petraz
|
Lep pozdrav! Da se vam tudi jaz na hitro oglasim.... Odkrito povedano že prav pogrešam tale vsakdanji "čvek" na RR!! Sedaj mi oba spita, tako, da imam malo časa za klpet... Barbid, od mojega je sestra šal 17.02. v Avstrijo in če se bi prej javili, bi ti jih lahko že prinesla, tako pa nisem vedela, če jih potrebuješ, saj si naročila že iz Koroških lekaren. Bova pa verjetno midva šla v začetku marca kaj v Avstrijo, pa ti jih lahko prinesem, ali pa tako kot sem ti rekla, ena moja prijateljica, si pogosto hodi gor v lekarno nekaj iskati in msilim, da ji ne bo odveč prinesti še nekaj zate... Luna06 plenice lahko uporabiš tudi takrat, ko boš imela drugega, nimajo roka uporabe... Nejc lepo raste in se še lepše redi, sedaj tehta že 4330 g, koliko pa ej velik, pa vam povem naslednji teden, ko imamo posvetovalnico. Drugače se še vedno zbuja na 2 do 3 ure ponoči, tako da spanje nadomestim, če se le da tudi podnevi.. (saj grem sedaj k njima malo spat)... Drugače ga malo manj matrajo krči, sem nehala z kaplicami, tudi temi iz Avstrije in sedaj mu ne dajem nič. Pa vam povem, da ni tako hudo... Joče samo takrat ko hoče "joško", in ko mu ni ležati v ležallniku. Na sprehodu še nismo bili in že komaj čakam, da ga peljem ven... Aja, slike od Nejca sem že gor dala, v prihodnjih dneh bom še nove naložila gor tako, da si jih lahko pogledate... Anže je iz dneva v dan bolj navdušen nad svojim bratcem, vsak dan ga pocarta in poboža, pa lubčka mu da, pa dudo mu nosi, čeprav je ne mara... Skratka iz dneva v dan nam je lepše... če odmisli, da pa je Anže zelo živahen... Včeraj mi je padel iz traktorja nazaj na glavo in to na ploščice, skoraj me je kap!! Sem že mislila, da ga bom moral peljati k zdrvaniku, ker mu je kri tekla, pa nisem vedela ali iz nosu ali iz ust.... pa se je izkazalo, da se je udaril z kocko pod nosom in mu je tam malo kri tekla.. Da pa o buški na glavi ne govorim... Še sreča, da me je po tem obiskala patronažna in sva se malo pogovorile. In vse to se je moralo zgoditi prav na najin (s sestro) rojstni dan... Potem veste, kako sem se počutila cel dan!!! Jaz pa sem po starme, le da sem leto dni starejša... še malo pa bo 2 (spredaj) zamenjala 3... joj, kako se nič ne veselim... Kilogrami pa so se ustavili na 62 (groza), tako, da bomo videli koliko jih bom imela na prvem pregledu Ja, še to... Če katera pozna koga, ki kupuje rabljen Quinny-jev voziček, se priporočam. Mi smo prodali družinski avto in sedaj ga nikakor ne spravimo v Škodo Felicijo, tako, da smo v ponedeljek kupiti novega za Nejca... Na Bolhi že imamo oglas in slike. Žal mi je pa to, da sem ga rabila samo kratek čas, (zanj pa sem dala tolko denarja, sedaj pa ge ne morem uporabljati)... saj sem med tem zanosila in mi je bil pretežek, da bi ga ven iz avta dajala in smo morali takrat za Anžeta kupiti marelo... Skratka, prosila vas bi, če slučajo ve katera za koga... zelo vam bom hvaležna... in če vam ni odveč... Sedaj pa je že čas, da gram tudi jaz malo v posteljo, če mi bo uspelo zaspati, preden se zbudita moja sončka.... Lep dan še naprej...
|