|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
20.7.2007 11:59:45   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: Manca12

Se prav, da mate family bazenček.... user posted image  user posted image  
Tudi  mi imamo enega takega večjega, ga je dobila Tjaša za RD letos.

Ne, nimamo ga...user posted image user posted image user posted image Bi bilo pa fino... Tak navaden otroški bazenček, manjše velikosti imamo... Bi pa zdajle familiy bazen prišel zelo prav... user posted image user posted image

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
20.7.2007 12:35:21   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

Tale naš bazenček nima ravnega dna - se mora tudi dno napihniti in je valovito... Ne, jaz se vsedem na tla in jo lepo držim... Luka pa itak leta naokrog in jo šprica 100 na uro... Samo Najo to čisto nič ne moti. user posted image user posted image user posted image

Ja tud u našega flipper ne gre.Se pa sama notr zravn usedm, pa je.Sam zdej je predrt zgornji del user posted image , ga bo treba zaflikat.Jooooooooj, jaz bi tud family bazen!
Smo se pa včeraj peljali domov mal čez osmo, pa je res kazalo še kar 37 stopin.

Evo punce moje, zdej sm še malo ogrevala stanovanje, ampak mojga kupa pa ni več!Juhu!user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
20.7.2007 12:36:04   
LUNA06
Manca12 hvala za recepte.Bom pol mal prečekirala.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
20.7.2007 12:36:53   
LUNA06
Še eno vprašanje.Moje mleko sem mela zamrznjeno več kot 1M, a mislte da je še OK?

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
20.7.2007 13:03:45   
Manca12
Za mleko pojma nimam. Sem u prvo nekaj zamrzovala, pa sem potem use ustran vrgla. Zdaj pa nisem sploh nič shranjevala, ne v hladilniku ne v zmrzovalniku.

Imam pa drugo vprašanje, kdaj lahko malčki začnejo jesti šampinjone. Že lahko??

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
20.7.2007 13:18:37   
Aja32
Jaz sem gobe začela dajati šele pri enem letu - se mi zdijo ful težke za želodček... Ne vem... 

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
20.7.2007 13:21:42   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

Jaz sem gobe začela dajati šele pri enem letu - se mi zdijo ful težke za želodček... Ne vem... 

Jst pa še kasneje...pri cca. 1.5 letu

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
20.7.2007 13:29:33   
Aja32
Ej, a se kateri kaj bolj svita, zakaj so naše brisače po pranju tako trde, da ko se obrišeš skoraj narediš peeling in tega?! Sem že zdajle napisala pod "gospodnjiski nasveti" vprašanje?!
Dam mehčalec (ga ne šparam), obesim zunaj v senci, poberem jih takoj ko so suhe... Ampak so res neznosno trde, jih komaj zložim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
20.7.2007 13:50:07   
Manca12
Ej, to tudi meni ni jasno. Mehke so samo, ko jih kupiš. Jaz dam max. mehčalca kolikor je možno, do črtice in perem samo na 60. Nikoli ne sušim na soncu. In niso mehke.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
20.7.2007 13:52:18   
Aja32
Ampak do prekratkim so bile zmerne... Si se čisto lepo obrisal... Včeraj grem zvečer pod tuš, vzamem eno iz omare, me je skoraj kap... čisto trdo... In te katere sem danes oprala in jih obesila isto... Kot ene plahte izgledajo..

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
20.7.2007 13:52:44   
Aja32
Ena je omenila, da bi lahko bilo preveč praška...

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
20.7.2007 13:56:05   
Manca12
Pr men to ne bo glih držal. Jaz dam čisto malo praška, še pol merice ne. Čeprav niso tako zelo zelo trde.

Še eno vprašanje. Kdaj lahko damo malčkom stročnice (boranjo, lečo, grah)?

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
20.7.2007 14:42:27   
LUNA06
Ja te brisače tud mene jezijo.So mi pa fine, če jih dam v sušilca.

Evo tkole piše v Paparici, kdaj nej bi začel uvajat:
*navadne stročnice - 6-9M
*grah - 9-10M
*leča - 12M+

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
20.7.2007 15:04:07   
ajja
Halo, čveke!

Mi2 sva bila pa danes na bazenu. Je pasalo!user posted image  Mali je tako čofotal, prav divje.user posted image  Sem si pa vzela kar sezonsko karto.

Aja32, po mojem so brisače trde, ker se presušijo. Jaz jih sicer sušim v sušilcu in so kot puhek, zadnjič pa sem eno obesila zunaj, to sploh ni bila brisača, ampak šmirglpapir.user posted image

Ja, mlad stročji fižol smo mi že poskusili, ampak bom uvajanje tega prestavila za nekaj časa. Mali se je tako pačil pa skoraj zadavil se je na tej "packariji".

IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06
Ej punce kaj pa kej pijete v tej vročini?Men se zdi, da se z navadno vodo čist nč ne odžejam.Še najbolj se z mehurčki, sam to je pa res ni dobr, ceu dan pit to p........

Mene navadna voda tudi ne odžeja. Običajno pijem cedevito ali pa kak razredčen ledeni čaj.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
20.7.2007 17:40:20   
Barbid
Živjo

Ste pa napisale..... komaj sem vse prebrala......

Včeraj smo bili v Tržiču, senčka, vodica, hribi.... čist drug zrak, ko pa sem odprla vrata avtomobila, to je blo ob 19 ,k sem hitela še v lekarno po mleko, me je pa skor kap zadela. Vroče,.... neznosno. 

No, danes smo šli v Kamniško bistrico, ob 9 je blo še kar ok, potem pa je tudi ratalo vroče, tako da smo se spokali ob 12.

Men še najbolj v tej vročini odgovarja MOSTEC. Je senčka, pa veliko je teh sprehajalnih poti, da z vozički res ni problem.

Tako da, punce, ko boste rekle da bo srečanje..... prideva... !!! Meni je čisto uredu ponedeljek.

Aja32: brisače.... hm, moje so tudi trde, k jih sušim zunaj, ne glede na to, koliko dam mehčalca..... jih pa zmehčam ko likam.... ker imam likalnik na paro  (tak ki ima zraven kotliček za 2 litra vode, Rowenta, profesional), tako da  so čisto mehke. Sej se mogoče hecno sliši, da likam brisače, ampak drugač so res kot smergl papir, kot je napisala ajja.

Glede hrane za naše srčke, pa je tudi meni že zmanjkalo idej, kaj ji naj kuham za kosilo. Še vedno gledam na to, da ima 3 obroke mleka, vmes pa sadje in zelenjavo. Te hipove stvari ji dajem samo kadar sva zunaj. 
Sem pa poskusla tko, da ji ne zmiksam čisto vsega, kar pretlačim z vilico, pa moram rečt, da ji gre kar dobr to hranjenje. Je pa res, da za enkrat, nimava problemov in da Lana je čisto vse  - tako zelenjavo kot sadje.

Včeraj sem ji dala lubenico, tko da sem ji držala en košček ona pa je "cuzala".
Je bla prav zadovoljna. Prav tako naredim z melono.

Evo, zdaj je vikend, verjetno bodo vsi ki so ostali v Lj, šli na morje...... (si sploh ne predstavljam kaj bi počela v tej vročini in v gužvi z dojenčkom dol....... ), mi pa jo bomo mahnili kam kjer je gozd in voda......

Tako... napišite kateri dan se dobimo v Mostecu ? 

Želim vam lep vikend in čim več  "dežja" ......user posted image  bi pasal a ne........?

Barbi

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
21.7.2007 9:20:38   
LUNA06
Dobro jutro!

Kva je punce, še spite?No naš Mark še vedno.

Naju ja tata pustu spet same doma, je šou u Bovec letet.Sem misnla da bi šla kam na bazen, pa mi je mal nerodn it sama.

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
21.7.2007 15:04:41   
Aja32
Hojla...

meni se že kar kisa od te vročine... Danes smo seveda kuhali, ker sta moj user posted image in Luka doma... In imamo živo sauno tukaj v stanovanju... Najo na vsako uro kar malo v umivalnik dam in ohladim... Zunaj imamo sicer bazenček že pripravljen, ampak pred šesto itak ne bomo glave ven pomolili...
Drugače smo dopoldne shopingirali (nismo bili edini, smo srečali Zimo s familijouser posted image )... Kot vedno smo zapravili veliko preveč... user posted image user posted image user posted image Ampak OK - je že res, da ta teden sploh do trgovine nismo šli zaradi take vročine...

No, grem Najo nahraniti, upam, da tudi ona zaspi - ati in Luka že eno urco čorita...

Lp A

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
21.7.2007 15:29:32   
karolina*
Glede trdih brisač- jaz namesto mehčalca pri pranju uporabljam kis za vlaganje (prozoren) v katerega kapnem nekaj kaplic eteričnega olja sivke. Cunje so po pranju mehke in prekrasno dišijo. Pa še bolj ekološko in zdravo je vse skupaj. In nenazadnje-poceni user posted image  Vedno sušim zunaj, včasih tudi po par dni, ker nimam časa pobrat, ampak še nikoli nisem imela trdih brisač niti ostalih cunj. Brisač nikoli ne likam.

