|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
20.7.2007 8:35:45   
ajja
Aja32, sem že poslala......

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
20.7.2007 8:37:08   
zima07
Zima07, malenkost, sam daj mi, prosim, pošlji na ZS tvoj e-mail.

Poslala...hvala! user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
20.7.2007 8:43:02   
Urša08
Dobro jutro!

Naj se še jaz malce javim. Včer ste ble tok pridne, da sem vas komi uspela prebrat.user posted image

Glede kuhanja in vročine - tud pri nas smo večinoma na solatah al pa kej čist na easy kot je sataraš, popečeni jajčevci,... Skratka kuhinjo uporabljamo minimalno. Mamo pa srečo, da smo v hiši, ker imamo notri zelo solidno temperaturo, zaenkrat se na najvišje zgreje na mal čez 23 stopinj. Tako da sem kr vesela.

Likanje... hja mam tak kup, da me je kr groza. Sam v tej vročini se mi pa res ne da. Bo mogl mal počakat. Sem pa med tistimi ki mamo manj za peglat (na teden operem tam 3 - 4 stroje, tako da ni krize), problem je sam k likam tam enkrat na 3 tedne.

Nejc kr dobro prenaša vročino, to ma pomeni, saj sem bolj zmrznjene sorte.user posted image Ven hodiva zjutraj okrog osmih, pa do 10, potem pa zvečer čist na kratko. Spat še zmeri hodi med 8 in 9. Nočno hranjenje še vedno 1 x do 2x na nočuser posted image Sploh ne vem kdaj bo celo noč prespal?user posted image Ma bo že, sej ni problem, v petih minutah sva spedenana in hop nazaj v mižule. Je pa res, da vam mal zavidam tistim ki celo noč prespite.

Glede goste hrane jo lepo sprejema, zaenkrat ni problemov. Imava sicer en obrok, bova pa štartala na ta druzga. Kako ve kombinirate ki mate že dva obroka? Dopoldan sadje, potem pa kosilo (zelenjavni obrok?)? Kaj mu pa pripravite za kosilo? Kakšno zelenjavco s krompirčkom, kaj pa riž - ga zmiksate, pretlačite al kr tko?

No pa sem cel roman napisala!
papauser posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
20.7.2007 9:29:44   
Manca12
Ajja dobro, da si me spomnila na te recepte. Jaz sem jih tudi enkrat po mailu dobila, pridno spravila in pozabila nanje. Po mojem so isti kot tvoji.

Drgač pa če rabi katera imam ene recepte, sicer je to ločevalna dieta, ampak se dajo notr najt prav fini recepti in jedi, ki se bolj na hitro pripravijo. Jaz sem ta teden kar nekaj kuhala po tem, saj ne da bi kdo hujšal pri nas, čeprav se je moj mož "zajetno" zredil v mojih dveh nosečnostih ker je zmeraj z mano jedel, ko sem bila jaz lačna - to je blo pa itak skoz. Problem je, ker sem jaz rodila... njemu je pa vse ostalo user posted image

Urša08 zanimive ideje za GH ima Barbid, jih je zadnč na meetingu povedala. Mogoče bo kaj napisala. Jaz sem mu včeraj kar zmiksala s paličnim (oz. unim taširšim nastavkom, ki je en tak nožek notr v posodici) kar isto kot smo mi jedli: popečen piščanec + blitvo in korenje s česnom in limoninim sokom. Ti bom poslala na ZS kar cel recept (je sicer iz ločevalne diete, ampak je ful dobr.. njami).

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
20.7.2007 9:43:17   
Urša08
Manca 12 hvala za recept.user posted image Bomo probali. Glede na to, da ima rad blitvo, korenček mu bo tudi ta kombinacija všeč. Meso sem imela v planu da bom počasi začela. Problem je v tem, da se mi zdi da se vse preveč ponavlja in sem vesela da lahko kakšno novo kombinacijo dam.

A ve že dajete jedi z glutenom? Jaz mu jih še ne.

papa

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
20.7.2007 9:59:14   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Glede goste hrane jo lepo sprejema, zaenkrat ni problemov. Imava sicer en obrok, bova pa štartala na ta druzga. Kako ve kombinirate ki mate že dva obroka? Dopoldan sadje, potem pa kosilo (zelenjavni obrok?)? Kaj mu pa pripravite za kosilo? Kakšno zelenjavco s krompirčkom, kaj pa riž - ga zmiksate, pretlačite al kr tko?

