo kar poceni.Je rekla, da to zato k 'sm zmeri tok prjazna'. Mami mi je kupla pa še torbico za zraven.user posted image

Lepo pančite!

Tole, da spokaš v dobri uri, ti pa ne oprostimo... Zamudiš, potem pa še zgineš na hitro... Joke!!!user posted image user posted image user posted image Ma valda, nobenemu povedat, da prihajaš v LJ., pa bo...

Glede cunjic... Ni panike - samo da bodo pomagale...

Lp A

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
24.7.2007 8:35:44   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: zima07

Januarčice, pardon, da sem tak vstopla v vaš mesec, ampak kot sem napisala, da že več veste o bebicah in veliko vas je aktivnih tukaj, pa kak nasvet vedno prav pride.

Ni panike, LuLu, ti se kar pridi kaj k nam...smo vesele vsake nove cveke, a ne?!

Mi imamo pa nov jogi, novo posteljno perilo, nov kovtercek (ne za zdej, ko je tok vroceuser posted image ), povstercek in podlogo...pa nov avtosedez tudi...so Romer Kingi v BC znizani za 10-15.000 starih tolarckov user posted image ...je blo treba izkoristituser posted image ..

Lahko noc vsem skupaj!

Zapravljivka..user posted image user posted image user posted image No, saj je res - če so popusti, je treba to izkoristiti...

Kaj je zdaj? Je Buča že lulala? Greve ali ne?

LP A

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
24.7.2007 12:27:11   
Aja32
Jaz imam pa novo gugalnico!!!!
user posted image

Malo sem si stolček od Lukca sposodila...
user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
24.7.2007 12:27:34   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

Kaj je zdaj? Je Buča že lulala? Greve ali ne?

Kdo pa je Buča?user posted image

No dans se pa vidi da šetkate, ko ni tok vroče.A mogoče že kej dežuje?Naš mali panča, potem ko se zbudi, greva pa tud verjento še mal ven.Dans sva bla clo na sprehodu zjutri.

Kaj potem, pridete na selo?

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
24.7.2007 12:36:32   
Aja32
Buča je od Zime psička!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
24.7.2007 12:37:12   
Aja32
Sva šle na pasji sprehod - z Oto in Bučo.....user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
24.7.2007 12:50:56   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

Buča je od Zime psička!user posted image user posted image user posted image

Sej se mi je zdel...

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......