Midve smo ta vikend tudi same. Je tata šel mal s prijatli pohajat. V sredo pa gremo na dopust. Juhu!! Kuhala ne bom nič, sem včeraj naredila ogromno skledo riževe solate in zame bo to dovolj za oba dni. Zaenkrat imamo v mansardi še dobro temperaturo-25°C brez klime in upam, da bo zdržala. Tudi mene čaka ogromen kup cunj za likat, pa bom počakala do torka, ko pravijo, da se bo malček ohladilo.

lp

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
21.7.2007 17:08:40   
zima07
Čau, punce!

No, da se še jaz malo javim-smo pri mojih starših-na kosilu, popoldanskem počitku,  "pokosilski kavici"-sedaj se pa še pirina jabolčna pita zame peče-mmmm user posted image ..Brina spi, mi bomo pa sedaj en tarok odigrali (da dolčimo tistega, ki bo še eno kavico skuhaluser posted image ).

Dopoldne smo (kot je že Aja32 povedala) shopingirali, izbrala sva tudi avtosedež (Romer King), pa jogi in posteljno perilo -še natančno premerim vse doma in grem v ponedeljek kupit user posted image ...

Drugače je  pa Brina danes prvič jedla-po navodilu dermatologa-bučke...no, če lahko rečem jedla...par žličk, nekaj je šlo dol, nekaj ven...potem pa jok, utrujenost do konca, moja joška, in je zaspalauser posted image ...eh, počasi bo že šlo...

No, toliko zaenkrat...upam , da bo se čim prej malo shladi..lepo se imejte!

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
21.7.2007 23:28:35   
LuLu
Ojla januarčice, lep pozdrav.
Eno vprašanje imam, pa če mi lahko katera odgovori. Sem "februarčica", pravzaprav zelo zgodnja "marčevka" pa ste tukaj malo starejši, pa boste ziher znale odgovor. user posted image
Kdaj ste vaše bebice začele dajat v sedeči položaj v vozičku? Moj vozek ima samo ležeči in zelo sedeči položaj, pa ne vem, če kaj škodim malemu, če ga dam v sedečega, glede na to da sam še ne sedi, se komaj uči kako sedeti.
Hvala za odgovore in hladno noč user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
22.7.2007 9:38:31   
zima07
Kdaj ste vaše bebice začele dajat v sedeči položaj v vozičku? Moj vozek ima samo ležeči in zelo sedeči položaj, pa ne vem, če kaj škodim malemu, če ga dam v sedečega, glede na to da sam še ne sedi, se komaj uči kako sedeti.

Jaz se danes Brine ne dam v cisto sedec polozaj v vozicku-enostavno se drzim nasveta "stroke", da naj damo otroka v "naslednji" polozaj sele, ko ga le-tega obvlada...Sicer nekako velja, pri 6 mesecih sedenje, pri 7 mesecih samostojno sedenje...je pa res, da so nekateri otroci hitrejsi, nekateri pac malo pocasnjesi, vzno je,da jih v nic ne silimo...Verjetno se marsikatera ne bo strinjala z mano, tak je pac moj pogled..jaz sem imela mojo dolgo casa v kosari, kjer je cisto lezala, pri priblizno 4,5 mesecih sem jo dala v sportni del (Quinny XL Comfort), kjer ji vzglavje sicer dvignem, ampak samo toliko, da malo gleda okrog, nekje v polsedec polozaj...sicer pa ze ves cas veckrat uporabim sling, kjer v polozaju kengurujcka vse vidi in je cisto zadovoljna...Tudi doma je veliko na tleh, v lezecem polozaju (no, sedaj se obraca sem in tja in seveda ne lezi vec na hrbtuuser posted image )...

Sicer pa, punce, ali za jutri velja?

PONEDELJEK, 23.07.07, ob 10ih, MOSTEC? Koliko vas pride?

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
22.7.2007 16:54:36   
Barbid
Živjo

Midve prideva  user posted image

PONEDELJEK, 23.07.07, ob 10ih, MOSTEC

Barbid in Lana

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
22.7.2007 18:34:23   
zima07
Živjo

Midve prideva

PONEDELJEK, 23.07.07, ob 10ih, MOSTEC

Barbid in Lana

Bravo user posted image ...Še katera?!

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
22.7.2007 21:08:55   
K_a_t_i
Lohka še mi2 z Žigcem prideva? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
22.7.2007 21:13:47   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Lohka še mi2 z Žigcem prideva? user posted image

Ah dej, dej, to se sploh en sprašuje!Kar pridita!user posted image

Tud midva prideva, verjetno z zamudo.Zjutraj mi bo fotr odpelu avto, pa ne vem kdaj bo nazaj.Ma tm enkat do enajste bi že skor mogu.Morva pa zihr pridt, da vam pokaževa našo novo marelo.user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......