Midva jeva dopoldne mlečno, popoldne pa sadje, zelnjavo, vačsih tudi meso.
Ga navajam na vrtec, ker tam imajo povečini mlečne zajtrke, potem pa normalno kosilo z juhico, glavno jedjo in sladico.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
20.7.2007 10:22:49   
Manca12
Ne, ne, z glutenom pa še ne tako hitro. Sem sigurna, da še ne pri pol leta. Mal se še spomnim od Tjaše. Ampak nisem sigurna, če z 9M ali 1 letom.

lp, R

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
20.7.2007 10:59:39   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: ajja

Ja, na WC-ju znajo ratat fajn ideje.user posted image user posted image  Jaz bi tudi prišla, ampak v normalnih vremenskih razmerah. V tej vročini pa ne prakticirava dolgih tur kljub klimi v avtu.

Ja se strinjam glede vremena in vročine.No naši gredo 1.avgusta na morje in za takrat kaže 26 stopin in delno oblačno.No to se že skor da dihat, a ne?Sej bomo sprot vidle.

Drugače pa Mostec, kaj pravte kar na pondelk?Sicer so videt neke plohice in 26 stopinj...

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
20.7.2007 11:01:38   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: Manca12

Punce, sploh kej kuhate v tej vročini (predvsem tiste, ki nimate klime)?

Mi zelo malo kuhamo, ker je tle peklensko vroče, mansardno stanovanje brez klime,29 stopinj.Če se le da se prštulimo ta spodnjim, tam je bolši luft, ali pa skuham neki na brzino - kšno paštico al pa kaj iz skrinje.

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
20.7.2007 11:02:51   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: Manca12

Drgač pa če rabi katera imam ene recepte, sicer je to ločevalna dieta, ampak se dajo notr najt prav fini recepti in jedi, ki se bolj na hitro pripravijo. Jaz sem ta teden kar nekaj kuhala po tem, saj ne da bi kdo hujšal pri nas, čeprav se je moj mož "zajetno" zredil v mojih dveh nosečnostih ker je zmeraj z mano jedel, ko sem bila jaz lačna - to je blo pa itak skoz. Problem je, ker sem jaz rodila... njemu je pa vse ostalo user posted image

Ja škodit ne more, prosim pošlji.Drugače pa sem pred leti po ločevalni shujšala 12 kg, letos pa 8.

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
20.7.2007 11:04:31   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

A ve že dajete jedi z glutenom? Jaz mu jih še ne.

Ma jaz sem mu ga pa po moej že dala.Sem tok gledala na eni kašici, če kje piše da je brez, pa nism nikjer vidla.Je pa bila za po 4M, čidno.No nobene reakcije ni blo.
Manca12 kakšna pa je lahko reakcija, isto kot ostale alergije?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
20.7.2007 11:10:11   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: ajja

Danes sem v posvetovalnici videla 3 dojenčice stare en mesec. Kako so mičkine! Se mi zdi, da ni bil Žiga nikoli tak, pa je v resnici bil še manjši. Kako hitro človek to pozabi!user posted image   

Ja res, pozabiš mimogrede.

Mi smo šli pa včera pogledat 5 dni starega dojenčka, ki se je rodil 1,5M prezgodaj.To je šele mičkeno!Kako je ležal tam v posteljici, se ga skoraj ni nič vn vidlo in potem ga je mamica prjela, skoraj z eno roko.Je pa tam v P user posted image  vroče, bogi otročki, pa še oblečeni so v dvojne dolge rokave in pokriti s kovtrčkom.Ma ne vem no, a jim ni vroče?Je pa ful prazna P, ful so prazne sobe.Ta kolegica je bila sama v sobi, kjer je prostora za tri, pa tud po drugih je blo ful prazno - se je vidlo, ker so imeli odprta vrata.No bom vidla, če zdej dobi kako cimro, jo bom šla še pogledat drug teden.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
20.7.2007 11:23:21   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

Drugače pa Mostec, kaj pravte kar na pondelk?Sicer so videt neke plohice in 26 stopinj...

Jaz sem za, samo bom verjetno prišla z malo zamudo.... Se bom pa potrudila čimprej...
Ah, plohe bodo verjetno proti večeru...

