Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 22.7.2007 22:30:28
|
|
|
|
LuLu
|
zima07 hvala za odgovor. Lp
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 22.7.2007 22:55:16
|
|
|
|
Manca12
|
Lulu kot je že Zima07 omenila je ful različno. Pri taprvi skoraj nismo košare uporabljali, je ful hitro sedela, pri tadrugmu bi bili pa "mrzli" brez košare in je šele kakšen mesec nazaj v sedečem položaju v vozičku. Otrok res kar sam pokaže, da je dost "zrel" za naslednjo fazo. PONEDELJEK, 23.07.07, ob 10ih, MOSTEC - midva prideva. K_a_t_i seveda pridta z Žigcem, se vidimo.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 22.7.2007 23:35:14
|
|
|
|
zima07
|
K_a_t_i seveda pridta z Žigcem, se vidimo. Se podpisem pod tole! Se vidimo!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 23.7.2007 8:14:32
|
|
|
|
Manca12
|
Mi pridemo v polni zasedbi - no, ja ati je moral v službo, ostali pa res.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 23.7.2007 8:18:03
|
|
|
|
Aja32
|
No fino - čedalji več nas je... Mene je včeraj popoldne prvič v življenju zagrabilo v križu... Tako, da sem se komaj premikala. Potem mi je naša soseda (njo vsak mesec uščipne) dala gel in tablete, tako da sem danes vsaj malo bolj mobilna. Hodim pa kot ena sključena sedemdesetletnica... Ampak midve vseeno prideve... Pa kaj bova pa počeli doma... No, me čaka en velik kup za speglat, pa stanovanje kot bi šel tornado čez, ampak... se bolj splača it na eno kavo v Mostec... Mogoče bova edino malo zamudili, prideve pa sigurno... Lp A
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 23.7.2007 8:33:38
|
|
|
|
Manca12
|
Jaz tudi ne garantiram kdaj pridemo.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 23.7.2007 8:43:22
|
|
|
|
Aja32
|
No, evo... Midve bova vseeno točno - sem bila dogovorjena za eno kavico ob pol devetih, pa je odpadla... Tako, da hvala bogu mi ni treba hiteti!!! Lp A
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 23.7.2007 8:46:17
|
|
|
|
Barbid
|
Živjo Midve šibava zdajle nujno v baby center po dudo, cele štorije s temi dudami, (povem na kavici), pa po nov senčnik, od tam pa direktno v Mostec. Danes ima Lana svoj dan. Tko je "tečna"........ Lp Barbi p.s; bom počakala na parkingu - tam kot zadnjič, še če katera pride ob 10.00 (+akademskih četrt). Barbi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 23.7.2007 16:23:06
|
|
|
|
Manca12
|
Evo, mi smo kupili flipperja v Arielu, je znižan. Bomo kuj danes sprobali. Aja32, sorry sem bila tolk "zaposlena", da te še nisem utegnila vprašati, kako je s križem??? Ker mene namreč čisto vsak dan boli in sploh ne morem "priti k sebi" in ne vem kako ga pozdraviti. Mi je vsa banda zaspala v avto tako da sem skočila še v trgovino in jih pustila v avtu, sem bila pa res takoj nazaj in sta še oba spala. In avto je bil tudi v senci. Spet sem pozabila slikati
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 23.7.2007 19:51:21
|
|
|
|
Aja32
|
Manca12 - ni panike... Vem kako izgleda, če imaš oba škrata seboj... Ja, dopoldne je bilo kar v redu, sicer nisem smela določenih gibov narediti, pa je bilo OK... Zdaj popoldne je pa že štala - po mojem zaradi tega, ker ne počivam .. ampak kako naj počivam, če imam oba od treh naprej doma... Pa oba bi se crkljala, Luka bi se lovil, itd... No, ne bom jambrala, ker je brez veze... Bom že potrpela... Me bo Grega zmasiral - namesto erotičnega eteričnega olja bo uporabil Ketonal, pa bo.... Flipperja pa kar sprobajte, pa nam napiši kako se ti zdi... Lp A
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 23.7.2007 21:35:46
|
|
|
|
LUNA06
|
