Barbid
|
Živjo Ste pa napisale..... komaj sem vse prebrala...... Včeraj smo bili v Tržiču, senčka, vodica, hribi.... čist drug zrak, ko pa sem odprla vrata avtomobila, to je blo ob 19 ,k sem hitela še v lekarno po mleko, me je pa skor kap zadela. Vroče,.... neznosno. No, danes smo šli v Kamniško bistrico, ob 9 je blo še kar ok, potem pa je tudi ratalo vroče, tako da smo se spokali ob 12. Men še najbolj v tej vročini odgovarja MOSTEC. Je senčka, pa veliko je teh sprehajalnih poti, da z vozički res ni problem. Tako da, punce, ko boste rekle da bo srečanje..... prideva... !!! Meni je čisto uredu ponedeljek. Aja32: brisače.... hm, moje so tudi trde, k jih sušim zunaj, ne glede na to, koliko dam mehčalca..... jih pa zmehčam ko likam.... ker imam likalnik na paro (tak ki ima zraven kotliček za 2 litra vode, Rowenta, profesional), tako da so čisto mehke. Sej se mogoče hecno sliši, da likam brisače, ampak drugač so res kot smergl papir, kot je napisala ajja. Glede hrane za naše srčke, pa je tudi meni že zmanjkalo idej, kaj ji naj kuham za kosilo. Še vedno gledam na to, da ima 3 obroke mleka, vmes pa sadje in zelenjavo. Te hipove stvari ji dajem samo kadar sva zunaj. Sem pa poskusla tko, da ji ne zmiksam čisto vsega, kar pretlačim z vilico, pa moram rečt, da ji gre kar dobr to hranjenje. Je pa res, da za enkrat, nimava problemov in da Lana je čisto vse - tako zelenjavo kot sadje. Včeraj sem ji dala lubenico, tko da sem ji držala en košček ona pa je "cuzala". Je bla prav zadovoljna. Prav tako naredim z melono. Evo, zdaj je vikend, verjetno bodo vsi ki so ostali v Lj, šli na morje...... (si sploh ne predstavljam kaj bi počela v tej vročini in v gužvi z dojenčkom dol....... ), mi pa jo bomo mahnili kam kjer je gozd in voda...... Tako... napišite kateri dan se dobimo v Mostecu ? Želim vam lep vikend in čim več "dežja" ...... bi pasal a ne........? Barbi
|