Lp A

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
20.7.2007 11:24:44   
Aja32
Ej, pri nas v stanovanju se mi zdi tudi vroče, sploh pa če kaj delaš. Če ležiš, je čisto OKuser posted image user posted image user posted image !!! Zgleda, da je Naja to pogurnala, namreč eno urco že drnjoha...

Kuhala ne bom... Bo kakšna solata, to je pa tudi vse...
Še vodo za mleko sem prekuhala navsezgodaj, da ja ne bo vroče... user posted image

LP A

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
20.7.2007 11:26:01   
Aja32
Luna - e-mail s slikcami sem ti poslala... Ampak CD-ja z lanskoletnimi slikami iz Londona nikjer ne najdemo?!user posted image user posted image user posted image Bomo iskalno akcijo ponovili čez vikend, pa ti jih potem pošljem...

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
20.7.2007 11:28:53   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

Luna - e-mail s slikcami sem ti poslala... Ampak CD-ja z lanskoletnimi slikami iz Londona nikjer ne najdemo?!user posted image user posted image user posted image Bomo iskalno akcijo ponovili čez vikend, pa ti jih potem pošljem...

Ja sori, sem ti pozabla rečt.Ful hvala!Ne rabiš iskat, sej je kul, super slike.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
20.7.2007 11:30:17   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

Ja sori, sem ti pozabla rečt.Ful hvala!Ne rabiš iskat, sej je kul, super slike.

Ma jih moram najti - že zaradi sebe...user posted image user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
20.7.2007 11:32:25   
LUNA06
No pol pa že...išči išči, pa boš našeu....user posted image

Ej punce kaj pa kej pijete v tej vročini?Men se zdi, da se z navadno vodo čist nč ne odžejam.Še najbolj se z mehurčki, sam to je pa res ni dobr, ceu dan pit to p........

< Sporočilo je popravil LUNA06 -- 20.7.2007 11:33:54 >

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
20.7.2007 11:38:26   
Aja32
Mrzla navadna voda - edino to mi odgovarja... 

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
20.7.2007 11:39:38   
Manca12
Luna06 zaradi glutena lahko postanejo alergični in dobijo celiakijo. To je potem v bistvu za skoz ko enkrat dobiš, vrsto stvari ne smeš (pšenični zdrob, kruh,....). V bistvu si moraš sam pripravljati kruh, dobi se pa taka moka brez glutena.

Če bo "samo" 26 stopinj se pa lahko dobimo tudi v čolnarni. He, he,.. najboljš da se dobimo v ponedelk in še v petek potem... če ne bo predolga do naslednjega pondelka user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
20.7.2007 11:42:42   
Manca12
Jaz še zmeraj pijem kao čaj, po katerem se dela mleko. Doma si ga skuham vsak jutr en piskr 3,2 litra in ga čez cel dan pijem. Ko mi ga zmanjka ali če grem ven pa navadno vodo. In ponoči ravno tako 0,5 navadne vode. Mehurčkov že prej nisem marala, da bi pa ene 3l mehurčkov spila na dan bi me pa raznesl. Vsake tolk časa mi pa ful zapaše Cocta, ampak po 1,5 l je imam spet za neki časa dost.

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
20.7.2007 11:45:52   
Aja32
Jaz sem šla prejle na balkon perilo obesit, pa je kar teklo od mene - ful je vroče.... Razmišljam, da bi jima potem, ko Luka pride iz vrtca,  bazenček napolnila na dvorišču! Hvala bogu, imamo vsaj popoldne na dvorišču senco.
No, bom videla kako bo za zdržati zunaj, drugače pa potem proti večeru. Včeraj se temperatura ob osmih zvečer ni spustila pod 30...

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
20.7.2007 11:47:41   
Manca12
A daš tud v bazenček flipperja?

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
20.7.2007 11:49:15   
Aja32
Tale naš bazenček nima ravnega dna - se mora tudi dno napihniti in je valovito... Ne, jaz se vsedem na tla in jo lepo držim... Luka pa itak leta naokrog in jo šprica 100 na uro... Samo Najo to čisto nič ne moti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
20.7.2007 11:58:16   
Manca12
Se prav, da mate family bazenček.... user posted image  user posted image  
Tudi  mi imamo enega takega večjega, ga je dobila Tjaša za RD letos.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......