Ojla čvekice! Najprej se 'moščankam' opravičujem, ker sem tako pozno prišla in tako hitro šla.Vedno me 'zahaklavjo' ko grem v LJ, drugič nobenmu ne povem, da grem, pa bom mela ceu dan cajta! No, sem pa razmišlala, da bi res lahko prišle v četrtek k nam.Je reku moj fotr, da bo priden. Sam za vreme bi mogla prevert. Aja32 najlepša ti hvala za cunjice.Je rekla mlada mamica, da bo celo noč zlagala tok ji je blo use skup ušeč.Hvala res!Dobiš nazaj, takoj ko prerase. Upamo, da bo to kmalu. Pa držim pesti, da te čimprej neha hrbet bolet! No tok sem jamrala o skorajšnjem bankrotu, pol sm si šla pa oblekco kupt.Ja je bla nuja za sobotno poroko.Sem mela pa srečo, da sem zavila v trgovino, kjer dela ena naša stranka, ki mi je na že obstoječi popust dala še 20% dol, tko da je blo kar poceni.Je rekla, da to zato k 'sm zmeri tok prjazna'. Mami mi je kupla pa še torbico za zraven. Lepo pančite!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 23.7.2007 21:38:10
|
|
|
|
LUNA06
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Kdaj ste vaše bebice začele dajat v sedeči položaj v vozičku? Moj vozek ima samo ležeči in zelo sedeči položaj, pa ne vem, če kaj škodim malemu, če ga dam v sedečega, glede na to da sam še ne sedi, se komaj uči kako sedeti. Ja naš pikec je biu star cca. 4M ali pa celo malo manj.Je pa kar hitro že lepo sedeu.Probaj ga na sprehodu dat za par minut v sedečega, pa bom vidla kako bo šlo, a se bo čist zviu oz. prevrnu na eno stran al mu bo šlo.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 23.7.2007 23:03:53
|
|
|
|
LuLu
|
Manca12 in LUNA06 hvala za odgovor. LUNA06 zanimivo mi je to, da mali kar lepo sedi, nič ga ne zvija ali pa meče na stran. Trdo sedi in ima ravno hrbtenico in ravno glavo. Mene je zmotlo to, da je mogoče "premlad", da sam še ne sedi, pa ne bi rada delala kakšne škode s tem položajem. Po moje bi mi dal kak vedeti, da mu ne paše, a ne?, ampak nič. Mu je ok. Star pa je 4m in 21 dni. Januarčice, pardon, da sem tak vstopla v vaš mesec, ampak kot sem napisala, da že več veste o bebicah in veliko vas je aktivnih tukaj, pa kak nasvet vedno prav pride. Lp, LuLu Hvala.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 23.7.2007 23:10:46
|
|
|
|
zima07
|
Januarčice, pardon, da sem tak vstopla v vaš mesec, ampak kot sem napisala, da že več veste o bebicah in veliko vas je aktivnih tukaj, pa kak nasvet vedno prav pride. Ni panike, LuLu, ti se kar pridi kaj k nam...smo vesele vsake nove cveke, a ne?! Mi imamo pa nov jogi, novo posteljno perilo, nov kovtercek (ne za zdej, ko je tok vroce ), povstercek in podlogo...pa nov avtosedez tudi...so Romer Kingi v BC znizani za 10-15.000 starih tolarckov ...je blo treba izkoristit .. Lahko noc vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 8:10:22
|
|
|
|
Barbid
|
Živjo Midve sva danes sančkli od 21 do 6 zjutraj, pa zdajle spet spi , ampak...... imam vprašanje...... ko sem ji potipala čelo je imela vročega, - sem zmerila temperaturo z ušesnim termometrom je napisal 36,8 - sem zmerila temperaturo še z digitalnim je kazal 37 - potem pa še s tistim ta običnim- navadnim , vendar v ritko in je kazal 37,5 Zdaj pa ne vem, če ji merim v ritko, ali je vedno malo višja,... al kako je to pri dojenčkih. Katera mi ve to razložit.. ? Skratka 3 termometri, pa vsak drugače kaže, Lana pa je kar vroča v glavico in nič kaj razpoložena. Ali ima katera termometer v obliki dude ? A je uredu ? Ker meni se zdijo vsi te termometri malo čudni pa še ful so bli dragi, vsaj ušesni, na koncu pa si vedno vsi zmerimo temperaturo z unim na svinc..... k še najbolj prav kaže. Mamice, mi boste malo razložile kako je s temperaturami pri dojenčkih, prosim, prosim...... Barbi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 8:17:56
|
|
|
|
zima07
|
Barbid, poslji mi tvoj e-mail naslov na ZS, ti posljem eno fajn knjizico v branje... LP
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 8:27:20
|
|
|
|
Barbid
|
Zima: imaš ZS. Hvala ti. Barbi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 8:31:36
|
|
|
|
Aja32
|
