petraz
|
Lep pozdrav! Končno se lahko tudi jaz kaj oglasim.... Ko le utegnem skočim na RR in vas preberem, vendar pa mi zmanjka časa, da vam bi kaj napisla. Mi se dobro počutimo, Nejc lepo napreduje, sedaj tehta že nekaj čez 4 kg, tudi kopali smo se že in sedaj čakamo na posvetovalnico, ki jo imamo 27.02.... Drugače imamo težave s "koliki" in nočnim spanjem... Zbuja se mi na 2 uri, no danes tudi na manj.. Jaz pa sem ob tem čisto iz sebe.... Sem danes zjutraj jokala, preden je moj šel v službo, saj sem od zaspanosti čisto iz sebe.... Pa saj bo bolje, a ne!?? Drugače mi za krče uporabljamo kapljice iz Avstije, ki nam pomagajo, tako da Barbid, če vam ne bodo druge pomagale mi sporoči, bom rekla eni prijateljici, če jih prinese še zate.. Sedaj se ne imenujejo več Lefaxin ampak Antiflat. Jaz pa pijem čaj od kumine in janeža, pa kako kamilico dam zraven... Jaz se počutim tak tak, malo me moti to, da sem že 100-krat mislila, da je konec čišče, pa se zopet pojavi... sicer zelo malo, pa vendar mi gre na .. Z kilogrami se ne obremenjujem, vem samo to, da sem po enem tedu imela 63 kg (10 kg manj), koliko pa jih imam sedaj pa ne vem... po moje ne veliko manj, saj pojem kaj nekaj čokolade in sladkarij... Drugače pa se pazim kaj jem, saj Nejca zelo "šravfa" in raje ne jem stvari, po katerih vem, da ga bo zvijalo... Prvi pregeled pri G. imam šele 6. marca, do takrat še je kar nekaj časa, samo ne vem če bom počakala do pregledea, da ne bi prej ... Ne vem, pri Anžetu nisem čakala, sedaj pa ne vem... A vi ste vse počaklale na prvi pregled!?? Pa še to, za vse tiste, ki ne nameravate zansiti v roku enega leta, katero zaščito imate, razen kondoma!?? Jaz malo razmišljam o Mireni, če se ne motim se tako reče, pa me zanimajo vaše izkušnje!?? Ali pa o čem drugem, kaj pa vem, samo kondomov mi ni uporabljati.... Naš Anže, ki je danes star 21. mesecev. je do bratca vedno bolj razumevajoč in ga vsaj malo pogleda in pocarta, pa kakega lupčka mu da. Ko se Nejce dere mu gre celo po dudo, sicer jo uporabljam zelo redko, saj nisem za take stvari. Anže jo ni maral in mu je nisem silila, pri Nejcu pa zaradi krčev kar malo vstrajam ponoči... Sedaj pa se Nejce že pošteno razburja... tako, da bo potrebno iti... se vam kaj oglasim... Lep dan...
|