Barbid - lepo te prosim, pusti vse digitalne termometre, ker so za en k.... Mi imamo vse možno doma, ampak najbolj ziher je navaden termometer in da ji ga daš pod pazduho... Boš najbolj sigurna... Vročina je, kadar je temperatura pod pazduho več kot 37,2, v ušesu več kot 37,5 in merjena v ritki več kot 38... Po mojem ji gre res kakšen zobek ven... Naja je spet prespala celo noč - nahranila sem jo bo pol enajstih (v spanju, gospodična tudi oči ne opre, samo kljunček) in se je zbudila ob šestih... Vsa dobre volje, tako da je jedla šele ob sedmih... Luka je začel gordrnajt ob dveh in sva se pregovarjala glede cuclja na flaši - namreč jaz sem mu dala tistega "nepolivajočega", on je pa na vsak način vztrajal, da hoče normalnega... In me prijel za roka, peljala do kuhinje, ker je bil navaden cucelj... No, smo namotirali navad cucelj, pa je bil mir... Lp A
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 8:34:17
|
|
|
|
Aja32
|
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06 Ojla čvekice! Najprej se 'moščankam' opravičujem, ker sem tako pozno prišla in tako hitro šla.Vedno me 'zahaklavjo' ko grem v LJ, drugič nobenmu ne povem, da grem, pa bom mela ceu dan cajta! No, sem pa razmišlala, da bi res lahko prišle v četrtek k nam.Je reku moj fotr, da bo priden. Sam za vreme bi mogla prevert. Aja32 najlepša ti hvala za cunjice.Je rekla mlada mamica, da bo celo noč zlagala tok ji je blo use skup ušeč.Hvala res!Dobiš nazaj, takoj ko prerase. Upamo, da bo to kmalu. Pa držim pesti, da te čimprej neha hrbet bolet! No tok sem jamrala o skorajšnjem bankrotu, pol sm si šla pa oblekco kupt.Ja je bla nuja za sobotno poroko.Sem mela pa srečo, da sem zavila v trgovino, kjer dela ena naša stranka, ki mi je na že obstoječi popust dala še 20% dol, tko da je blo kar poceni.Je rekla, da to zato k 'sm zmeri tok prjazna'. Mami mi je kupla pa še torbico za zraven. Lepo pančite! Tole, da spokaš v dobri uri, ti pa ne oprostimo... Zamudiš, potem pa še zgineš na hitro... Joke!!! Ma valda, nobenemu povedat, da prihajaš v LJ., pa bo... Glede cunjic... Ni panike - samo da bodo pomagale... Lp A
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 8:35:44
|
|
|
|
Aja32
|
IZVIRNO SPOROČILO: zima07 Januarčice, pardon, da sem tak vstopla v vaš mesec, ampak kot sem napisala, da že več veste o bebicah in veliko vas je aktivnih tukaj, pa kak nasvet vedno prav pride. Ni panike, LuLu, ti se kar pridi kaj k nam...smo vesele vsake nove cveke, a ne?! Mi imamo pa nov jogi, novo posteljno perilo, nov kovtercek (ne za zdej, ko je tok vroce ), povstercek in podlogo...pa nov avtosedez tudi...so Romer Kingi v BC znizani za 10-15.000 starih tolarckov ...je blo treba izkoristit .. Lahko noc vsem skupaj! Zapravljivka.. No, saj je res - če so popusti, je treba to izkoristiti... Kaj je zdaj? Je Buča že lulala? Greve ali ne? LP A
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 12:27:11
|
|
|
|
Aja32
|
Jaz imam pa novo gugalnico!!!! Malo sem si stolček od Lukca sposodila...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 12:27:34
|
|
|
|
LUNA06
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32 Kaj je zdaj? Je Buča že lulala? Greve ali ne? Kdo pa je Buča? No dans se pa vidi da šetkate, ko ni tok vroče.A mogoče že kej dežuje?Naš mali panča, potem ko se zbudi, greva pa tud verjento še mal ven.Dans sva bla clo na sprehodu zjutri. Kaj potem, pridete na selo?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 12:36:32
|
|
|
|
Aja32
|
Buča je od Zime psička!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 12:37:12
|
|
|
|
Aja32
|
Sva šle na pasji sprehod - z Oto in Bučo.....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 12:50:56
|
|
|
|
LUNA06
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32 Buča je od Zime psička! Sej se mi je zdel...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......